Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım vajili arkadaşım,

o kadar psikologa gittin doktora göründün ne oldu? bi sorunun olmadığını söylediler değil mi???

vajiyi ertelemeyin en büyük düşmanı ertelemek bu vajinin..

kendinize bir süre belirleyin ben şu kadar zamanda egzersiz yapıcam yenicem diye başka türlü olmaaaaaaaaaaazzzzz:20::20::20:

1 hafta hergün 1 saatinizi ayrısanız ne vaji kalır ne başka bişey..
ben senin hangi aşamada olduğunu bilmiyorum ama önce kararlı olmalı ve zman kaybetmeden başlamalısın kaldığın yerden.

"vaji beklemeye gelmez"

buda günün özlü sözü olsun

senin başaracağına ben canı gönülden inanıyorum... sende inan... :16::16::16::16::16:

Canım ben senden eskiyim sanıyorum buralarda...martta evlendim eylülde burayı keşfettim, yaklaşık 3 aydır da egzersiz yapıyorum 7cm oluyo ama 8 olmuyo, kafayı yiyicem artık...bebek adımlarla ilerliyorum ama ilerliyorum:emir_bebek:...çok sık egz. yapamasam da her yaptığımda bir öncekini uzun uzun bekletiyorum içerde ama bir sonrakine hemen geçemiyorum...offff...valla bıktım buralarda dert anlatmaktan...eşimle de deniyoruz o da olmuyo...:53: benim üstüme benden sonra gelip yenen kaç kişi oldu sayamadım valla...çalışıyorum işte vakit ayıramıyorum sürekli...3-4 günde bazen haftada bir yapıyorum...sıkıldım artık...

$imagesCA4E0RMT.webp

kızlar resmi incelerseniz fikir sahibi olabilirsiniz...

Canlarım günaydın… benim biraz canım sıkkın. Fark ettiyseniz yendiğim günden beri girmedim, başarı hikayemi falan da yazmadım. Nedeni ise olduğuna inamamış olmamdı. Niyetim bir kez daha deneyip tam olarak farkına varıp öyle yazmaktı. Ama dün tekrar yaptık baya zorlandım ilk başta alamadım sonra afedersiniz ama biraz fazla uğraştığım için ereksiyon hali bitmeye yakın aldım. Bunu çok net anladım. Ama yine sevinemedim. Sabah tekrar denedik bu kez yine zorlandım galibi olacakmı stresinden kastım kendimi, yine ilk başta alamadım yanı alamadım derken herseferinde yarısına kadar alıyorum onda sorun yok. Neyse olmayınca sırtım eşime dönük denedim girdi bu defa ama sanki girmemiş gibi bi baskı ve nasıl anlatayım zorlama hissettim sanki ilerlemiyomuş da olduğu yerde ileriye gitmeye çalışıyomuş gibi. eşim o sıra emin olmak için baktı oldu dedi sadece çok afedersiniz dip kısmı kaldı ama çok az 1cm kadar belki o kadar bile yok diyebiliriz girmeyen kısım için. Eşim oldu girdi diyo. Ama ben dün akşam son anda aldığım gibi rahat hissetmedim onu çok net hissettim ama bunu hissetmedim. ilerlemiyomuş da olduğu yerde ileriye gitmeye çalışıyomuş gibi hissettim. Nedir benim durumum normalmi gerçekten gelinmiyim. Allah ım sevinemiyorum bi türlü şurda bi halay çekemedim tam manasıyla. Kızlar ne diyosunuz ecrin canım sen hepimizden tecrübelisin görüşün ne :((((((((

