• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiç egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var bunlardan biri seiss bi kere kulak çubuğu aldı bir daha egzersiz yapmadan yendi. başka var mı bilmiyorum inşaallah sen de yapmadan yenersin ama egzersiz yaparak yenenler daha çok. egzersizi kendinize bir yük gibi görmeyin arkadaşlar (bu arada sen öyle görüyorsun demiyorum) egzersiz sizi duruma alıştırıyor ve kendinize güveni artırıyor. vajinannın içiyle ilgili size hissedebilecegğiniz tecrübeler yaşşatıyor. ama en nihayetinde karar sizin arkadaşlar bizler elimizden geldiiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışırız

Bende egzersiz yapmadim daha dogrusu yapamadim su an yendim ama parmagini seyttiir orana deseler yine yapamam :17:

ayberk ece sen hamılemısın degılmısın senden duymak ıstedım de hamıle degılsen takvım koymaya ne gerek var hamıle ol oyle koy bence ben hamıleyken koymadım ınsanları yanıltma

Canim meraba, gunler oncesinden yazilmis ama yeni gordum hamilelik takvimini hamile oldugum icin koymamistim sadece heves ve burada bahsetmistim totemimizden ama asla arkadaslarimi yaniltmak gibi bi cabaya girmedim ki zaten burada arkadaslarima nedenini soylemistim bu kadar tepki gostermene bi anlam veremedim ama neyse

kızlarr herkese teşekkürler halaylar için yazamadım işim vardı kusura bakmayın ocak gelini oldum bende darısı kalanların başına inş kanamamasını nedenini bilmiyorum esneklik demekki diyorum artık bi süre pek giremesem siteye ama girince bende egzersiz yapanlara yardım cı olmaya devam edicem keisnlikle

aslında kısmen tanıştık yaaa 1.5 ay önceee hatttaaa varya elab seni başalrda erkek sanyordummm :) o zamanalr baya erkekelr girip milletle dalga geçyordular sende egzersize başlamayınca aşamalarnı bilgilerni vermeyincee kızıyordum da neyseeee ii oldu yendin biliyom tazacik gelinimiz:)

demek beni erkek sanıyodun :9::9: canm ben egzersiz yapamıyodum o yüzden bişey yazamıyodum :9: zaten yine de çok yapmadan yendim eş parmağıyla yendim diyebilirim çok şükür bende seni ilklerde hatırladım ama sonra bir kayboldun yine geldin iyi ki de geldin :16:

KIZLAR ÖNCELİKLEEE BURDA BULNANLARA kısmen de olsa açıklayayım açıklayayımki kimseler yaşamasın
azygosvein bacımm seni çok iyi anlıyorum
nerdeyse 3.yılımız geçyor nikah olalı ve ben yenememiştimmmmmm eşim kaba da davrandığı oldu iyi de davrandığı oldu ve derken ben marttan beri sessizce durduğum bu siteye üye oldum ve 1.5 yılım geçmiştiii
ve sonra sesli üye oldum sizler gibi yazdım ağladım sızladımmmm çok şey yaşadım
derkennn çalıştığmdan dolayı yaz gelsin tatilde yenerim
yok ramazan geçsin öyle egzersiz edeyim
yok eylül olsun yok kurban geçsinnn derken yeryer başlayıp bıraktım egzersizi
kulak çöpünü sokup hemen eşli denemeye geçyordum olmayınca ağlıyordummmm ve sonraa ekim döneminde iyce burayakaptırdım kendimi
sela çileki gülsevdam ocean zeale sessizcekimsesizce umutt :) eskiler bu arkadaşlarla baya yardımalrnı gördüm (allah razı olsun)
sonraaa yatak odasında kendi laptopumla yeryer çalışıp bu siteye girip egzersiz yapardımmm vee bir çok arkdş özelden msn den görüşmüştükk burdan bacıalrla halada yazışırızzz onlarda çokça selam

ve birgün gece 1 dee eşim beni yatak odasında buraya girmiştim kendisince yakaladı veee görüşyordum bir arkdşlaa ve dr tavsiyesi psikolog jinekolog psikoterapi derkennnn ufffff
eşimmmmmm başladı herşeyi fırlatmaya sen beni aldatıyosunnnnnn diyippp çıldırdı (şidddet de caabsı)
YAZARKEN BİLE İNANILMAZ KÖTÜ OLUYORUM AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL İNANIN ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
ve vurdu dövdü delirmiştiii güya ben onu aldatıyormuşummm ve ben bizim için vajinüsmus oldğmn farkındaydım kurtulmak için çabalarken o hiç bişey yapmadı defalarca doktora gidelimmm dememe bile ne para saçcam dediği bile oldukiiii maddi durumumz gayet ii şükür...

