• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

reglim 7sinde bitti.şuan da pet koydum az az geliyo

canım dr a gitmelisin bu normal değil benimde hamilelik zamanımda adetimden sonra kanamam olmuştu öyle düşük yaptığımı öğrenmiştim yani hamile olduğumu bilmeden düşük olmş öyle dedi dr yada içerde farkına varmadan hasar vermiş olabilirsin birşeylere yada ara kanama geçiriyor olabilirsin yani mutlaka gitmelisin hatta hemen böyle şeyler şakaya gelmez umarım birşey yoktur..

canım dr a gitmelisin bu normal değil benimde hamilelik zamanımda adetimden sonra kanamam olmuştu öyle düşük yaptığımı öğrenmiştim yani hamile olduğumu bilmeden düşük olmş öyle dedi dr yada içerde farkına varmadan hasar vermiş olabilirsin birşeylere yada ara kanama geçiriyor olabilirsin yani mutlaka gitmelisin hatta hemen böyle şeyler şakaya gelmez umarım birşey yoktur..

bende gitmeyi düşünüyorum.eğerki hamileysem aparatlar düşüğü tetiklermi

bende gitmeyi düşünüyorum.eğerki hamileysem aparatlar düşüğü tetiklermi

ya ilk zamanlar dr lar ilişkiye ara verin diyorlar genelde ilk 3 ay sonra sorun yoksa devam edebilirsiniz diyorlar ama bilemiyorumki canım tetiklemez heralde sonuçta pns gibi değil ve sonuna kadar tam almıyorsundur ama yinede bunu dr bilir sadece başımdan geçen olayı düşünürekten bunları söyliyebiliyorum ben ozamanlar eş denemesi yapıyordum ve çok kasıyordum kendimi kastığımdan başıma gelmişti ufak birde düşme yaşamıştım sonra kan geldi neyse sen git hemen bekleme inş. önemli bişiy yoktur...

ya ilk zamanlar dr lar ilişkiye ara verin diyorlar genelde ilk 3 ay sonra sorun yoksa devam edebilirsiniz diyorlar ama bilemiyorumki canım tetiklemez heralde sonuçta pns gibi değil ve sonuna kadar tam almıyorsundur ama yinede bunu dr bilir sadece başımdan geçen olayı düşünürekten bunları söyliyebiliyorum ben ozamanlar eş denemesi yapıyordum ve çok kasıyordum kendimi kastığımdan başıma gelmişti ufak birde düşme yaşamıştım sonra kan geldi neyse sen git hemen bekleme inş. önemli bişiy yoktur...

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan

korkma ama dr a gitmen için bukadar yazıyorum çünkü kanama yani adet dışı kanama bu şakaya gelmez geçiştirmeye hiç gelmez oyüzden dr canım geciktirmeden ben hemen gitmiştim sende git...

korkma ama dr a gitmen için bukadar yazıyorum çünkü kanama yani adet dışı kanama bu şakaya gelmez geçiştirmeye hiç gelmez oyüzden dr canım geciktirmeden ben hemen gitmiştim sende git...

tamam gidicem.yarın sabahtan giderim oturduğum yer hastaneye çok uzak.yani burda varda kadın doğumcusu iyi değil.o yüzden büyük hastaneye giderim

Arkadaşlar birşey sorcam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum ve kulak çubuğuylada yapabiliyorum ama mumla yada başka bir aparatla yapamıyorum parmak egzersizlerinde çok rahatım acıma falanda olmuyor bana ne tavsiye edersiniz başka :21: Egzersizlere devam etmeliyim dimi yada denemelimiyim artık

Arkadaşlar birşey sorcam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum ve kulak çubuğuylada yapabiliyorum ama mumla yada başka bir aparatla yapamıyorum parmak egzersizlerinde çok rahatım acıma falanda olmuyor bana ne tavsiye edersiniz başka :21: Egzersizlere devam etmeliyim dimi yada denemelimiyim artık

canım kendini hazır hissediyosan yap ama bana sorarsan parmak egzersizlerine biraz daha ağırlık ver

deri döküntüsü gibi geldi bana bembeyaz sümüksü şey geliyo onu biliyorum ama bembeyaz döküntüyü anlayamadım bir arkdasım sey diyo orası zedelendi diye belki gelmiştir cünkü sürtünmeden gelen döküntüde olabilir dedi ama agrım su an yok ama korkumdan sorayım dedim

o beyaz sümüksü gibi şey ne yav bende de oldu hala da oluyo ilşki sırasında ne ki o normal dimi :26:

bence parmakta rahat isen onunla iyice çalış ve alıştır tatlım... bana da aparatın düşüncesi ve yapması çok zor gelmişti... ama kendimi zorladım önce çok ince daha sonra 1cm 1 cm kalınlaştırarak ilerledim canım.. inşallah yeneriz güzel haberlerini bekliyorum :16:

canım hepsiyle yapmak zorunda değilsin :) parmakla rahatsan parmakla devam et. hangi aşamadasın bilmiyorum ama eğer parmaklarını tek tek rahat alıp rahat ahıp çıkarmayı almayı bitirdiysen 2 parmağa geçebilirsin :) 2 parmağı da rahat alıp çıkardıktan sonra 3 parmağa geç. bu arada her yeni aparatı aldıktan sonra bekletebildiğin kadar beklet içinde canım.

ceceemmm sen vajiliyken hamile mi oldunnnn nasıl oldun kız öyle hemennn :1::1:

Back
X