Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bazen böyle tatrtışmalar olması normal keşke olmasa ama insan yıpranıyor ve sonuç ortada...

sen elinden geleni yapıyorsan egzersizlerini yapıyor ve bunları eşinle paylaşıyorsan o da azmini görüyor , ilerlemeni görüyorsa eşinde sakinleşecektir.

artık bu hastalığı yeneceğini onun da kafasına sok :16::16::16::16:

sen azimle başaracaksın hepimiz gibi

hiç üzülme, sakinleş, yarında egzersilerine devam et eşinle de aşama aşama paylaş yaptıkalrını onda göster mutlaka,

zaten sonra ki aşamalarda eşli egzersiz yapacaksınız

herşey yoluna girecek

hepimiz gibi sende yeneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var :16::16::16::16:
Egzersizlero tamamkadim pns deneme asamasindayiz denemek istemiyir hic;(((

sates88 canım heyecandan göz ucuyla okudum lütfen üzülme aynı hisleri 30dk önce ben yaşadım aklımdan neler geçti bilemezsin ama sonunda başardımmmm üzülme lütfen yapacaksın sen de anlatcam ben sana özel olarak tamam mııı

Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn:52::52::52:

tebrik ederim valla bravo sana azmin zaferiişte halayınıda ilk ben çekeyim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Egzersizlero tamamkadim pns deneme asamasindayiz denemek istemiyir hic;(((

o zman eşini çok sıkma sen hergün egzersizlere devam et kendin ve hazır olduğunda denemk istediğini söyle 1 gün 2 gün istemeycek belki ama oda isteyecektir sonunda ne kadar zaman daha deneme yapmadan bekleyebilir ki bence bu senin avantajına bu arada egzersizlere devam edip ilerletebilirsin

Allah hepinizden razı olsun sayenizde kendime güvendimm oldu

Yarın anlatcam inşallah. benim şimdi çıkmam lazım keyif sigaramı bile içtim valla :D öptüm sizi kocaman kocaman

Denedik olmadı, dedim artık olmayacak ben yapamycam falan filan sonra bir de ben üstte denedim oldu canım çok acıyodu hafif bi yanma hissettim o kadar bütün acım yön sorunundan dolayıymış Allahıma şükürler olsun umudumu gerçekten kestiğim anda Rabbim yardım etti onun izniyle başardım

ben çıktım kızlar yarın anlatırım inşallah sizler de başarcaksınız

Sates88 sakın umudunu yitirme olacak çok kolaymış inan bana olur mu canım aklından öyle şeyler geçirme bir daha

Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((

nasıl konuşuyosun öyle şeyler söyleme bak bende aynı durumdaydım ama cesaretli ve azimli ol kısa yolu değil uzun yolu seç.hem eşinide anla biraz ve öncelikle kendin için sonra seni sabırla bekleyen eşin için ve en önemlisi evliliğin için çabalaaaa

Denedik olmadı, dedim artık olmayacak ben yapamycam falan filan sonra bir de ben üstte denedim oldu canım çok acıyodu hafif bi yanma hissettim o kadar bütün acım yön sorunundan dolayıymış Allahıma şükürler olsun umudumu gerçekten kestiğim anda Rabbim yardım etti onun izniyle başardım

tebrik ederim canım bu akşam huzurlu bi şekilde uyu bakalım:))

bayanlarrr özellikle karamsarr,,bengeldimm karamsar senden allah razıolsun ,,ben oraya hiç elimi bile süremezken bu akşam ilk önce bir parmak bir boğum sonra orta parmağın tamamı vee veee en son iki parmak ama yarıya kadar...şuan neler hissettiğimibilemezsinizz...7 yıl sonra ilk defa huzurlu rahat bi şekilde uyuyacam inanamıyorum kendime ya eşim oldu bak oldu derken bile inanamadım...allahım şükürler olsunn..sizlerden allah razı olsun sizlerle karşılaştım bana bu güveni verdinizz..tüm herşey gönlünüzce olsunn..birgün buraya bunları benimde yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi...sizleri seviyorumm ...karamsarr elini öpmeye gelecemm :) inşallah artık geriside olur eşim bi akşamda bu kadar ilerleme yeter dedii..onu sonra deneyelim dedii..öpüyorum siziii iyi gecelerrr:))))

Bu topiğe gireli 1 hafta olmadı, öğrendiğim 2-3 şeyle başardım bunu. Çok zor bir şekilde birleşme oluyordu ama anlatamayacağım derecede canım yanıyordu ve bir daha yapmak istemiyordum. Hiçbir zaman bunu yapamayacağıma inanmıştım. Sonra buraya geldim işte, vajina yönünü falan öğrendim ne şekilde yapılması gerektiğini. Ama adet olduğum için deneyemedim, adetim bugün bitti. Dedim eşime hadi deneyelim, birleşmemiz hep ben üstte iken oluyordu çünkü canım yandığı anda kendimi çekebiliyordum eşim üstte iken hiç alamadım çok korkuyordum ama yönü öğrendiğim için bir cesaret geldi ilk defa eşim üstteydi. Ama yine canım çok acıdı ağlamaya başladım dayanamıyorum çünkü o acıya. Dedim bırak ben yapamycam. O an aklımdan neler neler geçiyor, boşanmayı bile düşündüm ben niye evlendim eşimi bekletiyorum falan diye. Sonra bir de üstte deneyeyim dedim, canım biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar değildi. Sonra biraz olduğum şekli değiştirdim bir baktım hiç acı yok sadece hafif yanma var o da bir önceki denemeden kalan acıdan olsa gerek. İnanamadım, dokundum baktım bendeydi tamamı :) biraz devam ettik hiçbişey hissetmedim hala inanamıyorum ne kadar kolaymış boşu boşuna boşanmaya bile varabilirdi bu durum. Çok şükür Rabbime... ve sonsuz teşekkürler hepinize...

Back
X