- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.021
sessiz kalmayı tercih ediyorumm bi süredir senle ilgili neden mi?? baskı hissetme üzerinde diyee oldumu oldumu die seni daha çok üzmemek sıkmamak için...sende başaracaksınnn ben buna kesinlikle inanıyorummm sakın moralini bozmaa ısrarından vazgeçme sonuçda bugün yarın yeneceksin artık sona geldinn 1-2 gün sonra olması seni üzmesinnn....takipteyimm haberin olsunnnn
![]()
canım ya çok sağol ilk zamanlar olmadığında hıçkırıklara boğulup kaybolmak istiyordum zaten bu koca şehirde kimsem yok dert ortağımsınız ilk önce Rabbim le sonra sizinle paylaşıyorum derdimi sıkıntımı başka kimse yok ilk zamanlar delirmek üzereydim sonra bi toparladım birdaha o duruma düşmedim çok şükür düşmeme izin vermedim hep iyi düşnüdüm hep olcak dedim egzersizlerimde başarısız olduğumda bile kendimi tuttum hiç sıkılmadım kızmadım işte eğer böyle kalırsam evet başarıcam biliyorum inş. kendimi kaybetmeden bu işi başarmış olurum koca bir ev bu evin içinde bilgisayarım ve başka birşey yok eşim işe gider ben yanlız kalırım ve sizlere koşarım çok vaktim var egzersiz için çok acele etmiyorum galiba sıkmıyorum kendimi stres yapmıyorum oyüzden gecikiyorum olması için ama inş. tez zamanda güzl haberler vereceğim inşallah duanızı eksik etmeyin..))