gökçecim sen çok tatlısın ya, çok teşekkür ederim bu bilgiler için, valla buradaki birçok kişi benim için o kadar değerli ki...burası bambaşka bir ortam gerçekten..bu arada bugün yazdıklarını da okumuştum eşinle ilgili sorunları, eşin psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir ve bazı söylediklerini sadece sinirle söylüyor olabilir, bu geçici bir dönem olabilir bunu da düşün bence...yani biz de sinirle neler söylemiyoruz, ama yine de sen bilirsin canım.ben de 7 aylık evliyim, ben de birçok yaşadım ama hep tatlıya bağladık çok şükür.bir de şunu deneyebilirsin, mesela keşke boşanma kararımdan vazgeçmeseydim diyorsun ya, ondan boşandıktan snra nasıl bir hayat seni bekliyor, boşanmaya hazır mısın?bunları düşün bence.hatta yapabilirsen şöyle 1 hafta birbirinizi görmeden ayrı evlerde yaşayın iyi gelebilir belki.tartışmalarda insanın aklına geliyor boşanma ama ciddi düşünmeye başlayınca iş değişiyor bende, sevgim ağır basıyor...umarım anlatabilmişimdir canımm.şunu da söylemeden geçemicem, bu dünyaya bir defa geliyoruz ve tercihlerimizden oluşuyor hayat, hangi durum senin için daha iyiyse onu seç canım.
alisyaaa eklediğim bilgileri alıp yararlandıysan ne ala bacımmm

görüşürüzzzz teşekkürlerrr
kimse bişey yazmıyor.....kimse yok mu herkes gitti mi..oysa ben yeni katılmıştım aranıza
elifakgün en yakın zamanda denk gelmek ümidiyleee gece çıkmışız sen girmişin be bacımmm ama baya arkadaşım yardımcı olmuş harikaaaa

görüşürüzzz
gökçecimmmmmmm canım benim yaaa senin evde bayyaaaaaa sıkıntılar varmış çok üzüldüm bacım..Allahım eşine inşallah bi an önce akıl fiikir verir inşallah.ben de d benimkiyle kavga ettim bugün hiç ele avuca gelmeyecek şeyler yüzünden...bütün gün ağladım.küsüs şimdi.gerçi işe giderken zorla öptü ama çok kırdıbeni çokkkkkkk....nedir bziizm bu adamlardan çektiğimiz yaaa.ben 4 sene ailemden ayrı okudum 3 sene öğretmenlik yaptım...öğrendiğim tek şey bekarlık sultanlıkmışş.....bebek hevesi falan kalmadı.ona da söyledim zaten sen beni böyle üzeceksen Allahım ermesin bize bebk dedim.sonrada pişman oldum.yaa kabul olurda çocuğum olmazs a diyeee.ağzımdan çıktı işteeee öyle .canım çok kafana takma seninkini de ..paramız var pulumuz var yahuuuuuu....siz nasıl tanışmıştınız çok sevgili kaldınız mı..
ahhh pakize ahhh evet kimle samimi olup konuşyorsam kocaları delirmiş gibi be bacımmm iyce gıcık oldummmm benimde aynennn sıkıntımmm yok dedim sana çocuk mocuk pazartesi ilk işim doğum kontrol hapı alacammm

senleee aynenn hanii 4 sene liseyi ayrı okudum 4 sene üniversite 3 sene bekar çalışma hayatım ve şimdiii bukadar özgürlüğümden ben feragat ediyorummm fedaralığm cabası adammm :) şeytan diyor vur gebert :):):):) neyseee okuyup üflemek lazımmmm

görüşemiyoruzz yahuuu hiç yoksunn bu arada şimdiden iyi tatiller diliyorum ılgaz harikadırrrr

sucuk ekmek yahut föfte mangal :)
tatil demek benim için yemek demek (yemek yapmadan yemek yani yoksa her dkk yemek yerim)
kızlar daha once de yazmıstım ıkı yıllık egır vaji vakasıyım yenmeyı çoook ıstıyorum ama hiç bi çabam yok bi de çok kafama takılıyor boyle uzun sure vajınısmus olanlar çocugu zor mu olur offf sankı vajınısmusu yendım de çocugu kaldı ama çok kafama takılıyorr
yazbebeği bacımmm hoşgeldinnn çabam yok yazmışın ama sessizce durmayıp üye olmuş vede bunları yazdıysan ohooooooooo sen baya çaba safredenlerdensin kendine haksızlık etmeee... egzersizlerne devam et bacımmmm
ecrinx hobby ve diğer arkadasım cevaplarınız için çok saolun ben daha once ankarada lina ya gittim doktor baktı hiç bi fiziksel problemın yok dedi v-baska bı doktora gttım o da hap verdi psikolojık dedı hiç birisi dersime çare olamadı ben çok korkagım oraya bişeyın gırecegıne ınanamıyorum sankı oraya bısey gırse ben ölecem oyle soyleyım derecesını anlayın mutluyken bile mutsuzum eşimde hiç baskı yapmıyor zavallım o bile kabullendi yenemeyecegimi galıba kendi başıma egzersız yapacak bı ınsan degılım galıba tembel v ihmalkarım su an sınavlarım var bıter bıtmez yıne doktora gıdecegım çok destege ıhtıyacım var bu sırrımı bı tek burdakı arkadaslar biliyo annem bile bılmıyor

((
benden korkağıııı yine ben yine bennnnn :) herşeyden ötede burada hallettim tatlı bacılarımla hallettim yoksa ne ailem nede kimseler biliyorduu 3.yılımda evliliğmin ancakk kurtuldummmm

ankarada bissürü dr da buldum randevo aldımmmm taki ne zaman muayene olcam kaçtım heppp :) açıkca kendimle ve burayla halletmek olmasaydııı ben daha bacakalrmı açmayı beceremezdimmmm

sende dur paniklemeeee hallledersinnnnnnn halledersinde sonrada gökçe jinekolog önerrrr nere gitsemmmmm , yahut hamilelilk öncesi ne yesem ne içsem dersinnn:) egzersize devammmmm bacımmm
günaydın kızlar yaa bugn psikolojim çok bozuk başlayamıyorum egzersizlere canım sıkılıyo sanki hiç yapamıcam ben bu işi

aparatımı hazırladım ilk koyar koymaz girmedi diye pes ettim ne beceriksizim ben nolur bana yardım edin yaa 6 ay oldum tam bugn evleneli
ladyceren bacımmmm yeniden merhabaaa sanaaa hayırlı olsun 6 ayınız dilerim 6 yılınız 60 yılınız da olur bacım:) halledersin sakin olllll ne aşamalardasınnnnnnn nasılsınnn