Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne güzel bu kadar ilerlemen bile süper senin kesin yön sorunun vardır p... bası giriyosa yönü popono dogru olcak önceki syflarda resimlerde var bakabilirsn.bu siteyi bulman süper olmus ama sen baya baya ilerdesin masallah.korkma sorun gidermen cok cok kolay olur

sağolun, zaten buradaki arkadaşların yorumları sayesinde umutlanıyorum ben de. Bir de konuyla ilgili burada tavsiye edilen bir kitap vardı, onu da sipariş ettim. İnşallah daha da ilerlerim, Allah herkesin yardımcısı olsun.

bende vajinismusum 5 aydır evliyim ama olmadı denemediğim yöntem kalmadı en son bu sitede kegel egzersizlerini gördm yapamadım simdi cinsel terapi alıyorum devlet hastanesinde. ama dr um daha 1. seansta tedavi bitene kadar kesinlik cinsel ilişki yasak denemeye bile kalkmayın cinsel organlarınıza dokunmak vs yasak hatta el ele tutsmak bile yasak dedi tedavi bitene dek yasak getirdi ödevler verdi simdilik parmak egzersizi yok 15 günde bir gelin dedi. ama anlayamadım eşimle cinsel organlara degmiyoruz denemiyoruz artık sadece ödevleri ypıyoruz ama sarılmamak elele tutusmak bizi zorluyor ama vardır bi bildiği diyerek dayanıyoruz.sordugumda dr.um tamamen bilgisayara reset atıyor gibi sizi tamamen birbirinize kenetlicem dedi.bugun 2. seansa gittik öpüşme yasagını kaldırdı azıcık öpüşebilirsiniz bu kez cinsel organlarada dokunma yasagını kaldırdı ama cinsel deneme yasak gene dedi.benm kendime has ödevim vajinin girişine işaret parmagı bir bogumunu sokcam orda bekletcem kaygı,kasılma vs olustugunda parmagımı cekcem kac kez olcak hesap etcem 30 ar dakıka.ama süreç cok uzun olcakmı olmıcakmı o bile muamma. burdaki kegeli yapamadım parmak sokamadım kedinmi eksik yarım aciz hiesdiyorum dra gitmek artık istemiyorum bıktım cunku eşimde artık yoruldu olmuyor diye oda üzülüyo :( süreç uzun ve iyice bunaldık su sitedeki parmk egzersizlerini yapamıyorumm içim bi tuhaf olyuoo ve sanki kendim ters yanlıs bişey yapcagım giibi geliyor :( hçbişeyden zevk alamıyorum artık ne yediğimden ne içtiğimden ne gezmek ne süslenmek istiyorum mal gibiyim :( müsaitken gireyim dedim 2-3 saat sonra terkrar girerim :( Hepinizden allah razı olsun herkes herkese yardımcı oluyor. bu illetten kurtulmak dileğiyle.hoşçakalın

canım belki parmak zorluyodur.apartla yap.ben bi dr a gitmiştim bana kulak çöpü ardından o.b. tamponları vermişti.ilk onlarla denemiştim tabi yapamamıştım çünkü yapmak istemiyodum:)dediğim gibi istersen birde apartla dene ince mum falanda olur.parmak dediğin gibi biraz itici geliyo.ama umutsuzluga kapılma

ben gelin oldum ben gelin oldummmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim :64: :64: :64: :64: :64: :64:
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN :16: :16:
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar :42: :42: :42:

halaylar çare 1,seiss ve terar yasemın a içni hopaaaaaaaaa

amannnnnn tutmayın benı nerde pullu mendılım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağolun, zaten buradaki arkadaşların yorumları sayesinde umutlanıyorum ben de. Bir de konuyla ilgili burada tavsiye edilen bir kitap vardı, onu da sipariş ettim. İnşallah daha da ilerlerim, Allah herkesin yardımcısı olsun.

merhaba,
ilk olarak bende dün ablamın zoruyla bu siteye üye oldum.1,5 yıllık evliyim. vajinismus problemim var.kısaca özetlersen birçok doktoru denedim. en son haydan dümen. şunu söyliyim
uyuşturucu ilaçları ile oluyor. ancak ilaçsız baş noktadayım. ilaçsız olmuyor yine .

yardımlarınızı rica ederim.

merhaba,
ilk olarak bende dün ablamın zoruyla bu siteye üye oldum.1,5 yıllık evliyim. vajinismus problemim var.kısaca özetlersen birçok doktoru denedim. en son haydan dümen. şunu söyliyim
uyuşturucu ilaçları ile oluyor. ancak ilaçsız baş noktadayım. ilaçsız olmuyor yine .

yardımlarınızı rica ederim.

canım tek çözüm egzersiz yapmak egzersiz yapınca oranın açılabildiğini görüyosun ve cesaretleniyosun

canım tek çözüm egzersiz yapmak egzersiz yapınca oranın açılabildiğini görüyosun ve cesaretleniyosun

egzersiz fazla yapmıyorum ama artık yapıcam özellikle kegel denilen nefes alışverişleri çok yararlı ama kafama takılan şu sanki ilk giriş iyi ama ilerledikçe sanki patlıycak gibi agrıyor derim yırtılıyor sani .yani başka ne yapmalıyım nasıl egzersizler lütfen aydınlatın benide.

egzersiz fazla yapmıyorum ama artık yapıcam özellikle kegel denilen nefes alışverişleri çok yararlı ama kafama takılan şu sanki ilk giriş iyi ama ilerledikçe sanki patlıycak gibi agrıyor derim yırtılıyor sani .yani başka ne yapmalıyım nasıl egzersizler lütfen aydınlatın benide.

egzersizi neyle yapıyosun

sabah sabah ne güzel haberler okudum canım ya çok şükür sende yendin o zaman şimdi bana ne düşer tabiki de :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::32::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::84::84::84::84::84::84:

çok şükür canım yenmek bana da nasip oldu :64: :64: senden de bekliyoruz güzel haberlerini sıra senin halayında :64: :64

Back
X