• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:

canımm bebek düşünüyorsan ilk iş doktora git ultrasonla(alttan muayene ol))) temiz çıkar inş.sonrada adetinin 3. Günü gidip hormon testi yaptır....doktor sana gerekli yolu çizer...ben ilk muayeneyi oldumm eğer bu ay adet olursam(bebiş yoksa))3.günü hemen gidip hormon testlerimi yaptırıcam inş....

bu arada kızlar dün gece normal pozisyonda yaptım çok rahattı ayklarımıda diktimm 1saat öle yattım bakalım inş tutarda bebiş de olur

inş. Canım inşallah:)) ovulasyon testleri varmış bu ay olmazsa eğer bebiş bidahaki aya almayı düşünüyorumm...yumurtlama gününü tesbit ediyomuş yumurtlama olmadan 24-48 saat önce lh yükseliomuş ve o testte çıkıyomuş...bilginizee sunayım dedimm..:)))9

canımm bebek düşünüyorsan ilk iş doktora git ultrasonla(alttan muayene ol))) temiz çıkar inş.sonrada adetinin 3. Günü gidip hormon testi yaptır....doktor sana gerekli yolu çizer...ben ilk muayeneyi oldumm eğer bu ay adet olursam(bebiş yoksa))3.günü hemen gidip hormon testlerimi yaptırıcam inş....

ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:

ayy çok heyecanlıııı :16:

ya bende kansızlık var bazen kan ilacı kullanıyorum öle düzeliyo ve çok zayıfım 45 kilonun altındayım.acaba ölemi yapsam:44:

eğer kansizlık varsa kesin git.. çünkü hamileyken zaten kan değerleri normalden daha da düşüyor..
hatta bi arkadaşım hamileyken kansızlığı var diye eşi doktor olduğundan güya zararsız bi ilaç vermiş az kalsın zehirleniyordu..

ya kızlar adetimin son günleri ve bugün sanki vajiye yada tam bilmiyorum oralarda bi yere bıçak batıyomuş gibi oluyo neden acaba bi bilginiz varmı

ya ben alttan muayene için hazırmıyım bilmiyorum:18:ve adetim haftasonu bitiyo yani bir ay bekleyeyimmi:44:

merak etme bişey olmaz anlatırsın vaji atlattım ben diye daha hassas davranırr....yeniyken gittim bende bak hala yaşıyorummm:))))adetin 2-3 -4. günleri yapılıyor diye biliyorum ama netten bi araştır istersen belki yarın gitsen geç kalmış olmassınn!!önce onu yaptırmış olursunn hiç olmazsa:)))

canım ben evliliğimin daha 1 .ci ayı dolmamıştı o muayeneyi oldum hemde vajiliyim düşün sen yenmiş biri olarak endişe etmemelisin doktor okadar hızlı yapıyorki anlamıyon bile yönü iyi biliyorlar şak diye sokuvermişti:1: hatta hissetmedim biliyonmu yani acımamıştı çünkü boş bulunmuştum kasmaya fırsat bulamadan doktor saniyede soktu sadece yanma oldu ve sonuna kadar sokmuş ben sadece ucunu soktu sanıyorum insan gerçekten bişiy hisetmiyormuş ya yeni aklıma geldi :53: hepsi girmişti ve ben hepsimi girdi diye sormuştum ayy tuaf :53:

ya kızlar adetimin son günleri ve bugün sanki vajiye yada tam bilmiyorum oralarda bi yere bıçak batıyomuş gibi oluyo neden acaba bi bilginiz varmı

Tatlım Bu dediğin Bıçak Batması Bende Adet olmadan 2 Gün Önce Olur. Vajinama Bıçak Batar gibi Beni yerimden Zıplatır hatta.:52::52:
O Olduğu zaman bilirim adet olacağımı. Bana haber verir resmen geliyorum diyeee:9::9::9::9:

Tatlım Bu dediğin Bıçak Batması Bende Adet olmadan 2 Gün Önce Olur. Vajinama Bıçak Batar gibi Beni yerimden Zıplatır hatta.:52::52:
O Olduğu zaman bilirim adet olacağımı. Bana haber verir resmen geliyorum diyeee:9::9::9::9:

benim sol kasığıma batmalar olur ilk 2 gün devam eder zaten ço ksancılı geçiririm Allah ım kabus dolu günler olur ogünler nefretediyorum o sancıdan :120:

Back
X