- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.401
bende bayadır buraya takılıyorum ama çok fazla nete giremiyorum 5 aylık evligim ama sorunu çekiyorum hala. egzersizleri yaptım yani bi hafta kulak çubugu aparat mum hepsini çok kolay yapıyorum ama penis denemsine geçince başı oluyo gerisi gitmiyo sanki sonrasında bi duvar var olmuyo napcam yardım edin banada ya hergün bu sorunu düşünmekten bıktım
ohooooootatlım sen bitirmişsin yahu:)))tamam bak hangi pozisyonda denedin peki...bak şimdi o duvar dediğin yere geldiğinde sakın atma kocanı üstünden:))(zamanında acıyla yapdım da) bekle eşinede söyle senin talimatın olmadan hareket etmesin yoksa güvensizlik olur...sonra deriiiinnnn nefes alll ve ıkınarak p....s in popo ya aşağıya doğrı ilerlemesini sağla..ve ne kadar üstüne gider sıkarsam okadar acır die kendini rahatlat...inan bana bol kayganlaştırıcı(p...se)ve derin nefes + doğru yön....p...s aşamasında en önemli 3 kural...bunları tam kavrarsan cuppp diye kayar inanamazsınnn zaten okuduysan yenenler hep inanamadım hissetmedim diye yazıo işte bundan...şimdikk zana resim paylaşıyorumm bak ve incele tamammı:)))
burdaki parmak bi yerde takılıyor dikkat ettiysen işte onokta senin duvar dediğin yer...ordan sonra aşağı doğru giden bi boşluk var işte p...s oraya doğru yönelecek canımmm..