• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sende çok şekersinnnnnnnnnnnnnnnn evrim ;)

dur heleee ne gelmesiii sen bir yeni verrrr;) egzersizdennn görüşemeyizz kızzzz sen yap şu çalışmalarnı bitirrr gayriii sonraaaa düzene sokkk sonraa hamile kal doğum yapppp.... sonraaaa
ne belli olurrr dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuşşşşşşşş bacım...:) biz eşimle feci gezen bir çiftizzz yurt içi güneydoğu kaldııı :) yurtdışı bizim adam çok çıktığı için pek sevmezzzz zaten tehlikeli sularda gezer o gürcistan -belçika-irlanda-pakistannn vs.... ama bu yıl ev aldık şu kiradan evimize geçene dek azcık savurganlıklarmızı normale sokmak gerek :) hesapalr bendeee şu sıralarrrr
bendende tatile ödeney yok en fazla erzurum yada erzincanda kayakkk tatili bartında amasrada deniz tatili yahut sakaryada kuzulukda termal tatil vs... onlarıda kardeşlerimden dolayı gitsek gidebilirizzz :) ekonomi devrii :52: bunları duysaaa bizimki madalyaaa takar banaaaa

amaaa sizi bekleriz başkenteeeee gerçi soğuk ve açıkcası bişey yok amaaa cidden beklerizzzzzzz yinede gezerizzzz yeriz içeriz vallaaa:)
nereye gideriz nereye kızılcahammadan başlar mavi gölden çıkarız evelallah sonra angaranın bağlarınıdaaa oynadıkmı tamammm :) ama önceee bir durum varrr
1. egzersize devam
2.bugun yarın eşli deneme
3 işi bitiren darbeyide yaptımı sen
:D:D:D

1.çocuğmun sahibi varrr artık 2.veledimi sana veririrz dünür oluruzz bellki :D:D:D pakize var arkdş 1.bebek için onla dünür olcazzz bakalımmmm

bende beni unuttunmu dediydim:47: ....ilk velet benim bak ona göre.çalışmalarımı bile sana göre yapıyorm bakk.

3 yıllık evliliğimde yenden birine diyorsunnnnnnnnnn bunu unutmaaaa

üstelik daha dün 8.yıllık evli birisi yendiiii burdaaaa bunu da belirteyim kayraaaa...
sakin olll
olmayannn da sanki fermatın son teoremi sanarsammmm aaaaaa
öyle zor bir ispat değil bu emin ollllllllllll

ben 1 yıl dediğim gibi milletinde anasını ağlattımmm...

dur sakinceeee anlaaşlım senleee
kegeli yaptınmı
sen şimdi ne yap aynayı al karşına a ve vajinanı inceleyerek başla olurmuuuu bacımmmmmmmm
ıkın ve bacakalrnı aç deliğini görrrr

gördükçeee nefes al ıkın ve kendinin farkında oll olurmuuu şimdilik bunları yapalımmmmmmmmmmm hallolurrr paylaş yine aşamanı bak ciddennn uygulamaya geççç kaslarını sen yönet ...yönetkiiii kurtulasınnnnn bacım

burdakileri okuyunca acaba bende yenebilicekmıyım dıye gecırıyo insan içinden.sesimi duyduğun için ayrıca teşekkürler.kegeli yapıyorum evet .aynayı alıp vajinayı da bi çok kez inceledim dediğin gibi deliğide görebıliyorum sadece gerisine cesaret edemıyorum olmicakmış gibi geliyo her defasında.kaç aydır burayı sessızce okuyorum bilemezsın.. nedense 2 gün önce üye oldum bugunde yazmaya karar verdim.

