Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugün nette gezerken küçük gelinleri gördüm yani hani şu hindistanda falan 10 11 yaşında evlendiriyolarya...ya çok üzüldüm düşünsenize burda tahminime göre ortalama yaş grubu 25 ve biz kasılıyoruz yapamıyoruz:50:onları düşündüm onlar daha regl bile olmadan kendileriden çok yaşlı adamlarla evleniyolar ve zorla yapıyolar.kızlar ne kadar şükretsek azdır.eşlerimize:16:.hala egzersize başlamaya korkanlara söylüyorum:bakın onlar bile yapmış ucunda ölüm yok sadece cesaret edin ve egzersizlere başlayın.ve eşlerinize daha fazla eziyet etmeyin:20:ya küçük gelinler beni çok etkiledi:14:

canım bence çok önemli bişey değil.benim gittiğim dr lardan biri vücudunu bu kadar dinleme demişti.şimdide ben sana söylüyorum takma kafana :34:

aslında doğru söylüyorsun canım zaten şu vajiyle ilgili ne geldiyse başıma kendini dinlemekten geldi.aslında normalde çok soğukkanlıyımdır, canım hiç tatlı değildir ve kendime o kadar şaşırdım ki...yani vaji olabileceğimi hiç düşünmezdim.ama başa gelen çekiliyor.

aslında doğru söylüyorsun canım zaten şu vajiyle ilgili ne geldiyse başıma kendini dinlemekten geldi.aslında normalde çok soğukkanlıyımdır, canım hiç tatlı değildir ve kendime o kadar şaşırdım ki...yani vaji olabileceğimi hiç düşünmezdim.ama başa gelen çekiliyor.

bizim durumumuzdakiler vücudunu çok dinler acaba nie kasıldı nie yanma oldu falan bende çok yapmıştım öle:1:ama yendikten sonra hiç bişi yok hep psikolojik hep.onun için böyle şeyleri düşünme ve direk egzersizlere odaklan:34::34:

inş.yaa ben doktora filan da gittim bir sürü paralar saçtık oraya buraya ama hala düzelmedi :( ya aslında bende fazla kasma yok sadece biraz acıyo bende sanki yanlış bi yere giriyomuş gibi hissedip durduruyorum. İnşallah hepimiz kurtuluruz yaa. şurada okuyorum da kurtulanlar için çok seviniyorum umarım birgün bende yazarım kurtuldum diyee :)

canım yönünü bu resimden öğrenebilirsin ozaman kafan rahatlar Eki Görüntüle 599434 gördüğün gibi orası düz değil yada yukarı değil popoya doğru gittiği zaman yönü buluyor umarım işine yarar bu görüntü :34:

herkese ıyı aksamlar ben cıkıyorum cok ayakta kaldım bugun dınlenmem lazım ıns sabaha yenı gelınlerımız olur mutlaka olacaktır kendınızı uzmeyın saglıcalıkla kalınnnnnnn

Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ??? :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ayy Kuzumm Benimm Giremiyorumm Ne zamandırr:52::52::52::52:

Gözlerimee İnanmıyorumm yaaaa:46::46::46::46: Budurrr budurrrr bravoo bebekim sanaa. Ohh Ohh Halaylar sanaa gelsinn. Hobaaaaaaaaaa:32::32::32::32::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::65::65::65::65::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
b.gif
e.gif
s.gif
t.gif
e.gif

Ayy Kuzumm Benimm Giremiyorumm Ne zamandırr:52::52::52::52:

Gözlerimee İnanmıyorumm yaaaa:46::46::46::46: Budurrr budurrrr bravoo bebekim sanaa. Ohh Ohh Halaylar sanaa gelsinn. Hobaaaaaaaaaa:32::32::32::32::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::65::65::65::65::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
b.gif
e.gif
s.gif
t.gif
e.gif

Teşekkür ederim canımmmmmm , farkındayım yoksun canım ama olsun gördün halayımı da çektin ya ohh :16::16::16::16:

önceden bu sorunu nasıl aşacağımı bilemiyordum nerden başlasam neresinden tutmazsam bilemiyordum..şans eseri burayı buldum en başından okumaya başladım yazdan beri bu forumu okuyorum yavaş yavaş kafama iyice kazıdım bunu halletmeliyim diye o egzersizleri nasıl yaparım diye düşündüm bir cesaret topladım ve yavaş yavaş başladım....sonra emla aldım bir parmak egzersizi ve p..ns denemesine gectim ışık hızıyla ilkten başını ertesi gün tamamını aldım veeee mutlu son....burdaki eskiiiii arkadaşlara cok teşekkürler onların sayesinde yendim acaip bir mutulukk var:)))))))))))))))))

