• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başımı dönderdiniz ya ne hızlısınız kızlarrr bir iki saat girmedim bu ne muhabbet yaa geri kalıyom okumadanda duramıyom kgökçe seninle tanışmadık ama okuyom yazdıklarını çok hoşuma gidiyo hitapların kızlara yardımların çok sıcaksın ben elab vajinusmusu yenen taze gelin :9: gerçi 23 ünde bir ay olcak ama olsun ben hep taze kalcam hehhe:1::1:

Arkadaşlar beni bilmiyor olabilirsiniz, pek sık giremediğimden...biraz eskiyim ben aslında...benle beraber egzersize başlayan herkes yendi...şimdi yeniler katılmış...umarım hepiniz kısa sürede yenersiniz bu illeti...

Aslında ben de yendim ama yendiğime sevinemedim...Sevgili Althea' dan fikrini aldım ama sizlerden de fikir almak istiyorum...Hikayem şu:

Aralık ayı içersinde bir kaç deneme yaptık eşimle...Her seferinde biraz daha ilerledik ve bir keresinde de p..s tamamen içimdeydi...öyle hoppala cuppala ileri geri yapamadık tabi ama tamamını alabildim...kanama olmadı...sonra ocak ayı başında gene denedik gene aynı şekilde oldu...ama bizimki hiç birinde mutlu olmadı, çünkü aklı kanamam olup olmadığındaydı...her seferinde kanaman olmıcak mı diye sordu durdu...ben de egzersiz yaptığımı o nedenle esnemiş olabileceğini anlattım ama pek inanmışa benzemedi bir de bazı kadınlarda kanama olmuyormuş, bazılarının da zarı esnekmiş doğumda yırtılıyormuş dediğimde bana "Bana milyonda bir olan şeyleri anlatıyosun" dedi ve surat asmaya başladı...benimle ilgilenmemeye, öpmemeye, hiç bir şekilde hiç bir tensel temas kurmamaya başladı...kavga ettik saçma sapan başka bir sebepten, bağırdık çağırdık birbirimize ama bu durumdan bahsetmedik...ona daha önce ilişkilerim olduğunu ve el ele tutuşmaktan ileri gitmediğini ve 2-3 ay içersinde bittiğini anlattım, bana neden inanmıyor güvenmiyor anlayamıyorum...çok çaresizim...evliliğimizin ilk zamanlarında bir jinekoloğa gittik, eşim de benimle beraber geldi, doktor bana zarla ilgili bir problem yok dedi, jel verdi...jelle de yapamayınca tekrar gittik aynı doktora, tekrar muayene etti ve vajinismussun ve seni psikiyatriye sevk edicem dedi...ama eşim bana doktorun zarla ilgili normal dediğini duymadığını söylüyor...yani kısacası bana sen kız değildin diyo...çok gurur incitici biliyorum...ama o benim kocam...kanıtlamak istiyorum gerçeği...bu gittiğim jinekolog özel bir hastanedeydi...hasta anamnez bilgilerine rahim ve yumurtalıklar normal diye yazmış zarla ilgili bir ifade yok sanırım...eşimle beraber tekrar gitsek anlatır mı, hatırlar mı...zar normal, ufacık bir yırtık bile oluşmamış demişti...ama saftirik ben gel de eşime de anlat demedim, ama gene de onun yanında da anlattı bişeyler ama bizimki duymamışmış...ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım...şimdi sizde olumsuz şeyler söyleyeceksiniz biliyorum, neden eşin sana güvenmiyor, koşulsuz güvenmeli diyeceksiniz, bence de öyle ama gene de kafasında soru işareti kalmasın istiyorum...çünkü ben onun yerinde olsam, türkiye'de sürekli olarak dayatılan ilk gece kanlı çarşaf hikayelerinden sonra, ben de onun gibi düşünürdüm...bu yüzden ona kızamıyorum da...ama benim günahımı alıyor o ayrı...şimdi adet dönemimdeyim 1-2 güne biter...sonra ne yapayım sizce:14:

canım zor bir durum seninkisi ama ne yapılabilir dersen bence eşine okut yani bu gibi şeyleri yada doktora götür o anlatsın yani tatmin edecek bir şekilde konuşur belki etkili olur Allah yardımcın olsun canım

