• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[sıze=3][/sıze][sıze=2][/sıze][ı][/ı]

kızlarrr oldu inanamıyorum yaaa..13 ocak 2013 benim düğün tarihim oldu 8 sene sonraa..dile kolay 8 sene..allahıma şükürler olsun kurtuldumm..sizlerin sayesinde ve can dostum fatom sayesinde..allah razı olsun hepinizdenn..tek duam herkezin bir an önce kurtulması gerçeken bigün bende buraya böle şeyler yazabilirmiyim diyee düşünüyordum ve hiçç aklıma gelmezdi ama olduu..sizleri tanımasamda çok seviyorum hepinizi karamsarr bir daha teşekk
ür ediyorumm...gerçekten ama gerçekten korkulacak kadar değilmiş heleki 8 sene bekliycek kadar bir şey değilmiş kızlarr.. :64: :64:

CANIMMM ÇOK TEBRİK EDERİMMMMM.. 8 senenin halayı da uzun olur haydi halayaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

bol egzersizli geceler diliyorummmmmmmmm şimdiden hayırlı haftalarrr da diliyorummm

hastalık falan olmassa inşlhhh tahminenn haftaya İNŞALLAHHH
MİNA YETERAMABUKADAR HOBBY85 HAYAL2011 yenebilecek gözlemlediklerimmmmmmmmmmm :) veeee ismini sayamadığım bir çokkk bacıııı ;)

inşlhhhh

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :24: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

çok sağol tatlım inşallah yeneceğiz ve halayımızı çekeceğiz hep birlikte :21: :21:

canım bende önce oturur pozisyonda egzersiz yapmaya çalıştım ama zor oldu.yaslanarak bacaklarını kendine çekince daha rahat oluyo.önemli olan oraya bişeylerin girdiğini ve acımadığını görmek esnetmek orayı.ben eşie dönük yenmiştim.kişinin nasıl kolayına gelirse yani:34:

ıyı geceler arkadaslar ve karamsar ben cok sık gıremıyorum nete elımden gelınce sızı takıp etmeye calısıyorum sayenızde yolun yarısını katettım sızınle bır sey paylasmak ıstıyorum ben 8 cm kadar kalınlastırdım mumu ve aldım ıcıme en son 10 cm yaptım ama basarılı olamadım bugunde es denemsı yaptık olmadı bıraz moralım bozuldu ama umudumu kaybetmedım ne yapmalıyım sızce :(

ıyı geceler arkadaslar ve karamsar ben cok sık gıremıyorum nete elımden gelınce sızı takıp etmeye calısıyorum sayenızde yolun yarısını katettım sızınle bır sey paylasmak ıstıyorum ben 8 cm kadar kalınlastırdım mumu ve aldım ıcıme en son 10 cm yaptım ama basarılı olamadım bugunde es denemsı yaptık olmadı bıraz moralım bozuldu ama umudumu kaybetmedım ne yapmalıyım sızce :(

umudunu kaybetmemen çok güzel canım:34: çünkü yapabileceğini biliyosun di mi:16: sen aparatla biraz daha çalış canımm. 8den direk 10 a geçme azar azar kalınlaştr aparatı. 10 cm i geçtiğinde penise hazırsın demektr:46::46:

umudunu kaybetmemen çok güzel canım:34: çünkü yapabileceğini biliyosun di mi:16: sen aparatla biraz daha çalış canımm. 8den direk 10 a geçme azar azar kalınlaştr aparatı. 10 cm i geçtiğinde penise hazırsın demektr:46::46:

bıraz yanma oluyor sabrım da kalmadı acıkcası bıraz mutsuzum gercı bırazdan da fazla bugun bayagı caba sarfettım eskıden dokundurtmuyordum bıle farkındayım bırseylerın ılerledıgını ama ya bukadarında kalırsam dıye korku sardı benı olur degıl mı ?

bıraz yanma oluyor sabrım da kalmadı acıkcası bıraz mutsuzum gercı bırazdan da fazla bugun bayagı caba sarfettım eskıden dokundurtmuyordum bıle farkındayım bırseylerın ılerledıgını ama ya bukadarında kalırsam dıye korku sardı benı olur degıl mı ?

çok aceleci olma canım . egzersizini tamamla ondan sonra başarıcaksın emin olll:16::16:

çok aceleci olma canım . egzersizini tamamla ondan sonra başarıcaksın emin olll:16::16:

tsk ederım dostum Allah hepınızden razı olsun yarın bıraz ınceltecem ve denıcem ınsAllah mujdelı haberle donerım farkındayım acele ettıgımın daha sakın ve sabırlı olmam lazım yazdıklarınızı okurken daha motıve oluyorum gercekten cok sagolun ıyı geceler

tsk ederım dostum Allah hepınızden razı olsun yarın bıraz ınceltecem ve denıcem ınsAllah mujdelı haberle donerım farkındayım acele ettıgımın daha sakın ve sabırlı olmam lazım yazdıklarınızı okurken daha motıve oluyorum gercekten cok sagolun ıyı geceler

aynen canımm sakinliğini koruman lazım bu süreçte:10: gerçekten zor ama bi çok şeyle baş etmek zorundasın . egzersizler, eşinin psikolojisi, senin psikolojin... dayanıklı ol canımm bitecek bu günlerde:16::16::16: dediğin gbi incelt biraz aşama aşama dene. haberlerini bekliyorumm çok öptümm seniii:16::16:

