Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,

10 YILLIK EVLİLİĞİM BOYUNCA VAJİNUSMUS HASTALIĞIMDAN KURTULAMADIM. HEP ARAŞTIRDIM EN İYİ DOKTORU BULMAK İÇİN AMA HEP VAZGEÇTİM. ZATEN BU HASTALIĞIN EN KÖTÜ YANI HEP VAZGEÇMEK HA BUGÜN HA YARIN DERKEN KOSKOCA 10 SENE GİTTİ ÇÖPE:( EN SONUNDA SÜLEYMAN ESERDAĞ'A MUAYENE OLMAK İÇİN RANDEVU ALDIM. WEB SİTESİNDE %100 GARANTİ VERİYORDU. RANDEVUYU ALDIM İLK KEZ JİNEKOLOJİK MUAYENE OLACAKTIM, AKLIMDA SORU İŞARETLERİ VARDI CANIM ACIYACAK SANIYORDUM. SÜLEYMAN BEY VE GÜZEL EKİBİ BENİ GİTTİĞİM DAKİKADA RAHATLATTI VAJİNUSMUSU O GÜN YENEN BİR ARKADAŞLA TANIŞTIRDILAR SOHBET ETTİK, SONRA SÜLEYMAN BEY BANA BAZI SORULAR SORDU, VAJİNAMIN DAR OLDUĞUNU YADA ORADA BİR DUVAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİMİ SORDU. TAM ÜSTÜNE BASTINIZ HOCAM DEDİM:) SONRA MUAYENE ODASINA GEÇTİK YANIMIZDA BAYAN ASİSTANI DA VARDI SÜLEYMAN BEY MUAYENEYİ YAPTI VE ŞEKİL AÇISINDAN HİÇBİR SORUNUMUN OLMADIĞINI HERŞEYİN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BEN ZATEN ORADA SÜLEYMAN BEYE GÜVENDİM HATTA KENDİMİ % 50 İYİLEŞMİŞ BİLE HİSSETTİM:) JİNEKOLOJİK MUAYENE DEDİYSEM SADECE DIŞTAN ŞEKLİNE BAKIYOR VE KASILMALARINIZI ANLAMAK İÇİN 1 SANİYELİĞİNE VAJİNANIZA DOKUNUYOR. YANİ ACI YOK AĞRI YOK. BANA ORADA AMELİYAT OLACAKSIN DESE OLACAKTIM ÇARESİZLİKTEN! AMA SÜLEYMAN BEY DÜRÜST BİR İNSAN EĞER GEREK YOKSA BOŞU BOŞUNA NE PARANIZI ALIR NE DE CANINIZI YAKAR. ORADA TANIŞTIĞIM VAJİNUSMUSU O GÜN YENEN ARKADAŞIM BAŞKA BİR JİNEKOLOĞA GİTMİŞ KIZLIK ZARINI ALMIŞLAR!!! SÜLEYMAN BEYLE TANIŞANA KADAR BAŞINA GELMEDİK KALMAMIŞ. BEN ÇOK ŞANSLIYDIM Kİ SÜLEYMAN BEY VE EKİBİYLE TANIŞTIM. SONRASINDA 3 GÜN BOYUNCA SÜLEYMAN BEY VE EKİBİYLE (EKİBİ VURGULUYORUM ÇÜNKÜ BİRBİRİNDEN ŞEKER BAYAN ASİSTANLARININ ÜZERİMDE EMEĞİ ÇOK) GÜNDE YAKLAŞIK 1-1,5 SAAT ÇALIŞTIK. KLASİK YÖNTEMLERDEN OLAN PARMAK EGZERSİZİNİ BANA BUNDAN 10 YIL ÖNCE BİR PSİKOLOG ÖNERMİŞTİ VE BEN YAPAMAMIŞTIM KAÇMIŞTIM:( İLK DAKİKADA SÖYLEDİM SÜLEYMAN BEYE PARMAK VARSA BEN YOKUM DEDİM:))) PARMAK YOK DEDİ BİR OHHH ÇEKTİM:))) 3. GÜNÜN SONUNDA SÜLEYMAN BEY EŞİMİ DE ÇAĞIRDI VE HAZIRSINIZ İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM DEDİ BİZİ EVE YOLLADI VE BİZ AYNI GÜN BAŞARDIK, TAM 9 GÜN OLDU. YANİ BİZ TAM 9 GÜNLÜK TAZE EVLİ BİR ÇİFTİZ:))) AĞRI YOK, KAN YOK, ACI YOK. BEN HALA İNANAMIYORUM BEN 3 GÜNDE NASIL İYİLEŞTİM DİYE:) AMA OLDU NASIL OLDU DERSENİZ; SÜLEYMAN BEY MİZAÇ OLARAK ÇOK SAKİN, HUZURLU, MAHREMİYETE SAYGILI, SİZİ SIKMAYAN, BUNALTMAYAN, RAHATLATAN BİRİ. İŞİNİ ÇOK SEVİYOR VE ÇOK PROFESYONEL. BİR PSİKOLOG GİBİ YAKLAŞIYOR SİZE, SESİ ŞEVKATLİ. SİZİ HER KONUDA AYDINLATIYOR. EKİBİ DE ÖYLE. HATTA O KADAR İYİ BİR İNSAN Kİ AYNI ZAMANDA KADIN DOĞUM UZMANI OLDUĞU İÇİN HAMİLE HASTALARIYLA BİZİM GİBİ VAJİNUSMUS HASTALARINA AYNI GÜN RANDEVU VERMİYOR. BİZ HAMİLELERİ GÖRÜP TE ÜZÜLMEYELİM DİYE, BÖYLE DE DÜŞÜNCELİ VE ZARİF. SİZİNLE GÖRÜŞMELERİ SÜLEYMAN BEY YAPIYOR, SONRASINDA SEVGİLİ AYLAYLA ÇALIŞMALARA BAŞLIYORSUNUZ BİZ ÇALIŞIRKEN SOHBET MUHABBET ETTİK HEP, YANİ ORTAM ÇOK RAHAT. KİMSE SİZ ÇALIŞIRKEN RAHATSIZ ETMİYOR HAFİF BİR MÜZİK EŞLİĞİNDE SAKİN BİR ORTAMDA VE BAYANLA ÇALIŞIYORSUNUZ, EĞER EŞİNİZ GELEMİYORSA SİZ TEK GİDİN BENİM GİBİ VE SONRASINDA ONUN SİZDEKİ DEĞİŞİKLİKLERİ HAYRETLE İZLEMESİNİ GÜLEREK SEYREDİN:))) BEN MUAYENEYE TEK BAŞIMA GİTTİM VE DEDİM Kİ TAMAM DOĞRU YERDEYİM. SONRASINDA EŞİMİ İKNA ETTİM ONU DA GÖTÜRDÜM SÜLEYMAN BEY ONA DA TAVSİYELERDE BULUNDU YAPMASI GEREKENLERİ SÖYLEDİ, DEDİKLERİNİ HARFİYEN UYGULADIK VE SONUCA ULAŞTIK. SÜLEYMAN BEYİN BİR SÖZÜNÜ UNUTMUYORUM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN. GERÇEKTEN DE ÖYLE VAJİNUSMUSTAN KORKMAYIN O KORKSUN SİZDEN:))) BUNDAN 10-15 GÜN ÖNCE KONUŞAMADIĞIM BU KONUYU HALLETMİŞ VE BURADA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM:) AYRICA UNUTMAYIN VAJİNUSMUS SADECE EVLENDİĞİNİZ GÜN ORTAYA ÇIKAN BİR PROBLEM DEĞİL BELKİ DE 2 YAŞINDAN BERİ PROBLEMİNİZ BİLEMEZSİNİZ. CİNSELLİK BİZ 2 YAŞINDAYKEN BAŞLIYOR.VAKİT GEÇİRMEDEN SÜLEYMAN BEYE MAIL YADA TELEFONLA ULAŞIN. CEP TELEFONU WEB SİTESİNDE YAZIYOR VE İNANIN HİÇ ÇEKİNMENİZE GEREK YOK. ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN DİYEREK HEPİNİZE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM. WEB SITESI:Jinekolog Operatr Dr. Sleyman Eserda