kayra hoşgeldinnn ahh evet şimdilik vaji kaslarının elinde kontrol :52: sen kontrolü ele alacan işte bacımmm...
cidden öyle o sıkışma ondan dolayı kiii herne hikmetse bende kendi parmağımla pek yapamayıpda aparata geçip ilerleyenlerdenim elim kendimi hissedince içerim başka oluyorduuu sende de öyle bir hisse kulakçubuğu ve kalınlaştırarak ilerlet derimmmm bu arada tebrikelr bacım

hoşbuldukkkk :) sıkışmadan başka bı sorun yok sımdılık parmagım orda kalmasında :52: sıkışmasaydı hepsını ılerletıcektım aslında gidiyodu ileriyo duvar gıbı falan dıyolar ya hani öyle bişey hıssetmedim ben ne bılım . işte bende dışardan başka bi cisimi sokabılıcegımı düşünemıyorum ondan parmakla başladım şu serce parmagımı tam alabılırsem denerim kulak çöpüyle de , belkı dediğin gibi daha kolay olur çünkü p...s de dışardan bi cisim sayılır kendimi daha kolay ıkna edebılırım belki o zaman :)

Arkadaşlar beni bilmiyor olabilirsiniz, pek sık giremediğimden...biraz eskiyim ben aslında...benle beraber egzersize başlayan herkes yendi...şimdi yeniler katılmış...umarım hepiniz kısa sürede yenersiniz bu illeti...

Aslında ben de yendim ama yendiğime sevinemedim...Sevgili Althea' dan fikrini aldım ama sizlerden de fikir almak istiyorum...Hikayem şu:

Aralık ayı içersinde bir kaç deneme yaptık eşimle...Her seferinde biraz daha ilerledik ve bir keresinde de p..s tamamen içimdeydi...öyle hoppala cuppala ileri geri yapamadık tabi ama tamamını alabildim...kanama olmadı...sonra ocak ayı başında gene denedik gene aynı şekilde oldu...ama bizimki hiç birinde mutlu olmadı, çünkü aklı kanamam olup olmadığındaydı...her seferinde kanaman olmıcak mı diye sordu durdu...ben de egzersiz yaptığımı o nedenle esnemiş olabileceğini anlattım ama pek inanmışa benzemedi bir de bazı kadınlarda kanama olmuyormuş, bazılarının da zarı esnekmiş doğumda yırtılıyormuş dediğimde bana "Bana milyonda bir olan şeyleri anlatıyosun" dedi ve surat asmaya başladı...benimle ilgilenmemeye, öpmemeye, hiç bir şekilde hiç bir tensel temas kurmamaya başladı...kavga ettik saçma sapan başka bir sebepten, bağırdık çağırdık birbirimize ama bu durumdan bahsetmedik...ona daha önce ilişkilerim olduğunu ve el ele tutuşmaktan ileri gitmediğini ve 2-3 ay içersinde bittiğini anlattım, bana neden inanmıyor güvenmiyor anlayamıyorum...çok çaresizim...evliliğimizin ilk zamanlarında bir jinekoloğa gittik, eşim de benimle beraber geldi, doktor bana zarla ilgili bir problem yok dedi, jel verdi...jelle de yapamayınca tekrar gittik aynı doktora, tekrar muayene etti ve vajinismussun ve seni psikiyatriye sevk edicem dedi...ama eşim bana doktorun zarla ilgili normal dediğini duymadığını söylüyor...yani kısacası bana sen kız değildin diyo...çok gurur incitici biliyorum...ama o benim kocam...kanıtlamak istiyorum gerçeği...bu gittiğim jinekolog özel bir hastanedeydi...hasta anamnez bilgilerine rahim ve yumurtalıklar normal diye yazmış zarla ilgili bir ifade yok sanırım...eşimle beraber tekrar gitsek anlatır mı, hatırlar mı...zar normal, ufacık bir yırtık bile oluşmamış demişti...ama saftirik ben gel de eşime de anlat demedim, ama gene de onun yanında da anlattı bişeyler ama bizimki duymamışmış...ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım...şimdi sizde olumsuz şeyler söyleyeceksiniz biliyorum, neden eşin sana güvenmiyor, koşulsuz güvenmeli diyeceksiniz, bence de öyle ama gene de kafasında soru işareti kalmasın istiyorum...çünkü ben onun yerinde olsam, türkiye'de sürekli olarak dayatılan ilk gece kanlı çarşaf hikayelerinden sonra, ben de onun gibi düşünürdüm...bu yüzden ona kızamıyorum da...ama benim günahımı alıyor o ayrı...şimdi adet dönemimdeyim 1-2 güne biter...sonra ne yapayım sizce:14:

