- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.161
Bu topiğe gireli 1 hafta olmadı, öğrendiğim 2-3 şeyle başardım bunu. Çok zor bir şekilde birleşme oluyordu ama anlatamayacağım derecede canım yanıyordu ve bir daha yapmak istemiyordum. Hiçbir zaman bunu yapamayacağıma inanmıştım. Sonra buraya geldim işte, vajina yönünü falan öğrendim ne şekilde yapılması gerektiğini. Ama adet olduğum için deneyemedim, adetim bugün bitti. Dedim eşime hadi deneyelim, birleşmemiz hep ben üstte iken oluyordu çünkü canım yandığı anda kendimi çekebiliyordum eşim üstte iken hiç alamadım çok korkuyordum ama yönü öğrendiğim için bir cesaret geldi ilk defa eşim üstteydi. Ama yine canım çok acıdı ağlamaya başladım dayanamıyorum çünkü o acıya. Dedim bırak ben yapamycam. O an aklımdan neler neler geçiyor, boşanmayı bile düşündüm ben niye evlendim eşimi bekletiyorum falan diye. Sonra bir de üstte deneyeyim dedim, canım biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar değildi. Sonra biraz olduğum şekli değiştirdim bir baktım hiç acı yok sadece hafif yanma var o da bir önceki denemeden kalan acıdan olsa gerek. İnanamadım, dokundum baktım bendeydi tamamı :) biraz devam ettik hiçbişey hissetmedim hala inanamıyorum ne kadar kolaymış boşu boşuna boşanmaya bile varabilirdi bu durum. Çok şükür Rabbime... ve sonsuz teşekkürler hepinize...
çok şükür canım atlattınız bu zorlu günleri inşallah bugünden sonra herşey istediğin gibi olur çok mutlu oldum bizler içinde dua etmeyi unutma ne olur...