Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sevdigim bi arkadşımda bu durumdan müzdarip forma göz atarken ilgimi cekti kulak çöpü demişsiniz Allah rızası için konuyu biraz acarmısının bi yuvanın yıkılmasından kurtarız bende burdan ögrendıgmı arkadaşıma anlatırım

en başında kegel egzersizini yazayımm onu devamlı yappsın...ilk olarak wc de çişini yaparken tutcak sonra bırakcak tutcak tekrar bırakcak...bunu yaparken hangi kaslarını çalıştırdığına dikkat etcek ve tutup bırakma işlemini bundan sonra oturup yatarken tv başında devanlı yapıcak ve aynı zamandada şu egzersize başlasın...

1-öncelikle yatağına şöyle bi bez sersin(şarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna alsın bitane büyük oursa rahat eder onu yatağının başına yaslasın
3- karşısına geçsın arkasınını yastıkla rahatlatsın yani yaslanabilsin hatta uzanacak biraz geriye doğru..
4-açsın bacaklarını tamamen ve deriiinnn nedef alsın verirken ıkınsın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıldığını görene dek devam etsin..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu alsın prezervatife geçirsin ama gevşek olmasın bağlasın yani sabitlesinsin.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştirsin ama sakın çıkarmasın beklesin,,sonra tekrar nefes alsın ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerletsin merak etmesin cuppp diye kayacak anlamayacak bile...

bu aşamadan sonrada 1 cm 1 cm kalınlaştırarak bu aparatı (isterse başka bişeydende yapabilir)10 cm kalınlığındaki aparata ulaşana kadar cm cm egzersizlerini düzenli yasınn...

Bir yıl bir 2ay oldu....tuhaf ya hiç böyle hayal etmezdim evliliği , anlayamadım ne zaman olacak nasıl olacak, ne bu kadar bizi geren nedir sebep? milyonlarca insan zevkle yaparken ne bizdeki bu korku, hayırlı olanın bu olduğunu mu kabullenmeli yoksa suçu kendimizde mi aramalı , bayıltın diyorum beni,uyutun diyorum...olmuyor olmuyor ...ne yapmalı diyorum kendimden başkasına anlatamadığım bu hastalığı nasıl yenmeli? Niye böyle oluyor,bir taraftan çocuk soran aileler diğer taraftan daha vajınası in bile tanımayan ben....

kızlar ben yeni üye oldum. benim nikahım oldu ama dügün gelecek sonbahar gibi olacak eşimle ilişkiye girmeyi denedik önceden 3- 4 kere falan ama ben çook korkuyorum acıyacak diye eşimi itiyorum, eşim biraz itmeye başlar başlamaz sanki iğne batoyo gibi oluyo... egzersin yapıyorum şimdi 7 santim civarına kadar aldım içime yakında eşimin yanına gitcem inşallah olur... burdaki başarı hikayelerini duydukça daha da umutlanıyorum.. benim istek konusunda bi sorunum yok fazlasıyla istekliyim aparat almaktada zorlanmıyorum ama penise gelince olan oluyo...

ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim :64: :64: :64: :64: :64: :64:
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN :16: :16:
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar :42: :42: :42:

sabah sabah ne güzel haberler okudum canım ya çok şükür sende yendin o zaman şimdi bana ne düşer tabiki de :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::84::84::84::84::84::84:

kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))

ooooooooo gözlerime inanamıyorum bizim caremizde gelin olmuş canım ya çok sevindim adına oh be sende kurtuldun ne güzel çok sıkıntıların vardı çok şükür bitti canım sabah sabah halaya başladım tey tey :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
oh ohhh yandan :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
oh ohhh yandan :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canlarım can arkadaslarım vajı kardeslerım benım hepınızden ALLAH razı olsun:) yendım mutluyum ne yapayım ne yazayım bilemıyorum :1: ama RABBİME sonsuz şükürler olsun yendim btti.. kimseye söyleyemediğim sıkıntılarımı sizinle paylaştım yardımcı oldunuz ben her gece ağlayark yatardım.
eşim hadi deneyelim der diye ondan sonra veya ondan önce yatar uyurdum yada uyur rolü yapardım..
kaç kez deneyelim dedik ve benim kasılmalarım ve titremelerim yüzünden deneme bile yapamadık kasıldığım an ağlamaya başlıyodum olmuyo diye..
eşim anlayışlıydı çok şükür ama eziliyodum onun anlayışı altında..
eşim olmuyo böyle dr gidelim dedi ben ağlıyorum gitmem diye ama mecbur gittim jınekoloğa muaene mi etti kızdı bağırdı mı belli değildi. adam seni niye aldı git eve yap bişeyin yok dedi beni postaladı sanki onla biliyodum yapmasını
eve geldik deneme yaptık olmadı neyse bide psikiyatriye gidelim dedik masaj yapın birbirinize hiç bi şekilde ilişki yok dedi tamam dedik 2 hafta gittim parmak egzersizi dedi ben gitmeyi bıraktım çünkü imkanı yok yapamazdım bir laç ayda öyle geçti ben nette artık bakmadık vajına resmı bırakmadım gecem gunduzum vajına ve vajınısmus olmustu :1: birgün burayı buldum herşey rabbimden iste :1:
iyiki bulmusum burayı herşeyimi paylaştım :1:
svd85 arkadaşımızın gazıyla ben kulak çubuğu aldım ve onunla kaldım :1: listenin en alttan 2. veya 3. kişisiyken şimdi 2013 yılının ilk geliniyim :1:
nasıl olduğunu anlatamıyorum çünkü bende bilmiyorum oldu :62: :62: :62:
bende artık gelin oldum :123:
bütün arkadaşlarıma burdan sonsuz teşekkürler ediyorum :71: :71:
RABBİM OLDURMUYOSA VARDIR ONDA DA Bİ HAYIR ARKADAŞLAR KİMİMİZ 1 AY BEKLEDİ KİMİMİZ 1 YIL KİMİ İSE BİR KAÇ YIL :32: :32:
RABBİM OL DEDİ OLDURDUU HERKES İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İÇİNİZ DE BENİM İÇİN DE :119:
yazamadığım daa bi çok şey var heyecandan bu kadar döküldü..
tekrardan hapinize teşekkür ederim :42: :42:
hepinize kuçak dolusu sevgilerr :16: :16: :16:
SEİSS :42:

