- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.581
Ben korunmuyorum akışına bıraktım, Rabbim nasip ederse olur. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum.
Bu arada nickim nasıl olmuş![]()
nickini mi değiştirdin nasıl yaptın ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben korunmuyorum akışına bıraktım, Rabbim nasip ederse olur. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum.
Bu arada nickim nasıl olmuş![]()
nickini mi değiştirdin nasıl yaptın ?![]()
Kazen'e mesaj at canım değiştirmek istiyorsan. Tek seferliğine böyle bir hakkımız var.
hadi yaa öğrendiğim iyi oldu bunu , senin önceki nickin neydi ben tanıyamadım seni
merhaba kızlar nasılsınız? 2 hafta kadar önce yazmıştım ama sonrasında bir türlü vakit bulup da giremedim siteye.bu arada o zaman cecem adlı arkadaş çok yardımcı olmuştu kendisine tekrar teşekkür ederim. burda kendi sıkıntımı anlattığımda beni hemen anlayabilecek olan insanların bulunuyor olması inanın çok güzelmiş. çünkü geçen çok yakın bir arkadaşımda otururken '' bebek düşünmüyor musun?'' diye sordu, ben de gülerek;'' ilkkonuyu halledelim sonra bebeğe geçicez'' deyince anladı ne demek istediğimi fakat bundan mı korkuyorsun ne kadar abartıyorsun gibi tepkiler vermeye başladı. kendimi bir an normal insan değilmiş gibi hissettim:) artık kararlıyım şu egzersizlere başlamaya, çünkü cidden abarttığımı düşünmeye başladım(
hepimizin yaşadığı korku durumundan bahsediyorum, sonuçta psikolojik bir durum olduğunu biliyoruz ama niye beynime söz geçiremiyorum diye çok kızıyorum kendime . ben daha egzersizlere bile başlayamadımki... hatta burda yazılanları okuyunca bilinçsiz olarak kasıyorum kendimi. sonra okudukça herkesin ilk başlarda benim gibi olduğunu görüyorum ama zamanla ilerleme kaydetmişler. o yüzden de fırsat buldukça işten gelir gelmez burayı sık sık okumaya hatta yazmaya karar verdim. umarım işe yarar...
ben rumuzlarınızdan hepinizi tanıyorum aslında ama kendim fazla yazmadığımdan tanınamadım haliyle:) önümüzdeki hafta 5 ay bitecek evliliğime fakat öncesinde de 4 yıl birlikteydik eşimle. geçen de yazmıştım zaten bu konuyu ilk başlarda hiç sorun etmedim ben, hatta hastalık olarak hiç görmedim. sadece evliliğe biraz alışmam gerektiğini, sonradan her şeyin düzeleceğini düşündüm o kadar... eşimde çok anlayışlı davrandı ama artık onun da sıkıldığını fark ediyorum![]()
Herkese merhaba. Öncelikle deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben dahil bir çok kişiye çok faydalı şeyler anlattınız. çoğunu okudum. yaklaşık iki haftadır takip ediyorum ve daha yeni üye oldum.
önce kendi hikayemi anlayatım...
1,5 yılı geçkin bir süredir evliyim. 10 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. herşey o kadar güzel ki, tek sıkıntı hepimizdeki gibi vaji!! O kadar çok bekledik ki birbirimizi.. ve o kadar çok istiyoruz ki.. ilk gece oldu ama. zor oldu ben çok acıyacak diye çoook kastım kendimi. acıdı evet. kan da geldi. kadın oldum. hatta balayında bi kaç kez daha denedik. bir bilemedn iki kere o da sonuna kadar değil. ama sonra hep acıyacak diye kasıldım. yapamadım.
doktora gittik bir kaç ay önce. dünyanın parasını istedi. herkes nasıl yeniyor, neler yapıyor da oluyor diye araştırdım. ve baktım ki millet çatır çatır hallediyor bu işi, ben neden o kadar para dökeyim ki dedim.
eskiden ben bile dokunamazdım oraya.. eşim yaklaştığında direk kasardım kendimi. penisi değdiğinde hızlı hızlı nefes alıp verirdim ve her denemedin sonunda olmuyo işte deyip ağlardım.
eşimin evde olmadığı bir gün denemelere başladım. önce ayna karşısında inceledim. zaten bir sürü şey okumuştum, direk parmak egzersizlerine başlamaktı niyetim. dedim sonuçta herşey benim, parmakta benim, orası benim.. acırsa da kontrol bende sonuçta. önce serçe parmağımı aldım. baktım ki duvar yok :) işaret parmağı.. sonra iki parmak derken (bu arada bunların hepsini aynı gün yarm saat içinde başardım ve hiç acımadı).
araya adetim vs girdi. sonra tekrar başladım. iki parmak 2 boğumdayım. eşimle de parmak egzersizi yaptık. orta parmağın tamamın alabiliyorum ama iki parmak kendimde bile zor geliyor. bir an önce 3 e geçmek istiyorum. 3 e geçtikten sonra direk penis denesek... sizce erken mi davranmmış oluruz??? acil cevap verirseniz çok sevinirim, zira egzersizleri sadece haftasonu yapabiliyorum
şimdiden çok teşekkürler herkese...
denemelerimiz oldu tabi ama hiç ileri boyuta geçemedim sürekli dizlerimle itiyorum, sonrasında da mecburen bırakıyoruz zaten. ilk zamanlar çok önemsemiyordum ama artık olsun istiyorum. aslında canımın acıdığı, korkacağım bir durumda olmadı ama niyeyse çok acıyacak gibi düşünüyorum. hatta deneme olduğu zaman ertesi birkaç gün sürekli o bölgemin acıdığını hissediyorum o yüzden de yakın olmaktan korkuyorum![]()
ıns dıger arkadaslarda yener keske dua etmekten baska bısey yapabılsek
canım ben iki parmaktan sonra penis aşamasına geçtim e oldu canım bence 3 parmağa gerek yok.tabii benim kişisel fikraim.eşinle de iki parmak denedikten sonra bence yapabilirsin.benim eşim egzersizden pek hoşlanmıyordu.buyüzden tek parmağıyla bikaç kez iki parmağıyla da sadece 1 kez yaptı e sonunda oldu canım.sana kolay gelsin.inşallah en yakın sürede halledersin.