• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy bunuda yeni öğrendim ee o his olunca bırakmakmı gerekiyormuş kendi haline o arada ya idrar çıkarsa rezillik:9:

işte o an idrar diye bırakmak gerek sanılan şeyyy kadının boşalmasıymışşşşşşşş yani zaten çişini yapıp öyle başlıyon bacımmmm ilişkiyeeee anlaştıkk ben de farkında olamadımmm ne zevki be diyordum hoş halaa öyle diyorum çünkü başka bir duygu o çiş hissi:21: vallaaaa bilemem güya çıkmazzmış idrar.... :)
bu arada hopeforrrr o kalp gibi atış ise oku aşağıyı

4. Çözülme fazı:

Önceki fazlarda gerçekleşen değişimlerin normale dönme sürecidir.
Eğer seksüel uyarı devam ederse kadın daha fazla sayıda orgazm yaşayabilir
Vajina normal dinlenme halindeki durumuna döner kasları çarpar gibi atar kalp gibi
Meeler, büyük ve küçük dudaklar ile rahim normal renk, boyut ve pozosiyonuna döner
Klitoris ve meme uçları hassaslaşır ve ağrıya duyarlı bir hal alır.
Ateş basması kaybolur
Hızlı soluk alıpverme ve terleme görülür
Kalp hala daha hızlıdır
Kadınlar erkeklerden farklı olarak cinsel uyarı devam ettiği sürece ard arda orgazm olabilirler. Oysa erkeğin yeniden orgazm olabilmesi için yaklaşık 30 dakikalık bir süreye ihtiyacı vardır.

ayy elabın ne biliyim ben insan zevk aldığını anlamaz mı ya kafayı yicem şimdi :)))

bizlerr acaba olucakmı rahat olacakmı böyle duygualrla ister istemez başaldğmız içinnn insan anlayamayabiliyorrrrrrrr şimdi aşamaalrnı bildikten sonra daha iyi analrsınnn test ediver bidahaki seferde.... zatennn o andan sonraaaa eşinnnn az daha devam etseee sen acı duyucan canı istemiycek ya o bakıma rahatsız bile olabilip onu itmeyi bile isteyebilirsinnn.... yaaaaa ;):21:

işte o an idrar diye bırakmak gerek sanılan şeyyy kadının boşalmasıymışşşşşşşş yani zaten çişini yapıp öyle başlıyon bacımmmm ilişkiyeeee anlaştıkk ben de farkında olamadımmm ne zevki be diyordum hoş halaa öyle diyorum çünkü başka bir duygu o çiş hissi:21: vallaaaa bilemem güya çıkmazzmış idrar.... :)

4. Çözülme fazı:

Vajina normal dinlenme halindeki durumuna döner kasları çarpar gibi atar kalp gibi
Meeler, büyük ve küçük dudaklar ile rahim normal renk, boyut ve pozosiyonuna döner
Ateş basması kaybolur
Kalp hala daha hızlıdır
Kadınlar erkeklerden farklı olarak cinsel uyarı devam ettiği sürece ard arda orgazm olabilirler. Oysa erkeğin yeniden orgazm olabilmesi için yaklaşık 30 dakikalık bir süreye ihtiyacı vardır.

süpermiş ozaman sizler bu işi başardığınız için deneme yapıcaksınızki bizede bilgi veresiniz gokçecim özelliklede sennnnnnn:52: hemen eşinle bu işe giriştiğinde o hissi bi deneme yap bakalım sonucu ne oluyor valla ciddiyim senin sayende bunuda öğrenmiş oluruz anlaştıkmı deneme yapıyorsun sal gitsin bakalım ne oluyo:9::9: ya hüsran ya zevk :52::52:

ececim o ara örgü falan düşünmüyordun değilmi :9::9: ona göre düşünmüyorsan olmuştur bencede:1::52:

hahahahaa yok kız dün atv de bi dizi varya aslan kıral ailesi onu açtık içimden aynen şunu dedim o sırada 'yüzlerinde ki makyaja bak bembeyaz ruh gibiler ben bembeyaz olsam nasıl olur falan onu geçirdim içimden :9::9::9::9: eşimede en bastan dedm bak o sırada baska bi şeye odaklanıcam sakın bana kızıp küsme falan diye o da tamam demişti :21::21:

