• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

Canımm Çook Tebrik ederim senii:46::46::46: Halaylar sana gelsinn hobaaaa:32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
m.gif
e.gif
r.gif
s.gif
i.gif
n.gif
i.gif
m.gif

bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassan konuda yeterince üzgünüz :20::20::20::20:

Tatlım Resmen Reklam Amaçlı Girilmiş. Herşeyinden Belli yani. Ben KİB'ledimm. Sizde Kib'leyin Uğraşmayın hiç.:34::34:

canım parmak egzersizi yapmadan yenen arkadaşlarımız var ama çok az benim hatırladın üç kişi biri kısmen de olsa yaptı sayılır dimi elab :) parmak yapamıyorsan aparat dene. yeni evliyim ben penis deneyim nasılsa olur dersen sen bilirsin ama zaman kaybetme derim ben istersen dene bi kaç gün ya da hafta ama gel egzersizlere başla ve uzamadan bitsin bu iş.

hopeforcum evet bende eş parmağı yaptım yendiğim gece
arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
canım tebrikler :64::64::64::64::64::64:

bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsran:5: onuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor :25: parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2::5::5::5::5::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım üzülme eşini de anla erkekler için önemli sonuçta o bir anlık kızgınlıkla demiştir sen sıkma canını pes etme hırs yap onun bu laflarının üstüne yenmeye çalış ona inat yen ve görsün :47:
bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassan konuda yeterince üzgünüz :20::20::20::20:

canım bende aynı şeyi düşündüm bence reklam yapıyo kendisi

Son düzenleme:
utfen aglama senın yasadıklarının aynısını ya da benzerını bızde yasadık esının tepkısı belkı bıraz sert olmus olabılır ama bak bız bu sayfa sayesınde sıkıntımızı paylasabılıyoruz bırbırımıze destek verıyoruz bır nevi rahatlıyoruz moral buluyoruz eslerımız ıse kendı ıc dunyalarında yasıyorlar uzuntulerını esının de senın destegıne ıhtıyacı var bence gıt ona kocaman sarıl ben bugun gelin oldum ve ınan kı bumuymus dedım ıkı hafta sonra evlılık yıldonumumuz bunca zaman heba olmus ınan bak sende gelın olacaksın yakında ole hıssettım bıraz sabır ozverı ...

insallah öyledir cnm 6. hissin kuvvetlimi bendemi gelin olcam yakında :2::2: umarım öyledir.cok üzgünüm ve su an kafam cok karısık.[/QUOTE]

evet vanm gerçekte ağlama takmamaya çalış emin ol senden daha fazlalarını yaşadım ben... ben olmuyo diye ağladığımda beni yataktan itmişti o söylediği sözleri hatırlamak bile istemiyorum.. ben psikolağa gitmiştim bana ne kadar zor demi sevdiğin adamla berabersin ama birlikte olamıyosun demişti.. gerçektende öyle seviyosun ama sen aşşalarcasına konuşuyo hareketleri tavırları yanlış ama napcaksın insanoğlu çiğ süt emmiş.. yani yanlızca sen yaşamıyosun bu sorunları canm onun için elinden geldiğince takmamaya çalış

bravoooooooooo bacımmmmmm tebrikler :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsran:5: onuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor :25: parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2::5::5::5::5::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
yaşadıklarımın fazlası var eksiği yok sakin ol bacımm zamana ve sürece bırakk ... bırak bırakmasınaaa ama sakın ha egzersizlerni erteleme inadına daha da artırrrrrrrrr bacım oldumu.... GEÇECEK ALLAHIN İZNİYLE
daya bacımm tebrik ediyorum aferin hep böyle dikkatli ol o kişi herkimse gitsin kendine azdırıcı damalları kullansın yaşam koçuymuş o ahırdaki koç bile olamazzz.... kusurabakmayın bacılar feci kızıyorummm böyle kişilereeeee yahu azdırıcı damlayla vajiyi anlayamayannn kişiiiiiiii üstelik ticari satışı tavsiye eden kişiiiiiiiii sakın haaaa girme bir dahaaa böylelerinden allah korusunnn .... ayıp ayıp ayıp.... ayrıcaaaa bacılar psikolog psikiyatr yok yaşam koçu böyle kişilerrrin dakikası paraaa en azından ben saatine 350 tl vererek eşli psiko terapiye gittik ankarada dakikası dakikası nerdeyse 10 tl olan bir meslek dalııı işi gücü yok girecek bize yardım için buraya yazacakkkk yok artıkkk yok ha üstelik birde kendinden değil daha samimi olsun diye kuzeniymiş yenen nebilimmmmm çok çirkinnnnnnnnnnnnn... böylelerini ciddiye alıp 1 cümle dahi yazmayınnn sitelerini tıklamayın bacılarrrr benden sizeeee dost tavsiyesiiiiiiiii.... sabah sabah okudum dellendimmmmm
asabiyetinizi yaşadığınız strese veriyorum..yardım etmek isteyen kişileri fırçalamak sorununuzu çözecekse devam edebilirsiniz..ben birşey satıyorumki sadece tanık olduğum birşeyi anlatıyorum ayrıca ben profesyonel yaşam koçuyum ticari kaygım olsa bana gelin sizi iyileştireyim sorununuzun derinine inelim derdim.. ayrıca siteye iyice bakın birkaç ay öncede yazdığım mesajlar var orgazm olamama kısmında.. birilerini suçlamadan önce iyice araştırın..hergün forma girememem keyfi değil işlerim yüzünden neyse bundan sonrada birşey yazmam zaten..
verde araştıralım desmasss haa ben vajilide değilim işim gücümde harikaaaa herşeyim varrr anlayacağın bir yaşam koçum yokk anlayacağın streslik bir sıkıntım yok fırçamı bu bahaneye bürüme benimkinin. ayrıcaaa verde araştıralım belki kendimeee koç ederimmm belki... :52:çok doğru bir karar sevgili bay veya bayann bir daha bişey yazmaman .... ayrıcaaaaa profesyonel yaşam koçlarınınnn ne zamandan beri vajinüsmusu iyileştirdiği görülmüş ...bunu şu son cümlenize binaen yazdımmmm

