• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ultrason jeli kullanıyorum canım aparatın ucunu tam ayarlayamadım sanırım sert bi tarafı çıkıntılı oldu ki çıkıntı dediğimde çokk ufak görünmeyen bişiydi ama zorlarken orası battı:26: hisettim zatende kaile almadım al başıma bu geldi iyi oldu bana dediğin kremler i duymuştum aslında bi dr a gitsem fena olmaz yakın zamanda gideyim bakalım ne dicek bi kontroldan daha geçmek lazım sağol canım tahriş gerçekten çok berbat bişiymiş ilkez başıma geldi :25:

o tahriş bana da olmuştu canım deneme yapayım yeneyim derken acayip tahriş olmuştu inanır mısın oturup kalkamıyodum :1: o dereceydi bi kaç gün sonra geçti

ultrason jeli kullanıyorum canım aparatın ucunu tam ayarlayamadım sanırım sert bi tarafı çıkıntılı oldu ki çıkıntı dediğimde çokk ufak görünmeyen bişiydi ama zorlarken orası battı:26: hisettim zatende kaile almadım al başıma bu geldi iyi oldu bana dediğin kremler i duymuştum aslında bi dr a gitsem fena olmaz yakın zamanda gideyim bakalım ne dicek bi kontroldan daha geçmek lazım sağol canım tahriş gerçekten çok berbat bişiymiş ilkez başıma geldi :25:

bu sürede mola veredebilirsin parmak ve kegel egzersizlerne yönele debilirsinnn çok ara verme sakın.... sonra bepanten zaten eczeneden para karşılığı alınyor ama hametanı dr yazabilir ;) ama sen jinekologa gideceksennn daha başkaaaa harikaaaaa bir kademe denirrrr.... aparatlarna dikkat et mum kullan eğer mum isede bıçakla uç kısmını iyce ayarla hatta bantla pamukla kapat sar kağıthavlunu streçini ve prez... :) kızım sana diyorum gelinim sen anla gesabı olsun cecemmm sen bunları zaten yapıyorsundurrrr bukadar kademe kat ettiğne göree diğer sessiz seyircelere diyorum...

hadi bacılarrr bende kaçtımmm iyi akşamlar şimdilik görüşürüzz belki ilerleyen saatlerde hoşçakalın bacılarrrr

o tahriş bana da olmuştu canım deneme yapayım yeneyim derken acayip tahriş olmuştu inanır mısın oturup kalkamıyodum :1: o dereceydi bi kaç gün sonra geçti

aynen o durumdayım canım oturup kalkamıyom :50: yani dedim pns işi olsa eminim böyle olmicaktı çektiğim şu acılara bak diye kendime kızıyorum aparatı alıp fırlatmıştım pns senden daha iyidir diye:9:

bu sürede mola veredebilirsin parmak ve kegel egzersizlerne yönele debilirsinnn çok ara verme sakın.... sonra bepanten zaten eczeneden para karşılığı alınyor ama hametanı dr yazabilir ;) ama sen jinekologa gideceksennn daha başkaaaa harikaaaaa bir kademe denirrrr.... aparatlarna dikkat et mum kullan eğer mum isede bıçakla uç kısmını iyce ayarla hatta bantla pamukla kapat sar kağıthavlunu streçini ve prez... :) kızım sana diyorum gelinim sen anla gesabı olsun cecemmm sen bunları zaten yapıyorsundurrrr bukadar kademe kat ettiğne göree diğer sessiz seyircelere diyorum...

hadi bacılarrr bende kaçtımmm iyi akşamlar şimdilik görüşürüzz belki ilerleyen saatlerde hoşçakalın bacılarrrr

evet yaa bak pamuk o çıkıntıları yok eder peçete çıkıntı yapıyor iyi sarmazsak birde pamukla deniyim az geçsinde ay canımm ben ve jinekolog mu ay asla ödüm kopar kadın doğuma giderim belki jineklg dan korkuyorum
gitmemmmmmm sipekulum mudur nedir onu hiç birşekilde görmek istemiyorum iyice geri sararım bu sefer:50:

aynen o durumdayım canım oturup kalkamıyom :50: yani dedim pns işi olsa eminim böyle olmicaktı çektiğim şu acılara bak diye kendime kızıyorum aparatı alıp fırlatmıştım pns senden daha iyidir diye:9:

ayy canım yaa :1: penis denemesi ne zaman yapcaksın ??
ahh ahh cektıklerımız varya ben hep derdim su cektıgım acıları yapsam cekmem diye :9:
kegel yap canım sureklı cok faydası oluyo

ayy canım yaa :1: penis denemesi ne zaman yapcaksın ??
ahh ahh cektıklerımız varya ben hep derdim su cektıgım acıları yapsam cekmem diye :9:
kegel yap canım sureklı cok faydası oluyo

kegel yapıyorum herzaman canım şimdi deneme uzak bi şu tahriş geçsin sonra devam ay dün denicektik yine ne güzel nasip değilmiş kısa sürede atlatırım inş. dediğin gibi bukadar acı çekiyoruz okadar eminimki pns hepsinden binkat iyi acıtıyorsada o acıtsın ya başka acı çekmek istemiyorum artık:57:

a.s canım hoşgeldin iyi diyelim iyi olsun kapalı bir hava var ben oturuyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ilişki devamı :)))

hoşbulduk tatlım ,
bende sınav çalışıyordum ara verdim birazcık geldim hemencik bruaya
iyiyim tatlım bende , harika gidiyor devam canım sıkıntı yok bir pozisyon hariç :8::8:
sen ne alemdesin???