Canlarım günaydın… benim biraz canım sıkkın. Fark ettiyseniz yendiğim günden beri girmedim, başarı hikayemi falan da yazmadım. Nedeni ise olduğuna inamamış olmamdı. Niyetim bir kez daha deneyip tam olarak farkına varıp öyle yazmaktı. Ama dün tekrar yaptık baya zorlandım ilk başta alamadım sonra afedersiniz ama biraz fazla uğraştığım için ereksiyon hali bitmeye yakın aldım. Bunu çok net anladım. Ama yine sevinemedim. Sabah tekrar denedik bu kez yine zorlandım galibi olacakmı stresinden kastım kendimi, yine ilk başta alamadım yanı alamadım derken herseferinde yarısına kadar alıyorum onda sorun yok. Neyse olmayınca sırtım eşime dönük denedim girdi bu defa ama sanki girmemiş gibi bi baskı ve nasıl anlatayım zorlama hissettim sanki ilerlemiyomuş da olduğu yerde ileriye gitmeye çalışıyomuş gibi. eşim o sıra emin olmak için baktı oldu dedi sadece çok afedersiniz dip kısmı kaldı ama çok az 1cm kadar belki o kadar bile yok diyebiliriz girmeyen kısım için. Eşim oldu girdi diyo. Ama ben dün akşam son anda aldığım gibi rahat hissetmedim onu çok net hissettim ama bunu hissetmedim. ilerlemiyomuş da olduğu yerde ileriye gitmeye çalışıyomuş gibi hissettim. Nedir benim durumum normalmi gerçekten gelinmiyim. Allah ım sevinemiyorum bi türlü şurda bi halay çekemedim tam manasıyla. Kızlar ne diyosunuz ecrin canım sen hepimizden tecrübelisin görüşün ne :((((((((

kuzum niyeee kendini yıpratıyosunn tabiikii gelinsinn.....çok afedersin ama öyle her defasında sonuna kadar sokmak zaten profözyönellerin işi tatlımmm:1::1::1::1::1::17::17::17::17::17: normal merak etme....olur böyle vakalar...jeli bol bol sür olmadığını yada zorlandığını düşündğünde eşinin p...sine bol bol sürkii heryerine rahat ilerlesinn....hissetmiceksin zaten baskı gibi durumlar normalll...kafana takma bunlarııııı sen artık olduğuna bi anan bi bırak kendiniii açıldı yollar artıkkkk...ilk zamanlar eğer bol jel kullanırsan alışma döneminde rahat edersinn....taze gelinnn:1::1: endişeli gelinnnnn:1::1: bak yine halayını çekiyorummm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:20::20::20::20::20::20::20::20: ilk başta umutsuzlukk- olmayacak-ben yapamam gibi sana yakışmayan cümleleri atıyosun canımm..

vajinismusu yenen herhes istikrarlı kararlı oldukları için yendiler....en önemlisi ertelememen gerekiyor...her ne koşulda olursa olsun erteleme!!!!işten geldiğinde yarım saat de olsa egzersiz yap aralık verirsen hem soğursun hemde arka arkaya yaptığından daha zor yaparsın....hergün egzersiz yapsan ve kendine inanıp güvensen ki 7 cm iyapmışsınn sana en fazla 1 hafta diyorumm... 1 hafta kendini programla sonra rahat et 1 hafta nedirkiii geriye kalan günlerde rahat etmek varken.....sakın erteleme eve gittiğin gibi..temel ihtiyaçların arasına al ve hergün düzenli olarak egzersizlerini yap....resim paylaşıcam onlara bak... yönünü iyi kavraki egzersizlerin rahat olsunn...bol bol jel + derin nefes + ıkınarak ve yönü doğru yaparak kolayca kurtulabilirsinn..

Canım çok zaman geçti, bunaldım artık...ama kendimi bırakmış değilim...egz.'e devam ediyorum, sadece bir üst aparata geçişim çok zaman alıyo, niye bu kadar yavaş oluyo anlayamıyorum çok hevesliyim halbuki...sinirler geriliyo işte zaman zaman...

Eki Görüntüle 586834

canım bak bu resme egzersizi nasıl yapman gerektiğine....yaparsın ama karamsar olmaaa....yapıcam de yapamıyorum deme...şimdi olmazsa 1 saat sonra tekrar dene özellikle tv de ilgini çeken bi program film falan varsa osıra deneki kendini filme vermişken kaşla göz arası yapabilesin.....bol bol jel çok önemliii...

