- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #138.361
kaç yaşındasın bilmemde fayda var sanırım acaba benden büyük müsün küçük mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LEVANTAS BACIMMMM ES ESE SELAMLARRRRRRRRRhayal sana yazdım canım
vajınısmus yenılmıyecek mı hastalık degıl sadece bıraz zaman ve egzersızlerle cabucacık yenersın ınsanlar kanserı yenıyo dahada kotusunu allah dermansız dert vermesınnn[/QUOTE
çok mursuzum biraz önce olmasını istiyorum acele edincede stres yapıyyorum bu defada başarılı olamıyorum.
eşim beni çok seviyo 18 aydır sabırla bekliyodu ama artık oda çocuk istiyo,benimle eskisi kadar ilgilenmemeye başladı bir kaç kez de zorla yapmaya çalıştı ben ağlayınaca kıyamadı
özür diliyo zorladığı için fakat benide anla diyo bu kadar zamandır seni bekliyorum diyo artık dayanamıyorum diyo,eve neşe,huzur ve bebek istio
AHHH HAYAL AHHHH ben kadar ağlayan zırlayan yatakalrı yerlere atan fırlatan olmasınnn yaaaaa...aynılarının katkat fazlasını yaşadıkkkk anatomik bişey değilse yani acı adına bişey hissetmeden beynince korkuyorsaaannn bir başka önerim psikologada gidebilirsinnn bana basit düzeyde antidepresan verdi veee inanılmaz rahatladım ve akabindee yendim ama zaten egzersizler ve kasgevşetici hapla bile rahatlayabilirsinnn![]()
bacımmmmmmm hoşgeldinnnnn nasılsın ne zamandır evlisin ne aşamadasınnnn... buraya sık sık gir bissürü bacı yardımcı olacaktır sen öncelikle sayfanın başındaki durumları oku kegelleri yapıverrrrrrrrr sonraaaa tekrar konuşalım kayraaaaaaaaabirileri bana da yardım edebilir mi ? ne yapıcagımı bilemiyorum zaman geçip gidiyo ama ben bu hastalıktan kurtulamıyorum . kızlar beni de duyun olur mu ...
normal zamandan kastımmm şu bacım yani millet seni mutfakda bulaşık yıkıyor veya salata yapyor sanarken sen :) çaktırman imkansız zatennn vajinanı hissedercesine oranın kaslarnı aç kapa sık bırak yapıyonn bunu kasdettimmmmmmmmmm günde çeşitli aralıklarla yap olur mu hayalcimmmmmmmmmmmnormal zamanda kegeli nasıl yapmamız gerek onu pek anlayamadım
kaç yaşındasın bilmemde fayda var sanırım acaba benden büyük müsün küçük mü
sen beni hatırladınmı bilemem bacımmmmmmmmmm geçen yıl nisan mayısda konuşyorduk ayyyy sennnnnn haaaa bebek haa harikaaaaaaaaaaa bacımmmmmmmmmm ben ve umutta yeni yendik sayılır hatırlarsannnnnnn (kasımdaaa) ayy bizlere ve burdaki herkese dua etarkadaşlar merb.
Buradan beni bilen varmı hala bilemiyorum. Ben evleneli neredeyse 19 ay oldu. Evliliğimin 1 sene 3 haftasını vajinismuslu olarak geçirdim. 1 sene 3 hafta sorunda çok şükür yendim. Buradaki yazıları okurdum kendimi telkin etmeye çalışırdım.
Vajinismusu yendikten sonra o kadar çok bebek istiyordumki hiç korunmadım hemen bebeğim olsun istedim. Her ay bir umut bebeğim olsun diye tam 7 ay bekledim. Ve bu ay sonunda bebişimin olduğunu öğrendim. O kadar mutluyumki. 1.5 seneyi aşan evliliğimde hiç olmadığım kadar huzurlu, l, başı dik. Eşime gerçek anlamda eş olabilmenin huzuruyla yaşıyorum şu anda.
Ben bunu burda anlatma gereği duydumki benim gibi vajinismusu yenip bir an önce hayallerine kavuşabilmek adına bütün arkadaşlarıma bir umut aşılamak istedim. Rabbim hepinize gönlündekini versin.
kaç gösteriyorummmmmmmmmmmmm bacım![]()
![]()
![]()
sen beni hatırladınmı bilemem bacımmmmmmmmmm geçen yıl nisan mayısda konuşyorduk ayyyy sennnnnn haaaa bebek haa harikaaaaaaaaaaa bacımmmmmmmmmm ben ve umutta yeni yendik sayılır hatırlarsannnnnnn (kasımdaaa) ayy bizlere ve burdaki herkese dua et
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar merb.
Buradan beni bilen varmı hala bilemiyorum. Ben evleneli neredeyse 19 ay oldu. Evliliğimin 1 sene 3 haftasını vajinismuslu olarak geçirdim. 1 sene 3 hafta sorunda çok şükür yendim. Buradaki yazıları okurdum kendimi telkin etmeye çalışırdım.
