Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık :16::16::16:

ben deneme öncesi sadece parmak egzersizi yapmıştım, bi de eşimle yaptık parmak egzersizi:1: bende katılıyorum denemeden önce biraz egzersiz yap da tam garanti olsun:16::16:

canım ben yeneli bi hafta oluyo. nerdeyse bütün pozisyonları denedik. hangisinde daha rahatım anlamak için. ben alttayken çok rahatım hatta kendimi hiç kasmıyorum:1: altta dene birazda eşin sana doğru sarılsın iyice bak çok rahat olduğunu görceksin:16: hatta istersen bi kaç pozisyon daha deneyebilirsin tam anlamıyla yendiysen

cnm ben yeneli 2 ay oldu ama bende üstte rahat alıyorumm ama bu şekilde bebiş olmaz bebek istiyoruz ama ben hala alttakin pozisyonda olmuyoo

iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...

ecrinx ne yapıyosun cnm nerelere takılıyosun bebek için özel yaptıgın bişi varmı? bizede tüyo ver bu arada yendikten sonra doktora gittinmi hiç bebek için yada başka bişi için?

cnm ben yeneli 2 ay oldu ama bende üstte rahat alıyorumm ama bu şekilde bebiş olmaz bebek istiyoruz ama ben hala alttakin pozisyonda olmuyoo

canım bence biraz zorla üstte yapan alttada yapar:21: :16: altta hatta daha rahat oluyorum ben. :16:sadece tek sorun eşlerimiz biraz cüsseliyse zorlanabiliriz o kadar:9::9::9: zaten yenmişsin en zorunu başarmışsın . bi dene bakalım

nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık :16::16::16:

estağfirullah canım sadece hani daha rahat yapman için kolay olsun die:)))bebiş için maçlara devam:)) göğüsşerim şiş adetimede var daha bir hafta 10 felan ama acaba diyorum işte umut ediyorumm onlara bakıyorum....dua edin banada noolurrrr:34::34:

tabii benim dualarımda sizinleee inşallah artık güzel haberleri alıcaz:)))

estağfirullah canım sadece hani daha rahat yapman için kolay olsun die:)))bebiş için maçlara devam:)) göğüsşerim şiş adetimede var daha bir hafta 10 felan ama acaba diyorum işte umut ediyorumm onlara bakıyorum....dua edin banada noolurrrr:34::34:

tabii benim dualarımda sizinleee inşallah artık güzel haberleri alıcaz:)))

Canım benim dualarımız seninle. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz :16::16::16:
İnşallah yakınım hissediyorum :3::3::3:

Daha yeni yeni başladım börek yapmaya falan yufka da hazır nasıl olsa :9:
Bebiş düşünüyomusun kız hemen

yok be kuzum ya daha çok erken:1::1: :17: hem ben yaza doğru çalışmayı düşünüyorum, bi hayatımız rayına otursunda öyle inşallahh:16: ama annem yap hemen ben bakarım diyoo:9::9::9: çocuk yapmama en karşı olan insandı annem düşün:9::9:

ecrinx ne yapıyosun cnm nerelere takılıyosun bebek için özel yaptıgın bişi varmı? bizede tüyo ver bu arada yendikten sonra doktora gittinmi hiç bebek için yada başka bişi için?
canım dr a gittim alttan ultrasonla baktı çok şükür temiz dedi...eğer bu ay tutmazsa adetin 3. günü gidip kan testi yaptırıcam hormonlara bakıolar...kesinlikle git doktora ve bunları yaptır önce..sana şuan baktığım sitenin linkini veriyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lelik-isteyen-herkesin-paylasim-alani-24.html belki faydalanırsınnn....Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin inşaallahh:49::49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlarrrr eşimin bana yaklaştığı yok bende biraz kendine bırakim nasıl olsa yaklaşır dedim çok üstüne gidiyordum artık deneyelim diye ama ben yaklaşmasam onun yaklaşacağı yok kalakaldım olece hiçbi ilerlemem yok;(((( tek taraflı olmazı onunda bişeler yapması lazım ama yok yaklaşmıyor

Kızlarrrr eşimin bana yaklaştığı yok bende biraz kendine bırakim nasıl olsa yaklaşır dedim çok üstüne gidiyordum artık deneyelim diye ama ben yaklaşmasam onun yaklaşacağı yok kalakaldım olece hiçbi ilerlemem yok;(((( tek taraflı olmazı onunda bişeler yapması lazım ama yok yaklaşmıyor

canım sen yenmişmiydin yoksa penis denemesine mi geçiceksin:44:

ahh canım benim çok iyi anlıyorum seni aynı şeyi bende yaşadım , bıraktım bende hiç yaklaşmadım senin yaptığın gibi bir kerede karşıma aldım konuştum benim için ne kadar zor olduğundan bahsettim zamanla düzeldi , sende eşini karşına al konuş güzelce anlat olurmu

orta parmağımı 3 kez üst üste aldım :):):) ikinci ve üçüncü çok daha kolay oldu. ama ben ikinci boğumdan sonra zorlanıyorum, parmağım büküldüğü için acıyor. bir de az önce gidebildiğim en ileride acı hissettim, kasıp-gevşeme egzersizi yapınca rahatladım. çok yumuşak geliyor orası, yanlış bi yerlere mi gidiyorum demekten alamıyorum kendimi.

yok be kuzum ya daha çok erken:1::1: :17: hem ben yaza doğru çalışmayı düşünüyorum, bi hayatımız rayına otursunda öyle inşallahh:16: ama annem yap hemen ben bakarım diyoo:9::9::9: çocuk yapmama en karşı olan insandı annem düşün:9::9:

Ben korunmuyorum akışına bıraktım, Rabbim nasip ederse olur. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum.

Bu arada nickim nasıl olmuş :D

Back
X