• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinizmusu yenen arkadaşlar; sizler egzersiz yapmaya başladıkta ne kadar süre sonra yendiniz bu illeti?

canım o senin azmine bağlı 1haftada yenen var 1ayda da yenen var bir kaç günde de, olay sende bitiyor istekli olursan ben bunu başarıcam dersen bi iki günde bile yenebilirsin, hep diyoruz hiçbisey yok acı yok ama yaptıktan sonra büyük bi mutluluk var ve hepimiz bu mutlulugu yaşamayi hakediyoruz eğer ben yaptıysam sende yaparsın, o da yapar, herkes de yapar bizim birbirimizden bi farkımz yok ki sadece azim ve istek kafanda herşeyi sıfırla ve acıyı unut

kızlarr uzun ugraslar sonunda egzersize basladım bugun 2. kez deneyeceğim serce parmagımı bitimine kadar sokabiliyorum yalnız söyle bir durum var popoyo dogru itiyom ama ilerlemiyor dahada sankii parmagımı soktugumda yanda ve parmagımı soktugumun ucunda yani arkada bi et var yada duvar rahat olmaya calısıyorum ama genede o bölgeler ne anlayamadım acaba popoya dogru ittirdim diye aklıma sey geldi popo yanakları olmasın acaba benmi yanlıs ittim iyice baskı olusuyo itince cunkuu ve ilk yaptıgımda o delik eskiye göre acıldı eskiden ıkınınca zor gözükürdü simdi ıkınıyom hemen gözüküyo bide parmagı alısıyım diye içerde 5 dk bekllettim cıkarttım tekrar soktum kanamam olmadı ama bembeyaz akıntı tarzında seyler geldiii su geldi baya bildiğin bembeyaz. sonra gece dayanamadım işaret parmagımı sokıyım dedim o zorladı bir boguma kadar sokabildim yanma ve batma olduu dahada yapamadım cektim elimi simdi ben bi kac gün serce parmaklamı egzersiz yapsam sizce ? kac günde biter bilmem ama cook mutlu oldum inanmıyorum halaa ben tırsak ve korkak ben oldu inanamadım ama kc aydır erteledim kustum basım döndü titredi derken oldu umarım kısa sürede kocamın karısı olabilirim :52: o dediğim yerler nereler ben anlauamadım sekilede baktım vaji fotosuna anlayamadım.Kızlar ne kadar süre egzersz yapıyosunuz bu arada ?

Hayırlı olsun canım Rabbım hayırlı saglıklı guzel bebısler nasıp etsın bırdaha uzuntu sıkıntı yasatmasın burdakı tum dostlara aynı zamanda veee darısı bana ınsAllah bebegım olsun cok ıstıyorum ama once yenmem lazım tabi..

teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin :16: eğer dr muayenesi sonucu fiziksel açıdan bir problem yoksa yenememen için hiç bir neden yok buna emin ol ve sen bunu bizler gibi yendikten sonra diyeceksin ki bu muydu beni ve esimi mutsuz eden, beni gecelerce aglatan sey bu muymus deyip kizicaksin kendine neden bu kadar bekledim diye, burda yenen herkes sadece şunu söyler: bunca zaman bosu bosuna beklemisim.

zaman çabuk geçiyor en güzel günlerimizi alıp götürüyor bizden o yüzden beklemek ve ertelemek o kadar saçma ki, kendine güven 'basaricam' de ve akisina bırak inan herşey çok güzel olucak.

ben 16aralıkta yendim ve şu anda bebek çalışması içine girdik aralıktan önce bana deselerdi ki sen bunu yeneceksin ve bebek isteyeceksin diye hayatta inanmazdim ama şimdi tam da öyle oldu.

herşey kafada bitiyor buna inan ve elinizi çabuk tutun yenenler diğer topige transfer oluyor ve orda Allahin izniyle bebek haberlerimide paylasicaz :16::16:

kızlarr uzun ugraslar sonunda egzersize basladım bugun 2. kez deneyeceğim serce parmagımı bitimine kadar sokabiliyorum yalnız söyle bir durum var popoyo dogru itiyom ama ilerlemiyor dahada sankii parmagımı soktugumda yanda ve parmagımı soktugumun ucunda yani arkada bi et var yada duvar rahat olmaya calısıyorum ama genede o bölgeler ne anlayamadım acaba popoya dogru ittirdim diye aklıma sey geldi popo yanakları olmasın acaba benmi yanlıs ittim iyice baskı olusuyo itince cunkuu ve ilk yaptıgımda o delik eskiye göre acıldı eskiden ıkınınca zor gözükürdü simdi ıkınıyom hemen gözüküyo bide parmagı alısıyım diye içerde 5 dk bekllettim cıkarttım tekrar soktum kanamam olmadı ama bembeyaz akıntı tarzında seyler geldiii su geldi baya bildiğin bembeyaz. sonra gece dayanamadım işaret parmagımı sokıyım dedim o zorladı bir boguma kadar sokabildim yanma ve batma olduu dahada yapamadım cektim elimi simdi ben bi kac gün serce parmaklamı egzersiz yapsam sizce ? kac günde biter bilmem ama cook mutlu oldum inanmıyorum halaa ben tırsak ve korkak ben oldu inanamadım ama kc aydır erteledim kustum basım döndü titredi derken oldu umarım kısa sürede kocamın karısı olabilirim :52: o dediğim yerler nereler ben anlauamadım sekilede baktım vaji fotosuna anlayamadım.Kızlar ne kadar süre egzersz yapıyosunuz bu arada ?

