• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minacığım tebrikler mum aparatını rahat yapıyosan iyi gidiyosun darısı benim başıma ,hangi pozisyonda aparatı çalışıon

yarı yatar gibi arkama yastık alıyorum.karşıma ayna koyuyorum.inan kendi organımı ilk kez böyle detaylı gördüm.sonra yavaşça ittim.yönü bulunca kolay oldu.hatta gel git yapabiliyorum.darısı sana canım...

bu sözüne bir klişe sözleeee birşey eklemek isteidim bacımm

"MİLYONLARCA SPERM ARASINDAN BİRİNCİ GEL,BİRDE ŞU YAŞADIĞIM HAYATA BAK...."

YANİİİ cidden atar halde vücut bebiş ancakkk 1 tanesi tutacaktaaa oda denildiği gibi milyonda bir sperm dennn:) amannnnnnn
ALLAHIM tüm yavrularmıza hayırlı gelecekler versinnnnn:)

buna bayıldım süpermiş :21:

yarı yatar gibi arkama yastık alıyorum.karşıma ayna koyuyorum.inan kendi organımı ilk kez böyle detaylı gördüm.sonra yavaşça ittim.yönü bulunca kolay oldu.hatta gel git yapabiliyorum.darısı sana canım...

BOL JELLL KULLAN TAHRİŞ OLMAAAA ve deidğin gibi yönü bulunca rahatttt... rahat olduğun aparatını 1cm 1cm artırarak ilerle minacım

merhaba kızlar ben geldim.. nasılsınız bugün??

gökçe nasılsın moraller düzeldi mi biraz??
ehh ne olsunnn idare ederrr bacımmm szileri sormalıııı işler nasıllll ;)

sayfa açık kalamış online gözüksemdeee mutfaktaydım malummmm kusurabakma cvb vermem gecikti ve derken sayfa beni atmışşşş ;) bilgim dışında geliştiii açık unutuncaaa.... durmak yok egzersize devam hatunlarrrrr

sen cecemsin tatlım :) ama sen de haklısın herkesin adını değiştirip başka bişey diyorum (tabi izinle) sen naptın canım benim bi değişiklik var mı

,

evet canım ondan sordum :1: ben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..:16:

selam kızlar nasılsınız bugün ???
idare eder best sen nasılsınnn?

,

evet canım ondan sordum :1: ben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..:16:
merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee ;)
tavsiye ederim

hşg canımmm iyişükür bizler iyiyiz sen nasılsın senin nasıl gidiyor bakalım ilişki devamı:16:

bende iyim çok şükür canım :1:
eşim işe gitti bende hemen forma girdim :9:
ilişki çok şükür iyi kasılma falan olmuyo:27::27:
aklıma geldikçe kegel yapıyorum :1:
çoook faydasını görüyorum :21:
eşim bile dio kasılmıyosun artık:40::40::40::40:

selam kızlar nasılsınız bugün ???

selam :)

,

inşaallah güzel haberler getir bize :)

nasılsınız kızlarr :16::16::16::16:

selam herşey yolundadır inşaallaah

kızlar ben bişeyler hazırlamaya gidiyorum gelemezsem iyi akşamlar herkese :)

idare eder best sen nasılsınnn?

merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee ;)
tavsiye ederim

ultrason jeli kullanıyorum canım aparatın ucunu tam ayarlayamadım sanırım sert bi tarafı çıkıntılı oldu ki çıkıntı dediğimde çokk ufak görünmeyen bişiydi ama zorlarken orası battı:26: hisettim zatende kaile almadım al başıma bu geldi iyi oldu bana dediğin kremler i duymuştum aslında bi dr a gitsem fena olmaz yakın zamanda gideyim bakalım ne dicek bi kontroldan daha geçmek lazım sağol canım tahriş gerçekten çok berbat bişiymiş ilkez başıma geldi :25:

bende iyim çok şükür canım :1:
eşim işe gitti bende hemen forma girdim :9:
ilişki çok şükür iyi kasılma falan olmuyo:27::27:
aklıma geldikçe kegel yapıyorum :1:
çoook faydasını görüyorum :21:
eşim bile dio kasılmıyosun artık:40::40::40::40:

vayyyy süpersinnnnn egzersiz yapmadan yendin ve bu durumdasın maşallah canım inş. hep sorunsuz geçer Allah gönlüne göre versin bu duyguyu bizlerede yaşatsın inş.:16:

Back
X