• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...

ilk okuduğumda içim ürpermişti nasıl yani dedim ama insan çaresiz olunca yapabiliyormuş.ayrıca öyle düşündüğüm gibi ürkütücü değilmiş.sen de yapabilirsin yani.egzersiz yaptığını eşinle paylaş canım çünkü egzersizle orayı esnettiğimiz için büyük çoğunluğumuzdan kan gelmedi,ya da egzersiz sırasında 1-2 damla kanaması olanlar oldu(nadir de olsa).eşinle durumunu paylaş hatta zaman zaman egzersizi onunla yapmaya çalış.mum prezervatif ve su bazlı kayganlaştırıcı jeli de unutma:34:

bu arada beni buraya davet eden ilgilenen elab isimli arkadaşa çok teşekkür ederim

Canim rica ederim ne demek görevimiz oldu yardim etmek çünkü bizde ayni şeyleri yasadık ben egzersizi pek yapmadığım için çok yardımcı olamıyorum belki ama yardım edebileceğim birşey olursa da etmeye çalışiyorum yaşamayan bilemez

kızlar ya şimdi bi arkadaşımla konuşuyodum.bir hafta arayla evlenmiştik.ve o bir ay sonra anne oluyo:14:bende çocuk istiyorummmmmmmmm:16:

Ne Güzel Canım..

Allah Bütün İsteyenlere Verir İnşallah. :54::54:

Çocuk İstiyosanız Bir sağlık Ocağına Git derim. Söyle Biz Çocuk düşünüyoruz içmem gereken bir ilaç vs varmı diye sor.

Folik asit veriyolar genelikle onu içmen senin ve bebek için çok yararlı olur:16::16:

Ne Güzel Canım..

Allah Bütün İsteyenlere Verir İnşallah. :54::54:

Çocuk İstiyosanız Bir sağlık Ocağına Git derim. Söyle Biz Çocuk düşünüyoruz içmem gereken bir ilaç vs varmı diye sor.

Folik asit veriyolar genelikle onu içmen senin ve bebek için çok yararlı olur:16::16:

ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem
:44:

ama daha yeni yendim yani olup olmadığını bilmiyorum biraz çalışmalar yapıp sonramı gitsem
:44:

vajili olup sürtünme yolu ile bile hamile kalanlar var canım yani Allah nasip ettimi kaçacak yol yok bi şekilde o kurtçuklar yerini buluyo:1: üzülme sen sakın ama bence dr gitmelisin berayın dediğini yap sağlık ocağına git asonuçta deniyorsunuz ve istiyorsunuz alışana kadarda bebişde olmuş olur fenamı:16:

vajili olup sürtünme yolu ile bile hamile kalanlar var canım yani Allah nasip ettimi kaçacak yol yok bi şekilde o kurtçuklar yerini buluyo:1: üzülme sen sakın ama bence dr gitmelisin berayın dediğini yap sağlık ocağına git asonuçta deniyorsunuz ve istiyorsunuz alışana kadarda bebişde olmuş olur fenamı:16:

inş ya hayırlısıyla gelecek ay regl olmasamda hamile olsam:9:

Canım Yarınn Bencee Hemen sağlık Ocağına Git derimm.:10::10:

Git söylee çocuk düşünüyoruz dee. Ne yapmamız lazım diye sor..

Sonuçta Çocuk bu Şakaya Filan gelmez.Önlemlerinizi alın derim:16::16:

ya yanlış anlama ilk defa duyuyorumda şimdi dr a çocuk düşünüyoruz ne yapayım ilaç ver falanmı diyeyim.birde bizim aile hekimi biraz eski kafa gibi ne dio bu diye bakar die düşündümde biran:44:

ya yanlış anlama ilk defa duyuyorumda şimdi dr a çocuk düşünüyoruz ne yapayım ilaç ver falanmı diyeyim.birde bizim aile hekimi biraz eski kafa gibi ne dio bu diye bakar die düşündümde biran:44:

Çok Tuhaf. Ben sağlık Ocağına Gittim mi benim arkamdan koşuyolar.

Çocuk düşünüyomusunuzz ?? Düşünüyosanız yanımıza Gelin Sağlıklı Bir şekilde hamilelik geçirmeniz için İlgilenelim diyolar..:16::16:

Çocuk düşünüyomusunuzz ?? Düşünüyosanız yanımıza Gelin Sağlıklı Bir şekilde hamilelik geçirmeniz için İlgilenelim diyolar..:16::16:

ya bi kere gittiğimdede bana hamile olunca buraya gelin falan dedi.ama düşündüğünden değil bakanlık denetliyomuş.:1:

evet bende grip diye gittiğimde 3 kez gittim 3 ündede şaşırdım aynen arkamdan koştular ayrı ayrı sordular çok şaşırmıştım:1:

ya bi kere gittiğimdede bana hamile olunca buraya gelin falan dedi.ama düşündüğünden değil bakanlık denetliyomuş.:1:

Hmm anladım Canım. Açıkcası Bizde Çocuk Düşünüyoruz artık.:emir_bebek::emir_bebek:

Bende İstiyorum Anne Olmak. Yarın Sağlık Ocağına Gitmeyi düşünüyorum..Bakalım Hayırlısı :49::49:

bugün ilk kez spontan bi şekilde birlikte olduk kızlar:1::1: sabah uyanır uyanmaz hemde bende şaşırdım:17::17:bi ödev gbi yapmıştık 3 defasındada. 4. bugün oldu ve hiç planlamamıştık:1::1: çok çokk rahattımm. şunu farkettim planlamadan olduğunda daha rahat oluyosun ve zevk almaya daha çok yaklaşıyosun.. demem o kiiii GNCMR ve senin gbi olan güzel arkadaşlarım eşlerinizi zorlamayınn bırakın onlar size yaklaşıcak zaten. bende hep ite kaka yaptrdım bu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi bugünkü gbi bi ilişki yaşayacağım:16::16::16: Allah hepinizin yüzünü güldürsün hepinize yaşatsınnn:16::16::16:

canım
senin adına çok sevindim. inan burayı okuyunca moralim yerine geliyor. hele de böyle güzel haberleri duydukça, daha da ümitleniyorum. sen ne kadar süre egzersiz yapmıştın? kaç gün/hafta/ay??? bi de her gün yaptın mı egzersiz? ben hafta içi pek yapamıyorum haftasonundan haftasonuna. mesela bu cumartesi çok planım var. eşim cumartesi işe gidecek gece 11 kadar yok. bu da demek oluyor ki 11 e kadar sizlerleyim kızlar :)) egzersizin dibine vurmayı planlıyorum.
:1:
işten geldiğimde yemeğimi yiyip direk burayı okumaya başlıyorum. çok yazamıyorum çünkü günde bir kere girebiliyorum o da bu saatler olunca haliyle çok şey yazılmış oluyo.. hepsini okumaya çalıştığım için de çok yazamıyorum. zaten egzersizlerimi de anlatamıyorum haftasonuna saklıyorum
:1:
hepiniz çok sağolun.. tez zamanda da kurtulun inş. çok mutlu oldum gerçekten, çok güzel gelişmeler. aferin size :)) darısı da bize :34:

Back
X