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de vajinismus hastasıydım.1 sene 4 aylık evliyim.evliliğim ilk senesini çok güzel huzurlu geçirmem gerekirken ben mutsuz geçirdim.1 sene araştırmadım hiçbişey kalmadı.kullanmadığım ilaçlar kremler vb herşeyi kullandı.ama netice hüsranla sonuçlandı.ve mutsuzluğum artık iyice hat safaya gelmişti taki DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' I tanıyana kadar.arştırdım ve artık ne olursa olsun gideceğim dedim.adanadan ankaraya gittim.ve 1 YIL 4 AY GEÇİRDİĞİM O KÖTÜ GÜNLERİ SADECE 3 GÜNDE BİTİRDİM.İNANIN DEĞDİ VE ÇOK MUTLUYUM.27 ARALIK 2012 SABAH GİTTİM 29 ARALIK AKŞAM EVİME MUTLU HUZURLU BİR ŞEKLİDE DÖNDÜM. VE ASIL MUCİZE ŞUAN 5 HAFTALIK KARNIMDA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜMEYE ÇALIŞAN BİR CAN... VE HAMİLEYİM.HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAĞILMAYIN ARKADAŞLAR.3 GÜNLÜK SÜREÇTE AĞRI,ACI YOK.RAHAT BİR ORTAM.TAM BİR AİLE ORTAMI GİBİ KENDİ EVİNİZDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ.... BENİM SÖYLÜCEKLERİM BUKADAR.ALLAHIM ŞİFALIK VERSİN BU DERTTEN MUZDARİP OLANLARA. AMA SÜLEYMAN BEY 1 NUMARA BU İŞ İÇİN YARATILMIŞ BİR ADAM.. İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..

öncelikle mrb canım..geçmişteki sayfalarda gözünden kaçmış sanırım ben çok önce burda vardım ve yardımcı olabilidğim kadar arkadşlara yardımcı olmaya çalıordum hatta aralık ayının listesine bakarsan ilk benim yenenler listesinde yani aralık ayının başından beri burdayım ve doktor yardımıyla yendiğimi defalarca söledim. daha sonra yatılı misaifrlerimden dolayı giremedim fln filan uzun bi aradan snra ara ara girip bakıordum demekki denk gelmemişiz bugünde süleyman beyin adını görünce çok çok mutlu oldum gerçekten benim yaşadıkalrımın aynısı anlatılıor ne bir eksik ne bir fazla..tabi inanmak zorunda değil kimse..istersen süleyman eserdağ die yaz google gerçekten reklama ihtiyacı olmadığını göreceksin..ben doktor sayesinde yendim ama kendi başına yenen arkadaşalrımıda kutluorum keşke bende kendi başıma bu sorunu çözebilseydim..burdanda yardımcı olabilidğim kadarıyla yardımcı olmak isterim yani eğer reklam olsaydı emin ol cümlelerim yardımcı olayım sizlere değilde kendi başınıza yenmeyin doktora gidin olurdu...