Kuzumm senidee Çook Tebrik ediyorumm Halaylarr sana da Gelsinn Haydeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::16::16::16::16::16::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::65::65::65::65::65::123::123::123::123::123::119::119::119::118::118::118::118:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
h.gif
o.gif
o.gif
p.gif
e.gif
r.gif

GELİNKIZ8, DİNMEYEN, DURU2020 kızlar sizin yendiğinizi görmemiştim hatta hatırladığım kadarıyla hiç tanışmadık ama sizin adınıza çok sevindiim :62: :62: :62: belki çok uğraştınız belki çok kısa sürede yendiniz ama olsun bitti gitti Allah ın izniyle :32: :32: :32: halaya geç kaldığım için üzgünüm :50: geç de olsa ben de kutlamak istiyorum ve halayınızı çekmek istiyorum :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

:)) şimdiden çok sağol hopefor ama henüz yenemedim vajiyi ben. listeye yeni eklendim sadece. inş kısa zamanda hallederiz hepimiz...

açılın açıılııın suçun faili geldi açılııııın :45: :45: kızlar vaalla ösür dilerim :17: cadıkedi listeyi yenilemiş aaaa :53: :53: üç tane yeni gelin var ve hiçbirinin adını bilmiyorum amaa çok sevindim :52: :52: ve hemen halay çekiyim dedim. cadikedicim bulamadım deyince tekrar listeeye bi baktım ki ne görem :53: :53: ilk ikisi egzersiz listesine giriş yapanlarmış sadece duru2020 gelin olmuş :30: :30: :30: ne bilim ben de gelin yazısını görünce hepsini toptan gelin yapıvermişim :1: :1: :1:

şşşş kızmayın bana tamam mı :18: :18: :18: napıyım herkes gelin olsun istiyorum demikki bilinçaltıma yerleşmiş :9: :9: :9:

bilinçalrına sağlık cnm :))) o günler yakındır inş.

kızlar beni de egzersiz yapanlar listesine ekleyin lütfen.....
siz olmadan 5 aydır erteleyip duruyorum.. eşim artık rahatsız bu durumdan... açıkça ifade ediyor..
ne yapmalıyım.. benim canım çok tatlı herhalde.. ya da çooooook tembelim..
yarının bütün işlerini bugünden hallettim yarın bütün gün boşum neler yapayım ki akşama deneme yapalım..
nolur bana da gaz verin kızın.. lütfen yardımcı olun..

kızlar beni de egzersiz yapanlar listesine ekleyin lütfen.....
siz olmadan 5 aydır erteleyip duruyorum.. eşim artık rahatsız bu durumdan... açıkça ifade ediyor..
ne yapmalıyım.. benim canım çok tatlı herhalde.. ya da çooooook tembelim..
yarının bütün işlerini bugünden hallettim yarın bütün gün boşum neler yapayım ki akşama deneme yapalım..
nolur bana da gaz verin kızın.. lütfen yardımcı olun..

canımm merhaba , tamam o zaman tembelliğini bugünde bırakıyorsun yarın egzersiz günün başlıyorsun egzersizlere bizede her aşamayı herşeyi anlatıyorsun sana burdan yardımcı oluyoruz tamam mı ? kegel egzersizini biliyormusun onunla başlamanı öneririm ben

Son düzenleme:

canımm merhaba , tamam o zaman tembelliğini bugünde bırakıyorsun yarın egzersiz günün başlıyorsun egzersizlere bizede her aşamayı herşeyi anlatıyorsun sana burdan yardımcı oluyoruz tamam mı ? kegel egzersizini biliyormusun onunla başlamanı öneririm ben

evet biliyorum biraz yaptım şimdi parmağa geçtim.. inşallah yarın ilerlerim sizede her aşamayı anlatacağım çok teşekkürler..

