Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

söyledım kanama olmassa dr.gıdıcezz bakalım

ne olacak yani doktora gideceksinizde
sen penisi yarıya kadar al , egzersiz yap sonra doktora git doktor sana zarın yırtılmış diyecek büyük ihtimal ayrıca sen doktora yarısına kadar aldığını ve egzersiz yaptığını söyleyince sana ilk söyleyeceği zarın esnek kanama olmaması normal diyecek..

nedir eşinin bu kanamayla ilgisi sen foruma ilk geldiğinde de kan kan diyip duruyordun yine aynı mesele eşinle konuş durumu.
kanaman olmazsa boşanacak mı senden

ne garip bi durum yarabbim akıl fikir versin herkese

sen penisi yarıya kadar al , egzersiz yap sonra doktora git doktor sana zarın yırtılmış diyecek büyük ihtimal ayrıca sen doktora yarısına kadar aldığını ve egzersiz yaptığını söyleyince sana ilk söyleyeceği zarın esnek kanama olmaması normal diyecek..

nedir eşinin bu kanamayla ilgisi sen foruma ilk geldiğinde de kan kan diyip duruyordun yine aynı mesele eşinle konuş durumu.

sana katılıyorum ama benım eşimdee yanı sorun bunu takıntıı yapıyoo defalrca konuşş konuşş bunu algılamıyo o beynıı herşeyii algılıyo bunu algılamıyoo beynı ...

zeyneeeep kızz sakin :)))

peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli

zar esnek olduktan sonra şstediğin kadar gitgel yap fayda etmez ... ama belkide esnek değil zarın. sen bi penisi al tamamen de o zaman zaten göreceksin kanayıp kanamyacağını..

yani bunları sorman merake tmen normal ama haftalardır kanayacak mı kanamayacak mı diye boşuna kendini yıpratıyorsun

bu kadar kafana takarsan vajiyi nasıl yeneceksin

bende aynı senin gibi dedim canım yarıya kadar girmişse yada bugün tamamen yaptıysa zaten kızlık kalmayacak yani kanasa da kanamasa da doktor zar yok diyecek o zaman ne olcak ama demek eşinin bu konu da hassasiyeti var herkesin kendi düşüncesi yani

zar esnek olduktan sonra şstediğin kadar gitgel yap fayda etmez ... ama belkide esnek değil zarın. sen bi penisi al tamamen de o zaman zaten göreceksin kanayıp kanamyacağını..

yani bunları sorman merake tmen normal ama haftalardır kanayacak mı kanamayacak mı diye boşuna kendini yıpratıyorsun

bu kadar kafana takarsan vajiyi nasıl yeneceksin

caanım benm emın ol ailemden bırne anlatsam asla bu kadr ilgilenipde destek olmaz bende küçük ewledım bilğilendırılmedım yaşım hala küçk ama ben bu konu itibaryle kafama hiç bşyi takmıyorum cnm ya evet dedgmde mantıklı bı penisin hepsini alayım dedgn gıbı

sakinim bebişim ama bu çarenin ilk sorusu değil zaten vajili bide kanamyı kafasına takıyor allah böyle eşleri ıslah etsin.
insan eşini niye kanamadı acaba???? diye doktora götürür mü ??
belli ki güvenmiyoo
gelde kızma gelde sinirlenme :20::20::20::20::20:
evet ya bende çok kzıyorum ona çokkkkkkkkkkkkkk ama onun dedgi gibi olsun kan gelsn seyretsın bu saatden sonra oluckları

sakinim bebişim ama bu çarenin ilk sorusu değil zaten vajili bide kanamyı kafasına takıyor allah böyle eşleri ıslah etsin.
insan eşini niye kanamadı acaba???? diye doktora götürür mü ??
belli ki güvenmiyoo
gelde kızma gelde sinirlenme :20::20::20::20::20:

doğru tatlım sıkıntı üstüne sıkıntı Allah yardımcısı olsun. ama insanların yetiştiği çevre, alldığı eğitim, yaşayış tarzı, değer yargıları çoook farklı. careciğimizi üzmeyelim güveniyodur da işte nasıl biz bilinçaltımızın oyununa gelip vajinusmusu yaşadıysak artık kimbilir o neler duyyduki bunu sorun ediyor. bi taraftan da şükretmek lazım, bu duruma önem veren bu insan aynı zamanda carenin yasadığı bu vajili haline anlayış gösteriyo.

carecim Allah her iki sorunu da başetmek için sana güç versin yardım etsin canım

doğru tatlım sıkıntı üstüne sıkıntı Allah yardımcısı olsun. ama insanların yetiştiği çevre, alldığı eğitim, yaşayış tarzı, değer yargıları çoook farklı. careciğimizi üzmeyelim güveniyodur da işte nasıl biz bilinçaltımızın oyununa gelip vajinusmusu yaşadıysak artık kimbilir o neler duyyduki bunu sorun ediyor. bi taraftan da şükretmek lazım, bu duruma önem veren bu insan aynı zamanda carenin yasadığı bu vajili haline anlayış gösteriyo.

carecim Allah her iki sorunu da başetmek için sana güç versin yardım etsin canım

amın canım bzenn hayttn çok bıkıyorum bazenn bu konuu yuzundenn artık sıkılıyorum boguluyrum ya

kızlar mesai bitti ben çıkıyom size iyi akşamlar yasemincim 10 dk bir msj atabildiğim için yazamadım burdan teşekkür ederim o dediğin diğer durumda normaldir yani korkma muckkkk

illa kanama olacak dıye bı sey yok kı esnektır kanamaz ılla kanıycak derse yanılırrr doktor konusssun kanamz desın bı sey desın yanı zor bı durum valla takıntılı demek kı

Back
X