Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben buraya bugün üye olmuştum. daha önce hiç denemediğim parmak egzesizini falan sizlerden öğrenip denedim. hatta best arkadaşımla konuşmuştuk. buradan yavaş yavaş, önce kulak çöpü ile, sonra serçe parmak ile, işaret parmağıyla, iki parmakla denemem gerektiğini öğrendim. ben direk serçe parmakla başladım. baktım rahatça girdi tamamı, sonra orta parmakla denedim, o da neredeyse tamamen girdi. en son iki parmakla denedim. onu fazla zorlamadım, yarısına kadar filan girip biraz acır gibi olunca bıraktım. ama bunları yaparken hiç zorlanmadım. sonra acaba vajinismus değilmiyim acaba diye düşünmeye başladım. ama anlamadım o zaman niye olmuyor. bu saatte burada olanlar varsa lütfen yorum ve cevap bekliyorum sizlerden.

Canım Vajinismus Olup Senin gibi egzersiz yapan bir Çok Kişi Var.. Vajinismus Derdinden Kurtulmak için Egzersiz yapmak şart !!

Sen Vajinismus Olmasaydın. İlişkiye gayet rahat girebilirdin.

Ama korktuğun İçin İlişkiye Giremiyosun. Buda Bir Vajinismus Belirtisidir.

Fakat sen kendini Vajinismus Olarak görmüyosann Ne mutlu ki sanaa:16::16::16:

Egzersizlerde Çok iyi aşama katetmişsin. Böyle devam edersen en kısa sürede Kurtulursun Bu dertten..:16::16::16:

Canım Vajinismus Olup Senin gibi egzersiz yapan bir Çok Kişi Var.. Vajinismus Derdinden Kurtulmak için Egzersiz yapmak şart !!

Sen Vajinismus Olmasaydın. İlişkiye gayet rahat girebilirdin.

Ama korktuğun İçin İlişkiye Giremiyosun. Buda Bir Vajinismus Belirtisidir.

Fakat sen kendini Vajinismus Olarak görmüyosann Ne mutlu ki sanaa:16::16::16:

Egzersizlerde Çok iyi aşama katetmişsin. Böyle devam edersen en kısa sürede Kurtulursun Bu dertten..:16::16::16:

teşekkür ederim cevap için. ben jel filan da kullanmadım bu arada bunları yaparken. bir de merak ettiğim acaba kızlık zarı nerede. yani biz bu parmak egzersizlerini yaparken onu hissediyo muyuz. ben zar gibi bişey fark etmedim ama bilemiyorum. çok da fazla oynamadım ne olu ne olmaz diye, zar falan yırtılır yanlışlıkla:)

teşekkür ederim cevap için. ben jel filan da kullanmadım bu arada bunları yaparken. bir de merak ettiğim acaba kızlık zarı nerede. yani biz bu parmak egzersizlerini yaparken onu hissediyo muyuz. ben zar gibi bişey fark etmedim ama bilemiyorum. çok da fazla oynamadım ne olu ne olmaz diye, zar falan yırtılır yanlışlıkla:)

Canım Jel Bence Kullan. Çünkü Jel Daha da Kolay kaymasını Ve Girmesini Sağlayacak. Hemde Tahriş Olmasını Önleyecek:16::16:

Kızlık Zarı Kişiden Kişiye Değişiklik Gösterir.Normalde girişten 2-3 cm kadar içerde'dir.

Ve Zarı Elle Hissetmek sanmıyorumm hissedilmez. Doktorlar ancak açıp baktıklarında anlıyorlar.