Allah burdaki herkesten binlerce kez razı olsun.. keşke çok daha önce bulsaydım burayı,halbuki günlerce google a vajinusmus yazıp aratmıştım ama nedense hep doktorları araştırıyodum, kendi kendime yeneceğim aklımın ucundan bile geçmemişti.. sonra burayı okumaya başladım herkes gibi önce üye olmadan sessizce okuyup teselli buluyodum, bırak buraya yazmak; hislerimi,yaşadıklarımı yüksek sesle kendime bile itiraf edemez durumdaydım o güne kadar.. o gün bu s,teye üye oldum ve artık evde, işte, otobüste, minibüste, sıra beklerken her yerde okumaya başladım bulduğum her fırsatta elimde tuttuğum telefonun ekranını biri görecek tedirginliği ile.. okudum okudum okudum.. yenenle sevinçten ağladım; yılmış, yorulmuşla kederden ağladım..
öncesine ,hikayenin başına gelince 1,5 yıllık bir evlilik.. 5 yıllık flört sonrasında hasretle kavuşulmuş bir evlilik.. ayrıntılara girmeden hislerimi anlatmak istiyorum aslında çünkü inanın 1,5 yılda o kadar çok sustum, acılarımı, hayal kırıklıklarımı o kadar çok yuttum ki.. bu dert beni hasta edicek diye korktum hep.. öyle ağladım öyle ağladım anlatamam, ağlayarak yalvardım Allaha.. en sonunda bi psikolog buldum 4-5 seans tan önce bitmez dedi ve parayı peşin istedi, tek başıma gitmiştim dönüşte takside koyverdim kendimi yine.. doktorun bahsettiği de parmak egzersizleriydi bunu öğrenmek için niye para vermeliyim diye düşündüm, burda herkes kendi yapıyodu bütün teknikler anlatılıyodu ben de yapabiliridm... iş çıkışı bahsedilen malzemeleri aldım doktor eldiveni, beyaz mum (süpermarkette o mumu alırken aklımdan geçenleri hala unutamıyorum, "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında.. ama öyle yorgun, mutsuz ve öyle ağır sebepleri taşıyor ki sırtında bi kambur gibi... "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında... oysa içerisinde ne onulmaz yaralar taşıyor..) ve emla krem (cebimdeki son 50 tl yle) herşey tamamdı, hazırladım aparatı ama yapabilmek ne mümkün...
ne parmağımı ne aparatı sokabiliyordum. böyle böyle 1 ay falan geçti. bu arada buraya da yazmaya başlamıştım, birbirinden değerli arkadaşlarım yardımcı oldular hep özellik de ECRİNXS hakkını ödeyemem.. sıkılmadan bumalmadan anlattı özelden mesaj attı ben cevap yazamadığım halde... hatta bana ilk mesaj attığı gün işten gelip evde bi anda ağlama krizine girmiştim bağıra bağıra hem de nasıl yalnız hissediyorum, nasıl başbaşayım bu çözemediğim sırrımla, bi dost eline nasıl ihtiyacım var o anda anlatamam, o vaziyette bi umut açtım bu sayfayı mesajınız var diyo... ilk kez hiç tanımadığım bi insanın hakkı geçti bana, okudukça sevinçten umuttan hıçkırdım bu sefer.. tanıdımadığım o el tam omzumdaydı dayan, yapabilrisin diyodu.. şu an bile duygulanıyorum tekrar ve takrar Allah razı olsun ecrinxs..
neyse sonra bi umut bir daha bir daha denedim sonunda dün, aparatı o takılıp kaldığı yerden öteye itmeyi başardım.. üstelik emlasız, sıcak duş almaksızın.. sonra heyecanla peçete streç sarıp kalınlaştırdım kendime güvenim gelmişti oluyodu, kalınlaştıkça daha azı giriyodu belki ama bu bile mucizeydi.. beklettim bi süre bu arada bolca jel sürmüştüm.. ve bu akşam yine aparatları denedikten sonra hep sizin anlattığınız pozisyonda sırtım eşime dönük oturur vaziyette (ki bana en imkansız gelen pozisyondu bu) yavaş yavaş aldım.. sonra diğer pozisyonlarda da ama hep yavaş hep tedirgindim tabi,..
sözün kısası üye olmadan sessizce okuyan, Üye olup aşama aşama ilerleyen, yorulan umudunu kaybeden bütün arkadaşlarım inanın bana BİZLERE YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR NE DEDİYSE BİREBİR OLUYOR, BİZ APARAT , PARMAK GİRMİYO Bİ YERE TAKILIYO DERKEN POPOYA İTTİR NEFES AL RAHAT OL DİYENLER NE DEDİYSE ÇIKIYO.. EGZERSİZ ŞART!! AMAN PES ETMEYİN..
şimdi tıpkı bazı yenen arkadaşlar gbi ben de endişeliyim acaba gerçekten oldu mu bi daha olacak mı diye.. aklıma takılan, beni endişelendiren iki şey var birincisi kan gelmemesi, ikincisi de tam olarak birşey hissedememem ama onları bu başlıkta yazmak istemiyorum, bu başlık bütün yenemeyen arkadaşlarım için , kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum ama umarım sıkmamışımdır..

Allah hepinizin yardımcısı olsun....Tez zamanda kurtulmayı nasip etsin....

