- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.641

canım benım cok teşekkur ederım bebişim cok mutlu oldum

bu jeli eczanelerden de bulabilir miyiz ve esas işlevi kayganlaştırmak mı?
tavsiyeni ben de bi dahaki safer deniycem, sen sırtın dönük mü deniyceksin yoksa yüz yüze mi canım?
canım ultrasyon jelinide duşun medıkallerde lt 5 tl
Allah razı olsun senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten. İnşallah bu derdi çeken herkes hemencecik kurtulur. en yakınına bile anlatamadığın garip bi durum bu.
canım burdakı senı tanımayan herkes cok yardımcı olur hıc merak etme kımse yargılamaz sıteyı hep takıp et umutsuz olma sakın
Kızlar Bakın Resmi İnceleyin. Yön Bulma Konusunda Yardımcı Olacaktır.. Popoya Doğru İttirirseniz canınız yanmadan Kolayca Girecektir
Eki Görüntüle 595360
bu resim cok doğru ve bana cok yardımcı oldu
ben tembellik etmiştim epeydir. ama kitap okuyordum bu konuyla ilgili ve dün başladım egzersizlere, bugün işaret parmağımın tamamını aldım, ama git gel yapamıyorum. daire çize çize ilerliyorum. ve tampon sokamıyorum, çok sert geliyor bir de ben elimle yolunu hissederek bulabiliyorum ama tampon bulamıyor..
işaret parmağında yavaş yavaş ilerleyebiliyorum, ama 15-20 şer dk beklettim içinde dün ve bugün.. inşallah kısa zamanda yenebilirim ben de..
canım kolay bişey değıl ama egzersiz ılerleyınce sen bıle şaşıracaksın ama gayret ve istek cok önemlı Allah kolaylık versin

evet kızlar tarıh çok onemlı ve çok etkilil tavsıye edıyorumKızlar merhaba;
İlişkiden önce sıcak su ile duş alın ve kayganlaştırıcı olarak da vazelin deneyin, cok fazla kayıyor ve yardımcı oluyor.Ben öyle yenmiştim.Bir daha o günlere dönmek istemzedim doğrusu o yüzden siz de ne yapın edin biran önce şu dertten kurtulun ne kadar cok çalışma o kadar cabuk ilerleme ..Kendinize biraz zaman ayırın bol bol alıştırma yapın.Bir tarih belirleyin ve o tarihte nokta atışını yapın..
Herkese kolay gelsin ...
ben 3 aylık ewliyim eşimle ilk ilşkiye giremedik daha korkuyorum heralde kendimi gevşek bırakamıyorum bi türlü .. daima deniyoruz giriş anında sanki bi duvara denk geliyo gibi oluyo ve acı oluyo kendimi çekiyorum . ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfenn
canım klasik olacak ama topığin ılk sayfadan baslayarak oku jel al ve mutlaka egzersiz yap en önemlıside senın isteklı olmanki bu zaten var kararlı olursan en geç 2 ayda biter kolayy gele

Arkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.
hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.
pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.
parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....
offfffffff yardım edın banaa
canım benım okadar para cebınde kalsın eğer fiziksel sorun yoksa. sitede hepımız yardımcı oluruz sana sakın ol. egzersizlere basla ve durumunu hergun yaz opuyorum ve seni çok ıı anlıyorum anlıyoruz