Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birazdan mesai bitiyo çıkcam bugün akşam yatıya misafir var ama banane ben yine deniycem eşimin bu defa iki parmak almaya çalışacam sonra yine penis yapcam eşim çok güven veriyo ve gerçekten beni dinliyo şöyle yap canım acıdı falan dediğimde çekiyo o yüzden yenmem yakın galiba dua edin bu akşam yeneyim regl dönemim çok yaklaştı yenmem lazım yoksa ocağa kalcam :(

sağol canım peki sen üstteykenmi yendin ben de 10 cm alabiliyorum ve bugün ya da yarın denemek istiyorum

evet canım 4 teknik anlatıor doktr hangisinde rahat hissediorsan kendini onla yap dedi hatta ben üste olamam dedim itici gelior dedim doktor genelde böle çözüorlar demişti haklıda çıktı önce belime yastık koyarak denedim yarısı oldu sonra dokorumun dedikleri aklıma geldi üsteyken denedim hemen oldu anlamadım bile..

evet canım 4 teknik anlatıor doktr hangisinde rahat hissediorsan kendini onla yap dedi hatta ben üste olamam dedim itici gelior dedim doktor genelde böle çözüorlar demişti haklıda çıktı önce belime yastık koyarak denedim yarısı oldu sonra dokorumun dedikleri aklıma geldi üsteyken denedim hemen oldu anlamadım bile..

kılzarrr bende bu akşm denıcem önermekk isdedgnz bşyy varmıııı benn penss başını alıyorum ama gerisnde bir baskıı oluyoo grmyooo gbııı sonra panıklyp çkryrm

bende egzersizleri hep sırt üstü yaptığım için üstte itici geliyor yapamam gibi geliyor.. denemelerde krem olarak ne kullandın?

çok sağol canım inşallah biz de yenicezz:)

kılzarrr bende bu akşm denıcem önermekk isdedgnz bşyy varmıııı benn penss başını alıyorum ama gerisnde bir baskıı oluyoo grmyooo gbııı sonra panıklyp çkryrm

baskı çok normal canım bir iki kereden sonra geçior emin ol nefes çok önemli birde eşine güvenmek ben başlarken sana güvenioum dedim dur yavaş devam et şeklinde yönlendirdim başını aldıktan sonrası daha kolay önemli olan başı zzaten..sonrada oldumu bittimi die çığlık attım :) allahım sizlerede o duyguyu yaşatsın inş.

Back
X