bende beni unuttunmu dediydim:47: ....ilk velet benim bak ona göre.çalışmalarımı bile sana göre yapıyorm bakk.
unuturmuyummm yaaaa bacımmmmmmm

pakizecimmmmmmmmm laf aramızda sizinoğlanlar evde kalacak ben diyimmmm çünküü bendeee tık yokkkkkkkkk bebek adınaaaaa sen ne ettin test yaptınmı pakizeeee hamileyseennn ne etcezzzz kızzzz

sakın pes etmeyin,sadece işiniz bunu yenmek olsun,
erteledikçe arkamızda giden günlere yanıyoruz
mesela ben keşke daha önce başlasaydım egzersizlerede böyle mutsuz olmasaydım diyorum
ne kadar güzelmiş vajiyi yenmek,anlatanların ağzından sanki bal damlıyo,
HAYDİ GELİN HEP BİRLİKTE VAJİNUSMUSU YENİP MUTLU OLALIM.BAŞARALIM HERKES NASIL BAŞARIYOSA,
HAYDİ GELİNLER VAJİNUSMUSU YENMEYE
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

gökçeçciğim öpt

burdakileri okuyunca acaba bende yenebilicekmıyım dıye gecırıyo insan içinden.sesimi duyduğun için ayrıca teşekkürler.kegeli yapıyorum evet .aynayı alıp vajinayı da bi çok kez inceledim dediğin gibi deliğide görebıliyorum sadece gerisine cesaret edemıyorum olmicakmış gibi geliyo her defasında.kaç aydır burayı sessızce okuyorum bilemezsın.. nedense 2 gün önce üye oldum bugunde yazmaya karar verdim.
bende en az 3 ay sessizce okudummm 1 yılda sesliii okudum orası ayrı bir mevzu benden ağır vakası olmasın inşlhhhh ha bir umuttt vardı oda yendi şükürrrr:) bendeeee

şimdi diyeceğim şu kiii sen baya yapmışın bişeyler o halde kegellerini yap hergünnnnnn ve şimdi müsaitsennn 1 kulak çubuğu ile başlayabilirsinnnnnnnn olur mu kayraaaaaaa içine sokmayı dene veee aşağı yönüne kaydırrr anüs yönünde hareket ettircen iticennnnnnnnn :) anlatıncaaa çirkin bulma olurmu cümlelermiii ama yapıncaaa harika ilerlediğni görcennnnnnn İNŞALLAH
ayy cvp yazdm ama beceremedm galiba telfndan ben bursadaym aslen yozgatliym ankara keciorende de liseyi tamamladm :52:
BİZİMDE BAYA KİŞİ VAR K.ÖRENDEEEE

bende en az 3 ay sessizce okudummm 1 yılda sesliii okudum orası ayrı bir mevzu benden ağır vakası olmasın inşlhhhh ha bir umuttt vardı oda yendi şükürrrr:) bendeeee

şimdi diyeceğim şu kiii sen baya yapmışın bişeyler o halde kegellerini yap hergünnnnnn ve şimdi müsaitsennn 1 kulak çubuğu ile başlayabilirsinnnnnnnn olur mu kayraaaaaaa içine sokmayı dene veee aşağı yönüne kaydırrr anüs yönünde hareket ettircen iticennnnnnnnn :) anlatıncaaa çirkin bulma olurmu cümlelermiii ama yapıncaaa harika ilerlediğni görcennnnnnn İNŞALLAH
BİZİMDE BAYA KİŞİ VAR K.ÖRENDEEEE

peki o halde bu akşam başlıyorum yapmaya çalışıcam seni haberdar ederim durumumdan inşallah bizede yenmek nasip olur.yok yok çirkin olur mu hiç açık açık yazmazsan asıl hiç anlamam :)) teşekkürler kgökçe yazıcam sana tekrar ;)

mesela ben keşke daha önce başlasaydım egzersizlerede böyle mutsuz olmasaydım diyorum
HAYDİ GELİN HEP BİRLİKTE VAJİNUSMUSU YENİP MUTLU OLALIM.BAŞARALIM HERKES NASIL BAŞARIYOSA,

mesajımın neresine kötü içerik var anlayamadım

gökçeçciğim öpt
HADİ BAKALIM HAYALCİM HARİKASINNNN erteleme hastalığı bu... gerçi ben diğer işlerimi erteler oldumm bunu yendim amaaaa:D:D:D :52:
HAYAL KULLANICI PROFİLLERİNDEN DEĞİŞTİRCENNNN