sen daha yeni mi başladın egzersizlere ben seni 1-2 ay önce görmüştüm konuşmuştuk burda :20::20::20::20::20::20::20:

neyse başlamana sevindim. öncelikle hiç korkma orada sadece 1 tane boşluk var yani başka ddelik istesende bulamazsın.. vajina kocaman bi boşluk :1::1::1::1::1::1:
orada et olması mümkün değil merak etme :51::51::51::51::51::51:

sen serçe parmağa alışana kadar devam et zaten sen isteyeceksin daha kalın aparatlar kullanmayı yada 2 parmak almayı. yanma ilk girişte çok normal o kadars abretmen klazım bunun dışında eğer yanma olmasın istiyorsan az etkili bi uyuşturucu ilaç var anestol pomad bende kullanıyorum hala :36::36::36:

birde bol bol kayganlaştırıcı jel kullanamyı unutma jel çok önemli kayganlık arttıkça yanma da az olur senin alışmanda.
hijyene dikkat et eldiven yada prezervatif kullan. ben ilk başladığımda 1 kutu prezervatif aldım 10 adet vardı içinde bu kutuyu bitirdiğimde vajiyide yenmiş olucam diye şartlandırmıştım kendimi..veee son 2 tane kala yendim vajiyi.. :52::52::52::52::52::52:

unutma vaji erteleme hastalığı ertelersen yenemezsin. :20::20::20::20::20::20:
kendine bi tarih belirle ve o zaman kadra eynicem de kendine önce kendin inan :16::16::16::16::16::16:

vajinizmusu yenen arkadaşlar; sizler egzersiz yapmaya başladıkta ne kadar süre sonra yendiniz bu illeti?

vajinimusu yenmek için önce kararlı olman lazım :16::16::16::16:

kendine bir tarih belirlemen lazım mesela benim yendiğim zaman forumdaki arkadaşlarla yılbaşına kadar yenelim diye kararlaştırmıştık :51::51::51::51::51:

tarih belirlemek çok önemli .

ama sorduğun soruya gelecek olursak eğer hergün egzersiz yaparsan 1 hatfada yenersin
eğer biraz tembellik yaparsan 2 haftada yenersin burda ki herkes bu zamanlarda yendi
ama tabiii 4 günde yenen de oldu
herşey sana bağlı :16::16::16::16::16::16:

sen daha yeni mi başladın egzersizlere ben seni 1-2 ay önce görmüştüm konuşmuştuk burda :20::20::20::20::20::20::20:

neyse başlamana sevindim. öncelikle hiç korkma orada sadece 1 tane boşluk var yani başka ddelik istesende bulamazsın.. vajina kocaman bi boşluk :1::1::1::1::1::1:
orada et olması mümkün değil merak etme :51::51::51::51::51::51:

sen serçe parmağa alışana kadar devam et zaten sen isteyeceksin daha kalın aparatlar kullanmayı yada 2 parmak almayı. yanma ilk girişte çok normal o kadars abretmen klazım bunun dışında eğer yanma olmasın istiyorsan az etkili bi uyuşturucu ilaç var anestol pomad bende kullanıyorum hala :36::36::36:

birde bol bol kayganlaştırıcı jel kullanamyı unutma jel çok önemli kayganlık arttıkça yanma da az olur senin alışmanda.
hijyene dikkat et eldiven yada prezervatif kullan. ben ilk başladığımda 1 kutu prezervatif aldım 10 adet vardı içinde bu kutuyu bitirdiğimde vajiyide yenmiş olucam diye şartlandırmıştım kendimi..veee son 2 tane kala yendim vajiyi.. :52::52::52::52::52::52:

unutma vaji erteleme hastalığı ertelersen yenemezsin. :20::20::20::20::20::20:
kendine bi tarih belirle ve o zaman kadra eynicem de kendine önce kendin inan :16::16::16::16::16::16:

yaa yazımdanda görüldüğü gibi kac zamandır buralardaydım ama yapamadım deneyecem deneyecem bi türlü olmuyodu basım döndü titredim derkenn dün gece oldu devam edicem egzersizime ama o arkadakii duvar gib i yer sertti. sanki serce parmagımı birisi ısırıyo sanırım kasıldım ondan oldu

alisyaaa yeteramabukadarrrr nasılsınız neler yapıyonuz bacılarrrrrrrrrrrrr...inşlh iyi gidiyordurrr egzersizlerrr

gökçe merhaba canım, regl dönemindeyim şu an, zaten biliyosun daha vajina deliğini yeni keşfettim :)) reglin bitmesini bekliyorum ve sabırsızlanıyorum açıkçası bakalım ben egzersiz denemelerinde neler yaşayacğm çok merak ediyorum, an be an paylaşıcam burdan :) ya perş. günü eşimin doğum günü, ona güzel bir hediye vermeyi planlıyordum bu işi halledip ama nasip olmayacak sanırım...ama doktora gitmek zor geliyor ya, sanırım gitmicem, regl bittiği gibi egzersizlere başlıcam, iç sesime çok güvenirim, iç sesim bi sorun yok sadece psikolojik diyor :))) ben de böyle tembelim işte ne yapam.inş. kısa zamanda halledersem ve olursa o zaman doktora gidip güzel bir muayene olmayı planlıyorum.
ve ayrıca burayı, sizleri çok seviyorum.. keşke ben de yensem de hikayemi paylaşsam, egzersiz yapanları aydınlatsam..ne güzel olurdu :)))

yaa yazımdanda görüldüğü gibi kac zamandır buralardaydım ama yapamadım deneyecem deneyecem bi türlü olmuyodu basım döndü titredim derkenn dün gece oldu devam edicem egzersizime ama o arkadakii duvar gib i yer sertti. sanki serce parmagımı birisi ısırıyo sanırım kasıldım ondan oldu

kendini kastığın zman orası kasılı kalmış kas yumağı gibi olyo şöyle düşün file torbalar varya 2 ucundan çekince dümdüz olur yanlardan açtığında kocaman geniş bi torbadır aslında vajinada öyle :51::51::51::51:

sen nefes alıp vermelerine dikkat et ıkıdıkça parmağı ilerlet her ıkınmada deidğim gibi bol jel ve parmağını popoya doğru ilerletmeye çalış.düz ilerlettiğinde sanki duvar var gibi bi yere çarparsın bunun sebebi yönünün yanlış olmasındandır. hatta yönle ilgili forumda paylaşılan fotolar vardı onalrı bul :53::53::53::53:
ama deidğim gibi popoya doğru ilerlet parmağı her ıkınmada biraz biraz ilelet ve tv nin karşısında yap mümkünse dizi izle müzik dinle .. bunalr seni rahatlatır ve kasların gevşer kendini sıkmazsın :21::21::21::21::21:
duştan sonra yap egzersiz sıcak ortam ayarla kendine sıcakta kaslarının gevşemesine sebep olur üşüdüğün zman ısınmak içinde vücut kendini isteksiz kasar çünkü :51::51::51::51:

af allahım af inşallah bende senin gibi konuşurum 5 ay sonra .. isyan etmek istemiyorum herşey allahtan evet ama bunu yenmek bırazcıkta bızım elımızde bunun farkındayım.gel gör ki insan bazen kendisinie laf anlatamıyo yeniliyo kendisine içinden geçenlere.. samimiyetinden hiç şüphem yok inan enerjin o kadar sıcak geçıyo ki yazdıklarından ;)
sen bu noktada kendinede bissürü kişilerede söz geçiricennn daha durrrr halledecen inşlhhh bacımmm
gökçe merhaba canım, regl dönemindeyim şu an, zaten biliyosun daha vajina deliğini yeni keşfettim :)) reglin bitmesini bekliyorum ve sabırsızlanıyorum açıkçası bakalım ben egzersiz denemelerinde neler yaşayacğm çok merak ediyorum, an be an paylaşıcam burdan :) ya perş. günü eşimin doğum günü, ona güzel bir hediye vermeyi planlıyordum bu işi halledip ama nasip olmayacak sanırım...ama doktora gitmek zor geliyor ya, sanırım gitmicem, regl bittiği gibi egzersizlere başlıcam, iç sesime çok güvenirim, iç sesim bi sorun yok sadece psikolojik diyor :))) ben de böyle tembelim işte ne yapam.inş. kısa zamanda halledersem ve olursa o zaman doktora gidip güzel bir muayene olmayı planlıyorum.
ve ayrıca burayı, sizleri çok seviyorum.. keşke ben de yensem de hikayemi paylaşsam, egzersiz yapanları aydınlatsam..ne güzel olurdu :)))
merhaba alisyaaa :24: nasılsınnn ?
bencede bitsede başlasan dimi sabırsızlanman harikaaaaa %95i geçtinnn demekkk harikaa kaldı egzersizlerinn ve son sürecinnn ha gayretttt

