- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.261
kızlar ben gelıdmmm vajinamda agrıı var oturmakta bıle zorluk çekiyrm ya
Tatlım Bu Şekilde Yazarak Egzersiz yapan ve diğer arkadaşlarımızı Korkuttuğunun Farkında mısın ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım Bu Şekilde Yazarak Egzersiz yapan ve diğer arkadaşlarımızı Korkuttuğunun Farkında mısın ??![]()
sonunda yenmişsin tebrik ederim
eşin kan gördü mü?
gördüyse çok sevinmiştir sanırım
eğer oturduğunda canın acıyorsa bunun sorumlusu sensindir.
kendini çok kastıysan sıktıysan eğer bütün kasların hatta bütün vücudun bile ağrıyabilir
arkadaşlar şöyle düşünün haftalarca hiç spor yapmadınız yürüyüş yapmadınız hatta temizlik bile yapmadınız ve bir gün sabahtan akşama kadar evi temizlediniz nolur akşama bütün kaslarınız, en çok kullandığınız sağ kolunuz ağrır. sebebi hamlamış olmanızdır.
yani senin ağrı hissetmenin sebebi hiç kullanamdığın bi organını birden çok zorlamandan kaynaklanıyor.
ne diyoruz hergün egzersiz şart !!!!
düzenli egzersiz yapan ve ilişki denemeleri sırasında kendini kasmayan vajililer hiç bi yeriniz ağrımayacak merak etmeyin
Unutmayın ne ağrı ne acı nede kan yok!!!
sonunda yenmişsin tebrik ederim
eşin kan gördü mü?
gördüyse çok sevinmiştir sanırım
eğer oturduğunda canın acıyorsa bunun sorumlusu sensindir.
kendini çok kastıysan sıktıysan eğer bütün kasların hatta bütün vücudun bile ağrıyabilir
arkadaşlar şöyle düşünün haftalarca hiç spor yapmadınız yürüyüş yapmadınız hatta temizlik bile yapmadınız ve bir gün sabahtan akşama kadar evi temizlediniz nolur akşama bütün kaslarınız, en çok kullandığınız sağ kolunuz ağrır. sebebi hamlamış olmanızdır.
yani senin ağrı hissetmenin sebebi hiç kullanamdığın bi organını birden çok zorlamandan kaynaklanıyor.
ne diyoruz hergün egzersiz şart !!!!
düzenli egzersiz yapan ve ilişki denemeleri sırasında kendini kasmayan vajililer hiç bi yeriniz ağrımayacak merak etmeyin
Unutmayın ne ağrı ne acı nede kan yok!!!
nedenki canım ne olduki zorladınızmı:26:
berayy ve cecemm cevaplar için teşekkür ederim ikinize de. cecemm doktora henüz gitmedim ama işten fırsat bulduğum zaman gitmeyi düşünüyorum. ya yönün popoya doğru olması gerektiğini biliyorum ama yapamıyoruz. eşim de yönlendiremiyo galiba. genelde o üstteyken deniyoruz. ben üstte bi kere denedim sırtım eşimin yüzüne dönük vaziyette ama o bana daha zor geldi açıkçası.o pozisyondayken p....si mi girdirmeye çalışmak lazım( ki bu çok zor geldi bana) yoksa benim mi kendimi ittirmem lazım p...se doğru.
berayy jel şu ana kadar hiç kullanmadım. kayganlaştırmayı mı sağlıyo jel. zaten belki de vaji yeteri kadar kaygan olmadığı için zorlanıyoruzdur. vazelin sürdüm ama o da işe yaramıyo. açıkçası bundan sonrası sanki gitmiycek diye korkuyorum. bir de jel tavsiye edebilir misin.