ayrıca ben profesyonel yaşam koçuyum ticari kaygım olsa bana gelin sizi iyileştireyim sorununuzun derinine inelim derdim..

yani paraya önem verseniz böyle iyileştirirdiniz demekkk ama siz paraya önem vermediğiniz için sadece basit bir tavsiye ediyonuz üstelik ticari kaygınız yokkkk olsaaa iyi edeceksinzzzz.. allah allah çok farklı bir cümleee .... desmasss bende acaip birisiyimmm üstelik böyle şeyleri istismar edenlere dava açacak kadar hassasımmmmmmm.... oldumu bacımmmmmmmm ... yoksa kuzeninlede tanışırızzzz;) :21: artık dünya global ve sosyalağlardaki istismarlarda suç kapsamındaaa ikennn sizden bir terapi almadan ben bu yönlerde çalışan biri olarak kardeşce uyarıyorummmm DİKKAT EDİN......

tebrik ederim canm benim allahım başka dert vermesin amin canım allah bunu kimseye yaşatmasın inşallah halaylar sana :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

GÜNAYDIN ELMASSSSSSSSSS nasılsın bacımmmmmmmmmmmm ????

yeteramabukadar sen de durumlar nasıl

Bu gun pek iyi degilim cnm dun aksam egzersizde cok yanmam oldu butun gece ruyada yandini gordim. Tahris mi pluyo anlamadim ilk denedigimde cok rahat tekrar denedigimde yanmalarim baslio dr mantar kremi verdi onuda kullaniyorum ama mantarim yok oda gecirmio yanmayi ne yapsam ne kullansam bilemiyorum jelide bol suruyorum guya ama yeterli mi olmuyo anlamadim bugun yapmaya korkuyorum resmen en son yani reglden once parmakla egzersiz yaptigimda 2 gun yanmisti:( tam gaza geliorum az kaldi diyorum bu yanma cikiyo:5:

Gunaydinnnnnnnn :1: kizlarrr dun sonunda reglden sonra ilk kez yaptikkk anestol surmeyecektim ama surdum ama ama amaaaa cokkk cokkk azz, anlatiyorum hemenn once sicak suyla bi guzel yikayarak masaj yaptim sonra isiticiyi actik ve biraz anstol surdum 20dk kadar bekledim hadi dedim esime, bu arada nasil heyecanliym bi bilseniz heyecandan tutamiyorum kendimi esim dokundukca gulme krizlerine girdim :60::60: sonra tvyi actim esim bebeyagini biraz bana birazda kendininkine surdu inanir misiniz yarisi girene kadar hic hissetmedim ama sonrasi ilerlemiyo allahim napsam ne etsem esimde heykele bagladi yine cunku canim acidi ve hic ilerlemiyo yine mi basa dondum diye aglayacaktim ki ampuller yandi askim yön yön yönnn dedim esiminde jeton dustu ve hemen duzeltti popoya egim verdik ve bi baktim yavas yavas iniyo kayiyo asagi dogru tamamen aldiktan sonra esim uzerme uzandi biraz dinlendk ve hafif hafif gitgel yapti sonra biraz daha hizli yapti ve cocuk icinnn mutlu soooonnnnn :1::1::1: ama biraz agri oldu cunku ben gecenlerde temizlik yapmistim ve karin agrim ve kask agrilarim vardi o yuzden minik minik agrilarim oldu ama esimin o an ki mutlulugunu gormek paha bicilemez bi duyguuu esim reglimden beri bekledigi icin ozlemisim bee dedi ve dun azda olsa zevk aldimm kizlarrrr egzersiz yapanlarrr umitsizlige sakin dusmeyin kendinize ve esinize bu mutlulugu yasatinnnn :52::52::52:

Back
X