internette bu konuyla ilgili araştırma yapıp eşine bunun normal bir durum olduğunu anlat, hatta kendisi araştırsın. kızlık zarının mutlaka kanaması gereken bişey olmadığını kendisi okuyup görsün. gittiğiniz doktorla da açık açık konuşun durumu, belki seni hatırlamayabilir ama doktor bunun normal olduğunu söylerse ona güvenir sanırım.
zor bir durum ve hassas. allah kolaylık versin

başımı dönderdiniz ya ne hızlısınız kızlarrr bir iki saat girmedim bu ne muhabbet yaa geri kalıyom okumadanda duramıyom kgökçe seninle tanışmadık ama okuyom yazdıklarını çok hoşuma gidiyo hitapların kızlara yardımların çok sıcaksın ben elab vajinusmusu yenen taze gelin :9: gerçi 23 ünde bir ay olcak ama olsun ben hep taze kalcam hehhe:1::1:

valla ya okumakta zorlanıyorz sayfaları hızlı oldugu ıcın sadece gokce degıl burdakı herkesın konusması sıcak ayrımcılık yapmayalım luften uzerıme alındım belkı cok konusmam yazmam ama bu bılgısızlık felan degıl elımden geldıgınce yardımcı oluyorum yanlısmı dusunuorum

ama bu senin suçun değilkiiiii:50::50::50: zaten o kadar çarşafa akıcak kadar bi kan gelmiyooo bizi kandrdılar bu zamana kadar.. sürüntü şeklinde geliyookii zaten.. benim bi arkadaşımda eşiyle birlikte olmuştu kan gelmemişti. ama sonradan wcye gttiğinde iççamaşırında görmüş. belki sndede böyle bişi oldu fakat sen farketmedin:44::44:
Yani bir defasında adet dönemi öncesinde denedikten sonra akıntılarım biraz koyu kahverengiydi, adetim 3-5 gün erken geldi sandım...belki de oydu...bilmiyorum ki...ama sonuç itibariyle kesin kanıt olabilecek bir şey yok ortada:14: İşin garibi egzersizde 8 cm.' e geldiğimde bile kanamam olmadı...bazı kızlar az da olsa kanama olduğunu söylemişti...

allah yardımcın olsun gercekten zor bi durum . ama eşinle tekrar doktora gıtmeyı deneyebılırsn.doktor nasılsa muayeneden sonra ona da anlatıcaktır durumunu.öyle bi sokmuşlar ki beynimizin taaa içine şu kan işini bi türlü çıkaramıyoruz ne yazıkk ki ..

internette bu konuyla ilgili araştırma yapıp eşine bunun normal bir durum olduğunu anlat, hatta kendisi araştırsın. kızlık zarının mutlaka kanaması gereken bişey olmadığını kendisi okuyup görsün. gittiğiniz doktorla da açık açık konuşun durumu, belki seni hatırlamayabilir ama doktor bunun normal olduğunu söylerse ona güvenir sanırım.
Canım ben 10 aylık evliyim ve bu durumu ilk günden beri yaşıyoruz ama eşim 1 kez bile bu durumu çözmek için bir girişimde herhangi bir araştırmada bulunmadı, ki kendisi internet kurdudur...hep ben tek başıma çabaladım...çözdüm...ama gene memnun edemedim...naparsın, kader utansın:19:

valla ya okumakta zorlanıyorz sayfaları hızlı oldugu ıcın sadece gokce degıl burdakı herkesın konusması sıcak ayrımcılık yapmayalım luften uzerıme alındım belkı cok konusmam yazmam ama bu bılgısızlık felan degıl elımden geldıgınce yardımcı oluyorum yanlısmı dusunuorum