peki o halde bu akşam başlıyorum yapmaya çalışıcam seni haberdar ederim durumumdan inşallah bizede yenmek nasip olur.yok yok çirkin olur mu hiç açık açık yazmazsan asıl hiç anlamam :)) teşekkürler kgökçe yazıcam sana tekrar ;)
kayraaaa kesinlikleeee çok net bir cümle yazmışsınnnnnnn harikasınnnnnnnnnn haberdar olacağıma eminimmmmmmmmmmm inşlh pek yakında yenmek nasip olurrrr...
bende günün birinde böyleee bu sıkıntımdan kurtulupdaaa olumlu cümleler yazacağmı 5 ay önce deselerrrr buna bile delirridimmmmmmm dalgamı geçyolar diyeee cidden gayet samimice anlattım kendimiii bennn yendiysemmmmmmmm herkessssssssss yenerrrrrrrrrrrrrr..... harikasınızzzzz bol egzersizle kalın bacılarrrrrrrrr

HADİ BAKALIM HAYALCİM HARİKASINNNN erteleme hastalığı bu... gerçi ben diğer işlerimi erteler oldumm bunu yendim amaaaa:D:D:D :52:
HAYAL KULLANICI PROFİLLERİNDEN DEĞİŞTİRCENNNN

kayraaaa kesinlikleeee çok net bir cümle yazmışsınnnnnnn harikasınnnnnnnnnn haberdar olacağıma eminimmmmmmmmmmm inşlh pek yakında yenmek nasip olurrrr...
bende günün birinde böyleee bu sıkıntımdan kurtulupdaaa olumlu cümleler yazacağmı 5 ay önce deselerrrr buna bile delirridimmmmmmm dalgamı geçyolar diyeee cidden gayet samimice anlattım kendimiii bennn yendiysemmmmmmmm herkessssssssss yenerrrrrrrrrrrrrr..... harikasınızzzzz bol egzersizle kalın bacılarrrrrrrrr

af allahım af inşallah bende senin gibi konuşurum 5 ay sonra .. isyan etmek istemiyorum herşey allahtan evet ama bunu yenmek bırazcıkta bızım elımızde bunun farkındayım.gel gör ki insan bazen kendisinie laf anlatamıyo yeniliyo kendisine içinden geçenlere.. samimiyetinden hiç şüphem yok inan enerjin o kadar sıcak geçıyo ki yazdıklarından ;)

tam egzersilere devam edicektim regl oldum malesef :( ama ben buurda yazıp içimi dökerek ruhsal egzersiz yapmaya karar verdim. iyi ki var burası yoksa kimseye anlatamayıp kafayı yerdim. o kadar rahatlattı ki sizlerle paylaşmak, yalnız olmadığımı bilmek. herkese tek tek teşekkürler çok tatlısınız.

tam egzersilere devam edicektim regl oldum malesef :( ama ben buurda yazıp içimi dökerek ruhsal egzersiz yapmaya karar verdim. iyi ki var burası yoksa kimseye anlatamayıp kafayı yerdim. o kadar rahatlattı ki sizlerle paylaşmak, yalnız olmadığımı bilmek. herkese tek tek teşekkürler çok tatlısınız.

sende tatlısın hepbirliktw atlatıcaz inşallah.rabbim herkese bi uğraş veriyo bizimkide bu ne yapalım bizede yenmek düşüyo

hepimiz aynı dertten muzdaribiz.o kadar garip ki hayatımızda bir sürü arkadaşımız dostumuz var derdımızı burda hiç tanımadgımz görmedgımz ınsanlarla paylaşıyoruz.çünkü biliyoruz ki derdimizi bi tek bizimle aynı derdi çeken anlayabilir.dışardan baktıklarında bu kadar kolay bişeyı nedne yapamıyosnz dıyen ınsanlarla bunu paylaşmaktansa burda paylaşıp içimizi dökmek gercekten cok güzel.bende çok teşekkür ediyorum burayı açıp bizi yalnız bırakmayanlara ;))

Back
X