• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım sıkkın eşimin yüzündennnnn... hiç anlamıycak beni...hiçççççççççççççççç

fedarlıklarmın tavrımın tutumum karşılığnı hep azarla alıyorum yanlış kişiyle evlenmek bu olsa gerek..... bu inişli çıkışlı davranmalarından çok yoruldum bana dua edin

gokceciğim vajiyi atlatmış biri olarak sen çok büyük sorunların üstesinden gelmiş bir insansın.yanlış kişi diye düşünme,her evlilikte olabilcek şeyler canım arkadaşım,sonuç olarak erkekler bizim kadar ince düşünebilen insanlar değil.herşey düzelecek buna inanıyorum,dualarımız seninle:16:

valla canım sıkkın eşimin yüzündennnnn... hiç anlamıycak beni...hiçççççççççççççççç

fedarlıklarmın tavrımın tutumum karşılığnı hep azarla alıyorum yanlış kişiyle evlenmek bu olsa gerek..... bu inişli çıkışlı davranmalarından çok yoruldum bana dua edin

canım neden yanlış kişiyle evlendiğini düşünüyosun belki zor zamandan geçiyosunuzdur.bence bi akşam oturun eşinle konuşun yani herkes ne beklediğini nelere kırıldığını söylesin ve sakin bi şekilde.inan çok işe yarıyo biz her hafta birgün oturup böyle konuşuyoruz düzenli bi şekilde.işte bak sen bana böyle diyosun ben buna kırılıyorum işte sen şöyle yapmalısın falan...kızlar sizede tavsiye ediyorum haftada bir böyle yapın inanın çok işe yarıyo ve iletişiminiz daha güzel oluyo:16:

canım ben anlamadıgım şekilde hızlı ilerliyorum belki haklısın biraz daha bekliyebilirim dediginiz gibi aparat yaptım genişligi 7-8 cm çok rahatım moralim tavan pyapabilirim gibi geldi

canım ben anlamadıgım şekilde hızlı ilerliyorum belki haklısın biraz daha bekliyebilirim dediginiz gibi aparat yaptım genişligi 7-8 cm çok rahatım moralim tavan pyapabilirim gibi geldi

canım 10cm olunca dene kendine güvenebilirsin ama sonuç olumsuz olursa çok üzülürsün.çoğu kişi ve ben 10cm olunca yendi

gökçe sen çok tatlı birisin bunu anlamak için tanımak gerekmiyor.insanlara yaklaşımın süper.sen ve balınn:) bu sıkıntılara pabuç bırakmazsınız.ne demek yanlış kişi duymamış olalım bunu..

Hızlı ilerlediğini farkındayım ve senin için seviniyorum gerçekten çünkü mutlu sona hızlı adımlarla yaklaşıyorsun.dediğim gibi sana kalmış birşey ama aylardır bu forumdayım acele edip de başarısızlığa uğrarsan moralinin bozulmasını istemem.10cm ile rahat çalışmadan eş denemesine geçme.bunu moralini bozmak için yazmıyorum kim bilir belki de olabilir ama biraz daha alışırsan daha rahat edersin.umarım bana kızmamışsındır.

gökçe canım üzülme senin kadar tatlı birinin kocasının kıymet bilmemesi imkansız sen üzülme bacım

İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200

ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....

bende 4 yıldır vajinisusum buraya konuda açmıştım. bi kaç defa ilişkiye grebildik ama korkuyla can yanmasıyla oldu kendimi kastığım için tabi.
uzun süredir ilişkiyi denemiyorduk artık
sadece sev.. oluyordu aramızda bu sabah yine öyle sev..e esnasında ben yüzüstü yatmıştım eşimde arkamda üstümdeydi sonra birden içime girdi acımadı ama o korkuyla yerimen sıçradım kalktım. devamnı getirmedim çünkü o sırada hiç zevk almıyordum. ben zevk alırken ilişki gerçeklerşirse daha cesaretli olurum die düşünüyorum. eşim çok heycanlandı arkana geçip denememiz daha kolay inan diye ısrar etti. yenen arkadaşlara sormak istiyorum eşimiz arkamızdayken daha mı kolay olur ilişki sizce? lütfen bişeyler yazın

cesaret edebilceğim bir pozisyon değil ama şimdilik ilerde ne olur bilmez...bence en rahat olduğun pozisyon ne ise onunla yap alışacaksın kasma hem ilişkiye girmişsin artık rahat ol ondan zevk alacağını düşün motive et kendini....

evet canım bende burda okuyorum çoğunlukla dediğin pozisyon tercih ediliyor. ben parmak egzersizi vs. yapamaıyorum ama 5-6 defa birlikte olduk korkarak :(
bu akşam dediğin gibi üstte ve eşime sırtım dönük denicem fakat bunu deneyenler egzersiz yapan arkadaşlar. onlara aparatı nasıl alıyolarsa p..s ide öyle alıyolr e ben aparat alamadığım için nasıl yapcam bilemiyorum. bide burayaı okumaktan artık beynime yerleşti sanki egzersiz yapamadıım için ilişkide yaşayamayacakmışım gibi geliyor :(

bende ilk doğum günü mum ile yaptım komik ama gercek sonrda eşimin parmağıyla egzersiz yaptım bir gün aynı günde p..nise gectim ve oldu birazda size kalmış bir şey bu acıyacak diye kendinizi şartlandırısanız korktuğunuz başınıza gelir kasmayın derin nefes alın ıkının ve o an dua edin bakın nasılda olacak:)))

aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200

ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....

gökçe yapma lütfen canım ya ben burda eridim resmen.çok kötü oldum kardeşim.ne olursun bırakma kendini.

aile önemli
kültür din iman önemli

Allah ım yardım etsin inş canım konuşmayı denedinmi hiç neden böylesin die

BACIM CİDDEN FECİ HIZLISIN BU HARİKAAAAAA.... athela nında dediği gibi 10cm de kendini iyce rahatlattt sonra eş denemesine geçççç.... ha ayrıcaaa ben kasgevşetici hap kullanmıştım bununda belki hem anatomik hem de psikolojik etkisi olabilirrrr egzersizni yaparken eş denemesi yapacağın günnnn önce egzersizini yaptıktan sonra eşli denemeye geçmen ii olur bunun içinde en az 45 dkk önceee içiversen o hapı belki azcık daha rahatlatırrr... ama önce alış şu 10cm... e

yani haklısınız biraz daha beklemem daha iyi olacak ççççççooooookkkkkk fena havalardayım kocacık aparatı alıyorum diye bana çiçek göndermiş

waaaaaaaooowwwwwwww sen havalarda olmayacaksın da biz mi olucaz yani:10:vajiden kurtulduktan sonra gelecek güzel günlerin ilk belirtelirini görüyorsunuz di miii hatunlarrrr.haydi egzersiz başına :46:

egzersizlere hiç ara vermeden devam edin karşılığını mutlaka alırsınız ara verirseniz başa dönersinz üstüne gidin bırakmayınn!!!!

Back
X