• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallahhhh oku okuu bitmedi anacım:1: günaydın dicem ama gün ayalı çok oldu.. nasılsınız canlar...

Bu arada gokçe çok üzüldüm canım ya yaşadıklarına ama işte eşlerle herşeyi paylaşmak gerekiyor ben burdan msn eklediğim arkadaşlarımı bile söylüyorum herşeyi biliyor yani sende yatak odasında egzersiz yapıyorsun ve pc kucağında yada yatağında gerçekten eşin içinde inanılmaz bir görüntü olmuş şimdilerde pişmandır artık anlamıştır neyle uğraştığını net artık neyse arkadaşım inş. bugünden sonraki günleriniz çokkk güzel geçsin herşey gönlünce olsun...

azygosvein arkadaşım yani bu duruma takan bir eşin olması normal çünkü geneli takıyor be kuzum ben erkek olsam bende düşünürdüm ki başak burcuyum didiklerdim yani huyumu biliyorum bazı insanlar çok sevsede güvendiğini sansada ufak birşeyde hemen aklına birsürü şey gelebilir insanız sonuçta ve şeytan bizimle uğraşıyor kolay değil... benimde ilk zarım yırtılmıştı denemede Allah dan ama yatakta gelmedi kan tuvalete gittiğimde damla damla geldi ve sonrasında 2 3 gün sürdü damlacıklar halinde tabi ben hemen peçeteye sürüp göstermiştim eşim takmaz böyle şeylere benim ama eminim nekadar takmasada hoşnut olmuştur diye düşünüyorum üzülme bi dr a gidin başından geçenleri anlat dr eşine anlatsın ozaman anlıcakdır canım Allah yardımcın olsun...

enona canım doğum kontrol hapı kullanmadıysan hiç kullanmamanı tavsiye ediyorum ki bunu dr um bana demişti çok istersen veririm ama bence kullanma vucudu alt üst eden birşey demişti ki bende nette baya araştırma yapmıştım tmm bebek olmasını engelliyor olabilir ama türlü türlü dertler açıyor vucutta canım kistler baş belası oluyor heryerde çıkabiliyorlar kimisi yok olurken kimisi yok olmayabiliyor tabi yinede sen bilirsin kullanan arkadaşlarda vardır bu benim fikrimdi:34:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun basardımmm sonunda olduuu artıkk gelin oldummmmmmmmmm ama kanama olmadı esimin icine kurt duştu gibi geldi bana yaa bu site olmasaydı asla başaramazdım sizler sayesinde oldu nefes egzersizleri çook önemli o sayede alabiliyorum içime gel git de yaptık zevk de aldım içim çooook rahat artık 10 santim den sonra başardım bende ocak geliniyim artıkkkkkkkkkkkkkk

ve mutlu sonnnnnnnnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: tebrikler canımmmmm Rabbim daim etsin inş. ay ço ksevindim benden sonra geldin benden önce yendin bu gidişle daha yenenlerde olacaktır aman yenin ya banada iyi geliyor hemde çokkkk canım benim Allah başka dert göstermesinnn:119::71:

sayende iyiyim gökçem halen 10 cm deyim genişletmeye çalısiyorum dün gece 2 parmagımı 2 bogum sokup parmaklarımı açıp kapattım sonra aparatı sokup beklettim halen dar gibi ne hallere düştük biz ya biraz açık anlattım üzgünüm ama biliyorum siz yadırgayıp yargılamazsınız buna sıgınıyorum

bacımmmmm dün o dediğini yaptımmmmmmmmmm :) vallaaaa 2 lafın 2sindede ben galip geldimcesineeee adam alttan mı aldı sustumu ne olduysaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyy;)

dua şart yaaaa cidden çok güzel birşey dua....

başka dinlere mensup olanlar bile ne diyor iyi dilekler temenniler paylaşıldıkça olumlu pozitif enerji etkisi gösteriyorrrr....bu yüzdennn çok teşk.ederim dua için:21:

sayende iyiyim gökçem halen 10 cm deyim genişletmeye çalısiyorum dün gece 2 parmagımı 2 bogum sokup parmaklarımı açıp kapattım sonra aparatı sokup beklettim halen dar gibi ne hallere düştük biz ya biraz açık anlattım üzgünüm ama biliyorum siz yadırgayıp yargılamazsınız buna sıgınıyorum

oooo baya ilerlemişsin canımm. hatta hazır olduğun bi zaman penis denemesine geç :1::1: ben iki parmak aldığımda geçmiştim:31:

korku olmuyo ki zatennn çünkü acımayacağını biliyosun artık bende sadece heyecan vardı dün ki halim aklıma geldikçe gülüyorum hala :60:
doğru diyosun heyecan olabilir ama korku yok çünkü acımıyokiii acımıyokiii :36::36:(yenemeyenler duyun)
kızlar merhaba :3: nasılsınız