vel hasılllll beni evden attıı tlfnm bilgsyrm onda kaldı pijamamla attı (ASLA AFFETMEYECEMMM ALLAH SORACAK ONA)
SONRAAAA ben amcama gittim erkek akrdeşim kızkardeşim kuzenimin eşi geldilerr aldılar benii ve ben gece polis ile gittim kardeşim mühnds aramış karakolu aldıalr beni darp raporu bile aldım o derece şaka gibi bana çok kızanlar bile olacaktır eminim sonraa 1 değil 2 avukat tuttum ve 3 dava açtımmmmmmm 1 i hala sürüyor..... herneyseee çok zorluklardan geçtim aldattı diyene bak bana diyor değil eşine doktora bile bacağnı açamayan bennnnnnnnn yahut burada bulunmamdan aparatalrdan neelr çıkardı manyak uffffff bunları yaşadımmmmm ve sonraaa ...... başka şeyler yaşadım sonraaa bu doktora gitmeyen adam yalvardı yakardıııı amcamlara gelmeelr kapılarda yatmalarr çiçekelr böcekelr
iş yerlerme gelmelerrr neler nelerrr sonra psikoterapiye gittik ve sonraaa.... aman neyseeeeeeeeeeee DİYECEĞİM ŞEYLERRRR ŞU Kİ BACILAR CİDDEN BURADA BULUNMANIZI AŞAMALARINIZI EŞİNİZLEDE PAYLAŞINNNNNNN HOŞ BEN PAYLAŞTIMMMMM ADAM SAÇMA SAPAN ŞEYLER SOKUP KENDİNE HASTANE HASTANE GEZDİRME BENİ DİYE BİLE DEDİ... ŞİMDİ azygosvein seni çok iyi anlıyorumki benimki öyle olmadı al daha fenasıııı ARKADAŞALRRRR CİDDEN NE ÇIKARIRSINIZ ANLATIKLARIMDAN BİLEMEM AMA BEN ŞUNU VURGULAMAK İSTEDİM BURADA BULUMANIZ SONRA SİZLERE SIKINTI DOĞURABİLİR BİLGİLERNİZİ EŞLERİNİİZE VERİN BENCEE YERYER BİRLİKTE OKUYUN paylaşın bilsin görsünn ki olumsuz sorgulamasınnnn... KAFANIZI ŞİŞİRDİMMM GÖZLERİNİZİ YORDUM HAKKINIZI HELAL EDİN BACILARIMMM

canım hikayen çok üzücü Allah yardımcın olsun herşeye rağmen eşinin yanında olmuşsun az da olsa affetmişsin bu da iyi bişey Allah başka sıkıntı vermesin :16:

evet canım beyaz renkli bilmiyorum pek zevk alamadım daha aslında yoksa aldım mı bilmiyorum orası biraz karışık gibi :8::8: ben daha zevk alacak kadar yoğunlaşamıyorum aklıma hep başka şeyler geliyo örgü örüyorum mesela yarın şöyle öriyim daha güzel olur yok bu şekilde örsem daha güzel olur derken o iş oluyo konsantre olamıyorum yani :9::9::9:

p...s aşamasına geçen arkadaşlara da onu öneriyorum acı olcak falan fistan bilmem ne bunları hiç düşünmeyin başka bişeye odaklanın mesela ben yeni yendiğim sıralarda daha hala korkarken tv de kenan ışık ın programı vardı soruya nasıl odaklandıysam eşimin girdiğini hiç hissetmedim bile hatta eşime kızdığımı hatırlıyorum hadi falan diye eşm tamam girim diyince yine çok şaşırmıştım :9::9::9::9:

ayberk ece güldürdün beni ya zevk alınacak birşey de sen örgü mü düşünüyon hehe:1::1:eşin farketse :1:çünkü bu durum onlar için önemli hatta ben eşime bu işi halledelim derdim bazen o da sen iş olarak görüyon derdi :9: iş değil o derdi onlar daha farklı düşünüyor :9:

kızzz karamsarrr bende reglden sonra ilk kez bugün yapıcam çk heyecanlıyım oturduğum yerden saatlerdir kegel yapıyorum dışardan anlaşılmıyo ama birazdan kendi kendime gülerek belli edicemm :111::111::111:

