Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaparsın tatlım mutluluğunuzu düşünün kötü bişiy düşünme sen herşeyi öğrendin artık bende 2 parmak alabiliyorum sanki ne var egzersiz yapmadanda yenenler var hatta seiss ve elap egzersiz olmadan yendiler düşün:16:

Cecemmmmmm içime su serptinnnnn;);)))) ciddimisinnnnnn egzersiz yapmadan yenilebilir demek....inşallah ALLAHIMINDA izniyle bende yenebilirimmmmmm inşallahhhhhhhh;);))) çünkü eşimide artık yormak soğutmak istemiyorummmm;( ;))

evet canim anladim buyuk abdest örnegi iyiydi :)) evet ayni ikinmadan bahsediyoruz cocuk dogurur gibi! ama cikmasi icin öyle oluyor ikinip birakinca (yani ikininca aciliyor yerlestiriyorsun sonra saliveriyosun öyle giriyo) yada bende anormallik var heralde:9::9:

tatlım önemli olan şu ki sen nasıl rahat alabiliyosan ve yapabiliyosan doğru odur!!!kalıba girmemek gerek...burdan alınanlara birazcık kendi yapabilirliğimizi de eklememiz lazımmm şahsen öyle yaptım kısa süredede oldu...tavsiye ederim...ilk gün sadece genelde kulak çubuğu denir ama ben o olduysa kalınıda olur diyerek rimele kadar almıştım mesela(ki ben dokunamazdım bile oraya:))...popoyu hafif kaldırdığımda daha fazla açılıyodu bunu farkettim ve o şekilde en uygun pozisyonu bulup egzersize öyle devam ettimm...utururken yapamadım hafif geriye yattım,,parmakla 4 büklüm gibi hissettim ve zorlandığımı hissettim aparatla yaptımm. gibi..sizin rahat olmanız önemli illa başkası öyle yapmış bundan başka olmaz die bi kural yok:)))

Cecemmmmmm içime su serptinnnnn;);)))) ciddimisinnnnnn egzersiz yapmadan yenilebilir demek....inşallah ALLAHIMINDA izniyle bende yenebilirimmmmmm inşallahhhhhhhh;);))) çünkü eşimide artık yormak soğutmak istemiyorummmm;( ;))

tabikide canım bende onları öyle duyunca çok mutlu olmuştum öylede yenenler var yeterki taktik öğrenmek önemli bol nefes al ver ıkın yönü bil kasma tamam işte oldu bitti maşallahhh:9: eşini ve kendini düşün o an ben öyle yapıcam vee derin nefes all akışına bırak güzelce rahatla kasma kuzum olcak inş.:8:

kızlar yine üstteydim yaptıktan sonra ters döndükya birazda öle yaptırdım eşime alışayım die bende böyleyim işte milim milim ilerliyorun:1:ya çokmu ayrıntı paylaşıyorumama ya sizile paylaşmazsam kimle paylaşcam:17:mutlu oluyorum yaptıkça:52::52:birde yapamayanlar özensin diye:16::16::16:

Bravo sanaaa ;))) ama at artık beynindekileri bak ben sadece orta parmak yaptım ordada kaldım çünnküüüüü eşim yanaşmadı;);))) ama korkum bitti gitti ;);))) bu arada demişssin ya kızlarda özensin diyeee efet bi anönce bende yermeliyim diyorummmmmmmm;);)))

tabikide canım bende onları öyle duyunca çok mutlu olmuştum öylede yenenler var yeterki taktik öğrenmek önemli bol nefes al ver ıkın yönü bil kasma tamam işte oldu bitti maşallahhh:9: eşini ve kendini düşün o an ben öyle yapıcam vee derin nefes all akışına bırak güzelce rahatla kasma kuzum olcak inş.:8:

Cecemcimmmmm ayyyy yaaaa yarın olsunnnnnn;);))))))) dediklerini yapıcammmmm ve elimden geldiği kadarıylada bu i biiiiii-tiiiiiiiiii-riiiiiiii-ceeeeeemmmm Burdada 3 gün 3 gece halayımı çekicezzz;);)))cecemmmmmmm bugün ekleyemedim hala msn yarın ilk iş eklicem cnm ;))

Bravo sanaaa ;))) ama at artık beynindekileri bak ben sadece orta parmak yaptım ordada kaldım çünnküüüüü eşim yanaşmadı;);))) ama korkum bitti gitti ;);))) bu arada demişssin ya kızlarda özensin diyeee efet bi anönce bende yermeliyim diyorummmmmmmm;);)))

inş canım yenersin.ya bende eşime karşı o konuda biraz güven problemi var.böyle çözüyorum kendimce
:9:hep aklımdasınız yani burda yenemeyenler için hep dualar ediyorum her akşam onlarda rahat bi uykuya alsınlar die.ya biiiiisürü borcumuz var hiiiiiiç takmıyorum olur diyorum bi şekilde.bunu hallettikya gerisi kolay.inş sizde yaşarsınız bigün eşiniz o mutluluğunu görürsünüz ya ağladık özellikle eşim nasıl ağladı.o zaman kendime ne kadar kızdım bu mutluluğu ondan ertelediğim için ve kendime kıyamadığım için erteledim diye.siz yapmayın bunu ve daha fazla ertelemeyin:20:

canım sen yenmemişmiydin benmi yanlış hatırlıyorum:44::44::44:

