• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar

ziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar
o seninnn aşıırı gayretli oluşunn vallaaa harikasınn bacımmmm bol egzersizli denemeli akşamalr diliyorum sanaaa bizim adam anne ziyaretine gitti geç gelcek:)bu akşam ancak 10u bulur gelişi:) bende takıldım kaldım burayaaaa.... görüşürüzzz

cadıkediii nasılsın bacımmmmm... ne var ne yok..... şu sıraalr bizim buralardaaa iyi tiyatrolar varmıdır önerebileceğinnnn;)
my biletten bakyommm amaaaa bazıalrna gidinceee feci yorulyorummm önerin varmıdır bacım

Katiliyorum cnm sana bende ole 6 ay ziysretci gibi pkufum ama burda konustikca aklima takilanlari sorup direk cevap alinca vakit kaybetmeden daha hizli ilerler oldum tavsiyele kulak asin sayin ziyaretciler :3:

Son düzenleme:
hobby nasılsın canım nasıl gidıyo çalışmalar hangi aşamadasın

canımmm iyiyim çok şükür.. benim bugün regl bitiyor yeni havadisim yok o yüzden.. asıl haberleri yarın vereceğim inşallah.. yarın başlıyorum tekrardan çalışmaya :17:

sen nasılsın hangi aşamaya geldin gelin ediyoz mu seni bu hafta ???????????

Son düzenleme:
merhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
bide utanmadan söylüyor çaba sarfetmedim diyee anaaammmm:53::53::1::1:neysem hadi başlamışsın ya buna şükür:)))canım eş parmağıyla başladıysan o şekilde bi yol izleyebilirsin devam et eş 1 parmak eş 2 parmak diye...sana resim de yapıştırayım:)) $imagesCA4E0RMT.webpeşinle inceleyin yön çok önemli..

her akşam artık düzenli olarak egzersiz yapıyoruz şuan 2 parmak bir hafta işi sıkı tutup artık başarmak istiyorum...
güzel canım böyle devam edin...

arkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...

O gittiğin zatın terapist olduğuna eminmisin????onun terapiye ihtiyacı var bence hiç öyle denirmi yaaa ağır vajilisin diee:20::20::20::20::20:direk ecek p...s deneyecek cesaretin var demekki ağır değilsinn...rahat olman için egzersiz yapsan daha da cesur olursunn aslında...tek çözüm parmak değil herkesin rahat ettiği bi şey var mesela kimisi parmakla başarıyor kimisi de kendi yaptığı bir aparatla..bu aparatları da boyutlandırıyoruz mesela kulak çöpüyle başlayıp ince (doğum günü mumu)mum, beyaz bakkal mumu hatta devamlı almana gerek yok bi tane al onu havlu peçetele 1 cm 1cm kalınlaştırarak devam et..havlu peçete sarınca tabi streç folyo ile sabitle ve prez. geçirip bol kayganlaştırıcı jel ile kullan...p...si daha rahat yaparsınn:)))

arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

tatlımmm tebrik ederimm seniiii:52::52::52::52:.....Rabbim başka dert vermesinn mutluluğun daim olsunnnnn.....ilk halayını ben çekeyimmm...hoppaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsran:5: onuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor :25: parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2::5::5::5::5::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsran:5: onuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor :25: parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2::5::5::5::5::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

eşinin p....sinin durumu olağan bişey ama seni suçlamaya hakkı YOK tabiiki:47::47::47:...ben o cicim aylarına inanmayanlardanımm balayında bile rezillikti:( cicim ayı=s.ç.m yı diyorumm artık ama düzeldi çok şükür tanıdıkça...

üzülme ...... ben bikez eşime ne dedim biliomusun SANA İNAT BU VAJİYİ YENİCEM VE SANA BUNU TATTIRDIKTAN SONRA AYRILICAM GÖR BAK!!!!!bu siteyi okurken duymuştum:1:hakikaten yaptıkları kamçıladııı beniii hırs olduuu yapıcam die üye olmuştum buraya vajiye dokunamayan ben ve 5 egzersiz günü ile bittiii...ama boşanmadık tabiikiii çünkü bozuk olan psikolojiler düzeldi :))geçicek acı tatlı hatırlayacaksın bunlarıı merak etme...

egzersizleri o yokken yapmaya çalış

eşinin p....sinin durumu olağan bişey ama seni suçlamaya hakkı YOK tabiiki:47::47::47:...ben o cicim aylarına inanmayanlardanımm balayında bile rezillikti:( cicim ayı=s.ç.m yı diyorumm artık ama düzeldi çok şükür tanıdıkça...