bende yarın reglim bitiyo nasıl olcak diye bende heyecanlıyım iyi olcak biliyom çünkü reglden sonra orası geniş daha kolay oluyo hadi sende yap bize bilgi ver karamsar gibi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk

canım tebrik ederim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

2 parmagı dediğinz gibi üstüste koydum önce ilk boguma kadar aldım ama acaip yandı ve batışma oldu ilerletemedim bugunluk bıraktım 40 dk dır egzersiz yapıyorum elimdeki parmaklarımdan sadece bas parmagım haric diger tüm parmaklarımı son bogumuna dek aldım 2li parmak alamadım derken ilk boguma dek aldım yarın deneyecem genede bakalım ne olcak. bende tv izlerken ugrasıom diger türlü oraya odaklanınca olmuyo zaten zorlanıosun. eş denemesi için sabırsızlanıorum hayırlısı olur umarım hepimz kurtuluruz bu dertten. kızlar böyle giderse şubatta çözermiyim sizcee ? herkese ayrı ayrı tesekkur ederim bilgilerinz için. ben yatıyorum artık görüşürüz kızlar.herkesin kalbinden geçirdiği tüm dilekleri gerçeklesmesi dileğiyleeeeee hoşçakalınnn

canım eş parmağı çok önemli bende çok egzersiz yapamadım zamanım olmadı erteledim falan derken yendiğim gün önce eşimin bir parmağını sonra iki parmağını aldım ve penis denemesine geçtik ve yendim demek istediğim eş parmağı yap mutlaka

UmRim biran once yenerim Ama su iki parmak isini beceremiyorum yarin ilk firsatta iki parmagi denice penis denemesinde hangi pozisyonda yendin sen canim
elmass egzersizi yaptığm gibi yendim aparatla başarmıştım benn bacaklarım açık altımda birkaç yastık o şekildee yendim sayılırrr ve bol jel ile kontrol bende olacak şekilde yendimmm ayrıcaaa bir resim varrr onu hallederek yendikden sonra devam ettimmmmmm elmassss resmi ekliyorum bakabilirsin ayrıca bu resimler gerdek için önerilen pozisyonlarmışşş bilgin olsun bacım
Günaydın Kızlarr
günaydınn elabbb

$images.webp$i (1).webp

elmass egzersizi yaptığm gibi yendim aparatla başarmıştım benn bacaklarım açık altımda birkaç yastık o şekildee yendim sayılırrr ve bol jel ile kontrol bende olacak şekilde yendimmm ayrıcaaa bir resim varrr onu hallederek yendikden sonra devam ettimmmmmm elmassss resmi ekliyorum bakabilirsin ayrıca bu resimler gerdek için önerilen pozisyonlarmışşş bilgin olsun bacım
günaydınn elabbb

Eki Görüntüle 606369 Eki Görüntüle 606368

Canim cook tesekkur ederim resimler icin bi kac kere uste denedim ama bacaklarimi daha cok kasiyorum sanki.baslarda denedim biraktim aylarca yeni yeni egzersizlere basladim. Ne zaman denesem asiri yanio kasmuyomusum gibi geliyo ama sanki kesiyolar orayi:) o ilk girisi atlatinca bise yok. Hatta dun esimin parmagini ben yonlendirmeden kendi sokabildi birkac kez.sanki o yanma azaldi.umarim piskolojiktir ve gecer:(

canım inan hepsi psikolojik yenince görceksin oldu mu bitti mi bu kadarmıydı diyeceksin hepimiz genelde eşimize aynı şeyleri söyledik o yanmada herkeste oluyo ama dayanılmayacak bişey değil ayrıca aynı gün evlenmişiz galiba :9: bak ben yendim hadi sende yen canım zor değil inan:16:

canım inan hepsi psikolojik yenince görceksin oldu mu bitti mi bu kadarmıydı diyeceksin hepimiz genelde eşimize aynı şeyleri söyledik o yanmada herkeste oluyo ama dayanılmayacak bişey değil ayrıca aynı gün evlenmişiz galiba :9: bak ben yendim hadi sende yen canım zor değil inan:16:

Aaa evet ayni gun:) bende yensem senin gibi ne guzel ama iki parmagi yapamiyorum bide bende sabirsizlik varki sorma gitsin esim dur acale etme dio dusun:) jel olarak neyi kullandim sen canim