bidahaki doğumgününe yahuttt 14 şubatı varrrr bunun sonra akdınlar günü sonra 23 nisan sonra anneler günü sonra 19 mayısss sonraaa babalar günü var da varrrrrrr bacımmm sen yenn heleee inşlh

sende benim gibi zor ikna olanlardansın sanırımmmmmm ;) ama başlaman harikaaa tebriklerrrr :21: :21: ben 1 yıl sessiz takip ettimmmm 1yılda gayet sesli takip ettimmm ve son 1 yılın son 5 ayında egzersiz yaptımm özellikle mayıs dönemii yok tatilde hallederim dedimm tatil oldu yok ramazan geçsin öyle halledeyim dedim yok okullar açılmadan yok kurban geçsin derkennnnnnn emineyle-davaro gibi hergüneee bişey buluyordummm ertelemeyi bırakayım dedimmm işte o annn asıl başladımmm veee adımalrım hızlandıııı .... şimdi tebrik ediyorum en yakın zamanda kurtulman ümidiyle bacımmm

sende benim gibi zor ikna olanlardansın sanırımmmmmm ;) ama başlaman harikaaa tebriklerrrr :21: :21: ben 1 yıl sessiz takip ettimmmm 1yılda gayet sesli takip ettimmm ve son 1 yılın son 5 ayında egzersiz yaptımm özellikle mayıs dönemii yok tatilde hallederim dedimm tatil oldu yok ramazan geçsin öyle halledeyim dedim yok okullar açılmadan yok kurban geçsin derkennnnnnn emineyle-davaro gibi hergüneee bişey buluyordummm ertelemeyi bırakayım dedimmm işte o annn asıl başladımmm veee adımalrım hızlandıııı .... şimdi tebrik ediyorum en yakın zamanda kurtulman ümidiyle bacımmm

zor ikna olanlardan degilde aşırı tırsak ve canı azlardanım diyebilirim :1: serceyi soktuk bakalım aslanı ne zaman sokabilcez :1: sen hangi aşamadasın cnm ? umarım sorunumz giderilir

zor ikna olanlardan degilde aşırı tırsak ve canı azlardanım diyebilirim :1: serceyi soktuk bakalım aslanı ne zaman sokabilcez :1: sen hangi aşamadasın cnm ? umarım sorunumz giderilir

BEN yenipde 3.ayınıda olma aşamasındayımmm :21: bu yüzdennn harikasınnnn sen deee:) inşlh en yakın zamanda kurtulursunn

peki su an zorlanıyomusun girişlerde bide eşinle aartık ilişkiye girmek azda olsa zevk vermeye basladımıı ??

çok zor değil eriniyorumm soğuğu yıkanması erinme modundayım sen bana bakma tembellik var az bendeeee ;) yokinan aparatlardan çok daha kolay çünkü canlı kanlı ve elastiki oluncaaaa öleeee sap gibi mumları yaptıkdan sonraaaaa bu nekiiii dur sende yen bak görcennnnn hem fikir olacazzzzzz :21:

çok zor değil eriniyorumm soğuğu yıkanması erinme modundayım sen bana bakma tembellik var az bendeeee ;) yokinan aparatlardan çok daha kolay çünkü canlı kanlı ve elastiki oluncaaaa öleeee sap gibi mumları yaptıkdan sonraaaaa bu nekiiii dur sende yen bak görcennnnn hem fikir olacazzzzzz :21:

bende senin gibiyim gökçem ya çocuk olayı olmasa hiç yapmasamda olur yani pek istek yok gibi tembellik mi desem usengeclik mi desem bilmiyorum sorun eşimde değil biliyorum sorun bende ama ama amaaaaaaaan :1:

erinmenin dısındaaa zevk alabiliyomusun yaa 3ay geçmiş dedin ya merak ettim birazdan egzersize baslıcam genee

erinmenin dısındaaa zevk alabiliyomusun yaa 3ay geçmiş dedin ya merak ettim birazdan egzersize baslıcam genee

söylemesi ayıppp benim istediğim günlerde evet etkilenebiliyorummm amaaaa yok adama göre yapyorsakkk ki(onun sağlık adına kullandığı ilaç dan da dolayı uzun sürdürtüyor onu=) işte o zamannnnn dır dır ediyorummmm ve ne etkilenemsiii söylene söyleneee modundayımmm çünki inanılmaz uzuyorrrrrrr eee can buu yaniii.. neyseeee amannn

Back
X