Seninnnn ağzındannnn balll damlıyooooo bu akşammmm;);))) yok henüz yenmedim sadece orta parmağımı aldımmm;);))) amaaa yarın denemeler yapıcammmmm inşallah yenicemmmm bak sende yenmişim gibi hatırladınnnn yaaaaaaa dua edinnnnnn nooolurrrrr ;);)))

Cecemcimmmmm ayyyy yaaaa yarın olsunnnnnn;);))))))) dediklerini yapıcammmmm ve elimden geldiği kadarıylada bu i biiiiii-tiiiiiiiiii-riiiiiiii-ceeeeeemmmm Burdada 3 gün 3 gece halayımı çekicezzz;);)))cecemmmmmmm bugün ekleyemedim hala msn yarın ilk iş eklicem cnm ;))

hadi canım göreyim seni benimkide sürpriz olsun bi bakarsanız yaptım olduu diye geliveririm birgünn:1: inşallahhh senin haberini 4gözle beklicem:29::64: mendil elimde bekliyom bak:1: başarıcaksın kuzum inanıyorum

gerçekten kıskanıyorum valla bende istiyorummm:52: YAPICAMMMMMM

yaparsın tabi canım artık seni gaza getiremiyorum zaten biliyosun herşeyi.bari böyle mutluluklarımı paylaşayımda kıskan ve böyle etkileyeyim dedim:52::52::52:yaaa rahatlığı bıraksan 2 güne halledersin.hadi ya seninde halayını çekeliiiiiiiiim:21::21:

Seninnnn ağzındannnn balll damlıyooooo bu akşammmm;);))) yok henüz yenmedim sadece orta parmağımı aldımmm;);))) amaaa yarın denemeler yapıcammmmm inşallah yenicemmmm bak sende yenmişim gibi hatırladınnnn yaaaaaaa dua edinnnnnn nooolurrrrr ;);)))

Allah yardımcın olsun canım kasma kendini gerisi kolay:34:

inş canım yenersin.ya bende eşime karşı o konuda biraz güven problemi var.böyle çözüyorum kendimce
:9:hep aklımdasınız yani burda yenemeyenler için hep dualar ediyorum her akşam onlarda rahat bi uykuya alsınlar die.ya biiiiisürü borcumuz var hiiiiiiç takmıyorum olur diyorum bi şekilde.bunu hallettikya gerisi kolay.inş sizde yaşarsınız bigün eşiniz o mutluluğunu görürsünüz ya ağladık özellikle eşim nasıl ağladı.o zaman kendime ne kadar kızdım bu mutluluğu ondan ertelediğim için ve kendime kıyamadığım için erteledim diye.siz yapmayın bunu ve daha fazla ertelemeyin:20:

Bu siteye geldiğin zamanları hatırlıyorum;( ve sen başardınnnn ben hala sadece parmaktayım;) ama kendine sakın kızma ben kızmıyorum hiç istemezdim böle olsun ama neyapalımki.. İnan bende her an dualar ediyorum zaten habersizce edilen dualar dahada kabul olurmuş;))) yarın benim için büyük gün bakalım egzersizsiz yenebilecekmiyimmm;);)):34:

yaparsın tabi canım artık seni gaza getiremiyorum zaten biliyosun herşeyi.bari böyle mutluluklarımı paylaşayımda kıskan ve böyle etkileyeyim dedim:52::52::52:yaaa rahatlığı bıraksan 2 güne halledersin.hadi ya seninde halayını çekeliiiiiiiiim:21::21:

inş. canım benimmm aynen böyle yapın valla gerçekten yenen arkadaşlardanda böyle yaptım ettim diyenlerdende etkileniyorum sizi çok seviyorum:16:

ben yatıyorum canlarımm kendinize iyi bakınnn dualarım sizinle sizlerde eksik etmeyin Allah rahatlı kversin gncemr rahat ol tatlım olcak yeterki taktikleri uygula öpüyorum hepinizi:21:

Kızlaaaaaaarrrrr bizzzz kocişle uyumaya gidiyozssss koskocaman öpüyorum hepiniziiiiii kendinizeeeeeççok iyi bakınnnn;);)))) iyi gecelerrrrr ALLAHIM rahatlık versinnnnnn :16::16:

Bu siteye geldiğin zamanları hatırlıyorum;( ve sen başardınnnn ben hala sadece parmaktayım;) ama kendine sakın kızma ben kızmıyorum hiç istemezdim böle olsun ama neyapalımki.. İnan bende her an dualar ediyorum zaten habersizce edilen dualar dahada kabul olurmuş;))) yarın benim için büyük gün bakalım egzersizsiz yenebilecekmiyimmm;);)):34:

düşünebiliyomusun dr bile umudu kesip terapiyi bıraktı ve buraya geldiğimdede aynı karamsar ve olumsuzluklarla doluydum.sağolsun burdaki arkadaşlar olmasa yine aynı olurdum.yenip ayrılmak istemedim bende birilerine elimden geldiğince yardımcı olmalıyım die düşündüm.
bak birde yrn egzersiz olmadan deneyeceksen baştan söyleyeyim.öyle hemen pozisyonu alınca olmayabilir pes etmek yok tekrar tekrar deneyeceksin.birden girmiyo sonuçta.birde eşin için enerji içeceği alın daha rahat olur:34:
ben yatıyorum hayırlı geceler
:54:

bende seni yendin diye hatirliyorummm

Back
X