- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.321
kızlar eşim yatsın gelirim yine görüşmek üzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaarrrrrrrrr eşimle az önce konuştuk dediki hala korkuyormusun şuan hayır dedim ama o an gelince bilemem dedim)))parmağını korkmadan sokuyorsun üzerinde tırnağın var içi kemik emin ol gerçekten kendini kasmasan daha kolay herseyden olucak dedi efetttttt yaaaaa çokkkk haklı sanki içim biraz daha rahatladııııııııı
))))))
ahh dayacım ahh....bi güvensen siteye bi başlasan egzersizlere yeneceksin aslında kendini bırakmıyosunkii...onca parana yazıkk gider bi tatil yaparsın balayı yaparsın yenince kocanla...sen devamlı bu egzersizler dışında bi yöntemle çözmeyi istiyosun ama canım benim doktorlarda egzersiz veriyor....hatta doktorların bazıları kendisi ilk olarak yapıo...gel sen bu egzersizlere başlaa tatlımm....
bir sez sormak istiyorum: ilişki tam gerçekleşmese de kan ne kadar süre devam eder? Bizim 2. Günümüzde hala denemeden sonra bile azıcık kan lekesi geliyor parmağa. Acaba girişte yara veya tahriş olmuş olabilir mi, normal mi bu ?
canım bizimde ilk denememizde p..s in yarısını alabilmiştim ve zar yırtılmıştı bende kanama damla damla az bir şekilde 3 4 gün sürmüştü sonra temelli kesiliyor meraklanma yani normalmiş doktora sordum:)
evham yapmama gerek yok o zaman, teşekkür ederim. :)
canım devlet hastanesine gidiyorum paralı değil maddi imkanm yok xaten bi kerede dr a gidip danısayım dedim yapamıyorum inanki sizlere özeniyorum ama olmuyobu siteye güvenmezmiyim yaa güvenmessem neden sorayım sizlere ask olsun
( sadece cok tırsagımm
sonunda 10cm apart alabildim ama çok acıdı yarında yapayım diyorum
Canımmmm benim yeni gördüm gelin haberini halayın sonundayım ama çok mutluyum hayde hobaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy, çok teşekkür ederim.
Gelin oldum benn:)
Başardımmm:)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben eylülde evlendim canım ve bu sıkıntıları yaşamaya başladığım anda hemen araştırmaya koyuldum ve çok şükür ekim ayında burayı buldum başlarda rgzersiz yapmadım çünkü orama bakamıyordum bile aynayı koysam gözlerimi kpatıyordum düşün yani hayatımda ilkez bakıcaktım çünkü bukadar net sanki ne varsa neyse ozamanlar hep izledim dokunamadım çok yavaş ilerledim işte ne zamanki parmağımı sokabildim ozaman cesaretlendim vajiyken hamile kaldım ve düşük yaptım o sıralar egzersiz bilmem ne unuttum işte 1 haftadır topladım ve yeniden başlamaya karar verdim ve iyi gidiyorum farkındayım kendimi bunaltmıyorum biraz tembellik var tabiama tamamende bırakmıyorum hele yenenleri görünce iyice hırslandım
![]()
sağol canım evet çok şükür yendim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım çok sevindim adına, allah başka dert göstermesin...darısı da bizlerin başına:13:
Ben pek sık giremiyorum siteye de sen aparat mı parmak eg. mi yapıyordun? ne aşamadaydın ve hangi pozisyonda yendin birazcık anlatırmısınben 7cm.' den 8' e geçemiyorum bir türlü, eşimle de denedik hafta sonu o da olmadı
öyle yani umutsuzluğa kapılmaya başladım galiba...
Yenen diğer arkadaşlar da biraz bahsederse çok sevinirizhepnizi çoook tebrik ediyorum
![]()