seiss tebrik ederim canım allahım başka dert vermesin :64: :32: :32: :64: :32: :64: :64: :32:

günaydınnn gelin olmak nasıl gidiyorr??? ben hala aynı yerde sayıyorumm :(((

çok güzel bişey ya anlatılmaz yaşanır.artık bebek hayalleri kurabiliyorum,insanların yanında kendimi eksik hissetmiyorum,eşim daha fazla ilgileniyo...daha birçok şey.bunları söylüyorum çünkü sende imrenip kıskanıp yapmalısın.yapamıyorum diye bişey yok.ben aynanın karşısında egzersiz pozisyonunda saatlerce ağladım.kimse gelip yardım etmiyo.bi el gelip onu oraya yerleştirmiyo.herşey senin elinde sen istedikten sonra hiçbişey tutamaz seni.şuan egzersiz yapma şansın varmı yani evdemisin

Son düzenleme:
çok güzel bişey ya anlatılmaz yaşanır.artık bebek hayalleri kurabiliyorum,insanların yanında kendimi eksik hissetmiyorum,eşim daha fazla ilgileniyo...daha birçok şey.bunları söylüyorum çünkü sende imrenip kıskanıp yapmalısın.yapamıyorum diye bişey yok.ben aynanın karşısında egzersiz pozisyonunda saatlerce ağladım.kimse gelip yardım etmiyo.bi el gelip onu oraya yerleştirmiyo.herşey senin elinde sen istedikten sonra hiçbişey tutamaz seni.şuan egzersiz yapma şansın varmı yani evdemisin

yok arkadaşım işdeyim ..süpersin gerçekten süper duygu aynı şeyleri bende hisssedioyrum yani kendimi hep eksik hissediyorum :( parmak olayı tamam aslında eşimin iki parmağını alabiliyorum krelerden sonra jelleerden sonra alıyorum ama iş öbürüne gelince olmuyo ..ne cahilmişim ben yaaa galiba eşimde :) biz pozisyon mu bilmiyoruz anlamadım ama olmuyoo ..

yok arkadaşım işdeyim ..süpersin gerçekten süper duygu aynı şeyleri bende hisssedioyrum yani kendimi hep eksik hissediyorum :( parmak olayı tamam aslında eşimin iki parmağını alabiliyorum krelerden sonra jelleerden sonra alıyorum ama iş öbürüne gelince olmuyo ..ne cahilmişim ben yaaa galiba eşimde :) biz pozisyon mu bilmiyoruz anlamadım ama olmuyoo ..

hep aynı durumdayız.söylemiştim sana ben eş parmağı hiç yapamadım halada yapamıyorum sen gerçekten yapabilirsin.bak birde apartla dene ben parmakta yaptım ama apart daha rahat oldu.canım bak olmayacak die bişey yok.olacak inş.ben 1 buçuk yıl boşuna beklemişim diyorum şimdi.ben 3 parmakta yaptım ama apartla yapınca ordaki deliği gördüm ve inandım.kafada bitirmek lazım 3 parmak içeri alıyorum ama hala olmayacak diodum.sen kendi yöntemini kendin belirle hangisinde rahat ediyosan onu yap.bazısına parmak rahat gelir bazısına apart ama yapamıyorum die bişey yok.üstüne gideceksin o senden korkacak:))artık kendine acımak yok

hep aynı durumdayız.söylemiştim sana ben eş parmağı hiç yapamadım halada yapamıyorum sen gerçekten yapabilirsin.bak birde apartla dene ben parmakta yaptım ama apart daha rahat oldu.canım bak olmayacak die bişey yok.olacak inş.ben 1 buçuk yıl boşuna beklemişim diyorum şimdi.ben 3 parmakta yaptım ama apartla yapınca ordaki deliği gördüm ve inandım.kafada bitirmek lazım 3 parmak içeri alıyorum ama hala olmayacak diodum.sen kendi yöntemini kendin belirle hangisinde rahat ediyosan onu yap.bazısına parmak rahat gelir bazısına apart ama yapamıyorum die bişey yok.üstüne gideceksin o senden korkacak:))artık kendine acımak yok