tabikide gözümden kaçmadı canım o yazıyı yazarken sen aklıma bile gelmedin çünkü seni öncelerden biliyordum denk gelmiştim ama bu 2 isimden bahsettim ben yanlış anlaşılmasın bu arada bu dr u biliyorum dr a lafı myok :) işinde çok iyi olabilir ben sadece burada bizler bu sıkıntımızı anlatıyoruz e haliyle dr u seven ona para kazandırmak isteyen bazı kişilerin buraya girip reklam yapmış olması gayet açık ondan bahsetmiştim aynı anda denk gelmeleri ki reklamda yapabilirler ankarada bir dr muş sanırım gidebilen gitsin tabiki bunada itirazımız olamaz :34:

hayır gitmedim gitmelimiyim gidip ne demeliyim nereye gitmeliyim gercekten bilmiyorum. doktora gitmeden olmuyo mu bu iş ne yapıcam cok caresizim:(

canım ilk iş pazartesi bi kadın doğumcuya gidiyosun.ve durumunu söylüyosun yani eşinle ilişkiye giremediğini.fiziksel bi sorun varmı die baktırmak istiyorum diyosun.oda bakıyo.zaten sadece eliyle ikiyana açıp bakıyo korma yani başka bişey olmuyo.bi sorun yoksa buraya geliyosun ve burda hepimiz sana yardımcı oluyoruz.eğer hızlı ilerlersen çok yakın zamandada halayını çekiyoruz tamam:34::34:umutsuzluk yok :20:buraya geldiysen yolu yarıladın:16::16:.

Peki aparatı nerden satın aldınız. Eczaneden mi yoksa internetten mi sipariş ettiniz?

kendim yaptım.kulak çubuğuna bikaç kat peçete sardım streçledim ve cerrahi eldivene geçirdim.alıştıkça kalınlaştırdım ve 10cm olunca pns denemesi yaptım oldu.bazı arkadaşlar mumla aparat yapıyo ama bana o sert gelmişti.parmak itici gelirse aparatla yap.ben ikisinide yaptım ve aparat daha kolay geldi.pns denemesinden hemen öncede yaptım 15dk falan beklettim çıkarır çıkarmaz pnsi aldım çok rahat oldu.

canım ilk iş pazartesi bi kadın doğumcuya gidiyosun.ve durumunu söylüyosun yani eşinle ilişkiye giremediğini.fiziksel bi sorun varmı die baktırmak istiyorum diyosun.oda bakıyo.zaten sadece eliyle ikiyana açıp bakıyo korma yani başka bişey olmuyo.bi sorun yoksa buraya geliyosun ve burda hepimiz sana yardımcı oluyoruz.eğer hızlı ilerlersen çok yakın zamandada halayını çekiyoruz tamam:34::34:umutsuzluk yok :20:buraya geldiysen yolu yarıladın:16::16:.

gercekten su anda bile cok rahatladım. en azından paylaşabildiğim için daha rahatım. ama sanırım benim doktora gidebilmem için bile biraz zmana ihityacım var:( kurtulmak istiyrum o yuzden artık ne derseniz yapıcam cunku birilerinin bana sunu yap demesine cok ihtiyacım var.. teşekkurler karamsarrr artık ben de buralardayım:))

gercekten su anda bile cok rahatladım. en azından paylaşabildiğim için daha rahatım. ama sanırım benim doktora gidebilmem için bile biraz zmana ihityacım var:( kurtulmak istiyrum o yuzden artık ne derseniz yapıcam cunku birilerinin bana sunu yap demesine cok ihtiyacım var.. teşekkurler karamsarrr artık ben de buralardayım:))

bence zaman kaybetmemelisin hemen git dr a ve buraya gelip egzersizlere başla ben yendim ve bumuymuş dedim.birde eşinin o mutluluğunu görmek paha biçilemez:16::16:benim gibi yapamıyorum deyip zaman kaybetme:20:

rahat ol canım benim hepimiz aynı derdi taşıyoruz bende daha yenemeyenlerdenim güçlü olmalısın ilk frsatta dr a git kafanda soru işareti kalmasın sonra geliyosun ve egzersizlere başlıyoruz ama ilk egzersiz olarak kegel egzersizi yap canım onun için dr u beklemene gerek yok:34: 1.ci sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve hemen yapmaya başla canım:16: anlamadığın birşey olursa çekinmeden yaz..

