Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cecemmmmmm canım arkidşim benimmmmmm çok teşekkür ederimm inan ole motive oldumkiiiii yakındaaa halayımı çekicez inşallahhhh:):)))

inş. canım benimmm inş. Allah ım tez vakit güzel haberlerini almayı nasip etsin bizee bekliyoruz dediğim gibi aklına kötü bişiy getirme sadece kendini ve eşini düşün sen başarıcaksın ben inanıyorum buna:64: halayını çekmek için başlangıç olsun:1:

inş. canım benimmm inş. Allah ım tez vakit güzel haberlerini almayı nasip etsin bizee bekliyoruz dediğim gibi aklına kötü bişiy getirme sadece kendini ve eşini düşün sen başarıcaksın ben inanıyorum buna:64: halayını çekmek için başlangıç olsun:1:

cecemmm cnmmmmmm özelden msj yazdım sanaa

herşey normalmiş öyle demiş geçmiş sayfalarda hamile kalma olasılığı yüksekmiş folik asit falan vermiş doktor:1::1::1:
ohhhh iyiiii vallaaaaa denk gelemedikkkk ;) okursa veya denk gelirse selamlarrrrrrrrr

cnmmm ankarada nerelere baktın bilmiyorummm ama bahçelideee bi aktar var herşey taze ve yok yok birde oraya bak istersen birde büyük marketlerdede baharat reyonlarında var defne yaprağı:)
cebeci dolaylarınaaa baktım neyse hafta sonuda bissürü görevim varrrrrrrrrrrrrrr uffff inşlh alacammm gncemr sen demi anakradasın bacım

canım şuan yardımcı olmayı okadar istiyorumki ama giremiyorum nete:50: şimdi tekrar çıkcam.ama buraya geldiysen zaten yolu yarıladın demektir:9:.merak etme burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini anlatır ve sana yardımcı olur:34::34:

bu arada kızlar dün dr a gittim alttan baktıramadım:14:ama bir anda yapmak istedi ben durumu anlattım hep dr yüzünden:47:ultrasonla baktı üstten bi sorun yok dedi kanımda normalmiş folik asit verdi birde haftada bir alacağım bi ilaç verdi.herşey normalmiş:9:yani bebiş olabilirmişşşşş:52::52::52:
harikaaaaaa...

hadi kolay gelsinnnnn şimdiden sonrası

gökçe canım ne arıyosun yana yana aktarlarda:))

ya bacımmm burdan arkdş defne yaprağını yemeklerne kullan huzur vari sakinleştirmekte dedi bizim adammmda azcık sakinleşsin diye yaklaşık 5 aktar gezdimmmm bir uyduruk defne yaprağı bulamadımmmmmmmm...

üstüne üstükk ne edecen ablaa sana narçiçeği verek zerdeçal zencefil kuşburnu vs.... verek bunlar kışın ii gider diyenler bile oldu

ya bacımmm burdan arkdş defne yaprağını yemeklerne kullan huzur vari sakinleştirmekte dedi bizim adammmda azcık sakinleşsin diye yaklaşık 5 aktar gezdimmmm bir uyduruk defne yaprağı bulamadımmmmmmmm...

üstüne üstükk ne edecen ablaa sana narçiçeği verek zerdeçal zencefil kuşburnu vs.... verek bunlar kışın ii gider diyenler bile oldu

kardeşim saman pazarı sana yakınsa orda rahat bulursun

arkadaşlar merhaba ,

bu vajinusmus illeti ile tam 9 ay boyunca uğraştım ağladım sinirlendim bir sürü psikolojik sorunlar yaşadım fakat 9 ay sonunda yendim ve bunu doktor yardımı ile yenmedim..

önce 1 hafta boyunca kendim egzersiz yaptım parmak egzersizi.daha sonra kayganlaştırıcı aldım ve ilişki sırasında üste çıktım sırtımı eşime döndüm ve inanın (sistemyuarıdan aşağıya bunu unutmayın direkt olarak alamazsınız) o kadaar rahat olduki çok şükür şuan hiç bir sorunum hamile kalmak için uğraşıyorum.

umarım yardımcı olmuşumdur.

arkadaşlar merhaba ,

bu vajinusmus illeti ile tam 9 ay boyunca uğraştım ağladım sinirlendim bir sürü psikolojik sorunlar yaşadım fakat 9 ay sonunda yendim ve bunu doktor yardımı ile yenmedim..

önce 1 hafta boyunca kendim egzersiz yaptım parmak egzersizi.daha sonra kayganlaştırıcı aldım ve ilişki sırasında üste çıktım sırtımı eşime döndüm ve inanın (sistemyuarıdan aşağıya bunu unutmayın direkt olarak alamazsınız) o kadaar rahat olduki çok şükür şuan hiç bir sorunum hamile kalmak için uğraşıyorum.

canım tebrikler bunlar bizi müthiş motive ediyor...inş sıra bebişde rabbim onuda nasip etsin en kısa zamanda...

gökceciğim şuan dalından koparabilceğim o kadar çok defne yaprağı var ki ağacını istesen veririm ama maalesef ki yakın değiliz:25:

ha ha ha ay nasıl güldüm yaaaaa... bu bizim millet çok alem yaaa...

canımmm tatlımmm bulamazsan burdan göndereyim ben sana kargoyla.. :21:
aslında komşu olsak bi tabağa koyar getirirdim kapına....
bana da kayınvalidem vermişti nerden aldı bilmiyorum..

arkadaşlar merhaba ,

tebrikler canım çok sevindim darısı bize olsun inş. sizlerden tek ricamız yenen arkadaşlar lütfen herşeyi en ayrıntısıyla yazın yazınki bize öyle iyi geliyorki aynı şeyleri duyuyor olsakda yeni birşry öğrenmiş gibi heyecan kaplıyor oyüzden lütfen hep yazın:16:

Back
X