Gunaydin kizlar.egzersizlerde problem yasiyotim 2 parmaktan fazla sokamuyorum;( ne yapmam lazim illerleyemiyorum kurtulamadiim sundan;(((

Canım çok zaman geçti, bunaldım artık...ama kendimi bırakmış değilim...egz.'e devam ediyorum, sadece bir üst aparata geçişim çok zaman alıyo, niye bu kadar yavaş oluyo anlayamıyorum çok hevesliyim halbuki...sinirler geriliyo işte zaman zaman...

haklısın sende tabiikii..zaman geçtikçe tahammüller azalıyor...ama canım inanki bunu en hızlı çözümü egzersizlere ayırdığın vakitle alakalı...ne kadar çok denersen üstüne gidersen okadar çabuk kurtulursunn...ben 1 senelik evliydim siteyi bulduğumda ve vajiliydimm...yardım istedimm el uzattılar sağolsunlar....harfien uyguladumm hatta kendimde bişiler kattımmm karar verdimmm gün koydummm ve 5 egzersiz günüyle yendimm....çok mu cesurdummm hayırrr!!!oraya dokunamayan bi tiptimm düşün.....ilk kulak çubuğunu alamadığımı ağlamaklı hallerimi bilirim benn....halbuki kulak çubuğu nedirkii dimi???ama ben onu bile olmadı bidaha olmadı bidaha diye diye aldımmm ve onu alınca artık herşey girer dedimm....ve oldudaa....egzersiz yapmak hergün ve en az yarım saaat yapmak kaydıyla işine yarar....

kuzum niyeee kendini yıpratıyosunn tabiikii gelinsinn.....çok afedersin ama öyle her defasında sonuna kadar sokmak zaten profözyönellerin işi tatlımmm:1::1::1::1::1::17::17::17::17::17: normal merak etme....olur böyle vakalar...jeli bol bol sür olmadığını yada zorlandığını düşündğünde eşinin p...sine bol bol sürkii heryerine rahat ilerlesinn....hissetmiceksin zaten baskı gibi durumlar normalll...kafana takma bunlarııııı sen artık olduğuna bi anan bi bırak kendiniii açıldı yollar artıkkkk...ilk zamanlar eğer bol jel kullanırsan alışma döneminde rahat edersinn....taze gelinnn:1::1: endişeli gelinnnnn:1::1: bak yine halayını çekiyorummm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım ya o kadar rahatlıyorum ki sen böyle söyleyince . şu an içimdeki huzuru anltamam :) ağlamamak için tutuyorum kendimi :( huzurdan mı sevinçten mi yoksa hala kafamda netleştiremedim ondan mı. kacama da bişey diyemiyorum canım benim hergün hergün yine iyi dayanıyo :) baskıyı falan sorun etmiyorum ki ecrin sadece orda olduğunu hissetmiyorum, şimdi hala o baskıyı hissettiğim yerde sanki ilişki sırasında hissettiğim baskı gibi zonklama (bu tabiri biliyosundur inşaallah :) ) gibi bişey var. kızma bana tamam mı

canım gözün aydın dün halaylar banaydı :9::9::9: bugünkü halaylar da sana :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

elaaab canım seni tebrik etmişmiydim ben hatırlamıyorum aklım çok karışık da :) canııııım çoooooooooooook tebrik ederim Allah bi daha yaşatmasın. orda adının gelinler arasında geçmesi halayların çekilmesi manyak bi duyguymuş :) canım tekrar çekiyorum halayını insallah bendeki gibi bir durumla karşılaşmazsına :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Eki Görüntüle 586834

canım bak bu resme egzersizi nasıl yapman gerektiğine....yaparsın ama karamsar olmaaa....yapıcam de yapamıyorum deme...şimdi olmazsa 1 saat sonra tekrar dene özellikle tv de ilgini çeken bi program film falan varsa osıra deneki kendini filme vermişken kaşla göz arası yapabilesin.....bol bol jel çok önemliii...
Canim iki parmak yapiyorum ama uc parmakta zorlaniyorum:(

çekirdekkcim seni de kutluyorum canım geçmiş gitmiş olsun inşaallah darısı geride kalan arkadaşlarımızın başına:) halaylar sana gelsiiin :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Canım ben senden eskiyim sanıyorum buralarda...martta evlendim eylülde burayı keşfettim, yaklaşık 3 aydır da egzersiz yapıyorum 7cm oluyo ama 8 olmuyo, kafayı yiyicem artık...bebek adımlarla ilerliyorum ama ilerliyorum:emir_bebek:...çok sık egz. yapamasam da her yaptığımda bir öncekini uzun uzun bekletiyorum içerde ama bir sonrakine hemen geçemiyorum...offff...valla bıktım buralarda dert anlatmaktan...eşimle de deniyoruz o da olmuyo...:53: benim üstüme benden sonra gelip yenen kaç kişi oldu sayamadım valla...çalışıyorum işte vakit ayıramıyorum sürekli...3-4 günde bazen haftada bir yapıyorum...sıkıldım artık...