üzülme ...... ben bikez eşime ne dedim biliomusun SANA İNAT BU VAJİYİ YENİCEM VE SANA BUNU TATTIRDIKTAN SONRA AYRILICAM GÖR BAK!!!!!bu siteyi okurken duymuştum:1:hakikaten yaptıkları kamçıladııı beniii hırs olduuu yapıcam die üye olmuştum buraya vajiye dokunamayan ben ve 5 egzersiz günü ile bittiii...ama boşanmadık tabiikiii çünkü bozuk olan psikolojiler düzeldi :))geçicek acı tatlı hatırlayacaksın bunlarıı merak etme...

egzersizleri o yokken yapmaya çalış

ama öyle demesi beni cok kırdı vede ben onu üstümden attım diye onunda beni itmesi gerekmezdi bana bagırdı kalbimi kırdı azcık acıya dayan nolcak diyo ya yapım böyle napayım diyorum senden bişey olmaz zaten diye bas bas bagırdı günah benimmii öle bi gelenekselmişki kızlık zarı tabu olmus ülkemizde bunun için kan davaları b,le oluyo avrupalarda ilişkiye girmediysen belli yastan sonra alay konusu oluyosun bizim ülkemiz öylemi hepp korktuk hep cekindik böyle olması normal değilmi kız cocugu olmak bizim ülkemzde daha dogar dogmaz hayata 1-0 dogmussun demek ama nalamyorlar :(:43::43::43::43::43:

tatlımmm tebrik ederimm seniiii:52::52::52::52:.....Rabbim başka dert vermesinn mutluluğun daim olsunnnnn.....ilk halayını ben çekeyimmm...hoppaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

tsk ederım dostum elıne koluna saglık cok ozenıyordum yenı gelınlere halay cektıklerınde bugunde bana kısmetmıs :))))))))) Allah herkesın yuzunu guldursun..

bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsran:5: onuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor :25: parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2::5::5::5::5::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

lutfen aglama senın yasadıklarının aynısını ya da benzerını bızde yasadık esının tepkısı belkı bıraz sert olmus olabılır ama bak bız bu sayfa sayesınde sıkıntımızı paylasabılıyoruz bırbırımıze destek verıyoruz bır nevi rahatlıyoruz moral buluyoruz eslerımız ıse kendı ıc dunyalarında yasıyorlar uzuntulerını esının de senın destegıne ıhtıyacı var bence gıt ona kocaman sarıl ben bugun gelin oldum ve ınan kı bumuymus dedım ıkı hafta sonra evlılık yıldonumumuz bunca zaman heba olmus ınan bak sende gelın olacaksın yakında ole hıssettım bıraz sabır ozverı ...

utfen aglama senın yasadıklarının aynısını ya da benzerını bızde yasadık esının tepkısı belkı bıraz sert olmus olabılır ama bak bız bu sayfa sayesınde sıkıntımızı paylasabılıyoruz bırbırımıze destek verıyoruz bır nevi rahatlıyoruz moral buluyoruz eslerımız ıse kendı ıc dunyalarında yasıyorlar uzuntulerını esının de senın destegıne ıhtıyacı var bence gıt ona kocaman sarıl ben bugun gelin oldum ve ınan kı bumuymus dedım ıkı hafta sonra evlılık yıldonumumuz bunca zaman heba olmus ınan bak sende gelın olacaksın yakında ole hıssettım bıraz sabır ozverı ...[/QUOTE]

insallah öyledir cnm 6. hissin kuvvetlimi bendemi gelin olcam yakında :2::2: umarım öyledir.cok üzgünüm ve su an kafam cok karısık.

merhaba mesajımın hemen üstünde çıktınız görünce yazmadan edemedim..belki söyleyeceğim şeyi denediniz daha önce kusura bakmayın önceki mesajlarınızı okuyamadım birazdan çıkıcam çünkü uyumam lazım:) acaba sizde eşinizde erkeklere ve kadınlara özel piyasada artık rahatca bulunan ürünlerden kullanmayız denedinizmi? damla, tablet hatta çikolata vs. ben şahsen bunları kullanıpta sonuç alan çok kişi biliyorum.. yazınızdan eşinizin erken boşaldığını anladım yanlışşsam kusura bakmayın..böylelikle ereksiyon sorununu halledebilirsiniz:)

hayır eşim erken boşalmıyor bugun denedik o zaman sertti olmadı olmadı uzun süre bekleyince söndüü eşimde o yüzden kızdı zaten sertlik ha deyince olmuyor az dayan dayanıksızsın acıya diye kızdı durum bu. bu arada bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassas konuda yeterince üzgünüz :20::20::20::20::20::20::20:

not: snki bana bu ürünleri ticaretini yapıyomus gibi geldniz kusra bakmayın belkide yanlıs ama ben güvenemedim. cunku yeni üyesiniz gecenin bi yarısı vajinismus olan sitey buldunuz ve yazı yazdınız ilginçç

canım çok tebrik ederim ne güzel biri daha kurtuldu.halaylar sana :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım üzülme emin çoğu kişi bunları yaşamıştır...bugünlerde geçecek inş.bak canım bence hazır olmadan artık denememelisin üzülüyosunuz ikinizde.ben evlendim ve rahat 3 4 ay regl dönemi hariç her gece denedim ve sabah işe gittim.hazır olmayınca olmuyo yani.eşinin pnsi için bence yapmadan önce enerji içeceği içsin.bizdede oldu o sorun bi ara.bunlar olabilecek şeyler hallolur inş.hazır olana kadar deneme kararlı ol ve yapamam olmaz kelimelerini kendin için yoksay.senin bizden eksiğin yokkkkkkkkkkkkk

halaylar sanaaaa :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Of ya moralim bozuldu uine yanmalarim basladi ne zaman egzersiz yapsam bikacgun ust uste yanmam artiyor:( boyle oluncada korkuyorum jelide bol kullandim. Sabah ne mutluyum ilk aparat denememde 9 cm aldigim icin:(

Back
X