Daya25 nasıl aldın ya ben yapamıyorum kulak çubuğunun başını alabiliyorum sadece. Orda çok küçük bir delik var zaten o da sadece ıkınınca açılıyor değil mi parmak nasıl giriyor? Of bi anlasam

canım inanırmısın ben taaa eki ayından beri bu sitye giriyorum cıkıyorum herkese özeniyorum olmaz yok diyorum derken cok agladım bazen midem bulandı basım döndü agladım sızladım bi aksam eşimle baya bozusmustuk dr a da gitmiştim ama sonuc alamamıstım devlet dr u oldugundan cok agr ilerliyor ve pek güvenemiyordm acıkcası ama burda cogu arkadas yendi bu egzerizleri yaparak bende sasırıyodum nasıl oluyor diye ama cidden biz büyütüyomusuz cidden oluyormus hee su an pat diye sokamıyorum hala ama şükürki tüm parmaklarımı tek tek alabiliyorum son boguma dek su an 2 li parmaktayım kısmetse 3 e de geçccem bakalım. bak canım kendini iyi hisettiğin bi anda otur bi yandanda sadece ona yönelme ya tv acık olsun ya müzik yani demek istediğim tek oraya yönlendirme kkendini ben öyle basladım cunku. bide kulak cöpünü bende sokamadım ne yalan söyliyim iyice yapcam dediğim bi aksam tv izlerken jelimi eldiven ya prezervatifimi aldım serce parmagımı geçirdim iyice ıkındım jelledim parmagımı ucuna dokundurdum ıkındım aynayla bakarak bi delik gördüm o deliğin ucuna koymustum ya nefesimi vererek bi kere söyle bi ittim önce ucu girdi şaşırdım korktum cunku ben canı cok az ve tırsak insanlardanım ilerltmeye calıstım nce yapamadım sonra yön durumunu düşündüm burda kızlar tarfi etmişti kendimce yaptım popoya dogru iticektim nefes alarak ittim ilkgece serceyi alıstırdım iyice sonraki gün gene serceyi aldım sonraki parmaklara tek tek geçtim bugun 5-6 günüm her zaman serceyle yapıyorum gene diger parmaklarıda yapıyorum su an 2 parmaktayım onda zorlandım ama gene deneyecem basarmamız için bu sart kızlardan olumlu hbaerleri aldıkca daha bi şevke geliyorum ama sunu diyim en korkak ve canı az olan biri olarak bu egzersize baslamam 4 ayımı aldı diyebilirim. aklında bitirdiğinde hersey kolay demek ben zamanında kendi kendmi korkutmusum.İnşallah sende digerleride hepimiz bu illetten kurtuluruz canım..

not: bu arada öncelikle jinekologa gitmediysen git belki fiziksel bi sorun vardır ben tam 3 defa gittim bişeyin yok dedi psikolojik dedi yolladı.Haberin olsun cnm

Son düzenleme:
yaparsın tabi canım yani herkes yapıyoda senmi yapamayacaksın.hadi az kaldı halayını çekcez yakında:21::21:canım demişimdir ama yine söylemek istiyorum yaparken yapamayacağını düşünme yapamam die başlama yaparım de.ve tv izle işte ne bileyim film falan.birde bilmiyorum ne kadar doğru olur burda söylemem ama eşini en çok arzuladığın zamanı düşün ozamanki duygularını düşün.genelde evlenmeden önceki zamanlar oluyo:34:etkisi olacaktır inan:34::34:

haklısın canım iyi şeyler düşünmek iyi oluyo bazen umarım çözeriz artık yaaa oyy oyyy

