• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:3: günaydın kızlar :)))))

minacım aklını karışştırmak istemem ama illa mum olacak diye bişey yok. kulak çubuğundan da aparat yapabilirsin, hatta mum da denemiş biri olarak söylüyorum mum bana sert geldi, aparat biraz daha penis e yakın. karar senin canım. sana belki itici gelebilir ama yapabilirsen gözüne kestirdiğin bi parmagınla bi dene hem içeriyi hem de yönü daha iyi hissedersi

günaydın şekerim:16:

günaydın sanada.şöyle söyleyim;ben eşimle denemelerimizde baş kısmından birazcık daha fazlasını alabiliyorum daha fazlası gitmiyo zorlayınca da çok acıyo.o yüzden mumla başlamak sanki daha iyi gibi.ama yinede sağol

sen bilirsin canım önemli olan sana sıcak gelen nesneyle yapman. elabın da dediği gibi erteleme sakn insan zaman zaman yorulduğunu hissediyor ama üstüne gidersen daha çabuk biter. hem baya ilerlemişsin :) bundan sonrası çok daha kolay olacak inşaallah. Allah kolaylık versin

sizle yazışmak çok iyi geldi bana.bu konu eşimle aramızda sırdı.hiç kimse bilmiyodu.ikimizde kafayı yicektik az kalsın.konuşmak deşarj olmak rahatlattı beni.ben evdeyim bunuları yapmaya çok zamanım var.keşke daha önce görseydim siteyi

sizle yazışmak çok iyi geldi bana.bu konu eşimle aramızda sırdı.hiç kimse bilmiyodu.ikimizde kafayı yicektik az kalsın.konuşmak deşarj olmak rahatlattı beni.ben evdeyim bunuları yapmaya çok zamanım var.keşke daha önce görseydim siteyi

insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birilerini görmesi umut oluyo zamanın varsa hiç erteleme

acayip özgüven depoladım dünden beri.yapıcam Allahın izniyle.biz bebiş çok istiyoruz eşimle bebeklere bayılıyoruz.kaynana faktörüde devreye giriyo gibi torun istiyolar açık açık.

acayip özgüven depoladım dünden beri.yapıcam Allahın izniyle.biz bebiş çok istiyoruz eşimle bebeklere bayılıyoruz.kaynana faktörüde devreye giriyo gibi torun istiyolar açık açık.

olur canım inş önce vajiyi yenersin sonra da hamile kalırsın inş Allah isteyen herkese versin

inş. Canım inşallah:)) ovulasyon testleri varmış bu ay olmazsa eğer bebiş bidahaki aya almayı düşünüyorumm...yumurtlama gününü tesbit ediyomuş yumurtlama olmadan 24-48 saat önce lh yükseliomuş ve o testte çıkıyomuş...bilginizee sunayım dedimm..:)))9

bende alıcam ondannn cnm tutmazsa bidakine ben muane oldum cnm doktor bana duphaston verdi eczane ci yumurlamaya kolaylaştırıcı bu ilaç demişşş bide gynoferon verdi bunları kullanıyorum eger olurda hamile kalmaz adet olursaaa gynelle die bi korunma ilacıymış oda aama bana kisttim için verdiii doktor adet olduktan sonrada onu iiçicem mecbur kist için daha sonrada sogan kürüne başlamayı düşünüyorum eşime keçi boynuzu yediricmmm kendim incir kürü uygulucmmm bideee beslenmemi düzeltiyorummm ne gerekiyosa yapıcm yaniiiii inş herkes vajiyi atlatırdaaa bebeklerini alırlar kucagınaa....sende bebiş istiyosan yap bunları derimm

kızlar mrb ben hala gelin olamadım :( bayan doktorun işaret parmağını almıştım rahatça öylece kaldım araya bir sürü şey girdi misafirler falan hiç egzersiz yapamadım nolcak bnm halim ya eşim çok üzülüyo boşansak mı bile dediğim oluyor kendime :(

Back
X