ya ben onun hitaplarını sevdim yoksa tabiki de herkes ayrı sıcak herkes yardım ediyor hakkını yiyemem kimsenin bana da yardımları dokundu onlar kendilerini biliyor isim yazmaya gerek yok ben burdaki herkesi seviyorum görmesem de ben onun bacılarrr bacımmm deyişi falan çok hoşuma gidiyor :1:

aslında kısmen tanıştık yaaa 1.5 ay önceee hatttaaa varya elab seni başalrda erkek sanyordummm :) o zamanalr baya erkekelr girip milletle dalga geçyordular sende egzersize başlamayınca aşamalarnı bilgilerni vermeyincee kızıyordum da neyseeee ii oldu yendin biliyom tazacik gelinimiz:)

hoşbuldukkkk :) sıkışmadan başka bı sorun yok sımdılık parmagım orda kalmasında :52: sıkışmasaydı hepsını ılerletıcektım aslında gidiyodu ileriyo duvar gıbı falan dıyolar ya hani öyle bişey hıssetmedim ben ne bılım . işte bende dışardan başka bi cisimi sokabılıcegımı düşünemıyorum ondan parmakla başladım şu serce parmagımı tam alabılırsem denerim kulak çöpüyle de , belkı dediğin gibi daha kolay olur çünkü p...s de dışardan bi cisim sayılır kendimi daha kolay ıkna edebılırım belki o zaman :)
kayraa harikasın bencede halledecen harikaaa ama emin ol p..s çok daha kolay daha elastiki parmak kemikliylen o kaslı yani bunuda düşünnn ;) beynine öyle yaz madem ikna ediyon kendini
levantesssssssss bacımmm
KESİNLİKLE DOĞRU DÜŞÜNYOSUNNN burayı yapandan cidden allah razı olsunnnn dediğim ve diyeceğim gibi ben buranın sizlerin sayesinde yendimmmmmmmm çok sağolun

bazen kanama olmayabılıyor kı ılla kanamamı olacak eskıden kalma seyler bunlar sen bırlıkte oldun esınle kac kere kanama olmadı dıye sana oyle demesı cok dokunur doktora gıdın beraber doktora gıdın doktor anlatsın bı sey yok desın kanama olmayacagını anlatsın belkı ıkna olur

kızlarr geldimmm . çok şükür kimse gelmeden birazcık deneyebıldım :)) serçe parmagımı yarıdan faazla aldım bugün ama dün olmayan yanmayı hissettim 5 dk sonra da gectı zaten .sadece parmagımı soktum ya hani çıkaramıcakmısım gibi sıkıstı birden çekince de panik oldum ya kalbim deli gibi attı valla çıkmıcak sandım :52: niye öyle oldu ki sizce ?

ya çok tatlısın güldürdün beni

ya ben onun hitaplarını sevdim yoksa tabiki de herkes ayrı sıcak herkes yardım ediyor hakkını yiyemem kimsenin bana da yardımları dokundu onlar kendilerini biliyor isim yazmaya gerek yok ben burdaki herkesi seviyorum görmesem de ben onun bacılarrr bacımmm deyişi falan çok hoşuma gidiyor :1:

yanlıs anlamıyorsunuz demı benım bazen boyle anı patlamalarım oluyo cabuk sınırlenıyorum bacım hamıle olunca kusura bakmayınnn ıcıme atsam ben patlıycak gıbı oluyorum sonra

allah yardımcın olsun gercekten zor bi durum . ama eşinle tekrar doktora gıtmeyı deneyebılırsn.doktor nasılsa muayeneden sonra ona da anlatıcaktır durumunu.öyle bi sokmuşlar ki beynimizin taaa içine şu kan işini bi türlü çıkaramıyoruz ne yazıkk ki ..