Onu Biz anlamayız amaa :9::9::9::9:

Canımmm Şunu söylemek istedim. Eğer alışmak istiyorsann. Sık sık yapmaya bakın. Çünkü ne kadar çok yaparsanız Alışman o kadar çabuk Oluyorr..:16::16::16:

evet cnm haklısın bugün denedim ve oldu ama anestol pomad kremi biliyorsun o ve jel olmadan yapamıyorum şimdilik.ayrıca bişey danışıcam kızlar ya benim zarım esnekmiş açık konuşucam eşim boşalıyorya bir kısmı dışarı akıyor ben ayağa kalkınca anlamadım bu işi ne zman yırtılıcak ki bu zar yırtılsaydı böyle olmazdı herjalde çünkü p...si sonuna kadar giriyor yani akıl verin lütfen

evet cnm haklısın bugün denedim ve oldu ama anestol pomad kremi biliyorsun o ve jel olmadan yapamıyorum şimdilik.ayrıca bişey danışıcam kızlar ya benim zarım esnekmiş açık konuşucam eşim boşalıyorya bir kısmı dışarı akıyor ben ayağa kalkınca anlamadım bu işi ne zman yırtılıcak ki bu zar yırtılsaydı böyle olmazdı herjalde çünkü p...si sonuna kadar giriyor yani akıl verin lütfen

Canım Zaten Normaldede öyle olur. Eşin İçine Boşalıyor. Hepsinin İçinde Kalacağını düşünmüyosun heralde. Tabi ki Bir kısmı akacakk:34::34:

canım zaten normaldede öyle olur. Eşin içine boşalıyor. Hepsinin içinde kalacağını düşünmüyosun heralde. Tabi ki bir kısmı akacakk:34::34:

ne ilim cnm ya bugünler için o kadar çok bekledim ve uğraştım ki en ufak şeye pimpirikleniyorum birde esnek zar kolay kolay yırtılmıyormuş doğumda falan yırtılabileceğini duydum doğru mu bu :)

kızlar acaba ben 3 parmakla da deneme yaptıktan sonra eşimle deneyim mi? ne dersiniz ve neler önerirsiniz başka. çünkü iki parmak filan çok rahat olunca acaba aparatsız olur mu diye düşünmeye başladım. bir de eşimle denerken krem mi jel mi kullanayım. ve bunlardan bana önerebileceğininz var mı?

leke halinde geldi cnm hatta bugünde çok az bir leke halinde yine geldi netten esnek zara baktım da o yüzden merak ettim nasıl oluyor bilen varmı yani yaşayan

Valahi Tatlım aramızdaa Yaşayan Varmı duymadım ben :26::26::26:

Amaa dediğin doğruda olabilir. Yanlış ta olabilir. Kulaktan dolma bilgilerle Kendini üzmee.

Sen en güzeli doktorla Konuşursun Bu Konuları..:16::16:

kızlar acaba ben 3 parmakla da deneme yaptıktan sonra eşimle deneyim mi? ne dersiniz ve neler önerirsiniz başka. çünkü iki parmak filan çok rahat olunca acaba aparatsız olur mu diye düşünmeye başladım. bir de eşimle denerken krem mi jel mi kullanayım. ve bunlardan bana önerebileceğininz var mı?

Canım Aparatla Yapmak zorundaa değilsinn. Sadece Parmak egzersizi yaparak ta Vajinismusu Yenebilirsin..:16::16:

Zaten Normalde 3 Parmak yaparsan Penis Denemesine Hazırsın Demektir...

Eşinle denerken Jel Kullanabilirsin. OKEY YADA DUREX Markalarından Birini Büyük Marketlerden yada Eczanelerden Alabilirsin..

kızlar acaba ben 3 parmakla da deneme yaptıktan sonra eşimle deneyim mi? Ne dersiniz ve neler önerirsiniz başka. çünkü iki parmak filan çok rahat olunca acaba aparatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Bir de eşimle denerken krem mi jel mi kullanayım. Ve bunlardan bana önerebileceğininz var mı?

canım p..s, alırsın bence anestolpomad diye bir krem var bende yeni yendim vajinismusu bu kremi al parmağına sür sonra vajine sok 5 dk bekle çıkar parmağını tekrar krem sür ama fazla sürme sonra tekrar vajine sok istersen eşinede yaptırabilirsin bu işlemi bu arada nefes alıp ver sonra jeli sür ve işlem tamam inş . :)

Back
X