Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:54::38::38::38:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
m.gif
u.gif
f.gif
i.gif
m.gif

canım benım cok teşekkur ederım bebişim cok mutlu oldum :21::21::21::54::54:
:16::16:[/QUOTE]

bu jeli eczanelerden de bulabilir miyiz ve esas işlevi kayganlaştırmak mı?
tavsiyeni ben de bi dahaki safer deniycem, sen sırtın dönük mü deniyceksin yoksa yüz yüze mi canım?

canım ultrasyon jelinide duşun medıkallerde lt 5 tl

Allah razı olsun senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten. İnşallah bu derdi çeken herkes hemencecik kurtulur. en yakınına bile anlatamadığın garip bi durum bu.

canım burdakı senı tanımayan herkes cok yardımcı olur hıc merak etme kımse yargılamaz sıteyı hep takıp et umutsuz olma sakın

Kızlar Bakın Resmi İnceleyin. Yön Bulma Konusunda Yardımcı Olacaktır.. Popoya Doğru İttirirseniz canınız yanmadan Kolayca Girecektir:10::10:

Eki Görüntüle 595360

bu resim cok doğru ve bana cok yardımcı oldu

ben tembellik etmiştim epeydir. ama kitap okuyordum bu konuyla ilgili ve dün başladım egzersizlere, bugün işaret parmağımın tamamını aldım, ama git gel yapamıyorum. daire çize çize ilerliyorum. ve tampon sokamıyorum, çok sert geliyor bir de ben elimle yolunu hissederek bulabiliyorum ama tampon bulamıyor..
işaret parmağında yavaş yavaş ilerleyebiliyorum, ama 15-20 şer dk beklettim içinde dün ve bugün.. inşallah kısa zamanda yenebilirim ben de..

canım kolay bişey değıl ama egzersiz ılerleyınce sen bıle şaşıracaksın ama gayret ve istek cok önemlı Allah kolaylık versin :16::16:

Kızlar merhaba;

İlişkiden önce sıcak su ile duş alın ve kayganlaştırıcı olarak da vazelin deneyin, cok fazla kayıyor ve yardımcı oluyor.Ben öyle yenmiştim.Bir daha o günlere dönmek istemzedim doğrusu o yüzden siz de ne yapın edin biran önce şu dertten kurtulun ne kadar cok çalışma o kadar cabuk ilerleme ..Kendinize biraz zaman ayırın bol bol alıştırma yapın.Bir tarih belirleyin ve o tarihte nokta atışını yapın..

Herkese kolay gelsin ...
evet kızlar tarıh çok onemlı ve çok etkilil tavsıye edıyorum

ben 3 aylık ewliyim eşimle ilk ilşkiye giremedik daha korkuyorum heralde kendimi gevşek bırakamıyorum bi türlü .. daima deniyoruz giriş anında sanki bi duvara denk geliyo gibi oluyo ve acı oluyo kendimi çekiyorum . ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfenn

canım klasik olacak ama topığin ılk sayfadan baslayarak oku jel al ve mutlaka egzersiz yap en önemlıside senın isteklı olmanki bu zaten var kararlı olursan en geç 2 ayda biter kolayy gele :6::6:

Arkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.

hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.

pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.

parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....

offfffffff yardım edın banaa

canım benım okadar para cebınde kalsın eğer fiziksel sorun yoksa. sitede hepımız yardımcı oluruz sana sakın ol. egzersizlere basla ve durumunu hergun yaz opuyorum ve seni çok ıı anlıyorum anlıyoruz :16::16:

merhaba herkese.....bende burda yendim sıkıntımı...vajinismus değildim ama benimde korkularım vardı ilk birlesmelerde....2009 da evlendim 2010 hazirana kadar calıstım cabaladım ve yendim gercekten....simdi 2011 dogumlu bi bebeğim var....umutsuz olmamak lazım...ve burada yasanmıs herseyi denemek lazım...inanın faydası var zararı yok....ve bebek sonrası da bi sıkıntım olmadı...artık en azından kendimi yönetebiliyorum....ve bu sıkıntıyla ugrasan butun arkadaslara kolaylık diliyorum..benimde yardım edebileceğim bişi olursa seve seve yardımcı olurum...ceken bilir cünkü...