Aynen canım...:14:...yurt dışında bu problemi yaşayan türk kızlar oralarda vajinismus ile ilgili çalışmalar yapan ne bir klinik ne de bir psikolog bulamıyorlarmış bile...doktora anlattıklarında doktor garipsiyormuş...neden? çünkü oralarda böyle insanı psikolojik deliye çeviren dayatmalar yok...ama burda o kadar çok ki çoğumuz bu sebepten bu hale gelmedik mi?

doğum kontrolü için ne yapıyosunuz peki? eğer ilaçla doğum kontrolünü tercih ediyosanız ya da edecekseniz egzersizlere devam ederken mi başlamalı yoksa vajinismusu yendikten sonra mı? ben daha 1,5 aylık evliyim bebiş için çooook erken. reglim bittikten sonra 10 gün süre verdim kendime, bu illeti ye-ni-cem. ilaca başlayım mı sizce

aslında kısmen tanıştık yaaa 1.5 ay önceee hatttaaa varya elab seni başalrda erkek sanyordummm :) o zamanalr baya erkekelr girip milletle dalga geçyordular sende egzersize başlamayınca aşamalarnı bilgilerni vermeyincee kızıyordum da neyseeee ii oldu yendin biliyom tazacik gelinimiz:)

kayraa harikasın bencede halledecen harikaaa ama emin ol p..s çok daha kolay daha elastiki parmak kemikliylen o kaslı yani bunuda düşünnn ;) beynine öyle yaz madem ikna ediyon kendini

levantesssssssss bacımmm
KESİNLİKLE DOĞRU DÜŞÜNYOSUNNN burayı yapandan cidden allah razı olsunnnn dediğim ve diyeceğim gibi ben buranın sizlerin sayesinde yendimmmmmmmm çok sağolun

bısey degıl ıykı bu konuyu acmıslar basta ben ınanmıyordum yenenler yazıyordu sonra ınandım gercekten buradakı arkadaslarınnn hepsı cok ıyııı ıyı bı sıte burası

Aynen canım...:14:...yurt dışında bu problemi yaşayan türk kızlar oralarda vajinismus ile ilgili çalışmalar yapan ne bir klinik ne de bir psikolog bulamıyorlarmış bile...doktora anlattıklarında doktor garipsiyormuş...neden? çünkü oralarda böyle insanı psikolojik deliye çeviren dayatmalar yok...ama burda o kadar çok ki çoğumuz bu sebepten bu hale gelmedik mi?

kesinlikle hep bu dayatmalar yüzünden bu haldeyız . yok çok acıcak carsaf batıcak kanamamız olucak falan fılan .neden insanlar bişeyleri bu kadar abartarak hayatımıza sokmaya calışıyolar ki . buranında oralardan cok farkı yok kı biz birbirimiz anlayabılıyoruz çünkü hepimiz aynı derdi çekıyoruz ama dışardan birine anlatmaya kalksana durumu nasıl garipsicek diline vurmıcak belkı ama saf saf bakıcak işte neyse ki sen yenmişsin bu durumu ... ama senin için en kesin çözüm yolu eşinle beraber doktora gıtmen olucaktır doktora ınanır heralde kendi kendini yeme tut kolundan doktora gıdın derim canım

kesinlikle hep bu dayatmalar yüzünden bu haldeyız . yok çok acıcak carsaf batıcak kanamamız olucak falan fılan .neden insanlar bişeyleri bu kadar abartarak hayatımıza sokmaya calışıyolar ki . buranında oralardan cok farkı yok kı biz birbirimiz anlayabılıyoruz çünkü hepimiz aynı derdi çekıyoruz ama dışardan birine anlatmaya kalksana durumu nasıl garipsicek diline vurmıcak belkı ama saf saf bakıcak işte neyse ki sen yenmişsin bu durumu ... ama senin için en kesin çözüm yolu eşinle beraber doktora gıtmen olucaktır doktora ınanır heralde kendi kendini yeme tut kolundan doktora gıdın derim canım

yurtdısında bu hastalık yok kı orda evlılık gıbı bı soz konusu yok yanı sadece beraber yasıyorlar turk kızlarında var boyle syler

