Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım önemli olan vaji kaslarını rahat geçmesi orayı geçince fazlasına gerek yok ama istersen sokabilrsinde.sakıncası olmaz.evet popoya ittireceksin.o sırada kegel ve nefes egzersizi yap ve ıkın.kulak çöpünü vajinin çevresinde biraz gezdir ve yavaşça içeri al çok kolay olacak bak görürsün.:34:canım ben gusül alıyodum yani içim rahat etmiyodu namaz kılarken ama dini olarak nedir bilmiyorum.alo fetva die bi yer var istersen orayı ara sor hem bizde öğreniriz:1:

zaten cekindiğimden size sordum arayamam ya utana sıkıla aldım jelide eczacıdan zaten :1: simdi ıkınırken sokcmda nefesi ne zaman alıp vercem sokarmı cıkartırken mi nefes yapmadan sadece ıkınıp soksamda olurmu cok acı verirmi ? bide kulak çöpü ordayken cıkartmadan baska bi aparat sokabiliyomuyuz rhat oluyomu ?

ben bugün yine iki parmak çalışacağım ama bir sorunum var. giriş mi dar bilmiyorum ittiriyorum önü açık ama yukardan ilerlemiyor. yani parmaklarımın ucu içerde ama gerisi ilerlemiyor :(

canım eğer fiziksel bir durum yoksa, dar değildir, yanı darlığından değil... kendini kasıyorsundur. bir de yönü tuttturamamışındır. hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama popona doğru almaya çalış canım

Son düzenleme:
yok ay ben tek başıma yapmam eşimde yapsın canım nolcak.hatta okadar abattımki ben oturuyorum bazen o iş yapıyo:1:bazen benimde tuhafıma gidiyo ama Allah razı olsun hiç sesi çıkmıyo yapıyo öle:9:

MAŞALLAH BACIMMM YOK BİZDE İLLA KAVGA GÜRÜLTÜ OLCAKKİ ADAM EV İŞİ YAPSIN... ha birde çalışıyorum yoğun zamanlardayımm ama ben ne zaman inanılma zyoğun olsamm adam benden daha yoğun ayaklarına takılyor temmbel tembel nasıl düzeltebilirim yada düzeltilirmi ??

öyleki bu vajiyi yendikten sonra yatak hayatımızı bile etkiler oldu hep öszde benim istediğim oluyormuş gibi gösteryor ama kendi dediği oluyorrrrrrrrr uffffffffffff gıcık oluyorum... ha birde soğuklardan dolayımı nedir 3. aya girmesine rağmen vajiyi yenişim hiç isteğim yokkkkkkk eriniyorum herşeydennnnnnn ne edilir... beraycımda girmediki cevaplasın normalmiyim ben acana

kızlar ben 10 santim aldım dün ve adet oldum adet bitince direk eş denemesi yapcam yaa olsun bitsin artık vaalla yeter olur mu sizce :( şu yanma işini çözecek bi krem yokmu yaa yanma hissini kaldıracak

MAŞALLAH BACIMMM YOK BİZDE İLLA KAVGA GÜRÜLTÜ OLCAKKİ ADAM EV İŞİ YAPSIN... ha birde çalışıyorum yoğun zamanlardayımm ama ben ne zaman inanılma zyoğun olsamm adam benden daha yoğun ayaklarına takılyor temmbel tembel nasıl düzeltebilirim yada düzeltilirmi ??

öyleki bu vajiyi yendikten sonra yatak hayatımızı bile etkiler oldu hep öszde benim istediğim oluyormuş gibi gösteryor ama kendi dediği oluyorrrrrrrrr uffffffffffff gıcık oluyorum... ha birde soğuklardan dolayımı nedir 3. aya girmesine rağmen vajiyi yenişim hiç isteğim yokkkkkkk eriniyorum herşeydennnnnnn ne edilir... beraycımda girmediki cevaplasın normalmiyim ben acana

yok sağolsun yapar benim kocacım:16:ama tabi öle bi istiyorumki hayır diyemiyo ii bi nazlanıyorum falan:34:bazen ayaklarını yıkıyorum çok hoşuna gidio:34:ben bişey yapıyorum ona karşılık o 10 şey yapıyo:1:diyorum aşkım bak sen bunu çok ii yaparsın şunu benden daha güzel yapıyosun hemen yapıyo:1:
isteksizlik bendede var dr a sordum ben normal dedi.zamanla geçermiş

zaten cekindiğimden size sordum arayamam ya utana sıkıla aldım jelide eczacıdan zaten :1: simdi ıkınırken sokcmda nefesi ne zaman alıp vercem sokarmı cıkartırken mi nefes yapmadan sadece ıkınıp soksamda olurmu cok acı verirmi ? bide kulak çöpü ordayken cıkartmadan baska bi aparat sokabiliyomuyuz rhat oluyomu ?