Allah burdaki herkesten binlerce kez razı olsun.. keşke çok daha önce bulsaydım burayı,halbuki günlerce google a vajinusmus yazıp aratmıştım ama nedense hep doktorları araştırıyodum, kendi kendime yeneceğim aklımın ucundan bile geçmemişti.. sonra burayı okumaya başladım herkes gibi önce üye olmadan sessizce okuyup teselli buluyodum, bırak buraya yazmak; hislerimi,yaşadıklarımı yüksek sesle kendime bile itiraf edemez durumdaydım o güne kadar.. o gün bu s,teye üye oldum ve artık evde, işte, otobüste, minibüste, sıra beklerken her yerde okumaya başladım bulduğum her fırsatta elimde tuttuğum telefonun ekranını biri görecek tedirginliği ile.. okudum okudum okudum.. yenenle sevinçten ağladım; yılmış, yorulmuşla kederden ağladım..
öncesine ,hikayenin başına gelince 1,5 yıllık bir evlilik.. 5 yıllık flört sonrasında hasretle kavuşulmuş bir evlilik.. ayrıntılara girmeden hislerimi anlatmak istiyorum aslında çünkü inanın 1,5 yılda o kadar çok sustum, acılarımı, hayal kırıklıklarımı o kadar çok yuttum ki.. bu dert beni hasta edicek diye korktum hep.. öyle ağladım öyle ağladım anlatamam, ağlayarak yalvardım Allaha.. en sonunda bi psikolog buldum 4-5 seans tan önce bitmez dedi ve parayı peşin istedi, tek başıma gitmiştim dönüşte takside koyverdim kendimi yine.. doktorun bahsettiği de parmak egzersizleriydi bunu öğrenmek için niye para vermeliyim diye düşündüm, burda herkes kendi yapıyodu bütün teknikler anlatılıyodu ben de yapabiliridm... iş çıkışı bahsedilen malzemeleri aldım doktor eldiveni, beyaz mum (süpermarkette o mumu alırken aklımdan geçenleri hala unutamıyorum, "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında.. ama öyle yorgun, mutsuz ve öyle ağır sebepleri taşıyor ki sırtında bi kambur gibi... "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında... oysa içerisinde ne onulmaz yaralar taşıyor..) ve emla krem (cebimdeki son 50 tl yle) herşey tamamdı, hazırladım aparatı ama yapabilmek ne mümkün...
ne parmağımı ne aparatı sokabiliyordum. böyle böyle 1 ay falan geçti. bu arada buraya da yazmaya başlamıştım, birbirinden değerli arkadaşlarım yardımcı oldular hep özellik de ECRİNXS hakkını ödeyemem.. sıkılmadan bumalmadan anlattı özelden mesaj attı ben cevap yazamadığım halde... hatta bana ilk mesaj attığı gün işten gelip evde bi anda ağlama krizine girmiştim bağıra bağıra hem de nasıl yalnız hissediyorum, nasıl başbaşayım bu çözemediğim sırrımla, bi dost eline nasıl ihtiyacım var o anda anlatamam, o vaziyette bi umut açtım bu sayfayı mesajınız var diyo... ilk kez hiç tanımadığım bi insanın hakkı geçti bana, okudukça sevinçten umuttan hıçkırdım bu sefer.. tanıdımadığım o el tam omzumdaydı dayan, yapabilrisin diyodu.. şu an bile duygulanıyorum tekrar ve takrar Allah razı olsun ecrinxs..
neyse sonra bi umut bir daha bir daha denedim sonunda dün, aparatı o takılıp kaldığı yerden öteye itmeyi başardım.. üstelik emlasız, sıcak duş almaksızın.. sonra heyecanla peçete streç sarıp kalınlaştırdım kendime güvenim gelmişti oluyodu, kalınlaştıkça daha azı giriyodu belki ama bu bile mucizeydi.. beklettim bi süre bu arada bolca jel sürmüştüm.. ve bu akşam yine aparatları denedikten sonra hep sizin anlattığınız pozisyonda sırtım eşime dönük oturur vaziyette (ki bana en imkansız gelen pozisyondu bu) yavaş yavaş aldım.. sonra diğer pozisyonlarda da ama hep yavaş hep tedirgindim tabi,..
sözün kısası üye olmadan sessizce okuyan, Üye olup aşama aşama ilerleyen, yorulan umudunu kaybeden bütün arkadaşlarım inanın bana BİZLERE YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR NE DEDİYSE BİREBİR OLUYOR, BİZ APARAT , PARMAK GİRMİYO Bİ YERE TAKILIYO DERKEN POPOYA İTTİR NEFES AL RAHAT OL DİYENLER NE DEDİYSE ÇIKIYO.. EGZERSİZ ŞART!! AMAN PES ETMEYİN..
şimdi tıpkı bazı yenen arkadaşlar gbi ben de endişeliyim acaba gerçekten oldu mu bi daha olacak mı diye.. aklıma takılan, beni endişelendiren iki şey var birincisi kan gelmemesi, ikincisi de tam olarak birşey hissedememem ama onları bu başlıkta yazmak istemiyorum, bu başlık bütün yenemeyen arkadaşlarım için , kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum ama umarım sıkmamışımdır..

Allah hepinizin yardımcısı olsun....Tez zamanda kurtulmayı nasip etsin....

canımmmm çokkkk tebirklerrr sende bizdensin artık , kurtulduk artık ağlamak yok artık haydi halaya senin için fridaaaa :32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
Back
X