• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum forma 2 ay önce üye olmuştum bende bi vajinusmustum tum diyorum çünki dün gece bi illetten krtulduuummmmm :))) çok mutluyum tabi burdan öğrendiklerim sayesinde çok fazla yazmasamda okuduklarım bana çok yardımcı oldu denemediğim hiç bişey kalmadı uyuşturduğu söylenen kremler kayganlaştırıcılar herşey ama işte herşey beyinde bitiyomuş dün olduktan sonra 1,5 sene boşuna beklemişim diye oturup ağladımm :))) ama bitti iştee herkese çoookk teşekkürederim kızlar

halaylar sana... darısı bizim başımıza ooollllllleeeeeeeeeyyyyyyyy...

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :65 : :65:

iyiyim gökçe yok bügün hiç yapamadım tatildeydem kocacıkla dağ bayır gezdik rahatlamak için sen neler yaptın nasılsın morelin nasıl

:71: çiçekten sonraaa gezintide yaptın haaaaa aferinnnnn sanaaaa;) ha böyleeeee.... bende daha iyimmmmmmmm bizimkiii klasik dönüşlerni yaptı kahvaltı hazırlamalarrrrr incelmeler falannn hattaaa güya ütüyü bile yapacaktı amaaaa gün bitmedi henüzzz bakayımm;) :)

2mumu birleştircem demişin mumların kalınlığnı bilemiyorum ama zaten 10-12 cm de geçmesine pek gerek yok haniii yani ben 1 mumu etrafını falan kağıt havlu sardım sardımmm streçledim ve pr...ft taktım öyleee yaptım beklettim git gel derken olduuu

tabi siz ne dersiniz bilmiyorum 2 mum olayına

kızlar da demiş ama bence de 2 mumu birleştirmene gerek yok birini kalınlaştır o da yeter sana, hatta 10 cm aldıktan sonra eş denemesine geçersin şimdiki kaç cm bilmiyorum ama, gidişat güzel ama hadi bakalım haberler gecikmesin bi yandan da egzersizlere devam :)

halaylar sana... darısı bizim başımıza ooollllllleeeeeeeeeyyyyyyyy...

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :65 : :65:

hobbycim sen yenmemişşmiydin ben seni yendin diye hatırlıyorum

kızlar da demiş ama bence de 2 mumu birleştirmene gerek yok birini kalınlaştır o da yeter sana, hatta 10 cm aldıktan sonra eş denemesine geçersin şimdiki kaç cm bilmiyorum ama, gidişat güzel ama hadi bakalım haberler gecikmesin bi yandan da egzersizlere devam :)

hobbycim sen yenmemişşmiydin ben seni yendin diye hatırlıyorum

hayır tatlım ben 10cm e kadar geldim ama regl oldum bitmesini beklyorum malesef..

iyi akşamlar bacımmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn nerelerdesin nasılsınnn sanırım baya çok egzersiz yaptınnnn bugunnnn hadi bakalımmm :)

karamsarrr bacımmmmmmmm ;) ittikten sonraa yüzün eşine dönükse eğer durumun oysa eşine doğru eğilmen gerekkkkk resimleri koyayımmmı yeniden bilemedimmmmmmm baya hızlı ilerliyor sayfalarrrr nerden baksan 60 sayfa önde kalmıştır resimlerrrr Eki Görüntüle 603692 Eki Görüntüle 603693

gökçe senin burda verdiğin ilk resim varya eşine doğru eğilmen gerek dediğim ben böyle durduğum zaman eğilemiyorum bacım eğilince totom yukarı kalkıyor :1:

hayır tatlım ben 10cm e kadar geldim ama regl oldum bitmesini beklyorum malesef..

