• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde bir hafta oldu tamamen birlikte olduk ama benden bir damla kan bile gelmedi hala...birazda fizyolojik bir şey bu...burda bir arkadaşla daha konuştum ondan da gelmemiş hiç yani böylede olabiliyor....

Elif kullanıcı kontrol paneli var oraya gir solda profilini düzenle var orayıda tıkla karşına cıkan sayfada profil bilgilerinin alt kısmına doğru özel gün tarih falan yazıyor ordan yapıyorsun

şu yardımcı olur sana,

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html

cnm elif akgün için resim paylaşıcaktım o yardımcı olan resimler varya bulamadım sen bakarmısın paylaşalım yardımcı olur

evet kayganlaştırıcı olması çok önemli bol kullan eşinde denelerde kullansın ben zeytin yağı bebeyağı ve vazelin kullanıyordum üçü bir arada..eşimde ilişki esnasında kayganlarıcı bol sürdü kayıp gidiyor zaten içinde:)

Eki Görüntüle 602654 Eki Görüntüle 602655 resimleri bi inceleyin olurmu bakın parmak yada aparat denerken parmağımız nerde takılıyor takıldığında nere doğru ilerlemesi gerekiyor resme dikkat edin...Bende ekstradan tekrar edeyim aparatın 2-3 cm i yada p....s başı girdikten sonra şayet altta iseniz popoya doğru yani aşağı doğru ilerlicek...eğer p....s denemesinde iseniz sırtınız eşinize dönükse p....s yatay bi şekilde siz eşinizin bacaklarına doğru eğilmiş halde yavaş yavaş çıkmadan oturmaya çalışacaksınız p....sin üzerine..eğer yüzünüz eşinize dönük denicekseniz yine p...s yatay bi şekilde(bunu özellikle yazıyorum çünkü dik almaya çalışılıyor)siz eşinize doğru eğilerek alacaksınız...bilginize:)))

kızlar bu resimlerdi herhalde demiiiiiiiiii????????

slm kızlar bugün anca girebildim kocacık evdeydi çünkü bütün gün dışardaydık diyebilirim herneyse bazı resimleri soranlar olmuş onları eklitim yeni gelenler görsün:16:

Eki Görüntüle 603407 bu yatay pozisyonda bacaklar açıkk arkadaşlar gördüğünüz gibi popoya doğru gidiyor vajinacık:1:

$vajinismus-kasi.webp buda düz durduğumuzda eşimizin üstünde diye farzedelimki burdada gördüğünüz gibi hafif popoya doğru duruyor..

$vajinusmus-tanimi.webp umarım işinize yarar :))

Back
X