burundan nefes al ağızdan verirken ilerlet yani ben öle yaptım.nefes alıp vermek güzel ve rahat oluyo tabi ıkınmakta öle sen yaparken hangisinde rahat edeceksen onu yap benhepsini yapıyodum:1:kulak çöpü ordayken olurmu bilmem hiç denemedim çünkü.gusül konusunu ben sorayım sorabilirsem senide bilgilendiririm

canımmm zevk almamız söz konusu olmadığından gusle gerek yok beden her egzersizden sonra alıyodum abdest sonra bi arkadaş söyledi gerek yok diye o da alo fetvaya sormuşş ama sen bi sor genede

adetten sonra halayını çekicez desene:1::1::1: çok az kalmış canım hatta bitmiş sayılırrr:16::16::16:[/QUOTE
inşallah dediğin gibi olur yaaaaaa :) 10 cantimden sonra yapıyo çogu kişi herhalda ama 10 santimi bi kere aldım adet oldum bi kere alan zaten alır sonra da demi :) zaten girişi yatınmı sonrası geliyo girişteki yanma olmasa sorun yok

kızlar ben 10 santim aldım dün ve adet oldum adet bitince direk eş denemesi yapcam yaa olsun bitsin artık vaalla yeter olur mu sizce :( şu yanma işini çözecek bi krem yokmu yaa yanma hissini kaldıracak

eş denemsi yapmadan önce yine egzersiz yapıp aparatı biraz içinde bekletirsen kolaylıkla olur tabi yön faktörünü de iyi ayarlamak lazım.hadi bakalım haberini bekliyoruz:16:

egzersizde ne kadar rahat olursan okadar kolay ilerlersin.sayfanın başında kegel egzersizi var onu mutlaka oku,ordaki kaslarımızın nasıl çalıştığı anlamaya çalış.kasıldığın zaman derin derin nefes alıp ver,hatta mümkünse egzersizden önce ılık bir duş almaya çalış baya bir gevşiyorsun,ben öyle yapıyordum.kulak çöpünü ıkındığın zaman ve nefes verirken yavaş yavaş yönlenir.başka aparat için aceler etme.kulak çöpünde rahat olduğunda kalınlaştırarak devam edeceksin.hijyen açısından prezervatif kullanmayı da unutma canım.hadi kolay gelsin

ben bugün başladım egzersizlere tekrardan önceden 2 parmak ilk boğuma kadar almıştım ama şimdi orta parmağı alabildim acımıyo ama parmağım zor ilerliyo içerde jel kullanıyorum ama burda anlatılan gibi parmağım kaymıyo içimde bide çok dar sanki 2 parmak girmez gibi napcam ben kızlar

ben bugün başladım egzersizlere tekrardan önceden 2 parmak ilk boğuma kadar almıştım ama şimdi orta parmağı alabildim acımıyo ama parmağım zor ilerliyo içerde jel kullanıyorum ama burda anlatılan gibi parmağım kaymıyo içimde bide çok dar sanki 2 parmak girmez gibi napcam ben kızlar

canım orası esnek ne soksan onun şeklini alıyo.sen oraya dar diosun düşün ordan bi bebek çıkıyo

öyle doğru diyon da ne bileyim esnemeyecekmiş gibi geliyo ultrasyon jeli kullanıyom parmağım kaymıyo içinde zorlanıyo buna çözüm varmı

canım bence kasılıyosun zaten egzersizler sırasında ordaki kasları farketmişsindir.orayı geçince direk kayıyo ama kendini kasınca onlar dahada sıkı oluyo.bak kasılınca daha fazla sık o kasları ve bırak çok daha rahat oluyo

canım orası esnek ve oradan çocuk çıktığını düşünürsek girmez diye bişey yok.egzersizdeki amaç da orayı esnetmek,burda daha önce bal örneği verilirdi,parmağını bala bandırdığında nasıl etrafını kaplar ve sonra eski haline dönerse ordaki yapı da böyle birşey.jeli biraz fazlalaştır ve gitgellerde rahat olmadıkçca bir üst aşamaya geçme,ilk başlarda o darlık hissi normal endişe etme

canım bence kasılıyosun zaten egzersizler sırasında ordaki kasları farketmişsindir.orayı geçince direk kayıyo ama kendini kasınca onlar dahada sıkı oluyo.bak kasılınca daha fazla sık o kasları ve bırak çok daha rahat oluyo

valla nasıl kaslarmış anlamadım sanki kemik var orda çok sıkı dediğin gibi ilerisi daha esnek ben bir süre daha tek parmakla ilerleyimmi yoksa 2 parmak denemelimiyim

Back
X