• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hemen açıklık getiriyim eşim bana destek oldu herzaman kaçkere doktora gidelim diye ikna etmeye çalıştı hatta olmayınca kendi yapamıyorum diye çok üzüldü acı çektiğimi gördüğü an bırakalım der hep.o kendi kendime birşey sokma fikrine alışamadı.henüz çok yeni oda alışır zamanla.beni böyle görmek eşimi çok üzer o yüzden.ya ağlıcam şimdi kocamı çok seviyorum canım benim...

zaten eşlerimizin desteği ve anlayışı olmasaydı çok zor olurdu üstesinden gelmek Allah eşlerimizden razı olsun :16::16::16:

bıde bızden kotu durumda olanlara bakmak lazım esınden destek gormeyen sıddet goren bosanan kayınvadıdesı ıstemeyen allah bunlardan korusun asıl dua edelım eslerımız anlayıslı ben doktora gıttıgımde bı kız geldı esıyle esıne dedıkı bu son sansn bunu yenemezsen bosanıcaz dedı ben adama ters ters baktım ıcımden dedım kı ya sen esıne destek olacagına nelerr dıyorsun tabıı hanımı korkar ıstemıyorum dıye cıktı gıttı kadıncacız o zaman canım nasıl yandı varya sankı o adamı orda pataklayasım geldı esımde yanımda bakakaldı dunyada ne ınsanlar var dedı ıns kadın gerı gelıp tedavı olmustur
yanı sunu demek ıstıyorum eslerımız cok anlayıslı cok mutlu guleryuzlu bıde kotusunu dusunun bu gercek uydurma felan degıldırrrrr

Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya

canım seni bekliyordum bende güzle haberlerinle egzersiz yapamadın mı sen ?

merhaba arkadaşlar bende bayağıdr takip edemiyordm forumu ama şimdi tekrar takip etmeye başladım bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusum banada yardımcı olabilirmisiniz

foruma hosgeldın tekrardan canım hıc muayene oldunmu fızıksel bı sorun varmı dıye doktora sor sonra ılksayfadakı egzersızlerı nasıl yapılacagını oku ordan egzersızlere baslayarak kısa surede yenersın yanlıs hatırlamıyorsan kegel egzersızlerı ayna egzersızlerı nefes egzersızlerı yazıyordu

foruma hosgeldın tekrardan canım hıc muayene oldunmu fızıksel bı sorun varmı dıye doktora sor sonra ılksayfadakı egzersızlerı nasıl yapılacagını oku ordan egzersızlere baslayarak kısa surede yenersın yanlıs hatırlamıyorsan kegel egzersızlerı ayna egzersızlerı nefes egzersızlerı yazıyordu

evet canım psikiyatriye gittim tam 2 ay boyunca hep konuştu bnimle fakat bende çalıştığım için doktora gitmem problem oldu bana egzersiz verdi bende hep korktum yapamadım ama şuan yapıyorum ama hala daha korkum var

kilioznur once moralını bozma ben basarıcam de kı basaracaksında egzersız felan yaptınmı hıc yoksa dırek es denemesı mı denedın pozısyon hakkında bı sey bılmıyorsan eger ınternetten bakabılr ve uygulayabılrsın ıns yardımcı oluruz sanada buraya gelıp yenemeyen olmadı sımdıye kadar

korkulacak aslında bı sey yok canım oyle korkmana gerek yok egzersızlere devam et bıraz alıs sonra aparat tarzı bısey al yada evde kendın hazırla onların cok faydası oluyor

kızlarrrrrrrr.............. öncelikle bu yazdıklarım size destek amaçlı herkese tek tek cvp yazamıyorummm....ama hep takip edip okuyorum yazdıklarınızı topige yeni gelenlerrr....sizlere sesleniyorummm sakın sakın demeyinnki yapamayız yok cnm acır yok moralim bozukkkk.ç.... arkadaşlar hepsi geçicek ben 3.5 senelik evliyim ve kasımın son haftasında yendimmm vajinismusu ve buurası sayesinden kendime göre en vahimi bendim bu durumun herkes yapar ama ben yapamam cnm çok az beniim diyodum mçünkü 3.5 senedirrrr hiç denemesi ni bile yapmamıştım korkuyorum die kendimi fena bi şekilde kasıyodum eşim sadece vaji üstüne boşalıyodu bu kadar kaç gece agladımmmm bide üstelik kayınvalidem benii o köydeki ebelere götürmeye kalktııı çocugum olmuyo die hastanelere kaç kere kavga ettik bu yüzdenn aglamaktan helak olmuştummm hiç memlekete gitmek istemiyodumm .....ama burayala tanıştımmmm ve çalışmalara hiç umudum olmadan kesinlikle yapamam ama diyere kulak çöpüyle başladımmm ve yendimmm ve ben çokta ugraşmadım sadece kulak çöpüüüü önce 1 tane sonra 2 tane 3 tane 4 tane derken hemen eş denemesine girdim tabi ilk olmadı ama pes etmedim sonra parmagımı soktum tabi herkes kayganlaştırıcı kullanıyo ama ben bunları hep ilişki sonrası eşim boşaldıktan sonra hemen yapıyodum zaten orası kaygan oluyo ve en önemlisi parmak ben demiştim ki herşeyi sokarım ama parmak aslaaaaaaaaa çok itici geliyoduuuu ama öle degil inanın herşy parmaktan sonra geliyo orası o kadar genişkiiiiiiiiiiiii inanamassınızzzzz o nun çok faydası oluyooo bütün parmaklarımı soktum o gece sonra tekrar eş denemesi yaptım burdaklerin analatması gibi ben üstte eşimie sırtım dönük vaziyette parmagımı sokar gibi düşündümmm ve p....aldım inanamadım hiçte acımadııııı kızlarrr pes etmeyin gerekirse hergün deneyinnnn pes etmeeyinnnn şim di çok rahat yapıyorummmm yani ben ne mum aldım ne kayganlaştırıcı herşeyi orjinel yaniii:D PES ETMEK YOK BİYERLERDEN BAŞLAYINNN KIZLAR BAKIN KURTULUP HAMİLE KALAN BİRSÜRÜÜÜÜÜÜ bende bebek istiyorum inş olurrrr ben yendikten sonra doktor muanesinden korkuyodum ona bile gittim oldum çokta kolay olduuuuuuuu .......inş yardımım dokunmuştur kızlarr