ecem süper canım valla gözlerim doldu sevinçten abartmıyorum. hiç sıktın mı kendini. ben de regl bittikten sonra yaptım ama senin anlattığın kadar kolay olmadı. ( yenemeyen arkadaşlar korkmayın herkeste aynı olmuyor gördüğünüz gibi :))) bugün sabah tekrar yaptık :1: bugün de çok kolay olmadı aynı senin dediğin gibi korktum başa mı dönüyorum diye ama sagolsun kocam yavaş yavaş ilerledi, gitgel de oldu çok şükür :1: ben de baya hissetim bu gidiş ve gelişleri :))) hatta nedendir bilmiyorum bacaklarımdan ayak tabanıma kadar acaip bi sıcaklık hissettim sebebini çözemedim :)

hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

iyiyiz canım sen nasılsın bakim galiba sen zevke ulaşıyon o sıcaklık o olabilir :17::17:

canım önceleri öyle oluyo kimseyle konuşmadığıız için bize açık geliyo ama sonra alışıyorsun :1: yok yok açılmıştır o...
eee hadı o zaman bugün yarın seni gelin olarak görmek istiyoruz çünkü çogunlukla 10 cm den sonra yendik ben de 10 dan sonra yendim çok şükür

bacımmmmm dün o dediğini yaptımmmmmmmmmm :) vallaaaa 2 lafın 2sindede ben galip geldimcesineeee adam alttan mı aldı sustumu ne olduysaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyy;)

başka dinlere mensup olanlar bile ne diyor iyi dilekler temenniler paylaşıldıkça olumlu pozitif enerji etkisi gösteriyorrrr....bu yüzdennn çok teşk.ederim dua için:21:

dua mı okuyup üfledin kız hangi dua o belki arada bize de lazım olur her evlilikte oluyo az da olsa atışmalar

yok be bacımmmmm ne yadırganacak ve yargılayacak hiç bişey yokkkk.... kiiiiiiiii şu açıdan bak öyle aparatları içerisine almayı bekletmeyi başaran bizlerin normal bayanlara nazaran doktordaki muayeneleri daha kolay ve rahat geçmekteymiş.... ;) bunu bil de şimdi çektiklerin sonra sana yol su elektirik olarak dönecektirrrrr :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

10 cm harika bir kalınlıkkkkk bak yine hatırlatayım bol jelle yapıp anüs yönüne itip bekletmeleir yapıverrr ve git gel yaptıkdan sonraa en az 10 kezzzz (sayıyı tamamen attımmm bacım sana kalmış sen 15-20 vs.da yapabilirsin ) aparatını içinden bırakda kasların çıkarsınnnnnnnn ıkınarak kendinin onu itmesini sağlaaaaaaaa emin ol yaparkennnnnnnnnnn gülümseyeceksin bileeee:)

ben doğum mu yapyom ne sanyordummm acı falan yok ıkınırkenki seslerme gülyordummm :21::21::21::21::21::21::21:

gökçeeeeeeeem çok sevindim canım. gerçekten mi diyosun :53: :53: :53: ne mutlu bana . bahane olduysan ne mutlu banaaaaa :21: :21: :21:
ben de sana yazacaktım ama özel mesaj atmak ve cevap yazdığımdan 10 dk geçmesini bekliyordum
valla çok sevindim canım ya anlatamam :))))))))))))

gökçeeeeeeeem çok sevindim canım. gerçekten mi diyosun :53: :53: :53: ne mutlu bana . bahane olduysan ne mutlu banaaaaa :21: :21: :21:
ben de sana yazacaktım ama özel mesaj atmak ve cevap yazdığımdan 10 dk geçmesini bekliyordum
valla çok sevindim canım ya anlatamam :))))))))))))

hattaaaa suya koysam içirsemmi diye bileeeeeeeeeee gülüyorum kendimeeee dur bakalım..... sağol

kızlar defneyaprağı al yemeğe koy demişlerdiiiiiiiiiiiiiii 3 aktar gezdimmmmmmmmmm illaaa avm lere gitmem gerekkkkkkk bulamadım bizim muhitte yani sizlerin dediğnide yapcam... bizim adam azcık sakin olsunnnnnnnnnnnnn...

kızlar merhaba :3: nasılsınız

ecem süper canım valla gözlerim doldu sevinçten abartmıyorum. hiç sıktın mı kendini. ben de regl bittikten sonra yaptım ama senin anlattığın kadar kolay olmadı. ( yenemeyen arkadaşlar korkmayın herkeste aynı olmuyor gördüğünüz gibi :))) bugün sabah tekrar yaptık :1: bugün de çok kolay olmadı aynı senin dediğin gibi korktum başa mı dönüyorum diye ama sagolsun kocam yavaş yavaş ilerledi, gitgel de oldu çok şükür :1: ben de baya hissetim bu gidiş ve gelişleri :))) hatta nedendir bilmiyorum bacaklarımdan ayak tabanıma kadar acaip bi sıcaklık hissettim sebebini çözemedim :)

canımmmmm o sıcaklığı dün bende yaşadım ve farkettim ki zevk almaya başlıyorum sende ki sıcaklıkta zevk aldığın için olmuştur muhtemelen :52::52::52:

ozamanda biliyordudaaaa yinede delirdi şimdilerdeeee ise pakize diye arkdş var aynı anda halledenlerdenizzz onla sık sık konuşuruz hergün msj yazardık topicdeee artık eşimmm amma ilkelsin gökçe al telefonunu bir solukda bitir konuşmanı ne uzatıyosunnnn.... derdi

ben msj atardım sonra pc açık kapatma pakize gelince cvb yazar onu bekliyorum derdimmm eşimeee:)

yani kesinlikle kuruluyormu arkdşlık alası kuruluyor burdaaa....

