• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ancak bu saatte girebildim misafirim var oturuyoduk.ya endişelendiğim gibi olmadı:9:.yanı yarık olan yer yandı ama ben onu takmadım çünkü zaten yeterince zaman kaybettim bu akşamı yarına ertelemek istemedim ve oldu çok şükür:16:.gerçekten acı yok ya inanabiliyomusunuz hiç kasma yok hemde orası yanarken.normalde olsa önemli bişey gibi bi hafta eşimi yaklaştırmazdım:1:.
kızlar düşünmeyin egzersizlere başlayın ya kendimi kasıp acıtmayı denedim hani nasıl olur die o bile olmadı.hem kendini sıkıp yani pns girerken o kasları kuvvetlice sıkıp bırakınca daha rahat oluyo bunuda keşfetmiş oldum.deneyin bence
:34:
ya kendimi bu akşam yenmiş biri gibi hissettim birden:1:

DELÜÜÜMMM halaymı istiyon yani sen birdaha :51: düşünmem lazımm:9: neyse al bari :64::64::64::64::64::64::64::70::71: olcak tabi olcak dedik biz demi azıcık inan bize :54:

[sıze=3][/sıze][sıze=2][/sıze][ı][/ı]

kızlarrr oldu inanamıyorum yaaa..13 ocak 2013 benim düğün tarihim oldu 8 sene sonraa..dile kolay 8 sene..allahıma şükürler olsun kurtuldumm..sizlerin sayesinde ve can dostum fatom sayesinde..allah razı olsun hepinizdenn..tek duam herkezin bir an önce kurtulması gerçeken bigün bende buraya böle şeyler yazabilirmiyim diyee düşünüyordum ve hiçç aklıma gelmezdi ama olduu..sizleri tanımasamda çok seviyorum hepinizi karamsarr bir daha teşekk
ür ediyorumm...gerçekten ama gerçekten korkulacak kadar değilmiş heleki 8 sene bekliycek kadar bir şey değilmiş kızlarr.. :64: :64:

canım tebrik ederim sen ilk geldiğinde hatırlıyorum bana özel msj atmıştın 8 sene deyince çok üzülmüştüm ben ama şimdi çok mutlu oldum 8 seneye göre halay çekmek lazım dimii:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::81::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:123::123::123:bu da mutlu son

ya arkadaşlar bende tahriş olmuştu ya bu kanamaya başladı ya artık otururken ağrımıyo ama bu seferde tuvalette afedersiniz görüyorum kanadığını çamaşırıma falan bi kaç damlacık akmış ay napıcam ben bu tahrişle sizlerinde başına geldimi bukadarı ağrısı kayboldu kanama başladı:14: çok değil tabi zorlayınca oluyor yara gibi :50:

kızlar ancak bu saatte girebildim misafirim var oturuyoduk.ya endişelendiğim gibi olmadı:9:.yanı yarık olan yer yandı ama ben onu takmadım çünkü zaten yeterince zaman kaybettim bu akşamı yarına ertelemek istemedim ve oldu çok şükür:16:.gerçekten acı yok ya inanabiliyomusunuz hiç kasma yok hemde orası yanarken.normalde olsa önemli bişey gibi bi hafta eşimi yaklaştırmazdım:1:.
kızlar düşünmeyin egzersizlere başlayın ya kendimi kasıp acıtmayı denedim hani nasıl olur die o bile olmadı.hem kendini sıkıp yani pns girerken o kasları kuvvetlice sıkıp bırakınca daha rahat oluyo bunuda keşfetmiş oldum.deneyin bence

sabah sabah güldürdün beni canım kedini kasıp kendi kendini acıtmayı mı denedin :9: :1:sorun olmadan halletmene de sevindim yine halay mı çekelim :64::64::64:

ya arkadaşlar bende tahriş olmuştu ya bu kanamaya başladı ya artık otururken ağrımıyo ama bu seferde tuvalette afedersiniz görüyorum kanadığını çamaşırıma falan bi kaç damlacık akmış ay napıcam ben bu tahrişle sizlerinde başına geldimi bukadarı ağrısı kayboldu kanama başladı:14: çok değil tabi zorlayınca oluyor yara gibi :50:

canım doktora git bir istersen yani kanama da oluyo diyon belki ilaç merhem verir ben ilk yendiğimde bende de tahriş olmuştu penisle zorlamıştık sanırım ama kan olayı olmadı kendiliğinden geçmişti ama sen aparatla tahriş etmişsin sanırım bir doktora git istersen üstten bir bakar merhem falan verir yok gidemem diyosan bepanthen tahriş için iyi diyolar ondan al kullan

canım doktora git bir istersen yani kanama da oluyo diyon belki ilaç merhem verir ben ilk yendiğimde bende de tahriş olmuştu penisle zorlamıştık sanırım ama kan olayı olmadı kendiliğinden geçmişti ama sen aparatla tahriş etmişsin sanırım bir doktora git istersen üstten bir bakar merhem falan verir yok gidemem diyosan bepanthen tahriş için iyi diyolar ondan al kullan

anladım canım alayım o kremi işte kanama olunca endişelendim nasıl tahriş etmişsem valla töbe ettim bidaha aparat almam elime aparat yerine pns alayım daha hayırlı olur:1:

yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))

herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...

haydi ne duruyoruz, halaya....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

wuuuu tebrikler canım gözün aydın:21::21::21::21::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[sıze=3][/sıze][sıze=2][/sıze][ı][/ı]

kızlarrr oldu inanamıyorum yaaa..13 ocak 2013 benim düğün tarihim oldu 8 sene sonraa..dile kolay 8 sene..allahıma şükürler olsun kurtuldumm..sizlerin sayesinde ve can dostum fatom sayesinde..allah razı olsun hepinizdenn..tek duam herkezin bir an önce kurtulması gerçeken bigün bende buraya böle şeyler yazabilirmiyim diyee düşünüyordum ve hiçç aklıma gelmezdi ama olduu..sizleri tanımasamda çok seviyorum hepinizi karamsarr bir daha teşekk
ür ediyorumm...gerçekten ama gerçekten korkulacak kadar değilmiş heleki 8 sene bekliycek kadar bir şey değilmiş kızlarr.. :64: :64:

tebrikler gözün aydın canımmmmm:16:8 senelik bekleyişin ardından zafere ulaştın,bundan sonra da tüm güzellikler seninle olsun:kkk::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::66::66::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
çok çok tşk ederim vajinismus değilsin demen bile kendime olan güvenimi getirdi . evet nedense istemiyrum belki acımayacak bunuda biliyorum ama nedense ya acırs o nasıl gircek ki diye korku alıyor beni. söylediklerini bu gece yapacaktım ama eşim kayganalştırıcı olarak kullandığımız bebe yağını almayı unutmuş yarın alcak yarın akşam denicez benim için dua edin lütfen. ben babamı 5 yaşındaydım kaybettiğimde annemle yalnız bu hayatta hep sıkıntı çektik. tam evlendim artık güzel bi hayatım bebeklerim olcak diye hayal ederken başıma bu çıktı. yinde hep şükrettim daha kötü şeylerde olabilrdi hayatımda yinede çok şükür. ama artık kurtulmak aile kurmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn

rica ederim canım ben doktor değilim tabiiki ama düşüncelerim vajinismus olmadığın yönünde.iyi düşün ki iyi olsun derler ya acıyı düşünmezsen acımaz:34:acele etmeden yavaş yavaş ilerlerseniz zorluk çekmezsin,alışana kadar acı değil ama hafif bir yanma olabilir bu da dayanılamayacak birşey değil,bu manevi baskı yanında onun lafı bile olmaz inan.buarada bebeyağının mantar yaptığı söyleniyor zaten vajinanın florasına uygun olmadığını düşünüyorum ben de,bu yüzden su bazlı kayganlaştırıcı ya da ultrason jeli kullanmakta fayda var.başın sağolsun canım babasız büyümek zor bilirim benimki sağ ama ölüden farkı yok inanki.seni çok iyi anlıyorum.hayırlısıyla herşey yoluna girer bebişleriniz de olur merak etme.bak ben vajinismus olur muyum korkusu düşüncesi yüzünden vajinismus oldum,bunu beynim kabullenmişti ve oldum.ama sen vajili değilsin buna inan ve kurtul artık bu sorundan

canım tahriş dediğin zarla ilgili olabilir mi ki?benim kanam olmadı ama burda okuduğum kadarıyla zar bozulduktan sonra ve birkaç ilişki sonrasında birkaç damala kan gelebliyormuş.onun dışında idrarını yaparken yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir,bir doktora görün istersen canım