aynen bende senin gibiydim bu siteyi keşfettim 6-7 ay hiç bişey yapmadım çünkü zaman ayırmadım tembellik yaptim ama bi taraftanda buradakileri takip ediyor yenenleri görüyordum ve çok üzülüyordum kendi adıma.

en son işyerinde işime konsantre olmaıyor sürekli üzgün mutsuz dolaşmaya başladığımda olmaz bu böyle dedim benimde kararlı olmam lazım başarmam lazım herkes başarıyor benim ne eksiğim var :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
en korkak insanlar bile başarıyordu bende o korkaklardan biriydim :52::52::52::52:
çalışıyorum benimde vaktim yok akşamları yemek çay derken bi bakıyorum saat 11 oluyor uykum geliyor.
sonunda karar verdim zaman ayırmaya kendim için eşim için evliliğim için sonsuza kadar böyle süremezdi :16::16::16::16::16:
1 hafta boyunca hergün ama hergün en az 1 saat egzersiz yaptım ben çalıştıkça egzersiz yaptıkça eşimde heveslendi,o da mutlu oldu benim azmimi gördükçe :1::1::1::1::1:
bir ödev gibi nasıl hergün işe gtmek zorundaysam her gün egzersiz yapmak zorunda hissettim kendimi ve oldu başardım :32::32::32:
burdaki arkadaşlarla paylaştım destek aldım :32::32::32:
ilerlememi aşama aşama gördükçe buradakilerde daha çok destek oldular :52::52::52::52::52:
daha kolay yolları gösterdiler. bazen sıkıldığım oldu , günlerdir egzersiz yaptığım halde penis denemsine cesaret edemiyordum

bazı arkadaşalrın penisi yarısına kadar aldığını gerisinin gitmediğini söyledikelrinde çok kızıyordum meselaa " keşke bende yarısını alsam yarısı girdikten sonra tamamı niye igrmesin diyordum hep" vede öyle oldu..

ne kanamam oldu korktuğum gibi, ne başka biyerime zarar geldi yani ne patlama ne yırtılma ... :8::8::8::8::8:

1 yıl boyunca boşuna kendimi yıpratıp korkutmuşum :3::3::3::3::3:

inan penis aparattan daha kolay, egzersizden daha zevkli :17::17::17::17:

sadece arayı uzatma aylarca egzersiz yapacağına 1 hafta yap ama her gün yap :20::20::20::20::20:
yapamıyorum olmuyo girmiyo...... bu lafları o kadar çok söyledim ki :50::50::50::50:
ama öyle bi oluyor kiii azimle istekle :46::46::46:

o gözünde büyüyen aparatlar öyle bir giriyor ki :21::21::21:
yeter ki sen iste:16::16::16::16::16:

canım ya o kadar rahatlıyorum ki sen böyle söyleyince . şu an içimdeki huzuru anltamam :) ağlamamak için tutuyorum kendimi :( huzurdan mı sevinçten mi yoksa hala kafamda netleştiremedim ondan mı. kacama da bişey diyemiyorum canım benim hergün hergün yine iyi dayanıyo :) baskıyı falan sorun etmiyorum ki ecrin sadece orda olduğunu hissetmiyorum, şimdi hala o baskıyı hissettiğim yerde sanki ilişki sırasında hissettiğim baskı gibi zonklama (bu tabiri biliyosundur inşaallah :) ) gibi bişey var. kızma bana tamam mı