evett sayenizde tam ümidimi kesmişken sizlere rastladımm..7 seneden sonraa tekrarr umudum varr elbet birgünn olacakkk inanıyorum..eşimin parmağını aldığım gün bilee ayaklarım yere basmadı inann okadar mutluydumki sanki herşey bitmiş gibiydi..inşallahh bigün bende bunları yazıcamm..allah sizlerden razı olsunn..iyiki varsınızz

evett sayenizde tam ümidimi kesmişken sizlere rastladımm..7 seneden sonraa tekrarr umudum varr elbet birgünn olacakkk inanıyorum..eşimin parmağını aldığım gün bilee ayaklarım yere basmadı inann okadar mutluydumki sanki herşey bitmiş gibiydi..inşallahh bigün bende bunları yazıcamm..allah sizlerden razı olsunn..iyiki varsınızz

umutsuzluğa kapılmak yok er yada geç bu sıkıntı çözülür Allah başka sıkıntılar vermesin.arayı açma egzersizlerde sıkı sık yapmaya çalış

Merhaba arkadaşlar,
ben yeni evliyim, tam bir ilişki yaşayamadık. Sonra buradaki egzersizleri yaptım.
Mum veya biraz daha kalınınında zorlanmadan yapabiliyorum. Fakat ilişki esnasında pnsin sadece başı giriyor,daha fazla ileri gidemiyoruz çünkü canım çok yanıyor. :(
Bir haftadır o kısımda kaldık. Neden böyle oluyor anlamıyorum... O bölüm çok dar, acaba bendeki başka bir problem mi?

Merhaba arkadaşlar,
ben yeni evliyim, tam bir ilişki yaşayamadık. Sonra buradaki egzersizleri yaptım.
Mum veya biraz daha kalınınında zorlanmadan yapabiliyorum. Fakat ilişki esnasında pnsin sadece başı giriyor,daha fazla ileri gidemiyoruz çünkü canım çok yanıyor. :(
Bir haftadır o kısımda kaldık. Neden böyle oluyor anlamıyorum... O bölüm çok dar, acaba bendeki başka bir problem mi?

canım ne güzel bu kadar ilerlemen bile süper senin kesin yön sorunun vardır p... bası giriyosa yönü popono dogru olcak önceki syflarda resimlerde var bakabilirsn.bu siteyi bulman süper olmus ama sen baya baya ilerdesin masallah.korkma sorun gidermen cok cok kolay olur

bende vajinismusum 5 aydır evliyim ama olmadı denemediğim yöntem kalmadı en son bu sitede kegel egzersizlerini gördm yapamadım simdi cinsel terapi alıyorum devlet hastanesinde. ama dr um daha 1. seansta tedavi bitene kadar kesinlik cinsel ilişki yasak denemeye bile kalkmayın cinsel organlarınıza dokunmak vs yasak hatta el ele tutsmak bile yasak dedi tedavi bitene dek yasak getirdi ödevler verdi simdilik parmak egzersizi yok 15 günde bir gelin dedi. ama anlayamadım eşimle cinsel organlara degmiyoruz denemiyoruz artık sadece ödevleri ypıyoruz ama sarılmamak elele tutusmak bizi zorluyor ama vardır bi bildiği diyerek dayanıyoruz.sordugumda dr.um tamamen bilgisayara reset atıyor gibi sizi tamamen birbirinize kenetlicem dedi.bugun 2. seansa gittik öpüşme yasagını kaldırdı azıcık öpüşebilirsiniz bu kez cinsel organlarada dokunma yasagını kaldırdı ama cinsel deneme yasak gene dedi.benm kendime has ödevim vajinin girişine işaret parmagı bir bogumunu sokcam orda bekletcem kaygı,kasılma vs olustugunda parmagımı cekcem kac kez olcak hesap etcem 30 ar dakıka.ama süreç cok uzun olcakmı olmıcakmı o bile muamma. burdaki kegeli yapamadım parmak sokamadım kedinmi eksik yarım aciz hiesdiyorum dra gitmek artık istemiyorum bıktım cunku eşimde artık yoruldu olmuyor diye oda üzülüyo :( süreç uzun ve iyice bunaldık su sitedeki parmk egzersizlerini yapamıyorumm içim bi tuhaf olyuoo ve sanki kendim ters yanlıs bişey yapcagım giibi geliyor :( hçbişeyden zevk alamıyorum artık ne yediğimden ne içtiğimden ne gezmek ne süslenmek istiyorum mal gibiyim :( müsaitken gireyim dedim 2-3 saat sonra terkrar girerim :( Hepinizden allah razı olsun herkes herkese yardımcı oluyor. bu illetten kurtulmak dileğiyle.hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar,

fiziksel olarak bi sorun varmı baktırdınmı

Back
X