Batma hissi oluyor denmişti kaç santimde oluyor. O da beni gerior. Aman battı batacak diye resmen yarım kilo ter boşalıyo

canım olumsuz şeylere takılma o kendini kasınca olur ya hem onlar sorun değil.ya ne kadar rahatsan okadar kolay olur.annem 30 yıllık evli bende kassam benimkide acır dio:1::1:birde bak biz böyle zaten olumsuzlukları düşünerek bu hale geldik ya batarsa ya acırsa ya kanarsa yok bunlar hiç biri yok yok yok:20::20::20:olumsuzluk düşünmeden bebeğin ordan çıktığını düşünerek yendiğindeki rahatlığını düşünerek egzersiz yapıyosun.'ya'diye bişey yok.Allah ın izniyle herşey çok güzel olacak ve biz burda senin halayını çekicez:16:tamam hadi başla artık umutsuzluğu ve olumsuzluğu üzerinden atarak:34::34:

canım inanırmısın ben taaa eki ayından beri bu sitye giriyorum cıkıyorum herkese özeniyorum olmaz yok diyorum derken cok agladım bazen midem bulandı basım döndü agladım sızladım bi aksam eşimle baya bozusmustuk dr a da gitmiştim ama sonuc alamamıstım devlet dr u oldugundan cok agr ilerliyor ve pek güvenemiyordm acıkcası ama burda cogu arkadas yendi bu egzerizleri yaparak bende sasırıyodum nasıl oluyor diye ama cidden biz büyütüyomusuz cidden oluyormus hee su an pat diye sokamıyorum hala ama şükürki tüm parmaklarımı tek tek alabiliyorum son boguma dek su an 2 li parmaktayım kısmetse 3 e de geçccem bakalım. bak canım kendini iyi hisettiğin bi anda otur bi yandanda sadece ona yönelme ya tv acık olsun ya müzik yani demek istediğim tek oraya yönlendirme kkendini ben öyle basladım cunku. bide kulak cöpünü bende sokamadım ne yalan söyliyim iyice yapcam dediğim bi aksam tv izlerken jelimi eldiven ya prezervatifimi aldım serce parmagımı geçirdim iyice ıkındım jelledim parmagımı ucuna dokundurdum ıkındım aynayla bakarak bi delik gördüm o deliğin ucuna koymustum ya nefesimi vererek bi kere söyle bi ittim önce ucu girdi şaşırdım korktum cunku ben canı cok az ve tırsak insanlardanım ilerltmeye calıstım nce yapamadım sonra yön durumunu düşündüm burda kızlar tarfi etmişti kendimce yaptım popoya dogru iticektim nefes alarak ittim ilkgece serceyi alıstırdım iyice sonraki gün gene serceyi aldım sonraki parmaklara tek tek geçtim bugun 5-6 günüm her zaman serceyle yapıyorum gene diger parmaklarıda yapıyorum su an 2 parmaktayım onda zorlandım ama gene deneyecem basarmamız için bu sart kızlardan olumlu hbaerleri aldıkca daha bi şevke geliyorum ama sunu diyim en korkak ve canı az olan biri olarak bu egzersize baslamam 4 ayımı aldı diyebilirim. aklında bitirdiğinde hersey kolay demek ben zamanında kendi kendmi korkutmusum.İnşallah sende digerleride hepimiz bu illetten kurtuluruz canım..

not: bu arada öncelikle jinekologa gitmediysen git belki fiziksel bi sorun vardır ben tam 3 defa gittim bişeyin yok dedi psikolojik dedi yolladı.Haberin olsun cnm

Cok tesekkür ederim öncelikle. Aslında ben de yaklaşık Eylül'den bu yana okuyorum. Bir çok kişinin gelin olduğuna şahit oldum, çok mulu oldum. Ama kendim hep erteledim işte. Egzersiz de yapmadığım için soracak sorum olmamıştı bugüne kadar ama artık başladım. Bir an önce yenmek isiyorum. Burada bu saatte cevap veren emektar insanlar varken benim daha fazla ertelemem büyük vicdan azabı yaratıyor. Bu arada bana da jınekolog bir şeyin yok demişti. Normalmişim

