Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))) şımartma beni:) canım benim amiiin hepimizin.
canım kendini kasmamaya rahat olmaya özen göster, ılık bi duş al alamazsan da belinden aşağısına duş aldır, en rahat olduğun pozisyonu al. ama şart değil olmadı mı butun pozisyonları dene, kendine güüven ama çok fazla yüklenme, herşey normal akışındaymış gibi davranmaya çalış germe kendini, ilkinde olmadı mı hemen pes etme ve denemeye devam et, yarısına kadar geldiğinde gitmicek gibi olursa çıkma bekle kendini kasmışsın demmektir rahatlamaya çalış, nefes al ver kendine telkinlerde bulun, yöne çok dikkat et herşeyin başı rahat olmak ve yönü bulmak aslında kasmadığn zaman yönü aramana da gerek kalmıyo kendiliginden gidiyo penis. bunların hiçbirine gerek kalmayacak sen bu işi bugün bitireceksin Allah ın izniyle ve 2013ün 2. gelini olarak adını yazdırıcaksın :)
canıımm ya gerçkten çok iyisnn çok sevdım senı ilgin destegn için binlerce kez teşekkur edrmm tatlımmmm umarımm penisi tam aldgmda ufakta olsa kanamamda olr bu dertten de kurtlrm

canıımm ya gerçkten çok iyisnn çok sevdım senı ilgin destegn için binlerce kez teşekkur edrmm tatlımmmm umarımm penisi tam aldgmda ufakta olsa kanamamda olr bu dertten de kurtlrm

canım benim ben teşekkür ederim. hepimiz bu sıkıntıların içinden geçtiik o yüzden ne demek bilirim ve elimden ne gelirse yardımcı olmaya hazırım. amın canım inşaallah sıkıntısız, zahmetsiz bi şekilde olmasını nasip etsin Allah ım. hem senin istediğin gibi hem de eşini memnun edecek şekilde son bulur inşaallah

carem canım benim ben evleneli 1 sene oldu ilk dokunamıyodum bakmadım bile hç dr aynada incele dedi ve ben 6 7 ay sonra ilk defa vajinama baktım :32:
tabi dr egzersiz de vardi ben yapamadım ve bıraktım dr gitmeyi..
her gün vajına resmi incelerdim vajınısmusla ilgili yazılar okuyodum burayı buldum hemen üye oldum..
tabi arkadaşlar da egzersiz dedi ben yine yapamadım..
svd85 arkadaşım beni acayip gaza getirdi kulak çubuğu aldım onunla kaldım..
yani bu zaman sürecinde biz şekilden şekle giriyodduk nasıl yapsak diye :1:
eşimin üstünde yapmaya çalışırken eşim yaptı ve girdi 2. kez ne kadar bilmiyorum. biraz kanama oldu..
hala egzersiz yok tabi nasıl oldu bilmiyorum bende oldu şükürler olsun :118:
ben ne üstte yapabiliyodum ne altta yatıyodum eşim üstümde yatar şekilde öyle başı giriyodu ilk başının girdiğini o pozisyonda anladdım..
ben kasılıyodum o yuzden bacaklarımı açamadım için bu pozisyonda yapıyoduk hep bi kaç gün önce yine böyle yaptık ama hiç kasılma ttitreme yok olacakmıs demek kı :1:
olmus yanı buraya yazdım kımseden net bı cvp gelmedı bugun yıne denedık ve emın oarak yazdım :46::46:
ben ne egzersiz yaptım ne başka bişi bu söyledim pozisyonda alışa alışa yavaş yavş bacaklarımı açarak yaptım :)
tebrikler canim allah baska dert vermesin

yok canım esf ne haddime dayılanmak mutluluk kendimi orda yendi olarak gelin olarak görmek istiyorum oyuzden :1:
listede en alttan 2. veya 3. kişiydim şimdi 2013 ocak ayı ilk geliniyim :1:

şaka bi tarafa insan hakkaten yendikten sonra listede yendiğini görmek istiyor :) hakkın tabi en büyük deparı sen attın :46: :46: :46: :46: :46:

canım benim ben teşekkür ederim. hepimiz bu sıkıntıların içinden geçtiik o yüzden ne demek bilirim ve elimden ne gelirse yardımcı olmaya hazırım. amın canım inşaallah sıkıntısız, zahmetsiz bi şekilde olmasını nasip etsin Allah ım. hem senin istediğin gibi hem de eşini memnun edecek şekilde son bulur inşaallah

amınn canım benımm amınnnnnnnnn tatlı arkdşm

ayyy cnm arkadşım çok sıkıyorum sorularımla ama penis biraz girdiği zman popo yönunemı ittircemm

sıkmıyosun tatlım ben de zamanında çok kullandım bu kelimeleri Allah ım bana da yardımcı olan arkadaşlarımdan razı olsun. evet canım penis popoya doğru ilerlicek. yani penis istikamet popo :1: emrini verceksin :1: ve o zaman göreceksin ki cuuuuuk diye girmiş. sende sonra dicceksin ki aaaa oldumu ben hiç bişey hissetmedim :)

sıkmıyosun tatlım ben de zamanında çok kullandım bu kelimeleri Allah ım bana da yardımcı olan arkadaşlarımdan razı olsun. evet canım penis popoya doğru ilerlicek. yani penis istikamet popo :1: emrini verceksin :1: ve o zaman göreceksin ki cuuuuuk diye girmiş. sende sonra dicceksin ki aaaa oldumu ben hiç bişey hissetmedim :)

egerrr olurssaaa hemen sana yazcammm olduu olduu dyee

peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli

canim kanama olmycaksa olmaz yani ben egzersiz yapmadan yendigim halde kanama olmadi sagolsun esim problem etmrdi tamam aramizda konustuk niye kanama olmadi diye internetten de arastrma yaptik kanama olmayabiliyo bi cok zar cesidi var esin bunu kafaya takmamali sana guveniyosa ki vaji sorunu olan birinin esinden bi baskadiyla olmasida imkansiz yani en olmadi dr a gidersiniz esinle dr daha etkili bir sekilde anlatir seninde basin agrimaz

amaaaaaa artık çıkmam lazım :( çünkü kocam gelmek üzre :) care bitti diye yazcaksın bugün inşaallah konuştuklarımızı hatırla yenen arkadaşların anlattıklarını hatırla acı macı yooook :) kendini kasmamaya dikkat et, yönü iyi tayın et sonunda da hep birlikte mutlu olalım:62: canım güzel haberlerini bekliyorum :)

kızlaaaar herkese iyi akşamlar :54: :54: :54:

amaaaaaa artık çıkmam lazım :( çünkü kocam gelmek üzre :) care bitti diye yazcaksın bugün inşaallah konuştuklarımızı hatırla yenen arkadaşların anlattıklarını hatırla acı macı yooook :) kendini kasmamaya dikkat et, yönü iyi tayın et sonunda da hep birlikte mutlu olalım:62: canım güzel haberlerini bekliyorum :)

kızlaaaar herkese iyi akşamlar :54: :54: :54:

iyi akşamalr tatlı ardşmmmmmmm

Back
X