o an naptım hç blyrm cnm benm ya ama ilşkden bi kaç saat önce emla kremle baya bı egzersz yapmıştım belkide ondandır ya çok yakıyodu çnku sürdgmde
evet tatlım söyledıklerıne katılıyorum kan gelmedı eşimle konuştum başından herşyı ilşkıden sonra sorun etme dedm baya konuşduk ilşkden sonra öptu benı bışey demedı tatlım
berayy ve cecemm cevaplar için teşekkür ederim ikinize de. cecemm doktora henüz gitmedim ama işten fırsat bulduğum zaman gitmeyi düşünüyorum. ya yönün popoya doğru olması gerektiğini biliyorum ama yapamıyoruz. eşim de yönlendiremiyo galiba. genelde o üstteyken deniyoruz. ben üstte bi kere denedim sırtım eşimin yüzüne dönük vaziyette ama o bana daha zor geldi açıkçası.o pozisyondayken p....si mi girdirmeye çalışmak lazım( ki bu çok zor geldi bana) yoksa benim mi kendimi ittirmem lazım p...se doğru.
berayy jel şu ana kadar hiç kullanmadım. kayganlaştırmayı mı sağlıyo jel. zaten belki de vaji yeteri kadar kaygan olmadığı için zorlanıyoruzdur. vazelin sürdüm ama o da işe yaramıyo. açıkçası bundan sonrası sanki gitmiycek diye korkuyorum. bir de jel tavsiye edebilir misin.
evet canım o yön sorununu aştıkmı zaten geriye bişiy kalmıyo jel oalrak ben sana ultrason jeli tavsiye edebilirim zararsız ve ucuz medicalllerden litresini 1 veya 5 tl ye alabilirsin istediğin şekil kullanırsın ben netten sipariş vermiştim litresi 1 tl ydi bende eşimin üstünde deneme yapıcam inş. 2 bacağının altınada ince bir minder koy ozaman az yüksekte olursun pnside dimdik yerleştirip ıkınarak kendini iteklersin yani ben öyle denicem sanada o yüzden böyle diyorum canım![]()
o an naptım hç blyrm cnm benm ya ama ilşkden bi kaç saat önce emla kremle baya bı egzersz yapmıştım belkide ondandır ya çok yakıyodu çnku sürdgmde
ne güzel yaa ben açıkcası senin vajiyi yeneceğini biliyordum ama en çok eşinin anlayışlı davranmasına sevindim.
birde forumda deneyimlerimizi yazarken kendimizden kaynaklanan problemlerden dolayı vajinam ağrıyor, acıyor, çok kanamam oldu, zarım yırtıldı gibi ifadeler kullanılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum.
zaten ağrı, acı, kan olmayan bir konudan dolayı yıllarca vajiyi yenmeyen arkadaşlar var .. boşuna onları üzmeyelim.. yenen arkadaşlarımızda bilir kimsenin oluk oluk kanı akmadı. kimsenin bi yeri yırtılmadı, vajiyide yendik kimse ölmedi hepimiz hala yaşıyoruz![]()
tavsiyem emla yerine daha çok jel kullanman..
emla ile ancak kendi canını yakarsın
ama sen bilirsin yinede![]()
bu jeli eczanelerden de bulabilir miyiz ve esas işlevi kayganlaştırmak mı?
tavsiyeni ben de bi dahaki safer deniycem, sen sırtın dönük mü deniyceksin yoksa yüz yüze mi canım?
Canım Benim Vajinan Yeteri Kadar Kaygan Olmadığından Zaten Canın Acıyor..
Kesinlikle Jel Kullanmak Gerekiyor. Jel Kayganlaştırıyo Ve penisin kolayca Vajinaya Girmesini sağlıyor..
Jeli Eşinin Penisine Bolca süreceksin. Ve Penisi Vajinana Yerleştirip wc yapar gibi Oturmaya Başlayacaksın !!
Jel Olarak OKEY YADA DUREX Markalarından Birini Eczanelerden Veya Büyük Marketlerden Temin edebilirsin..![]()
tabikiii kesınlıklee acıı hissi yok ben buraya daha öncee bulup üye olsaydımm bunca gunlerım boşa gıtmezzdıı bunun için 1.5 sene bekledğme inanamıyorummmm![]()