• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar...

henüz eş parmağında serçe parmaktayım, adet oldum ve egzersizlere ara verdim.Eş parmağı bana sanki daha kolay geldi, sen hiçbir şey yapmıyorsun, aynada kendini görmek için iki büklüm olmuyorsun :D

Zaten kendimi hiçbir zaman kasmadım, eşimi iteklemedim, bacaklarımı kapatmadım. Sorunumuz yerini ve yönünü bulamamaktı ve eş denemesi bunun için harika oldu. Eşim de bunları öğrenmiş oldu.

yeneceğimden artık eminim, daha umutluyum...

tabbiiki yeneceksin buna şüphe yo...aslına bakarsan banada parmakla iki büklüm old. için zor gelmişti ve ben aparatla yaptımm rahat ettimm parmakla yapınca sanki iki büklüm halde vajiyi rahat açamıyosun ıkınmak bile daha zor gelmişti:)))inş. adet bittikten sonra tam yol ileriiii:10::10::10: ve yenersinn:)))

tabbiiki yeneceksin buna şüphe yo...aslına bakarsan banada parmakla iki büklüm old. için zor gelmişti ve ben aparatla yaptımm rahat ettimm parmakla yapınca sanki iki büklüm halde vajiyi rahat açamıyosun ıkınmak bile daha zor gelmişti:)))inş. adet bittikten sonra tam yol ileriiii:10::10::10: ve yenersinn:)))

kesinlikle öyle... temelde iki sorun var. Birincisi bizim oraya bir şey girebileceğine inanmamamız, ikincisi de yerini ve yönünü bulamamız. Ama aynı sorunlar eşlerimiz için de geçerli. Eş parmağı bence bu iki sorunu aynı anda çözebilir. Şİmdi iki parmak deneme yapıp hemen arkasından o an penis denemesine geçeceğiz. Yeneceğime eminim, bebek istiyorum artık. Doğum sancısını göze alabiliyorsam bu onun yanında ne ki ?

Bu sorunu olmayıp buraları okuyan ve anlam veremeyen insanlara da bir şey söyleyeceğim, yaşamayan bilemez bu sorunu. Cehaletle falan alakası yok bunun, ben bir üniversite mezunuyum ve hatta öğretmenim. Bu bir sorun ve inanın herkeste olabilir.

Doktor araştırması da yaptım bu arada, doktorlar da buradaki koçlarla aynı şekilde yönlendiriyorlar bizi ama onlara para verdiğimiz için biz biraz daha ciddiye alıp egzersizleri düzenli yapıyoruz. Kısa sürede tedavinin gerçekleşmesinin sebebi bu. Düzenli egzersiz yapan herkes yener bunu.

Son olarak da herkesin söylediği o cümleyi söylemek istiyorum: BEN BİLE EGZERSİZ YAPABİLİYORSAM HERKES YAPABİLİR, KALK VE HAREKETE GEÇ... Gerekirse saatlerce sadece bakın aynada. Bir adım atmak, yenmenin yarısı bu sorunda.

$imagesCA4E0RMT.webp$imagesCA80CLQG.webp tekrar yayınlamakta fayda vardır die düşündüm:))

benim sol kasığıma batmalar olur ilk 2 gün devam eder zaten ço ksancılı geçiririm Allah ım kabus dolu günler olur ogünler nefretediyorum o sancıdan :120:

canım benim adet sancılarımda çok şiddetli olurdu bekarken hep evlenince geçer derlerdi ama ben vajili olduğum şimdiye kadar halen çekiyodum tabi keramet gelin olmaktaymış :9::9: ben gelin olduktan sonra ilk adetimi yaşıyorum bugün ve sancım çok az o öldürücü sancı yok ben ki ilaç almasam acillik olurdum ama şimdi çok az var yani sende gelin ol inş senin de azalır :16::16:

yok daha başlamadım mum prezervatif jel falan edinmem lazım akşam eşime aldrıcam.ben 25 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim

iyi canım bir an önce al gerekli olan şeyleri ve başla buraya da yaz ilerlemelerini ben çok egzersiz yapmadan yendim ama burda tecrübeli arkadaşlar yardım eder bende elimden geldiğince yardım ederim destek olurum sen yeter ki yen azmet ama hatta kendine bir gün belirle ve o güne kadar bitirecem de ben öyle yaptım çoğu arkadaş da öyle yaptı ve yendi hadi bakalım canım vaji korksun senden inan yapınca bumuydu diyeceksin herkes öyle dedi çünkü :1::1:

:3: günaydın kızlar :)))))

minacım aklını karışştırmak istemem ama illa mum olacak diye bişey yok. kulak çubuğundan da aparat yapabilirsin, hatta mum da denemiş biri olarak söylüyorum mum bana sert geldi, aparat biraz daha penis e yakın. karar senin canım. sana belki itici gelebilir ama yapabilirsen gözüne kestirdiğin bi parmagınla bi dene hem içeriyi hem de yönü daha iyi hissedersi

günaydın sanada.şöyle söyleyim;ben eşimle denemelerimizde baş kısmından birazcık daha fazlasını alabiliyorum daha fazlası gitmiyo zorlayınca da çok acıyo.o yüzden mumla başlamak sanki daha iyi gibi.ama yinede sağol

bundan kaç günde kurtuldun

canım ben buraya kasım ayında üye oldum ve okudum okudukça şaşırdım mumlar parmaklar aman dedim nasıl oluyo sonra kendim birgün duşta serçe parmağımı aldım vee aaa dedim oluyomuş o gece eş denemesi yaptım ve olmadı tabi sonra eş denemesinden kalktım ve kendi orta parmağımı ardından işareti aldım amaç orda boşluk olduğunu anlamaktı sonra hiçbişey yapmadım devam etmedim erteledim hep zamanım olmadı sonra psikoloğa gideyim dedim hani o düzenli yaptırır yenerim dedim baktım oda burda kızların yaptığı herşeyi bana diyor onları veriyor 2. görüşmemden sonra gitmedim çünkü o çok uzatacaktı bir haftada bir boğum parmak diyodu neyse ben doktorla bu iş uzar dedim ve artık yencem dedim regliden sonra vaji daha geniş oluyo dedi kızlar bende regli oldum ve bittiği gün eşime dedim hadi önce senin parmakları deneyelim sonra önce onun bir parmağını sonra iki parmağını aldım sonra penis denemesi yaptım ve oldu inanamadım ben egzersiz yapmadım pek anlattığıma da bakılırsa pek sayılmaz orayı keşfetmekti amaç ama benim egzersiz yapacak zamanım yoktu ondan yapamadım hem çalışıyom ev iş derken erteliyodum burdaki arkadaşlarında destekleriyle yendim gün olarak hatırlamıyom ama çok sürmedi yani 23 aralıkta yendim senin zamanın varsa erteleme egzersiz yap

Back
X