Vajinismusu yendikten sonra o kadar çok bebek istiyordumki hiç korunmadım hemen bebeğim olsun istedim. Her ay bir umut bebeğim olsun diye tam 7 ay bekledim. Ve bu ay sonunda bebişimin olduğunu öğrendim. o kadar mutluyumki. 1.5 seneyi aşan evliliğimde hiç olmadığım kadar huzurlu, l, başı dik. Eşime gerçek anlamda eş olabilmenin huzuruyla yaşıyorum şu anda.
Ben bunu burda anlatma gereği duydumki benim gibi vajinismusu yenip bir an önce hayallerine kavuşabilmek adına bütün arkadaşlarıma bir umut aşılamak istedim. Rabbim hepinize gönlündekini versin.
27 BACIMMMMMMMMM25 mi?????????????????????????????????????????????????
ayyy evetttttttttttt wawessssss valla çok sevindimmmm bacım harikaaaa hamilelik nasıl gidiyorrrrrrrrrrr ben kasımdan beri rahatım şükürr darısı burdaki ve burda olmayıpda arayışda olan bacılarımaaaaa... sen dua et hamilesin dua daha makbuldür bacımmmmmmmmmmmcanım hatırlamazmıyım az mı konuştuk buralarda. Ben anlattım hep şöyle yendim böyle yendim diye az destek vermedim. demek yendiniz sizde nasıl sevindim anlatamam. hadi bakalım sıra bebişlerde :)
hayallllllllllllll uffffffffffffff bendeeee öyle olduğum analrım çok oldu amaaaa lütfennnnnn be bacımmmmmmmmmmmm mutsuzum diye beynine olumsuz mesajlar yollamakeşke güldürebilsen,haaaaaaaaaaa yüzden çok güler yüzlü bi insanım ama kalbim ruhum içim mutsuz
canım bende hatırladım seni allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..........
gokceee ankaranin neresindensnnn ben liseyi ankarada tamamladim da merak ettim seni![]()
bacım özelden attımmmm :) sen neredennnnn bacım
bacımm kesinlikle yalansızca riyasızca çıkarsızcaaaa burdaki bu sosyal ağdaki duacılarımızzzzzzzzzzz.... iyiki bu siteyi yapmışlar ve iyiki bizlerde burada tevafukennnnn karşılaşmışızzzzzzzzzzz ... burayı ve sizleri (bir çoğunuzu) tanıdığım için çok mutluyummm adeta ailemden bir parçaaa oldunuzzzz inanınnnnnnnn... hayırlı akşamalr bacılarrrrrrrrrrrcanım etmezmiyim sizlere dua. dualarımda o kadar çok arkadaşım var ki. Hamile kalmak isteyenler, vajiyi yenmek isteyenler, bebeklerini sağlıkla kucağına almak isteyenler. Bizi ayakta tutan birbirimize ettiğimiz dualar değil mi zaten.
27 BACIMMMMMMMMMAHHH AHHHH zaman akıp gidiyorrrrrrrr sen kaçsın hayallllllllll
ayyy evetttttttttttt wawessssss valla çok sevindimmmm bacım harikaaaa hamilelik nasıl gidiyorrrrrrrrrrr ben kasımdan beri rahatım şükürr darısı burdaki ve burda olmayıpda arayışda olan bacılarımaaaaa... sen dua et hamilesin dua daha makbuldür bacımmmmmmmmmmm
hayallllllllllllll uffffffffffffff bendeeee öyle olduğum analrım çok oldu amaaaa lütfennnnnn be bacımmmmmmmmmmmm mutsuzum diye beynine olumsuz mesajlar yollama
mutluyum deee
çok şükür deee
beni seven bir eşim var de
evim eşyam
mutfağım varrrr de
![]()
![]()
sonraaaa güzelim sağlıklıyım deee nebilimmmm harikasındır eminimmmmmmm tek derdin vaji olsun kızzzzzzzzzz onu yenecezzzz inşlhhhhhhhhhhhh bennn varya tam 1 yıl burda milletle konuştummmmmmmmm artık kızıp laf sayyolardı banaaaa
az azar işitmedim vallaaaaa çık git bile diyen oldu millet senin yüzündennnnnn egzersizden soğuyor diyen bile yazanalr oldu ne kötü olmuştummmm varyaaa bende dedim yenecemmmmm veeee burada bulunucam anlardada gayet ılımlı olacağım dedimmm ve inşlh yardımcı oluyorumdurrrrr....
hallolacak hayal bacımmmmmmmmmmm
yani artık hayal değil yeneceksinnnnnnnnnn BACIM
ben 1.5 yıllık evliyim.olmuyo bi türlü olamıyo.hoşbulduk öncelikle teşekkür ederim.bu hastalıkla uğrasan herkes kadar iyiyim bende.sayfanın basındakılerı hep okudum okuyorum ama başka bişey yok hepsı bu kadar yani.çıkamıyorum işin içinden .
tamam tama artık olumsuzluk yok,bende yenicem ve bende senin gibi yenemeyenlere cesaret vercem,yenmek anaca destekle olur sanırım.
ben 24 yaşındayım