- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.401
tabikide hatta bizzat ben canım hamile kaldım vajiyken ama düşük yaptım hayrola ne olduki :26:
cnm nasıl oldu ya bende cok istiyorum üstüne boş..almayla mı oldu işallah benimde olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide hatta bizzat ben canım hamile kaldım vajiyken ama düşük yaptım hayrola ne olduki :26:
bende yön problemi vardı ya daha ilişki olmadı yönünü bulamdık birtürlü cok acıyoama içine bos..lma oluyo ya ondan cok bebek istiyoruz mümkün mü acaba diye düşünüyorum işallah olur
gerçekten mi işallah olur ya ccok istiyoruz ama yumurtlama döneminde olmam lazım dimi olması için 9 aralıkta adetim başlamıştı ne zman oluyo acaba
ben uste kalmaktan cok korkuyotum sabki bir an dusucekmisim gibi geliyor bende mumu genisleteyim peki vajiye emma krem sursek etkisi olur mu sizlamamasi icin.cok tesekkur ederim cnm ya siz cvp verince kendimi cok iyi hissediuorimcanım buraya ilk girdiğimde cevap almak o kadar çok önemliydi ki benim için sırf biri bişey yazdığı için bile deli gibi mutlu oluyodum :) biz birbirimizi çok iyi anlıyoruzz merak etme :) bende uzun süre aynı yerde kalmdım 10 cm den sonra penis denemesine geçtim yarısını aldım ama ilerleyemedim bi türlü çok zoruma gitti. kızlr hep yön diyo du. girdikten sonra popoya doğru ittir penisi diyordu. yönden kastımız iste tam da bu. penisin ucunu aldıktan sonra aşağıya doğru ilerletiyoruz. bu arada ilk penisi almamda zfrynkp nin kendi bundan habersiz ama basarı hikayesini anlatırkenki bi cümlesi bana ışık oldu yeri gelmişken çook teşekkur ediyorum ona da:) şöyle anlatıyım;üstte yüzün eşine dönük dizlerin yere değicek konumda penisi tutarak vajinanın girişine yerleştiriyosun yavaş yavaş otururken aynı zamanda penisi popona doğru eğiyosun yani yerleştiriyosun aynı zamanda oturuyosun ben böyle aldım ilkinde ve inan bana hiç acı macı hissetmedim bunu bi dene istersen. dualarınız yeter bizlere :)
3 bucuk aylik evliyim ve sizlerin sayesinde dun aksam bende yenmis bulunuyorum.sadece yazdiklarinizi okudum ve uyguladim basardim cok kotu durumdaydim inancim yoktu ama sizlerin yazilarini okudukca umutlandim ve basardim ccok tesekkur ederim.parmak egzersizi yaptim birde kulak cubugunu pacete ve strec filme sardim ustunude kremleyip denedim basardikca birkat daha sardim hep boyle devam ettim aparat buyudukce mutlu oluyodum.calistigim icin bu egzerszleri gece yapabildim sadece en son cuma parmak yaptim dun gecede p...se prezervtf gecirdik ustunu bebe yagi ve kremledim esim altta ben uste ona dogru egildim ve oldu ve hic acimadi basardim kurtuldum bu sefer mutluluktan agladim.herkesten allah razi olsun benim yuzumu guldurdunuz siz olmasaydiniz basarmazdim.ugrasin yapicam deyin deneyin ertelemeyin.
bana 3 ay önceki adet gününü söyle ve geçen ayki ve bu ay 3 ünüde söyle canım ben sana söyliyim...
Buraya ilk yazışım ama hala bu problemi yenemeyenlere ümit olması için yazıyorum. bu problemle karşılaştığımda ne yapacağımı bilemedim internete yazdım ve karşıma bu forum çıktı sayfaları teker teker okudum ve gördüm ki benmle aynı hisleri paylaşan o kadar çok kişi var mış ki... İki ayrı doktora gittm ameliyat olman lazım dedi ama korktum istemedim, sonra psikoloğa gittm ancak seansların bitiminde hemen problem çözülmedi ama illa ki faydası oldu, bu problemi çözmek benim için gerçekten bir hayaldi-imkansızdı ama Rabbim nasip etti ve çözüldü. İnşallah herkes problemini çözer, herkesin uykusuz geceleri, ağlayan günleri sona erer. Ben burada başarı öykülerini yazanları görünce acaba gerçek mi diyordum ama gerçek olabiliyormuş bunun için yazıyorum. Duayı da eksik etmedim tabi ki buarada. Herkese hayırlı günler...
kızlarr vajili hamile kalan var mı hiç duydunu zmu
var canım:))hayırdır??
13 ekimmm , 11 kasım ,9 aralık cnm
gerçekten mi işallah olur ya ccok istiyoruz ama yumurtlama döneminde olmam lazım dimi olması için 9 aralıkta adetim başlamıştı ne zman oluyo acaba
yanlış hatırlamıyorsam 22 ile 28-29 u arası yumurtlama günlerin olmalı canım:))
nasıll kaldın cnm bende bebek istiyorum
ben kalmadım vajiliyken canım ama kalanlar var diye dedim....bende bebiş isteyeyenlerdenim ama....
canım adetten 14 gün önce yumurtlama günü oluyormuş bu sabitmiş ve düzenli adet geçirenlerde bu kolay hesaplanır ama şimdi arkadaş ekim 13 de olmuş kasım 11 de olmuş aralık 9 da olmuş yani ocak 8 yada 7 gibi hasta olabilir 14 gün öncesini hesaplamak lazım tahmin etmek zorda yani bugünde olabilir 22 ile 26 arası gibi nezaman adet oalcağınıda bilmiyoruzki![]()
karamsarrr sen 10 cm aldıysan penise geç artık harikasınnnnnnn![]()