canımm benimmm o baskı gibi zonklama kendini koyvermeyişinden kaynaklanıyor...kafanadaki acaba oldumu olmadı galiba gibi sorular varya ondan kaynaklanıyor...ilişki sırasında kendini bacaklarını istemedende olsa yeni olduğu için sıkıyosunn..ilişki sırasında kendini kontrol et kastığını, kendini sıktığını hissettiğinde şunu düşün, kendini nekadar bırakırsan hani nasıl anlatayımm şöyle ki ohhh dersinde bi kendini salarsınyaa öyle olmaya çalış..şunu çok net söylüyorummm ben gitgel yapamıyodum ilk zamanlar ve şunu farkettimki evet p...si alıyorum ama aldığımda hala bacaklarım kaskatı durumda kalıyodu kendimi farkettiğimde saldım kendimi..nasılmı ??denicem dedimmm kendimi bırakacam bakalım dahamı acıcak yoksa nekadar rahat bırakırsam okadar rahatmı olacak..bunu yaptığım gün gitgellerim sorunsuz oldu...pozisyon gereğide bacaklar biraz kasılıyor yoruluyor..ama bunu aşmak senin elinde oluyormu yerinee ohhh girdi gevşemeliyim diye kendini motive et...bırak kendini otur eşinin üstüne korkma baya bildiğiin rahat rahat otur...deriiinn nefes al çıkar gibi yap tam çıkma tekrar otur eşinın yüzüne sırtın dönük yapıyosannn eşinin bacaklarına doğru eğilerek yap oşekilde otur ve bacaklarını açabildiğin kadar aç....ne kadar rahatlatırsan kendini,,ne kadar gevşersen okadar rahat yaparsınn...

elaaab canım seni tebrik etmişmiydim ben hatırlamıyorum aklım çok karışık da :) canııııım çoooooooooooook tebrik ederim Allah bi daha yaşatmasın. orda adının gelinler arasında geçmesi halayların çekilmesi manyak bi duyguymuş :) canım tekrar çekiyorum halayını insallah bendeki gibi bir durumla karşılaşmazsına :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

sağol canım teşekkür ederim ben senin halayını çekmiştim şimdi yazdıklarını okudum canım bence sen gelin olmuşsun bende ilk anda inanamamıştım ama çıkarıp bir daha aldım ve en son alt pozisyonda da alınca anladım ki olmuşum bir daha deneyemedim tahriş olmuşum biraz korkuyom bir daha yapamam diye ama arkadaşlara sordum korkma bir daha alırsın dediler sende gelinsin canım haydi halaylar yine sana :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

sates canım ben daha yeni yendim yani yenmişim kocam ve arkadaşlarım öyle diyooo :) parmaktan başka bişey denedin mi bilmiyorum amaben parmakla yapıyodum önce hatta en son 2 parmak ikinci boğuma kadar almıştım sonrasını getiremedim, 3 parmagı denemedim bile çünkü gözüm yemedi benim. gözünü korkutmak gibi olmasın çünkü alan var en bilineni beray 3 parmaktan sonra yendiğini biliyorum. ben 2 parmaktan sonra aparatlara geçtim sırasıyla 7, 8, 9, 10 on cm de eş denemesine geçtim yarısını aldım aldıktan sonra biraz daha kalınlaştırdım 11 veya 12olabililr yani devasa kalınlaştırmadım sonra hepsini aldım ama başarman için 11 ya da 12 olması gerekmiyo 10 da da olur hatta belki daha azında bile en önemli şey ne biliyo musun yön ben yönü bulduktan sonra başardım. yukarda anlattıklarıma takılma ben sadece biraz kontol manyağıyım bilcem hissedicem işte biraz da tecrübesizlik var işte. sagolsun arkadaşlarım katlanıyo bana da rahatlatmaya inandırmaya çalışıyolar :) hepsine çok teşekkür ediyorum senim vesilenle. DOĞRU ANLATTIM MI ECRİNCİM :)

canım eğer illada parmak egzersizi yaparım başka bişeyle yapamam gibi düşüncelerin yoksa sana tavsiyem 2 parmak ölçünü al kaç cm ise bundan 1 cm daha kalın bi aparat hazırla kendine ve onunla devam et illa 3 parmakla devam edeceksin diye bi kural yokkiii...üç parmak ben hiç yapmadımmm ki parmağı bi kez denedim ama kendi elimizi kullandığımız için daha zor olabiliyor şahsen ben zorlanmıştımm ve aparatla devam etmeye karar verdim ve kısa süredede bitti çok şükür....denemekle bişey kaybetmezsinn benceee bi dene olurmu kulak çubuklarını veya bi kalemi veya rimeli havlu kağıtla sar streç folyo ile sabitle prez..e geçir bol jel sür ve den olurmu??hatta bakkla mumları varya bilirsin onlardan al bitane onunla devam et 1 cm kalınlaştırarak egzersizine devam ett.....tek çözüm değil parmak aparatlada rahat edebilirsinn bi dene olurmu??