ki ben asla asosyal biri olamdım yaşamım boyuncaaa bir çok arkdşm ve yaptığım gezdiğim ettiğim şeyler varrrr amaaa buradada arkdşlık daha bir başkaaaa daha bir özel kurulabiliyorrrrrr....

YANİ bacımm tahriş desek doktora gittin mantar desek akıntında olmalı yani tabi doktora gitmek gerek bilemeycemde acaba aparatla falan mı çalışmışmıydın öyle cidden tahriş olmuş olmasınn... birde günlük ped kullanıyorsan genelde onu kullanmayıp hergün pamuklu çamaşır ile değiştirmen daha yararlı olucaktır... bende öyle bir yanma oldu meğersem ben günlük pedi reglm biter bitmez kullanmayı alışkanlık edinmiştimmm dolayısı ileeeeee 100 pedi kaçaydır kullanır olmuştum vee hep derim bir eczacı arkdşm var bana çok kızdı oda hijyen boyutuyla düşünp son kullanma tarihine göre kullanmak gerek dedi inan ben o dakikaya kadar ped in son kullanma tarihini bilmiyordum ve feci bir yanma vardııııııı ve gelip baktığımda ayennn şöyle yazıyordurr son kullanma tarihi üretim tarihinden sonra 3 yıldır...

ve benim aldığım birnormal ped ile eşantiyon olarak yanında verdikleri bir günlük ped di ve üretim tarihi 01.01. 2010 du ve ben tahminen ekim 2012 de almıştım satarken tam 3 yılı dolmaya yakınken milleti kandırırcasına satmışlardı bende hata dikkat etmeden alınca...
sonra bir yanma bir yanmaaa neyseki krem kullandım bunuda dikkate aldım çöpe atttım günlük pedi de rahatladımmm

Cnm saol oncelikle benim yanmalarim ust uste telrarladigim egzersizler sirasinda cikio dr da kizariklik var dio oranin tahrisine ne iyi gelirki bilemedim egzersizlerde onu kullansam:(

iyiyiz canım sen nasılsın bakim galiba sen zevke ulaşıyon o sıcaklık o olabilir :17::17:[/QUOTE]

ne biliyim canım valla anlamadım :1:

hattaaaa suya koysam içirsemmi diye bileeeeeeeeeee gülüyorum kendimeeee dur bakalım..... sağol

kızlar defneyaprağı al yemeğe koy demişlerdiiiiiiiiiiiiiii 3 aktar gezdimmmmmmmmmm illaaa avm lere gitmem gerekkkkkkk bulamadım bizim muhitte yani sizlerin dediğnide yapcam... bizim adam azcık sakin olsunnnnnnnnnnnnn...

yok be dellenme akıllı uslu ol :))))

Canlarımmm Ben Geldimmm:16::16:
Napıyosunuzz ??

hoşgeldin canım. berayım bugün ilişkiye girdik docamla :1: ve biterken yani daha içimdeyken bacaklarımdan ayak tabanıma kadar baya bi sıcaklık hissettim ama baya hissettim sence neden olabilir

ozamanda biliyordudaaaa yinede delirdi şimdilerdeeee ise pakize diye arkdş var aynı anda halledenlerdenizzz onla sık sık konuşuruz hergün msj yazardık topicdeee artık eşimmm amma ilkelsin gökçe al telefonunu bir solukda bitir konuşmanı ne uzatıyosunnnn.... derdi

ben msj atardım sonra pc açık kapatma pakize gelince cvb yazar onu bekliyorum derdimmm eşimeee:)

yani kesinlikle kuruluyormu arkdşlık alası kuruluyor burdaaa....

ki ben asla asosyal biri olamdım yaşamım boyuncaaa bir çok arkdşm ve yaptığım gezdiğim ettiğim şeyler varrrr amaaa buradada arkdşlık daha bir başkaaaa daha bir özel kurulabiliyorrrrrr....

aynı durumuda ben bestle yaşıyorummm:1::1: en kötü günlerimizde rastladık birbirimize yüzyüze bile görüştükkk:16::16: gerçekten burda kurulan arkadaşlıklar da değerlii benim içinnn:3: :7::7: çünkü en yakın arkadaşıma anlattığımda bile dalga geçti alayy etti:14: ben sizlere çok güvendim hala da öyle güveniyorummmmm

Back
X