• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dağ bayır gezdik diyince soğukdaaaa amannn demiştim içimden itiraf edeyimmmmmmmm :D:D:D
ama antalya oluncaaa ohoooo değişti durummmmmmmmm kiiiiiiiiii olimpusdaaaazmı ralliye katıldık :D:D:D
safrileri severimmm başlarda aptalca bulsam daaaaa;) atv ile gezinti harikaaaaaaaa:D:D:D

hadi bakalım belki denk bile gelebilirz bacımmm ..

bu arada beraycımmmm antakyalı eşş ha işin zor gerçi adanalı yakınsın ama oho yemek seçer beeee :) harika yemekler yapıyonuzdur deseneee... neyse bende çıkayımdaa birkaç yemek hazırlayayımmmmmmm yemeğe ayrı bir düşkünlüğüm var benimdeeee allahtannnn bir problemim yok şimdilikkk ;)

Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo. :46::46: Şırdanaa Bitiyor helee..:16::16:

bahsettiğiniz 10 cm aparat filan var ya işte o aparatın kalınlığımı uzunluğu mu?

kalınlık bacım kalınlık...

kalınlığı artırmak gerekk ve nihayetinde en az bir parmak boyudaaa uzunluk olsadaaaa iyi olurrrr:D:D:D yönü bulurken içeri girince aşağı popo yönüne iticen yaaa boyuda olmalı azcık rahat çalışma yapabilme adınaa... ama kalınlık ilerleme aşamaalrıdır...kalınlaştrarak ilerle egzersizlerni bacımmmmmmmmmmmm

sizlerede bir merhaba diyip mutfağa gidiyem hemen....;):21: nasılsınız bacılarrrrrr

hayal işler güçler nasıl bacımmmmmmmmmmmmmmmmm

althea seninle konuştuğmuz linki bulamıyorum sayfalarımdada geçmişe gitttim amaaa neydi topicin adııı....
sen ne eettin doktora gitme adınaaaa;)

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm :D::21: hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm

bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm :D::21: hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim

hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn

Son düzenleme:
eskısehırlı varmı acaba burada
heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok

peki tamam,zaten tek parmak alabiliyorum ama jelle,korka korka itiyorum parmağımı o yüzden aparata geçemedim
bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...
pilates gibiiii haniii yapınca topluyor vücüt alışyorrr harikaa olurrrrr

heyyyyyyyyyyyyyy ben es es li sayılırımmmmmmmmmmmmmmm 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm porsuğuda doktorlarıda esparkıda kanatlıyıda hele hele sazovayıda kentparkıdaaa çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm çok

cok guzel bır yer ya eskısehır ben cok sevıyorum eskısehır de acıbadem acıldı ozdılek acıldı metro acıldı yanı anlayacagınn guzell olduuuu

Son düzenleme:
hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn[/QUOTE

çok mursuzum biraz önce olmasını istiyorum acele edincede stres yapıyyorum bu defada başarılı olamıyorum.
eşim beni çok seviyo 18 aydır sabırla bekliyodu ama artık oda çocuk istiyo,benimle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı bir kaç kez de zorla yapmaya çalıştı ben ağlayınaca kıyamadı
özür diliyo zorladığı için fakat benide anla diyo bu kadar zamandır seni bekliyorum diyo artık dayanamıyorum diyo,eve neşe,huzur ve bebek istio

birileri bana da yardım edebilir mi ? ne yapıcagımı bilemiyorum zaman geçip gidiyo ama ben bu hastalıktan kurtulamıyorum . kızlar beni de duyun olur mu ...

bacım parmakda bende 1 parmağı zor yapıyordum o ısıyı ve kasları hissedince içim başka oluyordu bu yüzden aaprata geçtim hemencecik ve aparatta inanılmaz kolay yapar oldummmmmmmmmmmm bence sen de ben gibi olabilirsinnnn cidden aparata yoğunlaş veeee evde mutfakda işde güçtee kegel yap sık bırakkkk kaslarnı inannn işe feci yarıyorrr...
pilates gibiiii haniii yapınca topluyor vücüt alışyorrr harikaa olurrrrr

normal zamanda kegeli nasıl yapmamız gerek onu pek anlayamadım

hayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn[/QUOTE

çok mursuzum biraz önce olmasını istiyorum acele edincede stres yapıyyorum bu defada başarılı olamıyorum.
eşim beni çok seviyo 18 aydır sabırla bekliyodu ama artık oda çocuk istiyo,benimle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı bir kaç kez de zorla yapmaya çalıştı ben ağlayınaca kıyamadı
özür diliyo zorladığı için fakat benide anla diyo bu kadar zamandır seni bekliyorum diyo artık dayanamıyorum diyo,eve neşe,huzur ve bebek istio

senı ıyı anlıyorum aynı seyler hepımızde vardı ama sen umudunu yitırme canım aglamak zayıflıktır ne kadar uzulme desemde uzulursun ama sen gayret goster gerrcekten yenersın bende 3 yıllık evlıyım yenı yendım cok zorluklar gordum anlatsam sbaha kadar bıtmez sen egzersızlere basla canım faydasını gorursun sana yardımcı olacak bıcok kısı var bende dahıl buraya gelıpte yenemeyen yokkk ıns yenersınnn canım esın cok mutlu huzurlu olur

senı ıyı anlıyorum aynı seyler hepımızde vardı ama sen umudunu yitırme canım aglamak zayıflıktır ne kadar uzulme desemde uzulursun ama sen gayret goster gerrcekten yenersın bende 3 yıllık evlıyım yenı yendım cok zorluklar gordum anlatsam sbaha kadar bıtmez sen egzersızlere basla canım faydasını gorursun sana yardımcı olacak bıcok kısı var bende dahıl buraya gelıpte yenemeyen yokkk ıns yenersınnn canım esın cok mutlu huzurlu olur

sen hangi pozisyonda yendin

Back
X