canımm.. yavaş yavaş inşallah yeneceğiz biz bunu.. 8 e iyice alışmadan 9a geçme.. 1 cm 1 cm ilerleyelim.. ben de azcık iyi gidince hemen eş denemesi yapalım istedim yapmıştık olmadı baya bi kendime gelemedim.. senin umudunun olması süper bişi :16:

canımm.. yavaş yavaş inşallah yeneceğiz biz bunu.. 8 e iyice alışmadan 9a geçme.. 1 cm 1 cm ilerleyelim.. ben de azcık iyi gidince hemen eş denemesi yapalım istedim yapmıştık olmadı baya bi kendime gelemedim.. senin umudunun olması süper bişi :16:

umudumuzu kaybedersek esımıze haksızlık etmıs oluruz tabıkı cok uzuldum moralımde bozulmadı degıl ama yarın tekrar egzersıze devam ınsAllah bızde yenecez arkadasım bunca zaman sadece ıstedık tek yaptıgımız sey dua etmek oldu ama sımdı arkadaslarımızın anlattıklarıyla bılınclendık ıcımıze bırseyın gırebılecegını anlamıs olduk bunda da umudumuzu kaybedersek elımızde mucadele edecegımız hıcbır sey olmıcak suan okadar yogun duygular yasıyorum kı cok karısık yaıyor olabılırım gercekten aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı basaracaz ve yılın gelınlerı arasında olacaz ınsAllah her sorumuza ıtına ıle hıc bekletmeden sırf yardımcı olabılmek ıcın en ozellerıne gıren ve bızımle paylasan dostlarında emegı cok ve emeklerının karsılıgını alabılmek ıcın hala bu sıtedeler bıze de mujdelı haberı vermek dusuyor dostum

aynen canımm sakinliğini koruman lazım bu süreçte:10: gerçekten zor ama bi çok şeyle baş etmek zorundasın . egzersizler, eşinin psikolojisi, senin psikolojin... dayanıklı ol canımm bitecek bu günlerde:16::16::16: dediğin gbi incelt biraz aşama aşama dene. haberlerini bekliyorumm çok öptümm seniii:16::16:

arkadasım bırsey soracam ben kayganlassın dıye vazelın kullanıyorum ultrasyon jelı sordum eczanede medıkalcıde bulabılırsın dedı de ne onerırsın baska

arkadasım bırsey soracam ben kayganlassın dıye vazelın kullanıyorum ultrasyon jelı sordum eczanede medıkalcıde bulabılırsın dedı de ne onerırsın baska

vazeelinde ultrason jelide kullanmadım canım ben:44::44: okeyin jelini kullanmıştım. ama ultrason jelide aynı görevi görür. vazelin ve bebeyağı zararlı diye biliyorum. ya ultrason jeli al ya da okey veya durexin jelini:31:

canım bak sen ne güzel 5-6 defa ilişki yaşamışsın bence seninki vajinismus değil sadece korku.yani burdaki bir çok arkadaşa göre çok daha şanslı durumdasın.ihityacın olan tek şey cesaret,kafa olarak hazır ve rahat olman çok önemli.kendini sıkmazsan canın acımıyor,ama sen kasıldığın için zorlamadan dolayı canın acıyor.istersen ilk önce kalsik pozşsyonu dene sen altta ol,poponun altına yastık koy,forumu okuduysan zaten ıkınma ve nefesi de biliyorsundur.p...si sen yönlendir kontrol sende olsun gevşedikçe kendin ilerlet,yanma olusa sakın çıkarma biraz bekle derin derin nefes al sonra devam et.eğer bu olmazsa sen üste geç dizlerin yere deyecek şekilde diz üstü dur sırtın eşine dönük olsun ve hafif eşinin bacaklarına doğru eğilerek yine kendin popoya doğru yönlendir.tüm bu yazdıklarımı denerken acele etme rahat olman çok önemli.bir de eğer yapabilirsen parmak egzersizi dene canım yönünü algılaman açısından faydası olabilir diye düşünüyorum.

çok çok tşk ederim vajinismus değilsin demen bile kendime olan güvenimi getirdi . evet nedense istemiyrum belki acımayacak bunuda biliyorum ama nedense ya acırs o nasıl gircek ki diye korku alıyor beni. söylediklerini bu gece yapacaktım ama eşim kayganalştırıcı olarak kullandığımız bebe yağını almayı unutmuş yarın alcak yarın akşam denicez benim için dua edin lütfen. ben babamı 5 yaşındaydım kaybettiğimde annemle yalnız bu hayatta hep sıkıntı çektik. tam evlendim artık güzel bi hayatım bebeklerim olcak diye hayal ederken başıma bu çıktı. yinde hep şükrettim daha kötü şeylerde olabilrdi hayatımda yinede çok şükür. ama artık kurtulmak aile kurmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn

kızlar ancak bu saatte girebildim misafirim var oturuyoduk.ya endişelendiğim gibi olmadı:9:.yanı yarık olan yer yandı ama ben onu takmadım çünkü zaten yeterince zaman kaybettim bu akşamı yarına ertelemek istemedim ve oldu çok şükür:16:.gerçekten acı yok ya inanabiliyomusunuz hiç kasma yok hemde orası yanarken.normalde olsa önemli bişey gibi bi hafta eşimi yaklaştırmazdım:1:.
kızlar düşünmeyin egzersizlere başlayın ya kendimi kasıp acıtmayı denedim hani nasıl olur die o bile olmadı.hem kendini sıkıp yani pns girerken o kasları kuvvetlice sıkıp bırakınca daha rahat oluyo bunuda keşfetmiş oldum.deneyin bence
:34:
ya kendimi bu akşam yenmiş biri gibi hissettim birden:1:

Back
X