- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.381
mına13 eger durumun cok agır degılse kendınde yenebılırsın fızıksel bı sorun varmı hıc muayene oldunmu ıns yardım ederız bır oluruz senın ıcın bu sıtedekı arkadasların cok yardımı oluyor hemen yenıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2aylık hamıleyım ama takvıme koymayı beceremedım koymasam da olur ayberk hamıle degılmıymıs bunun sakası olmaz
nasılsın neden yazmıyosun![]()
karamsar hıc sesın yok napıyorsun ıyımısınnn
ölü gibiyim sanırım grip olucam :) vucudum bitkin kolumu kaldıramıyorum ay bu halimle yapsam olur heralde bedenimi oynatamıyorumbirde başım ağrıyo hava buz uyku batırdı ay böyleyim işte ondan yazamıyorum okuyorum sadece şu anlık canım benim..
verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?
üya dünden beri nette dekorasyonla ilgili bişeyler bakıyorum ondan pek yazamıyorum.ya yatak odam siyah ve karanlık duruyoda orayı nasıl aydınlatabilirim die bakıyorumama takipteyim
![]()
hiç muayene olmadım. drdan korkuyorum.ama biraz içimi rahatlattınız.kendime bi gven geldi moral buldum sağolun...
geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inş.msne pek takılmıyosun galiba ne zaman girsem kapalı![]()
ü
bende perdelerimi koyu kahve diktirmiştim gündüz çok hoş oluyo içerisi hafif loş bir ışık ben aydınlık sevmiyorum valla güneşi gördümmü tepem atıyo uyurken![]()
verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?