- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.301
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu illet yüzünden hayata küsme modundaydım denemeydi egzersizdi yapmıyordum, parmakla sorunum olmasa da uzun süredir yapmadığım için bişi olmayacak diye düşünüyordum :18: az önce duştayken söyledikleriniz aklıma geldi ''yön yanlış'' valla birden bi deli cesareti orta parmağımı sokayım dedim pat diyeilk sadece bi boğum girdi yine o yanma ve acı hissi ... ıkınıyorum olmuyo kasmıyorum kendimi ama ilerlemiyo! birden moralim bozulacakken dedim elbola sakin ol kendine gel forumda yazılanları hatırlaaaaaa
''popoya doğru'' tekrarladım kendi kendime veeeee bi parmağı olduğu gibi aldım 5-6 kez gel git bile yaptım kayganlaştırıcı olmadan vs anlık bi kararla
tabi tırnak olayı yüzünden acıdı biraz :/ orda bi zara mara da rastlamadım soktuğumda açıkçası
bizim korkumuz kaygımız sanırım bunlar hep
çok umut doluyum şu an sayenizde arkadaşlar
yalnız bi sorum olacak parmakla kendimiz yön bulabiliyoruz hissediyoruz ya penisle nasıl başarıcaz bunu? bi de şimdi direkt penis sonuçta kalın bişi ya orası nası genişlicek bi anda acaba ay çok cahil sorular oldu ama bilmiyorum ondan sordum![]()
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzzzzzzz asla cahil sorular değilllllll emin ol birebir yazdıklarımı yazıyorsun düşündüklerimizde çünkü en iyi biz birbirimizi anlıyoruz