kızlarrrr ay bende gelin oldum demeyi çok isterdim ama olmadıı yaaaaaaaaa:14: ne güzel hazırlanmıştım dün aksilik eşim mesai kaldı vucut temizliğimi yaptım duşumu aldım güzel kokularımı sürdüm eşim beni görünce bi hoşuna gittiki sormayın ilk defa çok istiyorum lütfen olsun dedi içim yandı oyy garibim benim ya çok tuaf eşim bana dokunduğu an beni acaip bi gıdıklanma tuttu öyle böyle değil karnıma eli değse kahkaha atıyordum:1: gögüslerime değse aynı şekilde ya bi uyarılamadım bu neden olmuş olabilir bol jel sürdüm vajiye ona bile gülmemek için dişimi ısırdım inanılmaz bir gıdıklanma vardı vucudumda bi türlü hazırlanamadım normal değildim :53: neyse 1 saat geçti az kendime geldim eşim üstümde kasılmalarım devam etti ama ben üstteyken hiç kasılmadım üst pozisyonda yenebilirim bunu biliyorum ama ay ondada deliği bulamadım ya niye bulamadım bu deliği parmaklarımı sokuyorum cuupp giriyor cekiyorum pnsi koyucam delikk yok buldum gibi oluyo itekliyorum kendimi gitmiyor okadarda rahattımki benim vaji sol kenarda ceviz büyüklüğünde bartholin kisti var parmaklarımla acaip hisediyorum onu hatta girişi baya darlaştırıyor acaba ondanmı girmiyor :( doktor bişiy olmaz hamilelikde gider o dedi ama e ilişkimi engelliyo bu ya kocaman bişiy ay ben bişiy anlamadım üst pozisyonda oakdar rahattımki itekliyorum kendimi ıkınıyorum kist olan yere değiyor hissediyorum ama girmiyor ay sinir oldummmm tekrarmı doktora gitsem engelmi oluyo desem yada bu kist den sizlerden birinde olan varmı engel oluyormu dotkor sorun olmaz dedi ama oluyormu acaba hoş ben deliği bile bulamadım ya neyse denemelere devam edicem tabiki pes etmiyorum parmaklarım koolay giriyor sonuçta belkide pns de deliği tutturamıyorumdur ay bişiyler deyin bana sizi seviyorum:16:

hayırlısı olsun canım üzme kendini vardır bi hayır.halay çekmek için açmıştım pc yi ama artık bi dahaki sefere:34::34:belkide kendini şartlandırmamalısın.yani hazırlanıp yapacağını düşününce belki daha çok gerilmişsindir.olacağına bırak yani be eşime bile o akşam yapacağımda deneyelim demiştim.eşim yine egzersiz yaptığımı sanıyodu.ve bi beklentisi yoktu daha rahat oluyo.birde ya bilmiyorum sadece benmi öle yaptım ama öyle ön sevişme falan yapmadım.duş falan almadım.apartı yerleştirdim eşim kitap okuyodu gel yapalım dedim geldi yaptım:1:beni duş almak ön sevişme hazırlık eşimin bilmesi falan bunlar çok heycanlandırıyo ve sanki hafif korku oluyodu.birde öle dene:9:hemen olacak die bişey yok bidahaki sefere olur inş:16:
kis konusunda bi bilgi yok benimde ama psikolojik olabiir çünkü egzersizde sorun yok diosun.birde ben deliği aynaya bakarak bulmuştum.

kizlar ben yapamiyorum cok üzülüyorum ya. deneyelim dedigimizde zevke gelemiyorum kuru kaliyorum. sadece kayganlastiriciyada guvenemiyorum basliyor yine bir korku halleri :( napcam ben ya....

canım sende nasıl oluyo bilmiyorum ama ben uyarılmak için yaptığımız şeylerde hep geriliyodum yani biliyorumki ardından deneme var:18:bende karar verdim ne ön sevişme ne hazırlık ne duş hiçbirini yapmadım.sadeve ok jelini sürdüm ve hemen oldu.bence böyle şartlandırma kendini.kadınların uyarılması zordur.bizim gibilerinki daha zordur:34:

kızlarr nerdesnzz yaa ben kendımı çok kötu hssdeyrum hala 2.denemeyı yapamadık kısmetse bugun glba artık olmcick dye kaygı bapıyorum içimden ara geçirdk baya eşiminn yüzünndennn :(

neden uyumadın cnm kavga flnmı ettnz

öyle kavga denilecek şekil değil aslında fındık kabuğunu bile doldurmaz yani gece uyuyayamadım nedeni bilmiyom eşimle tartışınca hassas oluyom huzursuz oluyom sarılarak uyumaya alışkın olduğum için galiba uyuyamadım :5:

öyle kavga denilecek şekil değil aslında fındık kabuğunu bile doldurmaz yani gece uyuyayamadım nedeni bilmiyom eşimle tartışınca hassas oluyom huzursuz oluyom sarılarak uyumaya alışkın olduğum için galiba uyuyamadım :5:

olsun canım takma kafana olur böyle şeylerr her evlilkte varr akşam çay yap ona git öp yanakcıklarındnn :)

kızlarr nerdesnzz yaa ben kendımı çok kötu hssdeyrum hala 2.denemeyı yapamadık kısmetse bugun glba artık olmcick dye kaygı bapıyorum içimden ara geçirdk baya eşiminn yüzünndennn :(

canım o çok normal ama inan 2. deneme birinciden çok daha kolay.kaygılanma at aklından kötü düşünceleri:34:

Bir yıl 2 aylık lık evliyim.. bu evlilik süresince sadece 1 kez birlikte olduk(ya da olduğunu sandık)o da ne olduğunu anlamadım. acayip korktum ve kasıldım.. çok acıdı.. :(( hemen toparlandımm.. eşimde korktu.. bana karşı sürekli anlayışlı.. ilk kez gecen ay psikiyatriste gittim. ancak doktorun kendisine faydası da yok.. abuk sabuk tavsiyelerde bulundu.. çok çaresizim .. bir kaç defa yine girişimde bulunduk ama felakat acıdı.. sanki bir kilo isotu oraya sürmüş gibi acıyorduuu.. ne yapabilirim.. tavsiyeniz nedir?? lütfen bana yardımcı olun.. kegel i denedim o da bir şeye yaramıyor.. faydası yok.. :((((

Back
X