Cok tesekkür ederim öncelikle. Aslında ben de yaklaşık Eylül'den bu yana okuyorum. Bir çok kişinin gelin olduğuna şahit oldum, çok mulu oldum. Ama kendim hep erteledim işte. Egzersiz de yapmadığım için soracak sorum olmamıştı bugüne kadar ama artık başladım. Bir an önce yenmek isiyorum. Burada bu saatte cevap veren emektar insanlar varken benim daha fazla ertelemem büyük vicdan azabı yaratıyor. Bu arada bana da jınekolog bir şeyin yok demişti. Normalmişim

normalsen canım ben gibi erteleme halledersin emin ol belki hızlı bile yol kate edersin bak kimi kızlar 4 günde işi bitirdi kimi günlerce ugrastı ama yendii. bende en sonunda basldım işte 5-6 gün oluyor rabbim yardımcımız olsun.bak burdaki kızlar saolsun hep yardımcı oluyorlar cekinmeden sor sende tmm..

tabikide gözümden kaçmadı canım o yazıyı yazarken sen aklıma bile gelmedin çünkü seni öncelerden biliyordum denk gelmiştim ama bu 2 isimden bahsettim ben yanlış anlaşılmasın bu arada bu dr u biliyorum dr a lafı myok :) işinde çok iyi olabilir ben sadece burada bizler bu sıkıntımızı anlatıyoruz e haliyle dr u seven ona para kazandırmak isteyen bazı kişilerin buraya girip reklam yapmış olması gayet açık ondan bahsetmiştim aynı anda denk gelmeleri ki reklamda yapabilirler ankarada bir dr muş sanırım gidebilen gitsin tabiki bunada itirazımız olamaz :34:[/QU

peki muayeneleri nası oluyo parmak egzersizi falnmı İST ten kalkıp oraya gitmek biraz zor olucak ama degerse tabi giderim ki degicektirde rtık kurtulmak istiyorum bu sorundan

Cnmmmmmm çok şanslınız hepimizi burayı buldukkkkk;);)) bizzzz hepimiz seni en iyi anlayanlarız cnm;)) inan hepimiz seninle aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık yaşıyoruz bende orta parmaktayım o seviyeye bile gelmem mucizeydi inan;);)) hep yanındayız

tabikide gözümden kaçmadı canım o yazıyı yazarken sen aklıma bile gelmedin çünkü seni öncelerden biliyordum denk gelmiştim ama bu 2 isimden bahsettim ben yanlış anlaşılmasın bu arada bu dr u biliyorum dr a lafı myok :) işinde çok iyi olabilir ben sadece burada bizler bu sıkıntımızı anlatıyoruz e haliyle dr u seven ona para kazandırmak isteyen bazı kişilerin buraya girip reklam yapmış olması gayet açık ondan bahsetmiştim aynı anda denk gelmeleri ki reklamda yapabilirler ankarada bir dr muş sanırım gidebilen gitsin tabiki bunada itirazımız olamaz :34:[/QU

peki muayeneleri nası oluyo parmak egzersizi falnmı İST ten kalkıp oraya gitmek biraz zor olucak ama degerse tabi giderim ki degicektirde rtık kurtulmak istiyorum bu sorundan

Arkadaşlar 2 ile 5 milyar arasındaki parayıda göz önünde bulundurun veren var veremeyen var...burası sırf doktor tedavisiz insanların çıkarsız yalansız birbirlerine yardım ettiklerii hatta ve hatta güzel dostluklar kurduğu bi site....gidin kurtulun demek kolay da bakalım herkes şak diye bu meblayı verebilecekmi???veririm sorun yok diyosanız(garantisi varmıdır bilmem gidin deneyin)ben psikolog + psikiyatr kapılarında derman aramış ve anlayamadıkları için çözemedikleri için vazgeçmiş bi insandımmm TAAAKİİ burayı bulana kadar...bunu yenmek sizin elinizde...aylar sürerek yenende ona bakarsanız 3 günde burdada yenen var....herkes tercihini yapabilir özgür olarak...

Back
X