ooo süper o zaman 10 cm almadın daha o zaman anladığım kadarıyla, ama reglden sonra vaji manyak geniş oluyo sakın kaçırma. her zamankinden daha rahat alırsın canım hatta enson 9 cm falan aldıysan ve kendini hazır hissediyorsan eş denemesi bile yapabilirsin

gökçe senin burda verdiğin ilk resim varya eşine doğru eğilmen gerek dediğim ben böyle durduğum zaman eğilemiyorum bacım eğilince totom yukarı kalkıyor :1:

hmmmmm olabilirrrrr ama ayağın yerdee yani yatakda eğimli durup tabi 2.deki gibi girişi yaptıkdan sonraaa eğimi verebilirsinnnn... bir çok kişi böyle daha rahat etmekde veya eşinin ayakalrna dönük halde sırtı eşine dönük haldeee... eminim sende kendine en uygun hali bulmuşundurrrr... ;) haaaa birde bir de bir yerde okumuştum özellikle kadının kısa olduğu durumlarda bu ilki daha rahat diyolarrrr demekkiii sen çok kısa biri değilsin :D:D:D:D ;)

ooo süper o zaman 10 cm almadın daha o zaman anladığım kadarıyla, ama reglden sonra vaji manyak geniş oluyo sakın kaçırma. her zamankinden daha rahat alırsın canım hatta enson 9 cm falan aldıysan ve kendini hazır hissediyorsan eş denemesi bile yapabilirsin

aslında 10 cm yi de aldım biraz zor oldu ama aldım biraz içimde beklettim falan ama işte ilerletemedim regl biter bitmez eşimin parmağını deyeyim diyorum sonra da belki eş denemesi yaparız bakalım hayırlısı :1:

aslında 10 cm yi de aldım biraz zor oldu ama aldım biraz içimde beklettim falan ama işte ilerletemedim regl biter bitmez eşimin parmağını deyeyim diyorum sonra da belki eş denemesi yaparız bakalım hayırlısı :1:

bitsede sende bitirsen sıkıntını inşlh bacım

canım reglin bittiği gün mü yoksa ertesi gün mü geniş oluyo benm yarın bitiyoda ne zaman yapıyım :26:

bitsede sende bitirsen sıkıntını inşlh bacım

inşallah daha 3 günüm var bitmesine.. çok hızlı ilerliyordum ama işte ara vermek zorunda kaldım :1: ama burayı bırakmıyorum devamlı takip ediyorum.. eğer bırakırsam anında isteksizlik başlıyor
sizin sayenizde daha da cesaretleniyorum hem de muhabbet güzel bacımm ne yapayım :21:

[sıze=3][/sıze][sıze=2][/sıze][ı][/ı]

kızlarrr oldu inanamıyorum yaaa..13 ocak 2013 benim düğün tarihim oldu 8 sene sonraa..dile kolay 8 sene..allahıma şükürler olsun kurtuldumm..sizlerin sayesinde ve can dostum fatom sayesinde..allah razı olsun hepinizdenn..tek duam herkezin bir an önce kurtulması gerçeken bigün bende buraya böle şeyler yazabilirmiyim diyee düşünüyordum ve hiçç aklıma gelmezdi ama olduu..sizleri tanımasamda çok seviyorum hepinizi karamsarr bir daha teşekk
ür ediyorumm...gerçekten ama gerçekten korkulacak kadar değilmiş heleki 8 sene bekliycek kadar bir şey değilmiş kızlarr.. :64: :64:

kızlarrr oldu inanamıyorum yaaa..13 ocak 2013 benim düğün tarihim oldu 8 sene sonraa..dile kolay 8 sene..allahıma şükürler olsun kurtuldumm..sizlerin sayesinde ve can dostum fatom sayesinde..allah razı olsun hepinizdenn..tek duam herkezin bir an önce kurtulması gerçeken bigün bende buraya böle şeyler yazabilirmiyim diyee düşünüyordum ve hiçç aklıma gelmezdi ama olduu..sizleri tanımasamda çok seviyorum hepinizi karamsarr bir daha teşekk
ür ediyorumm...gerçekten ama gerçekten korkulacak kadar değilmiş heleki 8 sene bekliycek kadar bir şey değilmiş kızlarr.. :64: :64:
halaylarda gangamlarda sana gelsin tebrikler yeni gelin-13-01-2013 gelini wawwwwwwwwwww

:61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61::61:

Ve gangamlarrrr da gelsinnnnnnnnnnnn

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH Bİ DAHA YAŞATMASIN, HADİ NE DURUYORUZ DÜĞÜN VAR DÜĞÜN :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

kaç gündür süper haberler geliyor.senin adına çok sevindim.eeeeeeee halaylar sana gelsin
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

valla kilaöznur helal sana onca yıldan sonra çok büyük gelişme sana söylecek söz bulamıyorm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllll

Back
X