- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.641
yaseminA sanırım sen vajiyi yenenlerdensin banada bi yol göster :) tam bir buçuk saattir tv nin karşısında egzersiz yapıyorum. önce 10 cm ile başladım olmadı en son 9 da kalmıştım. neyse sonra aparatı tekrar 9 yaptım denedim oldu, sonra 10 cm e tekrar yükselttim ama yarım yarım. neden her seferinde küçük aparatla evam etmem gerkiyor? ilk 10 cm denememde olmayınca ağlamak üzereydim üzüntüden olmicak dedim heralde bu kadar benim zarın esnekliği. ben zarı esnetmeye çalışıyorum kananma olmasından canımın yanmasından çok korktuğum için.
aparatı rahat hareket ettiremiyorum çok yanma oluyor. bi ton kayganlaştırıcı sürüyorum her giriş-çıkıştan sonra ama yinede canımın yanmasına engel olmuyor. hiç hareket ettiremiyorum .. çookk yavaşça ileri geri yapmaya çalışıyorum ama yine yanıyor.
kendimide hiç hazır hissetmiyorum yaaa penis denemesi için offfff eşim 10 cm aldın penis deneyelim diyor ama benim cesaretim yok çok üzgünüm![]()
canım yasemin kapatmış görünüyor tam yenemedim ama dilim döndüğünce sana deneyimimi anlatayım ben de 8 den 10 a çıkmak istediğimde çok zorlandım ağrıdı, biraz girdikten sonra batma oldu hatta yanlış bişeyler mi yapıyorum dedim. hangi pozisyonrda denedin bilmiyorum ama ben önce sırtımı yasladım( cadıkedi den Allah razı olsun o önerdi) ve 10 cm vajiye yerleştirdim aparatın dışarda kalan kısmını yukarı ucunu da aşağıya yani popoya doru eğdim ve inan bana bir anda girdi anlamadım bile ondan sonra uzun bi süre öyle aldım ben üst pozisyonra hiç alamıyordum ama şimdi hep üst pozisyonda alıyorum, hatta yarısına kadar aldım şimdi ve onu da üstteyken aldım. kızlar hep diyordu üstte kolay oluyo diye gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun canım