kegel yapıyorum herzaman canım şimdi deneme uzak bi şu tahriş geçsin sonra devam ay dün denicektik yine ne güzel nasip değilmiş kısa sürede atlatırım inş. dediğin gibi bukadar acı çekiyoruz okadar eminimki pns hepsinden binkat iyi acıtıyorsada o acıtsın ya başka acı çekmek istemiyorum artık:57:

tahriş için krem kullan canım geçsin hemen deneme yap :1:
yeter yaff halayını çekek artık :1:

:1::1::1:

hoşbulduk tatlım ,
bende sınav çalışıyordum ara verdim birazcık geldim hemencik bruaya
iyiyim tatlım bende , harika gidiyor devam canım sıkıntı yok bir pozisyon hariç :8::8:
sen ne alemdesin???

ben süper alemdeyim aparatla vajiyi tahriş ettim geçmesini bekliyorum kaldım öyle bakalım umutlar tükendiği an ben yenerim bu vajiyi:1:
ve hangi pozisyonda zorlanıyorsun canım merak ettim:26:

tahriş için krem kullan canım geçsin hemen deneme yap :1:
yeter yaff halayını çekek artık :1:

:1::1::1:

valla bilmiyom canım evlendiğim günden beri eşimle 4 yada 5 deneme yapmışızdır bu konuda hiç gerek bile duymuyoduk bu işi yapmaya alışmıştık işte e ben ne zaman hazır olursam ozaman olucaktı e başladık denemelere ozamanda nedense ya regl oldum ya gıdıklandım:1: yada tahriş oldum ay bi aksilik çıkıyor ne hikmetse sanki yapmamam gerekiyormuş öyle hisedicem artık:53:

ben süper alemdeyim aparatla vajiyi tahriş ettim geçmesini bekliyorum kaldım öyle bakalım umutlar tükendiği an ben yenerim bu vajiyi:1:
ve hangi pozisyonda zorlanıyorsun canım merak ettim:26:

hadi bakalım sen kalsın bekliyoruz senin haberlerini :9::9::9:
ben üstteyeken ve yüzüm eşime dönükken yanmam çok oluyor ama sırtım eşime dönükken hiçbir sorun yok hatta git gel bile yapıyorum kolaylıkla

valla bilmiyom canım evlendiğim günden beri eşimle 4 yada 5 deneme yapmışızdır bu konuda hiç gerek bile duymuyoduk bu işi yapmaya alışmıştık işte e ben ne zaman hazır olursam ozaman olucaktı e başladık denemelere ozamanda nedense ya regl oldum ya gıdıklandım:1: yada tahriş oldum ay bi aksilik çıkıyor ne hikmetse sanki yapmamam gerekiyormuş öyle hisedicem artık:53:

vakti zamanı var demek ki canım :44:

tahriş geçinceye kadar kegel yap ihmal etme ben aklıma geldikçe yapıyorumm

hadi bakalım sen kalsın bekliyoruz senin haberlerini :9::9::9:
ben üstteyeken ve yüzüm eşime dönükken yanmam çok oluyor ama sırtım eşime dönükken hiçbir sorun yok hatta git gel bile yapıyorum kolaylıkla

Anladım canım inş. diğer pozisyonlardada başarılı olursun:8:

vakti zamanı var demek ki canım :44:

tahriş geçinceye kadar kegel yap ihmal etme ben aklıma geldikçe yapıyorumm

evet canım yapıyorum inş. tez zamanda geçer:21:

kegel yapıyorum herzaman canım şimdi deneme uzak bi şu tahriş geçsin sonra devam ay dün denicektik yine ne güzel nasip değilmiş kısa sürede atlatırım inş. Dediğin gibi bukadar acı çekiyoruz okadar eminimki pns hepsinden binkat iyi acıtıyorsada o acıtsın ya başka acı çekmek istemiyorum artık:57:

kegel dediğiniz parmak egzersizlerimi arkadaşlar

kegel dediğiniz parmak egzersizlerimi arkadaşlar

forumun ilk sayfasını oku canım orda açıklamalı yazıyor :16:

vajina pelvik ti galiba tam hatırlamıyorum kaslarından bahsediyor idrarını yaparken tut bırak tut bırak işte o kegel egzersizi oluyor ve çok faydalı bişiy kolay doğum ve kolay ilişki için çok sağlıklı birşey uzanırken gezerken otururken herzaman yapabilirsin aklına geldikçe yap idrar yaparken 1 kereliğine anlamak için tut bırak işte o tuttuğun kaslar oluyor anlatamadıysam affola ilk sayfayıda oku canım :))

bepanthen kullan canım tahrişlerin için iyi gelir...ama bepanthen yağlı olan yanlış olmasında sor gene eczaneye 2 çeşitti çünkü...

selam kızlar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum forma 2 ay önce üye olmuştum bende bi vajinusmustum tum diyorum çünki dün gece bi illetten krtulduuummmmm :))) çok mutluyum tabi burdan öğrendiklerim sayesinde çok fazla yazmasamda okuduklarım bana çok yardımcı oldu denemediğim hiç bişey kalmadı uyuşturduğu söylenen kremler kayganlaştırıcılar herşey ama işte herşey beyinde bitiyomuş dün olduktan sonra 1,5 sene boşuna beklemişim diye oturup ağladımm :))) ama bitti iştee herkese çoookk teşekkürederim kızlar

gokcecim orayi okuyodum vajiyi yenmisler ve bebek isteyenleri merak ettimde okuyodum.seni gorunce ankara falan bende ankaradayim bu arada bi heyecan yaptim.ins yenerimde bende oraya trans olurum canim benim.

Back
X