tebrikler tatlım çok sevindim :66: sen iyice aşmışsın kendini kasıp acıtmayı denemeler falan :9: yeni yeni keşifler yapmışsın :8:
yenmiş biri gibi ne demek yendin sen bunu :66:
:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:
:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

canım tahriş dediğin zarla ilgili olabilir mi ki?benim kanam olmadı ama burda okuduğum kadarıyla zar bozulduktan sonra ve birkaç ilişki sonrasında birkaç damala kan gelebliyormuş.onun dışında idrarını yaparken yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir,bir doktora görün istersen canım

yok canım zarla ilgili değildir çünkü ilk gece ben yarıya kadar alabilmiştim ozaman zarda gitmişti ve dediğin gibi damla damla kan görmüştüm acısız bir şekilde olmuştu.. bu aparatla zorladığım andan beri var işte tahriş ettim ben bunu farkettimde idrarımda yanma yok ama o tahriş olan yere değince yanıyo sadece buna dikkat ettim tahriş çok içerde değil hemen sağ taraf vaji dudağında oyüzden idrar değince bi yanma oluyo haliyle değmese olmuyo.. geçer inş. tez zamanda bi bu eksikti:31:

yok canım zarla ilgili değildir çünkü ilk gece ben yarıya kadar alabilmiştim ozaman zarda gitmişti ve dediğin gibi damla damla kan görmüştüm acısız bir şekilde olmuştu.. bu aparatla zorladığım andan beri var işte tahriş ettim ben bunu farkettimde idrarımda yanma yok ama o tahriş olan yere değince yanıyo sadece buna dikkat ettim tahriş çok içerde değil hemen sağ taraf vaji dudağında oyüzden idrar değince bi yanma oluyo haliyle değmese olmuyo.. geçer inş. tez zamanda bi bu eksikti:31:

bence bepanthen yeter tatlım tahriş olmuş ya.. bi müddet oaray dokunmazsın kremi güzelce sür inşallah iyi olur..

kızlarrr yendikten sonra 5kez yaptık ve araya adetim girdi 2haftayı geçti aradaki süre ve bugun çocuk için çalışmalara başlıcaz ama uzun bi ara verdiğimiz için çok heyecanlıyım acaba zorlancak mıyım korku filan yok sadece çok heyecanlıyımmm :52::52::52: kız karamsarr bana güç verdin :41::52:

kızlarrr yendikten sonra 5kez yaptık ve araya adetim girdi 2haftayı geçti aradaki süre ve bugun çocuk için çalışmalara başlıcaz ama uzun bi ara verdiğimiz için çok heyecanlıyım acaba zorlancak mıyım korku filan yok sadece çok heyecanlıyımmm :52::52::52: kız karamsarr bana güç verdin :41::52:

hadi bakalım tatlım kolay gelsin sana :8: inşallah bebiş haberlerini de alırız.. :49: :49: :62:

bende 5- 6 kez yaptım ve adet oldum benimde bitince zor olur mu diye aklıma geliyo ama sonra diyomki ben zaten adet bitince yenmiştim orası açık oluyo ya o yüzden adetim bittiği gün deneyecem :9:zor olacağını sanmıyorum sen de haber ver bize karamsar gibi nasıl oluyo araya adet girip tekrar deneyince bu arada Allah inş çocuk isteyen herkese nasip etsin :49:

Son düzenleme:
bende 5- 6 kez yaptım ve adet oldum benimde bitince zor olur mu diye aklıma geliyo ama sonra diyomki ben zaten adet bitince yenmiştim orası açık oluyo ya o yüzden adetim bittiği gün deneyecem :9:zor olacağını sanmıyorum sen de haber ver bize karamsar gibi nasıl oluyo araya adet girip tekrar deneyince bu arada Allah inş çocuk isteyen herkese nasip etsin :49:

buraya yazıcam zaten bakalım adetten sonra nasıl oluyomuşş deneme aşamasındakilere de bi fikir olurrr :16::16::16:

inşallahhh rabbim isteyen herkese versin:emir_bebek:

Sıkıp bırakınca derken p...s gırmeden oncemı sıkıp bıraktın cnm aynı yanma bende de oluoda ıcerdeykende yanman oldumu gectımı senın adına cok sevındım ben henuz yenıyım:(

Back
X