• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim tatlımm:)))bide şu varkiii hiç bir topikte bu topiğin sıcaklığı samimiyeti yokk:19::19::19::19::19:

kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur:16:

Son düzenleme:
kesinlikle bende onu farkettim biz burda koca bir aile olmuşuz inş. hep böyle devam eder sonra birde hamilelik altındada devam ederiz sohbetlerimize çok şeker olur:16:

ben de hep öyle hayal ediyorummm:16::16::16::16:burda vajiyi yenmelerini sağlayıpp hooooopppppp 2. aşama bebiş topiğine transfer.:10::10::10:..burda umutla bekleyenleri ihmal etmeden:20::20::20:

bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu

bu akşam yani dün akşam oluyor:))vajinusmus hakkında bayağı bilgim oldu.ilgilenen herkese teşekkürler...ben bir şey soracaktım.dr giderken adetli olmak ya da olmamak farkediyor mu

Canım Doktor Alttan Kontrol ediyo.Yani Muayene ediyo. Bakıyor Bir problem olup olmadığına..:40::40:
O yüzden Adet olmassan daha iyi olur.:16::16:

tatlım berayımın dediği gibi alttan muayene ediyo oyüzden şimdilik adetli olmasan iyi olur yoksa yüzeysel bakmak zorunda kalır alttan muayene daha net bilgi veriyor dr. lara

Canlarım Hadi Bendee kaçar. Hepinizee İyi Gecelerr diliyorum. Görüşmek Üzereee:16::16::16::16::54::54::54:

hayırlı geceler canım tatlı ruyalar:16:

hoşbuldum cecemm.buraya yani siteye yeni üye oldum ama sanki epeydir sizinle tanışıyormuş gibiyim sıcak ve samimi

evet canım bizlerde seni yeni tanıyoruz ama sanki hep burdaymışsın gibi geldin hiç yabancılık yok aramızda her gelene gönlümüz kapımız yardımlarımız herşeyimiz sonuna kadar açık beraber yenicez bu illeti inş.:16:

Merhabalar...

henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun :D

Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.

yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...

Merhabalar...

henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun :D

Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.

yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...

hadi inş. canım güzel haberlerini bekliyoruz:46:

Back
X