KIZLAR ÖNCELİKLEEE BURDA BULNANLARA kısmen de olsa açıklayayım açıklayayımki kimseler yaşamasın
azygosvein bacımm seni çok iyi anlıyorum
nerdeyse 3.yılımız geçyor nikah olalı ve ben yenememiştimmmmmm eşim kaba da davrandığı oldu iyi de davrandığı oldu ve derken ben marttan beri sessizce durduğum bu siteye üye oldum ve 1.5 yılım geçmiştiii
ve sonra sesli üye oldum sizler gibi yazdım ağladım sızladımmmm çok şey yaşadım
derkennn çalıştığmdan dolayı yaz gelsin tatilde yenerim
yok ramazan geçsin öyle egzersiz edeyim
yok eylül olsun yok kurban geçsinnn derken yeryer başlayıp bıraktım egzersizi
kulak çöpünü sokup hemen eşli denemeye geçyordum olmayınca ağlıyordummmm ve sonraa ekim döneminde iyce burayakaptırdım kendimi
sela çileki gülsevdam ocean zeale sessizcekimsesizce umutt :) eskiler bu arkadaşlarla baya yardımalrnı gördüm (allah razı olsun)
sonraaa yatak odasında kendi laptopumla yeryer çalışıp bu siteye girip egzersiz yapardımmm vee bir çok arkdş özelden msn den görüşmüştükk burdan bacıalrla halada yazışırızzz onlarda çokça selam

ve birgün gece 1 dee eşim beni yatak odasında buraya girmiştim kendisince yakaladı veee görüşyordum bir arkdşlaa ve dr tavsiyesi psikolog jinekolog psikoterapi derkennnn ufffff
eşimmmmmm başladı herşeyi fırlatmaya sen beni aldatıyosunnnnnn diyippp çıldırdı (şidddet de caabsı)
YAZARKEN BİLE İNANILMAZ KÖTÜ OLUYORUM AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL İNANIN ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
ve vurdu dövdü delirmiştiii güya ben onu aldatıyormuşummm ve ben bizim için vajinüsmus oldğmn farkındaydım kurtulmak için çabalarken o hiç bişey yapmadı defalarca doktora gidelimmm dememe bile ne para saçcam dediği bile oldukiiii maddi durumumz gayet ii şükür...

vel hasılllll beni evden attıı tlfnm bilgsyrm onda kaldı pijamamla attı (ASLA AFFETMEYECEMMM ALLAH SORACAK ONA)
SONRAAAA ben amcama gittim erkek akrdeşim kızkardeşim kuzenimin eşi geldilerr aldılar benii ve ben gece polis ile gittim kardeşim mühnds aramış karakolu aldıalr beni darp raporu bile aldım o derece şaka gibi bana çok kızanlar bile olacaktır eminim sonraa 1 değil 2 avukat tuttum ve 3 dava açtımmmmmmm 1 i hala sürüyor..... herneyseee çok zorluklardan geçtim aldattı diyene bak bana diyor değil eşine doktora bile bacağnı açamayan bennnnnnnnn yahut burada bulunmamdan aparatalrdan neelr çıkardı manyak uffffff bunları yaşadımmmmm ve sonraaa ...... başka şeyler yaşadım sonraaa bu doktora gitmeyen adam yalvardı yakardıııı amcamlara gelmeelr kapılarda yatmalarr çiçekelr böcekelr
iş yerlerme gelmelerrr neler nelerrr sonra psikoterapiye gittik ve sonraaa.... aman neyseeeeeeeeeeee DİYECEĞİM ŞEYLERRRR ŞU Kİ BACILAR CİDDEN BURADA BULUNMANIZI AŞAMALARINIZI EŞİNİZLEDE PAYLAŞINNNNNNN HOŞ BEN PAYLAŞTIMMMMM ADAM SAÇMA SAPAN ŞEYLER SOKUP KENDİNE HASTANE HASTANE GEZDİRME BENİ DİYE BİLE DEDİ... ŞİMDİ azygosvein seni çok iyi anlıyorumki benimki öyle olmadı al daha fenasıııı ARKADAŞALRRRR CİDDEN NE ÇIKARIRSINIZ ANLATIKLARIMDAN BİLEMEM AMA BEN ŞUNU VURGULAMAK İSTEDİM BURADA BULUMANIZ SONRA SİZLERE SIKINTI DOĞURABİLİR BİLGİLERNİZİ EŞLERİNİİZE VERİN BENCEE YERYER BİRLİKTE OKUYUN paylaşın bilsin görsünn ki olumsuz sorgulamasınnnn... KAFANIZI ŞİŞİRDİMMM GÖZLERİNİZİ YORDUM HAKKINIZI HELAL EDİN BACILARIMMM

Son düzenleme:
Back
X