Aaa evet ayni gun:) bende yensem senin gibi ne guzel ama iki parmagi yapamiyorum bide bende sabirsizlik varki sorma gitsin esim dur acale etme dio dusun:) jel olarak neyi kullandim sen canim

canım yenersin merak etme bende sabırsızdım hatta psikoloğa gittim baktım kadın çok uzatıyo bir iki haftada tek boğum ilerletecek dedim bu iş böyle uzar ben sabırsızım bir an önce yapmalıyım dedim ve 2. görüşmeden sonra gitmedim:9:sonra pek egzersiz yapmadan yendim hırs yaptım ve çok şükür yendim canım ben ultrasyon jeli kullanıyom halende bazen kullandığım oluyo iki parmakta zorlanıyom demişsin ya eğer eşin kabul ederse ona yaptır ben eşimin iki parmağını aldıktan sonra yendim kendim yapamazdım o cesaret verdi birde görmüyodum ne yaptığını beni kandırıyodu sanırım :1::1:yok daha sokmadım ucunda diyodu bişeyler anlatıp duruyodu kafamı dağıtıyodu bi baktım parmakları içerde gel git yapıyo yani hiç bişey anlamadım ve o gece yendim zaten sende eşine yaptır daha kolay olur canım inş en kısa zamanda yenersin düğündaşım :9::9:senin halayınıda çekeriz:16:

gunaydin kizlarrrrrrrrrr :)

dun aksam parmak egzersizi yapamadigimi soylemistim ama soyle bi durum var ki ben es parmagini alabiliyodum keske egzersiz yapabilseydim en azindan daha az vakit kaybederdimm egzersiz yapmadan nasil yenebilirim diye dusunmeyin egzersiz sart ve kendi vucudunuzu tanimanin en kolay yolu

gunaydin kizlarrrrrrrrrr :)

dun aksam parmak egzersizi yapamadigimi soylemistim ama soyle bi durum var ki ben es parmagini alabiliyodum keske egzersiz yapabilseydim en azindan daha az vakit kaybederdimm egzersiz yapmadan nasil yenebilirim diye dusunmeyin egzersiz sart ve kendi vucudunuzu tanimanin en kolay yolu

günaydın ne yaptın sen regliden sonra nasıl geçti yapacaktın anlatacaktın bekliyoz :1:

canım yenersin merak etme bende sabırsızdım hatta psikoloğa gittim baktım kadın çok uzatıyo bir iki haftada tek boğum ilerletecek dedim bu iş böyle uzar ben sabırsızım bir an önce yapmalıyım dedim ve 2. görüşmeden sonra gitmedim:9:sonra pek egzersiz yapmadan yendim hırs yaptım ve çok şükür yendim canım ben ultrasyon jeli kullanıyom halende bazen kullandığım oluyo iki parmakta zorlanıyom demişsin ya eğer eşin kabul ederse ona yaptır ben eşimin iki parmağını aldıktan sonra yendim kendim yapamazdım o cesaret verdi birde görmüyodum ne yaptığını beni kandırıyodu sanırım :1::1:yok daha sokmadım ucunda diyodu bişeyler anlatıp duruyodu kafamı dağıtıyodu bi baktım parmakları içerde gel git yapıyo yani hiç bişey anlamadım ve o gece yendim zaten sende eşine yaptır daha kolay olur canım inş en kısa zamanda yenersin düğündaşım :9::9:senin halayınıda çekeriz:16:

Ahhhh cnm dugundasim halay ki ne halay horon tepicem valla:) esimin parmagiyla denedim ama onun demedine gore daha ucu girmisken ciiiikkk die bagirdim:) bende ayni sekilde psikiyatrise gittim daha dokunma evresindeydi ben tum parmagimi sokabildim cok yavas ilerlio iki haftadirda gotmiyorum zaten burdan takip ediyorum. Dedigin dogru ben hep oraya odaklaniyorum belkide ondan istemsiz kadiliyorum bugun televizyon izlerken denicem iki parmagi

Ahhhh cnm dugundasim halay ki ne halay horon tepicem valla:) esimin parmagiyla denedim ama onun demedine gore daha ucu girmisken ciiiikkk die bagirdim:) bende ayni sekilde psikiyatrise gittim daha dokunma evresindeydi ben tum parmagimi sokabildim cok yavas ilerlio iki haftadirda gotmiyorum zaten burdan takip ediyorum. Dedigin dogru ben hep oraya odaklaniyorum belkide ondan istemsiz kadiliyorum bugun televizyon izlerken denicem iki parmagi

canım bende önce parmağını başına getirdiğinde hemen kasıyodum kendimi o yüzden dur dur diyodum ama kasmasan bişey yok başka şeyler konuşun hayal kurun bi bakcan girmiş

Back
X