Nasıl Yani İçtiğin Folic asit mi Çocuğa engel oldu ?? Anlamadım:44::44:

içtiğim folik asit iştahımı açtıııı... geçen ay çocuk istiyordummm kendimce bizim adam istemezzzzz falannnnnnn sonra bendeeee aman be dedimmmm madem öyle adam da istemiyorr vajiyide yendim artık lazere daha rahat gidebilirim diyeeee çocuk mocuk isteemz oldum ama folik aside başladım haniii olursa diyeee

bizlerr acaba olucakmı rahat olacakmı böyle duygualrla ister istemez başaldğmız içinnn insan anlayamayabiliyorrrrrrrr şimdi aşamaalrnı bildikten sonra daha iyi analrsınnn test ediver bidahaki seferde.... zatennn o andan sonraaaa eşinnnn az daha devam etseee sen acı duyucan canı istemiycek ya o bakıma rahatsız bile olabilip onu itmeyi bile isteyebilirsinnn.... yaaaaa ;):21:

ya varya lanet bu düşüncelerden bıktım bende nasıl oluyo biliyomusunuz egzersizdede eş denemelerinde de aynen böyle kapı dinler gibi kulağımı kafamdaki bütün düşünceleri vajiye odaklıyorum ne olucak ne biticek aynen kapı dinler gibi hiç rahatlayamıyorum:18: hep vajiyi dinliyorum o yüzdende ufacık ama böyle yoplu iğne ucu kadar olan bişiyde bile hemen sıcrıyorum çok saçma beynimizi buna odaklamamak lazım:31:

hahahahaa yok kız dün atv de bi dizi varya aslan kıral ailesi onu açtık içimden aynen şunu dedim o sırada 'yüzlerinde ki makyaja bak bembeyaz ruh gibiler ben bembeyaz olsam nasıl olur falan onu geçirdim içimden :9::9::9::9: eşimede en bastan dedm bak o sırada baska bi şeye odaklanıcam sakın bana kızıp küsme falan diye o da tamam demişti :21::21:

ahahaha alemsin yaa pes doğrusu hem tv e odaklan hemde zevk almaya çalış ohh ne ala:1: benim eşim tamamen o işe vereyim kendimi ister öyle tv baksam söylenir gözlerinin içine bakmam lazım ona odaklanmam lazım:52:

Bepanthen plus mi bephanten mi nasil kullanicam aparta mi surecegim
bepanthen krem
aynen kremin arkasında şu yazyor

önerilen kullanım yerleri: Küçük yaralar ve yanıklarda
hafif sıyrıklarda, güneş yanıklarında,pişiklerde ,emziren annelerin meme bakımı ve çatlaklarında ,anüs çatlaklarında, YATAK YARALARINDA DERİNİN ONARILMASINDA,daha hızlı ve düzgün bir şekilde iyleşmesinde yardımcı olur.Cildi yeniler,esnek ve nemli tutar.....

ben aparata baya sıvadımmm elimde kalannn kısmınıda şeyime sürdüm ve öyle egzersiz yaptımmmmm

süpermiş ozaman sizler bu işi başardığınız için deneme yapıcaksınızki bizede bilgi veresiniz gokçecim özelliklede sennnnnnn:52: hemen eşinle bu işe giriştiğinde o hissi bi deneme yap bakalım sonucu ne oluyor valla ciddiyim senin sayende bunuda öğrenmiş oluruz anlaştıkmı deneme yapıyorsun sal gitsin bakalım ne oluyo:9::9: ya hüsran ya zevk :52::52:
sonrasındaaaa öyle rahat bıraktım zatennnnnnnnnnnnnnnnnnn kayganımsı bir yoğunluk olduuuu yatak yine battıııı ama bizim acemiliğmizdennnn öyle biterbitmezzzben banyoya koşan biriyimdeeee vajina kaslarımmm küçülmeden banyoya gidersem akarrrr:52: ayyyy çok iğrenç konuştummmmm özelden msj yazcamda dkkm dolmadııııııııı
ya varya lanet bu düşüncelerden bıktım bende nasıl oluyo biliyomusunuz egzersizdede eş denemelerinde de aynen böyle kapı dinler gibi kulağımı kafamdaki bütün düşünceleri vajiye odaklıyorum ne olucak ne biticek aynen kapı dinler gibi hiç rahatlayamıyorum:18: hep vajiyi dinliyorum o yüzdende ufacık ama böyle yoplu iğne ucu kadar olan bişiyde bile hemen sıcrıyorum çok saçma beynimizi buna odaklamamak lazım:31:

bakkk bende öyleee hep orayı dinlerrrdimmm hep aman girdi aman battı aman acıdı aman yanlış yöne girdi aman durdur az daha jelleyek durrr bu duruşumu sevmedim belim ağrıdı şöyle durayımmmmm derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkıntı çıakryordummm bir seferr daha yendikden sonra kasgevşetici içtim 45 dkk önce ve duşdan sonraaa yapıncaaa inanılmazzzzzzz başka olduu o kafammmm sankii yılalrdır yapyordaaa klasik bir eş gibi davranabildi ya hala hayretlerdeyimmmmmmmmmm... yoksa cecemm ben acaip film biriyimmm canım çok kıymetli veee baya bir geç yendimmm kendimceeee

ahahaha çok güzelll :1: hoşuma gitti bu ay bende kısa sürede yaşarım inş. bu duyguları:17:

valla cecemim işte ben de bi hissedeydiim iyiydi amma :17: sen napıyon bu arada cecem valla az kaldı elimde sopam dayanacam kapına haaaa :57: :57: :57: eee hadı ama tatlım ya naptın daha ne duruyon. hadi bıstığım artık ya. yaz yardımcı olabileceğimiz bişey varsa yardımcı olmaya çalışalım datlum :16: :16: :16:

canım o normallll mesaneye baskı oluyo o sıradaa :))))) öyle bir anda haldır haldır zevk alınmaz kız once bi sıcaklıkla baslar herşeyyyy :9::9::9::9:

kız ne haldırı ne hulduru :61: :61: ben anlamadım bile ne olup bittiğini sen ne diyon :60: :60:

BENNNN ACAİP ÇİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİM GELİYOR GİBİ OLUCAKKKK OLDUMMMM 1 AY ÖNCEEE SANKİ BIRAKSAM O AN AKIP GİDECEK İDRAR YATAK BATACAAAAKKK DİYEEEE SONRAAAA2-3 KEZ OLAYI BÖLÜP WC GİDİM DEDİMMMMMMM AMAAA YOK ÇIAKRTIR ÇIKARTMAZ GİDİYORDU ÇİŞ HİSSİ artık 5 seferden sonra dayanamadımmmmm inannın farklı geldi banaa veee ;) sırf bunun için jinekologa gittim devletteeee hoş güya aile hekimlerinden hemşirelerde aile planlaması olarak anlatıyormuş muşdaaaa ben eczacı arkdşa sordum o orgazm dedi aman be dedim nerden bilecek bu daha evli bile değil bu kızcağız dedimmmm ve gittimmm meğersemmmm :) orgazmmışşşşyahut orgazma yaklaşmakmış

:53: :53: ne yanı bırakıncı çiş değil de zevk mi gelecekmiş

bende dün bunlardan oldu ayh ne güzelllll herşeyyy normale doğru yol alıyo :52::52::52:

valla ecem, ben şaşkın şaşkın ekrana bakıp meğer neler yaşamışım diyip gülüyorum kendime :))))) madem sende de oldu canım gel o zaman :7: :7:

canım sen zevke ulaşmışsın o kalp atışı da o :17::17::1::1:

valla elabım bugün bi yaşıma daha girdim :)))))))

4. Çözülme fazı:

Ateş basması kaybolur
Kalp hala daha hızlıdır

gökçe bitirdin beni :52: :52: len neler yaşamışım ben beeee. getirin benim sigaramı :)))) bi de ben hissedebileydim şunu :)))

kızlar sizi çook seviyorum yaaa :16: :16: :16: keşke hepinizle yüzyüze konuşuyor olsaydık. hepinizi çok öpüyorum valla :54: :54: :70: :70:

bi de şu smile ların rakamlarını öğreneydim iyiyiydi. finallerde 10 ar 12 şer sayfa kağıt verdim üstüne tez yazdım 1 ay oldu nerdeyse şu rakamları ezberleyemedim. saatlerimi alıyo diğer dosyadan bakıp yazmak :)))))))))))

bepanthen krem
aynen kremin arkasında şu yazyor

önerilen kullanım yerleri: Küçük yaralar ve yanıklarda
hafif sıyrıklarda, güneş yanıklarında,pişiklerde ,emziren annelerin meme bakımı ve çatlaklarında ,anüs çatlaklarında, YATAK YARALARINDA DERİNİN ONARILMASINDA,daha hızlı ve düzgün bir şekilde iyleşmesinde yardımcı olur.Cildi yeniler,esnek ve nemli tutar.....

ben aparata baya sıvadımmm elimde kalannn kısmınıda şeyime sürdüm ve öyle egzersiz yaptımmmmm

Gokcecimmmmm cooook saolllll hemen aliyorum onunla deneyecegimmm kayganlastirci surmim dimi krem surunce

Gokcecimmmmm cooook saolllll hemen aliyorum onunla deneyecegimmm kayganlastirci surmim dimi krem surunce

ben yine kayganlaştırıcı ile aramda bir şartlanma olduğu için onunla başladımmmmmmmmmmmmmmm sonraaa bol kremmmmmm sürüppppppppp yaptım ve içimde bekelttim... ama sonraaa rahim tepki veriricesine kusuyor o kremi ama içi onarılmasına ayrdımcı olmuş oluyor ki erkenden geçti tahrişim.... üstelik tahrişim var diyeee egzersizleride bırakmadım sadece bepanthenle yapar oldummm bırakma sakın öyle yap....

hattaaa eşli denemedede bepanthen kullandık 1 tüpdeee öyle bitirdik 5 sefere yetti :)

ahahaha alemsin yaa pes doğrusu hem tv e odaklan hemde zevk almaya çalış ohh ne ala:1: benim eşim tamamen o işe vereyim kendimi ister öyle tv baksam söylenir gözlerinin içine bakmam lazım ona odaklanmam lazım:52:

ama şöyle tamamen alana kadar başka bişeye odaklnıyorum ondan sonra tv umrumda mııııııııııııı :52::52::52::52:

sonrasındaaaa öyle rahat bıraktım zatennnnnnnnnnnnnnnnnnn kayganımsı bir yoğunluk olduuuu yatak yine battıııı ama bizim acemiliğmizdennnn öyle biterbitmezzzben banyoya koşan biriyimdeeee vajina kaslarımmm küçülmeden banyoya gidersem akarrrr:52: ayyyy çok iğrenç konuştummmmm özelden msj yazcamda dkkm dolmadııııııııı

bakkk bende öyleee hep orayı dinlerrrdimmm hep aman girdi aman battı aman acıdı aman yanlış yöne girdi aman durdur az daha jelleyek durrr bu duruşumu sevmedim belim ağrıdı şöyle durayımmmmm derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkıntı çıakryordummm bir seferr daha yendikden sonra kasgevşetici içtim 45 dkk önce ve duşdan sonraaa yapıncaaa inanılmazzzzzzz başka olduu o kafammmm sankii yılalrdır yapyordaaa klasik bir eş gibi davranabildi ya hala hayretlerdeyimmmmmmmmmm... yoksa cecemm ben acaip film biriyimmm canım çok kıymetli veee baya bir geç yendimmm kendimceeee

yok ya ne dalga geçmesi delüm :1: valla ciddi ciddi söyledim deneyen biri olsunda bizde yendiğimizde deniyelim diye ama eğlenceli tabiki bu arada aynı benim ağzımdan dökülen şeyleri yazmışsın bende hep aynısını derim ya bukadar olur yada hepimiz aynıyız tabiki ne tuaf kas gevşeticiyi bende deniyim ya bidahki denememde kuzenimde içmiş işe yaradı demişti bi deniyim bari bakalım ne olcak :))) valla bende öyleyim canım çok tatlıdır dr da iğne yerken bile dur dur bişiy söylicem sonra bişiy söylicem sonra diye diye büyüdüm:1: ve şimdi iğneyi aştım ama bu seferde pns için eşime öyle diyorum dur dur bişiy söylicem valla bak bişiy dicem diye geçiyor:9:

Back
X