p.... 3te 2sini aldım ama git gel yapamadık. ikinci kez yine aldım ama yine git gel yapamadık. Yarın denemeye karar verdik.
Sizin gelin olma kriteriniz ne? girmesi yeterliyse ben gelin oldum ve yarışmayı kazandımmmm:)

sen bitirdin vajiyi tatlım gitgeli sonraki aşamalarda yaparsın önemli olan penisin girmesiydi ve girdiiii bittiii kurtuldun hairka yaa
tebrik ederimmmm halaylar sana gelsinnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canımm benimmm o baskı gibi zonklama kendini koyvermeyişinden kaynaklanıyor...kafanadaki acaba oldumu olmadı galiba gibi sorular varya ondan kaynaklanıyor...ilişki sırasında kendini bacaklarını istemedende olsa yeni olduğu için sıkıyosunn..ilişki sırasında kendini kontrol et kastığını, kendini sıktığını hissettiğinde şunu düşün, kendini nekadar bırakırsan hani nasıl anlatayımm şöyle ki ohhh dersinde bi kendini salarsınyaa öyle olmaya çalış..şunu çok net söylüyorummm ben gitgel yapamıyodum ilk zamanlar ve şunu farkettimki evet p...si alıyorum ama aldığımda hala bacaklarım kaskatı durumda kalıyodu kendimi farkettiğimde saldım kendimi..nasılmı ??denicem dedimmm kendimi bırakacam bakalım dahamı acıcak yoksa nekadar rahat bırakırsam okadar rahatmı olacak..bunu yaptığım gün gitgellerim sorunsuz oldu...pozisyon gereğide bacaklar biraz kasılıyor yoruluyor..ama bunu aşmak senin elinde oluyormu yerinee ohhh girdi gevşemeliyim diye kendini motive et...bırak kendini otur eşinin üstüne korkma baya bildiğiin rahat rahat otur...deriiinn nefes al çıkar gibi yap tam çıkma tekrar otur eşinın yüzüne sırtın dönük yapıyosannn eşinin bacaklarına doğru eğilerek yap oşekilde otur ve bacaklarını açabildiğin kadar aç....ne kadar rahatlatırsan kendini,,ne kadar gevşersen okadar rahat yaparsınn...

canım nasıl teşekkür edicem sana bilmiyorum, nasıl rahatlatıyosun beni. tamam ecrin sözz veriyorum bunlara dikkat edicem sözlerin hep aklımda olcak. sabrın için güzel kalbin için çook teşekkür ediyorum. gelin olan hiç bir gelin bu kadar yormadı sizi heralde :)

sates canım ben daha yeni yendim yani yenmişim kocam ve arkadaşlarım öyle diyooo :) parmaktan başka bişey denedin mi bilmiyorum amaben parmakla yapıyodum önce hatta en son 2 parmak ikinci boğuma kadar almıştım sonrasını getiremedim, 3 parmagı denemedim bile çünkü gözüm yemedi benim. Gözünü korkutmak gibi olmasın çünkü alan var en bilineni beray 3 parmaktan sonra yendiğini biliyorum. Ben 2 parmaktan sonra aparatlara geçtim sırasıyla 7, 8, 9, 10 on cm de eş denemesine geçtim yarısını aldım aldıktan sonra biraz daha kalınlaştırdım 11 veya 12olabililr yani devasa kalınlaştırmadım sonra hepsini aldım ama başarman için 11 ya da 12 olması gerekmiyo 10 da da olur hatta belki daha azında bile en önemli şey ne biliyo musun yön ben yönü bulduktan sonra başardım. Yukarda anlattıklarıma takılma ben sadece biraz kontol manyağıyım bilcem hissedicem işte biraz da tecrübesizlik var işte. Sagolsun arkadaşlarım katlanıyo bana da rahatlatmaya inandırmaya çalışıyolar :) hepsine çok teşekkür ediyorum senim vesilenle. Doğru anlattım mı ecrincim :)

süpersin canımmmm aynen budur:46::46::46::46:

Back
X