evet canım ya eş denemesi olmuyo anlamadım benn...ben hiç birşey bilmiyomuşum meğer:ssz: ne cahilmişim ne pozisyon ne bişeyy...allahım bana yardım etsin ama artık zor durumdayım düşünmekten sürekli başım ağrıyo ..

canım egzersiz olarak gerekenleri yaptınmı?eğer yaptıysan ve gerçekten yapabileceğine inanıyosan şöyle yap.ben sana yendiğim pozisyonu söyleyeyim:eşime dönüktüm.diz çöksem olmuyodu wc de gibi dursam yoruluyodum.bende dizlerimin altına ince yastık koydum eşimin elinede aynayı verdim.o aynayı tuttu ben pnsi yerleştirdim.ve popoya ittirerek oturmaya başladım yarıdan sonra pnsi bırakınca kendiliğinden girdi hemen:1:.canım sen oraya bişeyler girebildiğini gördün egzersiz yaparken.bence yön konusunda falan sıkıntı çekiyosun.burdaki resimlre dikkatli bak çok işe yarıyo.moral bozmak yok:20: sende yapabilrsin sadece cesaret...olacağına inan bak birde ben önceleri pns denerken öle denerdim olacağınada inanmazdım.birde pnsin oraya girme düşüncesi bana çok kötü gelirdi.hadi canım şimdi üzerindeki o KARAMSARLIĞI at ve egzersize devam et.birde pns denemeden önce aparatı yerleştir 15 20 dk beklet ve çıkarır çıkarmaz pnse geç.eğer hazır değilsen pns için acele etme tam hazır olunca yap sonra moralin bozuluyo.:34:

korkulacak aslında bı sey yok canım oyle korkmana gerek yok egzersızlere devam et bıraz alıs sonra aparat tarzı bısey al yada evde kendın hazırla onların cok faydası oluyor

canım ben 2 haftadır falan yapabiliyorum egzersiz mumla denedim ama olmadı fakat parmakla oluyor mumla yapamıyorum ama yapamadığım zamanda ümitsizliğe kapılıyorum eşimde çok destekliyor ama yapamıyorum,
:20::

karamsar kusmuyuz ya bı sey yazmıyorsun nasıl gıdıyo hayat
sana bı sey sorcam ya yendım ya sımdı bı ısteksızlık varbende yapmak ıstemıyorum gıbı hormonlarım su an cok farklı calısıyor ya benım ondan mı yoksa gelıp gecıcımı ama bzende cok ıstek oluyo bu nedn olur

o zaman parmakla yapıyorsan bı parmagı yaptın ya ıkıncı parmaga gec onu yaptın ya uce gec oyle oyle yenersın bıde bu kadar umıtsız olma kararlı ol luften bu hastalıkta moral de onemlı parmak calısması bana cok ıtıcı gelmıstı ben aparatları buyuterek yendım korkma sende yenersın

karamsar kusmuyuz ya bı sey yazmıyorsun nasıl gıdıyo hayat
sana bı sey sorcam ya yendım ya sımdı bı ısteksızlık varbende yapmak ıstemıyorum gıbı hormonlarım su an cok farklı calısıyor ya benım ondan mı yoksa gelıp gecıcımı ama bzende cok ıstek oluyo bu nedn olur

niye küs olalım canım:1:kahvaltı yapmamıştımda bişeyler yiyodum:9:bende regl oldum ya bitsede tekrar yapsam diyorum:17:isteksizlik bendede oluyo ya acıyacak die korkum yok artık böyle bi eriniyorum falan hiç istemiyorum:1:dr u aradım ona sordum.çok normal dedi çünkü uzun zaman böyle yaşamaya alıştın şimdi böyle olması senin durumundakilere normal dedi:34:

Hmm anladım Canım. Açıkcası Bizde Çocuk Düşünüyoruz artık.:emir_bebek::emir_bebek:

Bende İstiyorum Anne Olmak. Yarın Sağlık Ocağına Gitmeyi düşünüyorum..Bakalım Hayırlısı :49::49:

SELAM KIZLARRRRR....

BENDE BEBİŞ İSTİYORUM DİYE hem aile hekimine hemde kadındoğumcuuya gitmiştim... çünki çok pimpirikliydimmm yok kızamık aşısı yok kan değerleri ölçümü hepsini yaptırdımmm çok şükür sıkıntı çıkmadı ama diyeceğim şu ki aile hekşimleri hiç bişey yapmıyorrr jinekologa gitmeniz gerek ;) :21:

Back
X